Jonge vrouwen die het spel beheersen

0
(0)

Madelon lag op het bed naar het plafond te staren. Ze dacht aan het gesprek met haar vriendin Bianca de vorige avond. Madelon zag haar als beste vriendin. Ze dolden samen, versierden mannen samen en vreeën samen. Maar gisteravond, na een flinke knuffelpartij en twee joints, begon Bianca te vertellen. Ondanks haar grote voorliefde voor sex en genot, zo vertelde ze Madelon, beschouwde ze haar vagina nog steeds als een negatief iets. Zover ze zich kon herinneren was haar onderlichaam altijd al een bron van irritatie, jeuk en ongemak geweest. Altijd schraalden haar lipjes en was het tere vlees pijnlijk rood en gezwollen.
‘Mijn moeder heeft me niet geleerd hoe fijn dat gedeelte van mijn lichaam kon zijn’, bekende ze halfhuilend in Madelon’s armen. ‘Ook was een vagina een noodzakelijk kwaad bij vrouwen voor haar. Kun je je dat voorstellen? Kun je je voorstellen dat ze mij bijvoorbeeld nooit heeft geleerd mijn poepertje van voor naar achteren af te vegen? Hummeltje als ik was veegde ik mijn stront steevast in mijn kutje! Ooh, wat een ellende als ik erop terugkijk!’
Nee, Madelon kon zich dat niet voorstellen en ze drukte het huilende meisje nog dichter tegen zich aan.
Nu lag ze alleen en dacht na. Haar lange zwarte haren lagen zonnestralen om haar heen gedrapeerd. Ze mijmerde over haar eigen jeugdervaringen.
Haar ouders waren juist heel vrij geweest in de opvoeding. Zolang ze zich kon herinneren wezen haar ouders op het belang van een schone plasser. Natuurlijk was het daar weleens schraal of had ze blaasontsteking, maar dan werd er meteen de grootste aandacht aan besteed. Zo leerde ze haar kutje kennen als het fijnste lichaamsdeel dat ze had. Madelon glimlachte toen ze terugdacht aan die winteravond toen ze een jaar of elf was. ‘Scheet’, had haar vader gezegd, ‘kom eens naar beneden. Mama en ik willen even met je praten’. Nieuwsgierig kwam het meisje naar beneden. Zo serieus maakte ze haar vader niet vaak mee. En aan de keukentafel begonnen haar ouders te vertellen dat ze binnenkort een vrouw zou gaan worden. Natuurlijk wist ze dat allemaal wel, maar de consequenties ervan drongen toen pas tot haar door. ‘Schatje’, zei haar vader halverwege, ‘zoals je weet ben ik een man’. Madelon giechelde maar luisterde verder naar haar ernstig kijkende papa. ‘Vroeger vond ik hygiëne heel belangrijk, dat weet je. Maar nu je een vrouw gaat worden, gaan er dingen gebeuren daar beneden, waar ik helemaal niets van snap. Dus als er nou iets is wat je niet begrijpt, kun je het alleen nog maar aan je moeder vragen. Want ik heb zoiets nooit meegemaakt, begrijp je dat?’ Madelon had geknikt, dat snapte ze wel. Jongens hebben heel andere dingen in hun broek dan meisjes.

Madelon groeide op met veel respect voor haar eigen lichaam. Haar vagina stond gelijk aan fijn, heerlijk zacht en van haar. Bijna automatisch draaiden haar vingers cirkels over haar onderbuik. Ze hield van haar lijf, ze genoot van haar onderlichaam. Als Bianca dan zo’n negatief beeld van haar kutje had, waarom liet ze zich dan altijd zo gaan?, vroeg ze zich af.
Haar ene hand zette zich vast aan de binnenkant van haar dijbeen, terwijl de vingertoppen van haar andere hand haar clitoris hadden bereikt. Ze drukte haar hoofd in haar kussen en sloot haar ogen. Ze dacht aan het kutje van Bianca. Ondanks de slechte verzorging van jaren geleden, was het een pracht van een geslachtsorgaan geworden. Madelon kreunde zachtjes en haar vingertjes intensiveerden de druk op haar genotsknobbeltje. Hoe vaak had ze Bianca’s schaamvlees niet in haar mond gehad? De mooie meid was de tel kwijt geraakt. Maar ze smaakte zalig. Naar jonge vrouw, naar zoetige overgave en… En nog wat, maar wat kon ze niet precies benoemen… Weer kreunde Madelon, nu wat harder. Een felle genotsscheut trok door haar lichaam. ‘Natuurlijk!’, schoot het door de vrouw heen, ze realiseerde zich waarom Bianca zich altijd zo liet gaan! Ze wilde zichzelf straffen omdat ze met haar kutje – en het van jongs af aan negatieve beeld ervan – altijd zoveel genot ervoer. Haar enorme overgave aan lust en geilheid was er een van verdorven ondeugd. Nog altijd speelde bij haar het idee dat haar spleetje iets verkeerds was. En dat ze dan toch nog genot ervoer, daar geilde ze op!
Onbewust van het feit dat ze een heuse psychologische analyse had gedaan, drong Madelon bij zichzelf naar binnen. In haar warme binnenlichaam draaiden haar vingers door het alom aanwezige kutgeil. Ze kneep nog even hard in haar dijbeen voordat ze diezelfde hand naar haar clitoris bracht. Een tweede genotsscheut zette zich vast achter haar adem. Met vlakke hand smeerde ze haar hele schaamstreek vol met haar eigen vocht. En – zoals ze altijd deed – begon ze zich vervolgens snel te masseren, hard en zonder zich te bekommeren om het ondraaglijke genot dat ze zichzelf bezorgde. Madelon spande en ontspande haar benen op het ritme van de heerlijkheid. Zo nu en dan drongen haar tenen in de matras.

Madelon hijgde en kreunde, zonder schaamte, zonder grenzen. Niemand kon haar horen, ze was alleen in haar kamer, alleen in haar huis. Met gesloten ogen had ze maar één beeld in haar gedachten – het zalige maar geterroriseerde kutje van haar beste vriendin. Madelon spreidde haar benen zo wijd mogelijk en voelde een grote leegte tussen haar benen. Een heerlijke leegte omdat alles wat ze voelde van haar, en haar alleen was. Het geil was inmiddels naar onderen gedropen en had haar aarsje bevuild. Madelon rilde toen ze haar poepgatje voor het eerst aanraakte. Ze schaamde zich nergens voor. Hoe vaak had ze Bianca gevraagd – nee, gedwongen haast – om haar te likken? ‘Mhmmm, ontelbaar ook’, kreunde Madelon hardop. En hoe vaak terwijl een man zijn staaf op en neer, bij haar van achteren in haar kutje liet glijden? De masturberende vrouw bibberde van genot en duwde twee vingers van haar andere hand in haar kontgaatje.
Zonder dat Madelon het zelf onder woorden kon brengen, wist ze dat haar beste vriendin leed aan sexuele frustraties. Maar ze wist ook dat ze daarop geilde, dat ze daar iedere keer als ze samen waren gebruik van maakte. En Bianca liet het allemaal met zich gebeuren! Bianca liet zich helemaal gaan bij haar. Het genot werd de mooie vrouw teveel.
De opwinding die ze zichzelf met haar gedachten had bezorgd, was te veel om er met haar handen iets mee te doen.

‘Het is te veel, ik, ik… Ik moet meer’, steunde Madelon hardop. Met spijt stopte ze haar masturberende handelingen, ze wist dat ze zo nooit zou kunnen klaarkomen. Ze draaide zich op haar buik en trok haar knieën op. Wulps kroop ze knietje voor knietje haar grote bed over, naar het nachtkastje. Haar onderlijf schreeuwde om bevrediging, het genotsap begon langs de binnenkant van haar dijen te lopen. Voor Madelon leek het uren te duren, maar eindelijk reikte ze met één hand naar de lade. Ze had zich niet kunnen beheersen; met haar andere hand bevoelde toch weer voorlangs haar sterk gezwollen clitoris. De gestimuleerde opwinding deed haar billen trillen, en daarmee haar hele lijf. Met moeite wist ze de kontdildo en de kutvibrator uit haar nachtkastje te pakken. ‘Eindelijk’, fluisterde het mooie meisje tegen zichzelf. Ze sloeg haar ogen op en bekeek de kunstpenissen gelukzalig aan. Ze was er trots op dat ze die dingen had, en deed dan ook helemaal geen moeite om ze voor haar moeder te verbergen. Trouwens, haar ouders kwamen helemaal niet meer in haar kamer. Haar leven, haar kamer, haar genot…
Met de twee kunstpikken in haar hand draaide Madelon zich met een ruk om en liet zich op het midden van haar bed vallen. Voorzichtig schoof ze de kleinste van de twee in haar kontje. Ze werd opgevuld, tot aan de randen toe, weer benam het genot haar de adem. Langzaam begon ze het monstertje in en uit haar lichaam te schuiven. Met haar vrije hand draaide ze de vibrator aan en bracht de welgevormde eikel tussen haar glibberige schaamlippen. Even hield ze haar adem in en concentreerde zich alleen op haar kontje. Ze ademde langzaam uit en schoof tegelijkertijd de zoemende vibrator tussen haar dijen. Steeds dieper werd nu ook haar spleetje opgevuld. Ze draaide de kontvuller zo dat hij door het vleeswandje de kutstamper raakte.
De ademde steeds wilder, met haar tanden op elkaar. Madelon werd wilder en wilder van geilheid. Om en om begon ze de twee staven in haar onderlichaam te stampen. Eerst langzaam, maar allengs sneller, wilder en intensiever. De mooie, jonge vrouw wierp haar hoofd in het kussen en beet zich erin vast. Haar hoogtepunt naderde – ze wist wat ze moest doen. Tergend langzaam haalde ze de kutbrommer half uit haar vagina en legde hem tegen haar clitoris. Het meisje gierde het uit van genot. Haar benen lagen als strak gespannen spaken trillend op het bed. Ze ademde nog één keer diep in. De druk in haar lichaam werd ondraaglijk lekker. Haar aderen in hals en hoofd zwollen op tot jonge palingen. Madelon stierf voor een ogenblik, slechts het echoën van haar laatste hartslag galmde in haar lichaam.

Ergens in een fraai huurhuis in een van de buitenwijken van de stad kwam een meisje in haar eigen kamer klaar. Op haar vriendin, en op de ideeën die ze over haar had.

Ze stootte haar lichaam naar boven en pompte voor de laatste keer beide dildo’s tegelijk en zo diep mogelijk in haar lichaam. Ze kreeg weinig kans om bij te komen van haar hoogtepunt, want de bel ging. Nog narrillend hees Madelon zich in haar slaaphemd en opende de deur. Het was Bianca.

‘Hé, ga je mee uit?’, vroeg ze opgewekt, en: ‘Ben je trouwens net wakker of zo?’ Madelon schudde haar hoofd. ‘Nee’, antwoordde ze droog, ‘ik heb mij net klaargevingerd, op jou…’
‘Zo, dat is interessant’, zei Bianca. Ze liep naar binnen, sloot de deur, liet haar jasje van haar schouders glijden en kwam dicht tegen haar vriendinnetje aanstaan. Ze legde haar armen op Madelon’s schouders en drukte haar schaamstreek naar voren.
‘Zijn je ouders thuis?’, vroeg ze zacht. Madelon schudde langzaam haar hoofd en ontving een ogenblik later Bianca’s kus. De meisjes tongden zacht en verleidelijk. Handen die streelden, haren die tegen de zachte huid van de ander wiegden, kleine kreuntjes…
‘Kom’, zei Bianca zacht en ze troonde haar vriendinnetje mee naar de trap. Gewillig liet Madelon zich leiden. Ze mocht dan wel meest onbevangen zijn in de sex van de twee, het was overwegend Bianca die het voortouw nam in hun gezamenlijk spel. Misschien juist omdat ze Madelon vertrouwde, omdat die niet pervers dacht wat sex betreft.
Madelon moest op de tweede trede gaan staan, met haar kontje naar Bianca gericht. Ze keek vanaf haar schouder naar onder en achter haar. Naar Bianca die zich meer en meer verlustigde aan Madelon’s heerlijk achterwerk.
Langzaam rulde ze het hemd omhoog. Twee heerlijke, roomwitte billen kwamen tevoorschijn. Snuivend legde ze haar wang er tegenaan. Ze perste haar tanden op elkaar en drukte zich hartstochtelijk tegen Madelon.

‘Ooh ja, je bent van mij…’

Wilder dan misschien de bedoeling was, drukte Bianca de benen van haar vriendin uit elkaar en wrong haar hand tussen de zachte dijen. Madelon ontspande helemaal en kreunde van overgave.

‘Mhmm…! Leef je uit!’

In één beweging drukte Bianca twee van haar vingers in het zachte en zojuist bevredigde kutje. Met haar andere hand drukte ze madelon op haar rug, om haar nog uitnodigender te laten staan. Tegelijkertijd draaide en bewoog ze haar vingers in het warme, zachte en uitnodigende binnenlichaam van haar vriendin.
Nu Madelon stond zoals ze wilde, had Bianca haar hand vrij om haar eigen hongerige kut te betasten. Langzaam beginnen kende ze niet, ze greep er gewoon in. Madelon zag het van over haar schouder gebeuren. Het klopte wat ze over Bianca vermoedde! En waar ze zojuist op klaar was gekomen…
Het begon te draaien voor haar ogen. Haar geile gedachten wisselden elkaar af en werden heftiger en heftiger. Het meisje gaf zich aan haar vriendin, aan dier zieke geest…

Met haar tanden op elkaar graaide Bianca steeds wilder tussen haar dijen. In hetzelfde tempo stootte ze haar vingers in Madelon’s kut. Iedere vezel in haar lichaam begon zich te verkrampen. Ze stormde op haar hoogtepunt af. Met een hand klauwend in haar kut en haar andere stotend in het welwillende poesje van haar vriendin voelde zij zich o zo slecht.

Net voordat ze kwam, kwam het in het golven, haar orgasme. Meer en hoger, meer en hoger, lief en slecht, zacht en hard, Bianca dacht dat ze er nooit meer uit zou komen. En toen nam haar lichaam het helemaal over.
Ze stootte ongecontroleerd naar voren, en kokhalsde in een kramp van ondraagbaar genot. Madelon voelde spettertjes spuug op haar billen landen. Ze genoot als Bianca klaarkwam, zo vol en totaal als dat was. Helemaal wee van overgave liet ze alles met zich gebeuren. Klaarkomen deed ze niet, er stroomde alleen een heerlijk warm en vol gevoel door haar lijf. Een gevoel van liefde voor haar vriendin, van totale acceptatie.
Nog midden in haar orgasme klemde de blondine zich vast aan Madelon. Alsof ze zij de enige was die haar kon redden, die haar begreep. Een naakt meisjeslichaam dat troost vond bij een ander zacht jonge vrouwenlijf. Het was perfect.

Nog nagenietend lagen de meiden op het bed. Ze streelden elkaar.

‘Wij gaan nu wel heel erg intiem met elkaar om hè’, begon Bianca serieus, ‘maar hoe zit het eigenlijk met jongens? Doe je het nog vaak met ze?’
‘Mwah, niet zo vaak meer als vroeger, als voor jou. Maar het gebeurt wel eens. Weet je, zoals toen jij met je familie naar Euro Disney was. Toen heb ik me eens flink laten pakken’, antwoordde Madelon bijna onverschillig.
‘Echt waar?! Daar heb je me niets van verteld!’, zei Bianca enigszins verontwaardigd. ‘Tja, het was gewoon lekker. Ik wist niet dat je zoiets tegen je moest vertellen’,antwoordde Madelon droog.
‘Nou ja’, haastte Bianca zich te zeggen, ‘je moét het ook niet. Ik vind het alleen heftig spannend om te horen. Dat jij zoiets durft!’
‘D’r is echt niets aan hoor’, zei Madelon, ‘als je maar heel goed weet wat je wilt. Dan vliegen de jongens voor je. Zullen we het eens samen proberen? Nu we het erover hebben, merk ik dat ik het best gemist heb’.
‘Kan dat dan zomaar? Weet jij dan waar we nu, meteen naartoe zouden kunnen gaan?’, vroeg Bianca verbaasd.

‘Het kan overal, maar ik weet toevallig wel waar we over een uurtje terecht kunnen, én met leuke gasten’.

‘Ja!’, zei Bianca met glinsterende oogjes, ‘laten we het doen. Wat kan mij het schelen. Ik doe gewoon mee. Leer me alles!’

Leer me zoals jij te zijn.

Een paar uur later betraden ze het poolcafé. Het liep tegen sluitingstijd en alleen aan de achterste tafel speelden nog een paar jongens. Ze keken op.
‘Ooh nee hè, het is die meid weer!’, zei de nerd van het gezelschap. Madelon lachte naar Bianca terwijl ze recht op het gezelschap af liepen. Madelon uiteraard voorop.
De nerd zette zijn poolstick in de houder, dronk in een keer de laatste teug van zijn biertje leeg, pakte zijn jas en maakte zich uit de voeten. ‘Ik ben weg’, zei hij nog.
‘Hoi jongens, zin in een spelletje?’, begon Madelon toen de meiden bij de tafel aangekomen waren. De twee overgebleven mannen keken elkaar verbaasd aan. ‘Ja, tuurlijk, waarom niet?’, zei er een. Hij wilde een stok voor Madelon pakken, maar die schudde haar hoofd.
‘Ah-ah, dat hebben we niet nodig’, zei ze en ze deed tegelijkertijd haar jasje uit.
‘Kom, jij op de tafel’, gebood ze Bianca die nauwelijks haar giechel binnen kon houden. Sprakeloos zagen de twee al wat oudere jongens hoe Bianca op de pooltafel klom en zich van steeds meer kleren ontdeed. Al zittend op de rand ontdeed Madelon zich van haar slipje en niet lang daarna ging ze op haar rug liggen. Voordat de heren beseften wat er nu precies gebeurde, zat Bianca met gespreide naakte benen boven Madelon’s gezicht en boog zich voorover. Haar hoofd kwam precies tussen de gespreide dijen van donkerharige mooie jonge vrouw, en die zei: ‘En nu likken, en wel zo dat de jongens je kunnen zien’.
Een van de mannen vloekte hartgrondig en mompelde: ‘Jezus, ik ga even de deur dichtdoen’. De andere man zei niets, hij kon het gebeuren alleen maar met stijgende verbazing aanzien. En hij zag hoe Bianca haar tongetje liet glijden tussen de verzorgde schaamlippen van de meid die blijkbaar de touwtjes in handen had. De blondine likte echt, ze befte met liefde, zoveel was wel duidelijk. Hij zag haar handen op de dijen van haar vriendin. Ze knepen zachtjes, streelden meer. Het meisje dat werd gebeft streelde met haar handen door het haar van de likkende vrouw. Ooh, hij dacht dat hij gek werd. Zijn pik zwol tot ongekende grootte. Wat die meiden doen, dacht hij, dat is eigenlijk onmogelijk! Maar het was niet onmogelijk. Ze deden het, recht voor zijn gezicht. Nee, sterker nog, recht voor zijn pik.
De blondine keek hem aan. Rondom haar mond zat vocht. Speeksel en kutvocht van haar vriendin, bedacht hij. Even zag hij dat ze niet wist wat ze moest doen. Toen verhardden haar ogen zich, en ze reikte naar hem. Ze tastte naar zijn pik. En de jonge man? Die gaf zich eraan over, zoals elke man dat zou doen bij zulke vrouwen. Bianca wist het zeker, ze was een vrouw. Een moderne jonge vrouw die het spel beheerst.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *