Een naturistenvakantie doet wonderen voor een behoeftige vrouw

4.8
(4)

Remy en Geesje waren vriendinnen sinds de lagere school. Hun leven vertoonde een opmerkelijke gelijkenis. Ze waren allebei zestien toen ze verkering kregen met de man met wie ze drie jaar later zouden trouwen. En ook bij allebei hield het huwelijk slechts twee jaar stand. Vijfentwintig waren ze nu en ze zochten elkaar weer regelmatig op. De band was inniger dan ooit. Het leek wel of Remy geen behoefte meer had aan een man. Alsof ze het vergeten was hoe een pik in je lichaam voelde. En dat baarde Geesje zorgen. Want Remy concentreerde al haar aandacht op haar. Als dat zo doorging hield Geesje geen leven voor zichzelf over. Zij miste die pikken meer ooit!
‘Rem moet je nou eens kijken’, riep Geesje enthousiast uit terwijl ze het huis van haar vriendin binnenstormde. In haar hand hield ze de vakantiekatern van een bekend landelijk ochtendblad. Remy lag spiernaakt op haar bed. Met haar handen tegen haar kruis staarde ze dromerig naar het plafond. Geesje kwam de slaapkamer binnen. ‘Oeps, ben je aan het eh …?’ ‘Mhja, niet echt, een beetje. Wat is er?’, vroeg Remy. Geesje nam plaats op het bed. Ze hield haar vriendin de krant voor, wees met haar vinger naar een speciale plek en kleedde zichzelf uit.
‘Mhmm, dat is leuk. Een naturistenvakantie in de Ardennen, speciaal voor vrouwen’, las Remy. ‘Ja, leuk hè’, zei Geesje terwijl ze naast haar vriendin in bed kroop. Ze schurkte tegen haar aan. De twee vrouwen kenden elkaar en waren vertrouwd met elkaars aanrakingen. Toch speelde ze altijd dat ze elkaar voor het eerst zagen. Dat wond de dames op. ‘Kom, ik wil je poes voelen’, moedigde Remy haar vriendin aan. Geesje duwde haar naakte schaamstreek tegen haar vriendin’s zijkant. Remy streelde bewonderend haar borsten. ‘Die zien er goed uit; groot stevig en een stel mooie tepels. Ja, die zie ik wel zitten’. Geesje concentreerde zich op Remy’s spleet. ‘Spreid je benen eens en doe ook maar je armen omhoog’, commandeerde Geesje. De jonge vrouw deed wat van haar werd gevraagd. Haar schaamstreek werd betast. Geesje wriemelde wat aan haar clitoris, streek met twee vingers over de schaamlippen, drukte drie vingers in haar kutje en eindigde door nog wat over de clitoris te wrijven. ‘Ook dat is een mooi binnenkomertje’ zei Geesje waarderend, ‘je wordt al lekker nattig’. ‘Hoe moet het nu?’, speelde Remy bedeesd, ‘doe je verder niets meer?’ ‘Nou, als ik aan naturistenvakanties denk, komt bij mij spontaan het idee naar boven van geile, spiedende mannen. En je weet, ik word daar heet van’. Het werd Remy duidelijk en dat speet haar wel een beetje. Sinds ze samenwoonden was het altijd Geesje geweest die het meest een pik miste. Zij niet, voor haar was een zachte, lesbische relatie met Geesje meer dan genoeg. Maar Geesje wilde meer dan haar lief was een krachtige kuttenvuller in zich voelen. Nu dus ook weer. Nu begreep Remy waarom Geesje met de krantenadvertentie op de proppen kwam.
Remy zag haar vriendin de dildo uit haar nachtkastje pakken. Geesje spreidde haar benen zo wijd mogelijk en hijgde: ‘Ik wil dat het nu eens gebeurt. En dat jij erbij bent…’ Ze streelde zichzelf met de dildo. Gefascineerd keek Remy toe. Ze zag hoe de roze jongen tegen de spleet werd gezet en langzaam in het lichaam verdween. Geesje hijgde. Met lange halen schoof de penis in en uit het natter wordende vrouwengaatje. Remy zag dat haar ogen wegdraaiden. Ook begon het vriendinnenlichaam ongecontroleerd te schokken. Remy werd er heet van. Ze vond dat Geesje een mannendel aan het worden was, hoe langer ze alleen waren. Maar ze werd er heet van en ze vingerde zich; naast en op het kronkelende lichaam van haar vriendin. De vrouwen kwamen tegelijk en schokkend klaar. Nog tijdens haar orgasme zocht Remy haar vriendin op en hield haar stevig vast. Geesje tongde haar. De twee strakgespannen vrouwenlichamen kronkelden in elkaar. Zoemend bleef de dildo steken tussen Geesje’s dijen.
Drie weken later stonden Remy en Geesje tot aan hun liezen in de bovenloop van de rivier de Ourthe. Ze vliegvisten. Ze kenden deze opmerkelijke manier van vissen uit hun kindertijd. Geesje’s vader was namelijk een visfanaat. Ook vliegvissen stond op het naturistenprogramma, en meteen waren de meiden ervoor te porren. Geesje had net een forel gevangen toen ze een schim aan de overkant van het water zag. ‘Volgens mij staat daar een man naar ons te kijken hoor Rem’, zei ze turende in de verte. Remy keek in de aangewezen richting. ‘Volgens mij zie ik ook wat’. Meteen wilde ze zichzelf bedekken, maar Geesje hield haar tegen. ‘Ben je gek geworden, misschien is het wel een stuk!’. De meiden waadden voetje voor voetje naar de overkant. De schim was inderdaad een man. Hij had al zijn kleren uitgedaan en was op de brug gaan staan. ‘Gees, weet je het wel zeker?’, riep Remy. ‘Natuurlijk’, antwoordde Geesje enthousiast, ‘hij biedt zichzelf toch ook aan?’
Midden op het provisorische bruggetje kwamen ze elkaar tegen. De man lachte, Geesje stapte op hem af en begon hem meteen te zoenen. Remy zag dat zijn pik ineens naar boven schoot.
‘Hoi, mijn naam is Co, doe jullie het samen?’ Geesje knikte en zei: ‘Ja, alleen weet ik niet of Remy hier en nu gaat meedoen’. Remy zag dat hij zijn ogen niet van haar kon afhouden. ‘Mag ik je even aanraken, Remy is het toch?’, vroeg de man. Ze knikte angstvallig. Een moment later graaide de man in haar weelderige borsten. Remy verbaasde zich over de vreemde blik in zijn ogen. Die gretigheid, die deed haar wel wat. ‘Niet te snel mannetje’, temperde Geesje de naaktloper en ze duwde hem naar achteren, tegen een boom. Binnen mum van tijd had ze zijn kleren uitgetrokken, hem omlaag gedrukt en begon meteen aan een flinke pijpbeurt. ‘Ah, eh’, kreunde Co, ‘ik wil graag dat Remy zichzelf vingert’. Dat vond Remy wel geil. Ze ging wijdbeens boven de man staan en ze begon te masturberen. Bovendien werd ze nogal opgewonden van het pijptafereel van Geesje dat vlak onder haar plaatsvond. ‘Voorover buigen, laat die heerlijke borsten van je naar beneden hangen’, gebood Co hijgend. Remy was behoorlijk geil geworden en deed wat van haar werd gevraagd. Tijdens het vingeren keek ze beurtelings naar haar eigen borsten, de man en haar pijpende vriendin. ‘Jezus, ik kan zien dat je nat wordt’, zei de man met een hoge, opgewonden stem.
Geesje had inmiddels een handdoekje op het harde hout neergelegd en dwong Co helemaal te gaan liggen. Zonder iets te vragen kroop ze bovenop hem en schoof de penis van achteren in haar gaatje. De penetratie benam haar bijna de adem, zo intens werd ze de pik gewaar. Vrijwel direct voelde ze een zacht vrouwelijk tongetje haar klitje beroeren. ‘Remy’, wist ze. Geesje’s handen moesten van geiligheid steun zoeken, maar vonden dat slechts op Co’s lichaam. Ze kneep zo hard als ze kon. Remy drukte nog meer haar hoofd tegen de venusheuvel van haar vriendin. De pik van de gluurder voelde ze tegen haar kin. Zoiets had ze niet eerder meegemaakt. Ze snoof diep en de verdovende geuren van hetero sex en overgave drongen in haar neus. Langzaam en met intense bewegingen schoof Geesje over de man zijn piemel. Diep in haar lichaam voelde ze zijn velletje zich afen oprollen. Tegelijkertijd gleed Remy’s tong over haar clitoris. Geesje voelde alles tegelijk en ze genoot. Toch kwam het hoogtepunt niet, hoewel er vaak veel minder voor nodig was. Blijkbaar had haar vriendin dat ook in de gaten, want Remy intensiveerde haar beffende bewegingen en drong met haar wijsvinger in Geesje’s kontgaatje. Dat was voor de hete vrouw de druppel. Al haar kutspieren spanden zich samen. Co kermde verbaasd. Merkte hij het nu goed? Kwam ze klaar? De man had het niet meer en stootte een paar keer flink naar boven. Ramde haast zichzelf erbij in het zachte vrouwenlijfje. Hij keek naar de plek waar zijn lichaam in dat van Geesje schoof. Het schaamvlees was rood en opgezwollen. Zijn dikbeaderde pik schoof langs ongecontroleerd bewegend vlees. ‘Ze gaat echt komen’, realiseerde de man zich. Remy merkte het ook en pakte haar vriendin bij beide billen stevig vast en hapte wilder en gepassioneerder in de gezwollen clitoris. Middenin in de Ardense natuur kermde een vrouw van ondraaglijk genot. Geesje bonkte op Co’s lijf. Het geluid klonk door in de houten brug die als een klankkast fungeerde. Verder waren alleen de dierlijke klanken van een klaarkomende vrouw en het constant ruisen van het nog jonge riviertje te horen.
Enigszins geïrriteerd draaide Co Geesje van zich af en trok Remy naar zich toe. De jonge vrouw keek geïmponeerd naar de vochtige en kaarsrechte staaf die vanuit het midden van zijn prachtige lijf oprees. Het was inderdaad een prachtkerel, dacht de meest homoseksuele vrouw van het tweetal. ‘Wat ga je doen?’, vroeg ze zacht terwijl ze hem recht in zijn ogen aankeek. ‘Afmaken wat ik begonnen ben met je vriendin’, antwoordde de gluurder koel. Remy voelde een steek door haar maag. Zoveel daadkracht, zoveel neukwil had deze man; het zou zelfs voor de meest doorgewinterde lesbienne moeilijk zijn dit te weerstaan. Remy liet zich door Co op haar knieën draaien. Dit deed hij zó, dat de vrouw schrijlings en boven haar nog bijkomende vriendin kwam te zitten. Zelf nam hij achter haar plaats en stak pardoes zijn harde pik in Remy’s natte gaatje. De vrouw wierp van plots genot beurtelings haar hoofd in haar nek en ver naar voren. Ze kreunde intens. De pik schoof langzaam maar gestaag verder haar lichaam in. Toen voelde ze zijn harde onderbuik tegen haar billen. ‘Eindelijk!’, bedacht Remy zich, ‘er zit eindelijk een piemel helemaal in mij. Ik heb het echt gemist’. Ze kreunde. ‘Ik heb het echt gemist!’, riep ze nu uit. Ze keek langs haar lichaam naar beneden en zag Geesje glimlachend naar haar kijken. ‘Zie je nu wel’, fluisterde deze uit, ‘wij kunnen echt niet zonder’. ‘Nee’, bedacht Remy zich terwijl Co zwaar begon te neuken, ‘het is inderdaad waar. Wij kunnen helemaal niet zonder’.
Goedkeurend bekeek Geesje de daadkrachtige bewegingen van de man die in haar vriendin werkte. Het viel haar nu pas op hoe mooi de schaamstreek van haar vriendin eigenlijk was. Rood, niet te vol, een beetje ingetogen zelfs, maar wel weer behoorlijk vochtig. Zelfs de buitenste schaamlippen scheidden dikke neukvochtdruppels af. Als vanzelf werd de vrouw naar Remy’s poesje gelokt. Ze wilde haar beste vriendin proeven. Natuurlijk kende ze de smaak van Remy’s overgave maar al te goed. Maar nu was haar schaamstreek gewoon onweerstaanbaar. En Geesje drong met haar hoofd tussen Remy’s dijen.
Co zag dat Geesje inmiddels weer actief aan het sexspel was gaan deelnemen. En dat voelde Remy. Zij stoten werden krachtiger, zwaarder. Alsof hij meedeed aan een competitie bezit-nemen-van, en de strijd met Geesje aanbond. De straffere stoten maakten het voor de vrouw moeilijker om goed te kunnen beffen. Dus pakte ze haar vriendin stevig bij het heerlijke middeltje en probeerde het lichaam zo stil te houden. ‘Ah, ze bindt dus werkelijk de strijd aan’, dacht de man. Zijn stoten werden nog intensiever, nog zwaarder. Dit ontlokte Geesje nog zwaardere maatregelen.
Remy werd genomen, echt genomen. Van achteren en van onderen streden een man en vrouw om bij haar het hoogste genot te bewerkstelligen. Het onderwerp van deze strijd had het niet meer. Ze werd stevig en bruut genaaid, ze kon niet meer. Ze liet voor zichzelf alles los. Ze gaf zich over aan alles wat er met haar gebeurde. Vrijwel meteen drongen van twee, drie verschillende kanten orgasmen in haar onderlijf zich op. Ze wierp haar hoofd in de nek en uitte een schrille kreet. Wederom verstomden alle geluiden. Nu leek zelfs het water in de rivier niet meer te stromen, zo overheersend was Remy’s aankondiging van haar naderend hoogtepunt.
Terwijl Co zijn pik in de vrouw wist te houden, ging hij staan. Als vanzelf ging Remy’s kontje omhoog en de man legde in zijn stoten nu heel zijn lichaam en gewicht in de strijd. Niet alleen zijn heerlijke kontje maakte neukende bewegingen, heel zijn lichaam werkte hij naar voren. Geesje lag nog steeds onder haar vriendin te beffen. Maar om het hete kutje te kunnen blijven likken, moest ze zich op haar knieën draaien. Ze pakte van de voorkant Remy’s middel beet en drukte haar hoofd klemvast tegen Remy’s schaamstreek. De vrouw werd gesandwiched op een verschrikkelijke manier. Maar zelf had ze het niet in de gaten. De aanloop naar waarschijnlijk haar meest omvattende orgasme in haar leven was begonnen. Sterretjes draaiden voor haar ogen, heel haar bewustzijn leek als water in een putje rechtsom weg te stromen. Slechts de dingen die Co en Geesje met haar deden, drongen van heel ver tot haar door.
Co’s opwinding steeg eveneens naar een hoogtepunt toen hij merkte dat Remy zich lichamelijk helemaal had gegeven. De gedachte dat hij en die andere vrouw alles met haar konden doen, maakte hem gek. De man zette zijn tanden op elkaar en begon aan de laatste drie stoten. Hij voelde zijn pik enorm in de jonge vrouw opzwellen. Iedere beweging bracht hem versneld naar de ontlading. Nog even keek hij naar de andere vrouw degene met wie hij onverwacht in een strijd was verwikkeld en zag dat die zich inmiddels als een beest aan het vingeren was. Dat was teveel. Met een schreeuw spoot hij zijn zaad in Remy’s lichaam.
Door zijn orgasme verloor de man zijn grip op Remy. Als gevolg daarvan viel de schokkende vrouw als een zoutzak op Geesje. Co’s spuitende pik schoot uit de zeiknatte vagina en spoot in het wilde weg. Geesje, nauwelijks bekomen van Remy’s plotse gewicht, kreeg een klodder tegen haar wang. Ze ontworstelde zich onder Remy vandaan, ging voor Co op haar knieën zitten en nam zijn nog hevig lekkende lul in haar mond. Echt spuiten deed de man niet meer, maar ze zoog hem tot de laatste druppel leeg.
‘Even pauze hoor’, zei Geesje nadat het drietal even had uitgerust. Ze liep in haar blote kont naar het riviertje en baadde zich schoon. Het ijskoude water prikkelde haar kutje. Ze hurkte door haar knieën en liet het water erin lopen. Haar clitoris zwol op en ze raakte haar even aan. De aanraking was te lekker om te stoppen. Geesje sloot haar ogen en bracht haar tweede hand naar haar schaamstreek. Ze besloot dat ze zich snel zou helpen. Het koude water was voor haar een nieuwe sensatie. Binnen een mum van tijd zat ze er al tegenaan. Schokkend, terwijl het water klotste tegen haar naakte lichaam, bereikte Geesje haar hoogtepunt. Ze zakte diep door haar knieën en maakte het zo voor zichzelf af. Bevredigd en opgefrist kwam ze weer boven. Daar lagen Remy en Co alweer in een parende houding. Voor Geesje was het inmiddels duidelijk: een naturistenvakantie in de Ardennen doet wonderen voor een behoeftige vrouw.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4.8 / 5. Aantal stemmen: 4

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *