De Bungalowvakantie

4.7
(3)

J. was met een aantal kennissen naar een bungalowpark gegaan om daar eens uit te rustten en flink tekeer te gaan. Hij was al tweeëntwintig en had nog geen vriendin. Ze vonden het wel vreemd dat hij alleen was, maar ach…

J. hield van rijpe knullen die als het zo uit kwam ook graag eens experimenteerden met andere jongens. De kennissen gingen inkopen doen in het dorp en J. ging naar het zwembad. Na omgekleed te zijn ging hij het warme water in. Zeker een kwartier zwom hij maar wat rond, daarna kwam er een zeer slanke knul het water in. Deze had een mooi strak slipje aan waar een klimmend aapje opstond.

‘Mag-ie wel nat worden?’, vroeg ik. De jongen lachte. ‘Ja, ik heb een kleine maat dus, eehh… ‘Jij bent geen Nederlander’, merkte ik op. ‘Nee, een Belg’, sprak hij op die typische toon. Ik stelde me voor, in een flits schoot het door mij heen. ‘Die moet ik hebben!’ De knul was slank, pezig en zijn rechte rug tekende mooi af. Ineens, hij merkte het zelf niet, werd zijn lid stijf. Ik trok de jongen het water in en daagde hem uit. Gewillig stoeide de knul mee. De harde kont streek langs mijn stijve lul. Hij rilde, en een tel later streek ik over de mooie rug. ‘Wat ben jij mooi’ mijmerde ik. ‘Wat zegt u?’, zei hij onnozel. ‘Nee niets, laat maar’. Ik keek zeer geïnteresseerd naar de slip. Met wat geluk zou ik die af kunnen stropen en het jongenslid aanraken en masseren…

‘Wat is met u? U kijkt zo wazig?’, drong de Belgische schone aan. Ik was aan het dromen. ‘Ach, ik ben een beetje moe van de reis’, zei ik, ‘ ik ga me maar eens aankleden’. ‘Ik ga mee!’, sprak de jongen bezorgd. Als ik hem nou eens zover kreeg zijn kleedhokje in te krijgen… Behulpzaam nam ik de kleren van hem over en liet hem de kleedruimte binnen. ‘Pak je eigen kleren ook, dan kun je je ook omkleden’, bracht ik er moeizaam uit. Zich van geen kwaad bewust haalde zijn kleding. In de kleedruimtes droogde ik moeizaam mijn lijf af. ‘Wacht, ik help u’, zei de jongen. Hij wreef onverwacht hard op mijn rug en zakte lager met de handdoek. Mijn slip moest al snel zakken. Ik liet hem begaan, genoot. De jongen trok mijn zwembroek uit en droogde mijn harde billen.

‘Draait u zich eens om’, zei de beeldschone knaap met zijn prettig accent. Willoos door de fijne behandeling draaide ik mij om. Mijn slip zakte en een keiharde lul sprong omhoog! Gespannen wachtte ik de reactie af…

‘Wat een grote pik zeg!’, riep hij enthousiast en bewonderend uit. ‘Wil je hem aanraken?’, vroeg ik. Hij knikte en trok aan het dikke harde ding. Genietend zakte ik op het bankje. ‘Zal ik…’, stamelde ik – mijn adem gierde door mijn keel – ‘zal ik jou eens verwennen?’ ‘Ja’, antwoordde de knul en hij liet zijn slipje zakken. ‘Als je je nou aankleedt, kan ik je in mijn huisje verwennen’, opperde ik, met vlinders in mijn buik. ‘Oké’, zei de Belgische jongen laconiek.

In no time had hij zich afgedroogd en liep met mij, een vreemde man, mee. Ineens was hij in een ander huisje en liet zich kussen, betasten en beminnen door een vent die hij een uur of wat ervoor nog nooit gezien had! Ik deed liefkozend zijn broek omlaag en voelde het harde jongenslid onder mijn handen groeien. Ik genoot van de hartstocht en het ongeremde van de jongen die sidderde van zoveel niewue ervaringen. Ik zakte door mijn knieën en likte de navel van de Belgische jongen. Ik proefde zweet en het chloor van het zwembad. Het vermengde zich tot een onvergelijkbaar elixer van liefde, passie en jeugd. Ik zakte naar de jongenspik en zoog het tomatenrode half ontblote eikeltje naar binnen. Ongecontroleerd spoot de jongeling vrijwel meteen het dunne jongenszaad diep in mijn keel. Smakkend slikte ik de dunne vloeistof door, en proefde sinds lange tijd vers jongenszaad.

Tijd voor mijn geile gevoelens had hij niet. Hij moest eten. Ik maakte een afspraak voor de andere dag, en hij rende naar huis. Die avond had ik een gelukzalige glimlach om mijn lippen.

De volgende ochtend veinsde ik een barstende koppijn die waarschijnlijk door de stress kwam. Toen ze om tien uur weg waren douchte ik mij snel en kleedde mij aan. Net was ik klaar, toen de bel ging. Gelukkig, want van lang wachten word ik zenuwachtig. Ik begroette de knul met een kus en trok hem – wat zeg ik – scheurde hem, bijkans de kleren van het lijf. Ik nam het zalige neukvlees in mijn mond en zoog eerst snel en daarna steeds langzamer meer genietend van deze buitenkans.
‘Je bent, mmhh, je bent net een Belgische bonbon…’, kreunde ik oprecht. ‘Ja, met een romige vulling’, reageerde de jongen alert. Ik voelde de zachte onbehaarde balzak en kon nauwelijks anders dan grommen. Snel likte ik aan de zalige nootjes. ‘Ik wil je kontje likken’, smakte ik, ‘mag dat?’ ‘Ja hoor’, zei de jonge Belg gewillig en draaide zijn ranke lijf om. Hij bukte zich, zijn roze sterretje stak tussen zijn witte billen af. Ik voelde de billen en keek naar de uitdagende anus…

Mijn tong gleed tussen zijn billen, hij rilde. Gewillig liet hij zich likken en trok ondertussen aan zijn pik. Met één hand trok ik zijn t-shirt uit en knoopte mijn broek los. Met mijn broek op mijn schoenen en mijn shirt in een hoek likte ik met smaak zijn aars helemaal schoon. Ik duwde hem de slaapkamer in en smeet hem op bed. Daarna zoog ik me aan de zalige likstang vast. Hij gromde, en spoot de hele zakinhoud over mijn tong. ‘Ooeeh, aaah lekkerrrr…’
Automatisch draaide de knul zich om en snoof de lucht van een volwassen mannenlid op. Hij woelde vreemd door mijn schaamhaar, en liet een hand langs de volle zak glijden. ‘Lik me’, smeekte ik de jongeling, ‘lik me!’ Hij voldeed onwennig aan het verzoek, en likte mijn volle balzak. Het was heerlijk, zalig. ‘Mhmm, jaaah, je likt lekker…’ Even onwennig maar nieuwsgierig zoog hij mijn besneden eikel naar binnen. Ik moest aan iets ergs denken om niet meteen mijn zaad in de jongenskeel te laten gieren. Steeds dieper liet hij de enorme pik komen, steeds dieper tot hij het schaamhaar in zijn neus voelde kriebelen. De jongen nieste, maar hervatte al snel zijn heerlijke job.

Ik duwde de lekkere knul weg en greep een condoom en deed het om, bij hem ook. Ik draaide mijn rug naar hem toe, stak een vinger in mijn rijpe reet, en liet dit aan de knul zien. Hij begreep de hint. Langzaam zakte hij tegen mijn voorbewerkte reet aan, en zakte diep, heel diep weg… Tot aan zijn lekkere kale ballen voelde ik zijn lid in mij kloppen. Hij genoot, hij streelde mijn rug en pompte steeds sneller tussen mijn billen. Ik trok me af, en keek af en toe over mijn schouder naar de jongen die in mij bewoog.

Toen de knul voor de tweede keer spoot, schreeuwde hij het uit, dat het zo lekker was. Dat hij me zou doodneuken. Hij trok zich terug, viel op het bed en keek genietend naar mij. ‘Nu wil ik je aarsje in. Mag dat?’, vroeg ik zo omzichtig mogelijk. Hij keek bedenkelijk.
‘Als het niet past, stop dan alsjeblief?’, zei hij schuchter. Ik beloofde het en deed mijn liefje omdraaien. Ik zette mijn zware pik tegen de maagdelijke kont en dan die lekkere rug die ik zag. Ik duizelde, zette aan en zakte zeer voorzichtig in het nauwe hemelse kontje. Ik liet de knul wennen aan mijn pik en neukte hem langzaam maar zeker steeds ruwer en dieper tot ik er met mijn ballen inzat!
Ik neukte de Belgische knul en genoot er niet te weinig van! ‘Kon het maar altijd zo zijn!’, kreunde ik terwijl ik klaarkwam. Maar het was over. De jongen was geschrokken, maar keek mij toch verleidelijk aan.

Ik liep de badkamer in en liet het bad vollopen, leidde de jongen naar het water en zeepte hem lekker in. Met natte handen greep ik een fototoestel en drukte af. Zo had ik nog een herinnering aan dit heerlijke wezentje dat hem zo veel genot had geschonken. Ik kleedde hem aan en gaf hem wat geld. De volgende dagen zagen wij altijd wel kans om elkaar even te masturberen of te pijpen. Nu nog keer ik terug naar het park, maar nooit heb ik die heerlijke Belgische knul meer gezien.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4.7 / 5. Aantal stemmen: 3

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *