Lesbisch heterogenot

0
(0)

Sommigen verhalen en ervaringen kunnen niet in één verhaal verteld worden. Deze keer een lesbisch stel, Marjan en Lisan. Over hun ervaring met een heterostel…

‘Mhmm, ooh jaa, ga maar liggen, en steek je beentjes maar in de lucht. Ik wil, mhmm, ik wil er weer helemaal in’, steunde Marjan zachtjes. Haar vingertjes gleden langs de zachte binnenkant van Lisan’s dijbeen.
‘Je gaat, je gaat recht op je doel af’, steunde Lisan hijgend terwijl ze haar benen omhoog hield aan de binnenkant van haar knieën. ‘Ja, ooh ja, lief Liesje… Mhmm, wat ben je lekker… We doen het met elkaar, ooh jaa’.
Lisan zuchtte toen de eerste vingers haar gevoelige venuslippen raakten. Met wijs- en ringvinger haalde Marjan de tedere venuslipjes van elkaar. Lisan’s adem stokte om vervolgens haperend en steunend verder te gaan. ‘Ooh, ga je het doen? Ga je je in me stoppen?’, hijgde ze. Marjan liet een instemmend gekreun horen. Haar harde tepels raakten de zacht-strakke vrouwenbenen. ‘Ik hou van je, zo verschrikkelijk veel, mhmmm…’, kreunde Lisan terwijl ze eerst één, daarna twee en al snel vier vingers in haar vagina voelde glijden. ‘Alsjeblieft, doe het!’
Marjan streelde met haar vrije hand door Lisan’s haar en langs haar hals. Drie, vier stoten kreeg Lisan te verduren voordat ze goed en wel bij haar eigen clitorisje kon komen. Ze dreef, en voelde Marjan’s hand steeds soepeler in haar onderlichaam glijden. Op haar beurt begon Marjan tegen Lisan’s scheenbeen aan te rijden. ‘Harder, druk je been er harder tegen’, zuchtte Marjan al stotend en pompend. Haar clitoris werd geplet. De ogen van beide vrouwen waren gesloten.

Lisan de blonde schone, en Marjan met de Hindoestaanse vader woonden al enige tijd samen in de binnenstad van onze hoofdstad. Beiden waren ze jong, lesbisch en door hun studie in Amsterdam terecht gekomen. Op zoek naar de ruimere betekenis van hun geaardheid raakten ze verzeild in de vele lesbische scènes die Amsterdam rijk is.
Nieuw, jong, fris en naïef als ze waren, verwerden ze tot openbaar bezit voor de verstokte potten die in de relationele omgang niet veel onder deden voor mannelijke macho’s. Na twee jaar was bij beide dames de onschuld weg, en waren goed verstrikt geraakt in allerlei intriges en emotionele problemen van wee en degenen. En toen vonden, nee ‘zagen’ ze meer, elkaar. Ze werden verliefd, en al snel stapten ze uit de Amsterdamse never ending pottenstory.

Hun mooie halflange haren bewogen op het ritme van hun minnekozende activiteiten. Opwindingsvocht van de een zat op de huid van de ander…
‘Ik wil je hand niet meer, ik wil dat je me neukt’, steunde Lisan nauwelijks zonder adem. Heel langzaam trok Marjan haar hand uit de vagina van haar vriendin. Lisan had het gevoel alsof ze binnenstebuiten werd gekeerd, ze hield haar adem in. Iedere beweging voelde ze in haar, ze kreunde, en wachtte op de bevrijding. Toen-ie er eenmaal was, leek het wel alsof ze klaarkwam, zo lekker was het holle, lege ervaring in haar onderlichaam. Nagenietend had ze niet in de gaten dat Marjan de voorbinddildo uit het nachtkastje had gehaald.

‘Ooh jaah’, kreunde Lisan bij het zien van de enorme genotsstaaf. ‘Bind hem voor, ik wil eerst dat je me neemt’, zwijmelde Lisan opgewonden.

Marjan ging recht voor de ogen van haar vriendin zitten en spreidde zo wijd mogelijk haar benen. Ze pakte het monstrueuze neukapparaat en schoof voorzichtig de mannenkant bij zichzelf naar binnen. Steeds verder penetreerde zij zichzelf ermee, en ze deed het zo intens mogelijk. Marjan wilde niets van het genot missen. Het kleine gedeelte van de kunstpik draaide ze in haar kutje. Bevend van inspanning en genot schuurde ze de binnenkanten van haar dijbenen tegen elkaar. Lisan keek met grote ogen naar het andere eind van de dildo die door de genotbrengende bewegingen als een worst heen en weer werd gerold. Marjan pakte het lapje en bond deze om haar venusstreek. ‘Strik me vast’, commandeerde Marjan haar vriendin – eenmaal de voorbindpenis om nam ze als vanzelf de mannelijke rol aan. Gedwee deed Lisan wat haar werd gevraagd, ze hield ervan om zo te worden behandeld. De ervaringen van de afgelopen jaren hadden haar dat geleerd. Eigenlijk triest, maar het respectloze van toen, maakte nu deel uit van haar opwinding.
Weliswaar bij iemand die ze geheel vertrouwde, maar toch. Veiligheid, daar ging het haar om. Voelde ze zich eenmaal veilig, dan kon ze zich laten gaan. En de mooie vrouw voelde zich veilig bij Marjan, heel erg zelfs. Kippenvel trok over haar zachte, naakte huid terwijl ze de voorbinddildo stevig om Marjan’s bevallige middel strikte. Opwindingsvocht sijpelde langs de binnenkant van haar linkerdijbeen. Marjan voelde ruw tussen haar venuslippen, zoals ze wist dat Lisan ervan genoot.

‘Je bent al zeiknat. Wat een geil sletje ben je eigenlijk’, zei Marjan helemaal in haar rol. ‘Ooh ja, mmhmm jaah! Ik ben zo heet, zo opgewonden, Alleen al de gedachte dat jij dat ding er zo meteen in mij gaat stoppen’, kreunde Lisan. Voordat ze het zelf in de gaten had, voelde ze dat ze op haar knietjes werd gedraaid. ‘Genoeg van dit alles, ik wil je, ik wil je nu meteen’, siste de dominant van de twee tussen haar tanden, ‘hier!!!’ Met één ferme stoot drukte ze het andere eind van het rubber in Lisan’s kut. Deze kirde het uit, ze kon niets anders doen dan Marjan over zich heen laten komen. De stoot bracht ook een sensatie bij Marjan teweeg; zowel de binnenkant van haar kut als de clitoris werd er door gestimuleerd. Lisan wist dat Marjan niet van langzaam neuken hield, zo ook nu. Meteen begon ze te naaien, hard te stoten in de vagina van haar levensgezellin.

‘Ik hou van je, neem me, neem me in mijn kut’, prevelde de kleine slet. Haar borstjes trilden mee met het neukritme en ze keek naar ernaar. Iedere keer opnieuw genoot ze bij Marjan wel van het edele neukspel. Marjan mocht het zo bij haar doen, zij wel… Hoewel hard begonnen, raakten de meiden al snel op drift. Steeds wilder paarden ze met elkaar, steeds heftiger en intenser werden hun bewegingen. Marjan voelde haar orgasme opzwellen. Net zoals zo vaak op deze manier, voelde het naderend hoogtepunt anders dan bij beffen bijvoorbeeld. Net zoals zo vaak op deze manier beeldde zij zich in dat klodders sperma zich losmaakten uit haar gefantaseerde scrotum. ‘Ik ga in je spuiten slet, ik ga je binnenwerk besproeien!’, geilde de lesbienne.
‘Ooh ja, neuk me, maak me nat van binnen, spuit het in me’, kreunde Lisan in katzwijm. Marjan perste haar tanden op elkaar bij het begin van haar orgasme en ze graaide – zoals altijd – naar Lisan’s kittelaar.
Deze werd uit haar verdoofde toestand gerukt en joelde het uit van genot. Ook bij haar groeide het genot naar een ondraaglijk gevoel. ‘Ik, ik, ik koooooom’, klonk het grommend vanuit Marjan’s keel. De ontlading kwam met een voor haar bekende maar nog steeds ongelooflijke kracht. Een kracht die ze hard nodig had om het intens kronkelende en eveneens orgasmerende lijf van Lisan voor haar lichaam te houden. Sidderend vielen de twee mooie, vrouwen op de grond. Een moment leken hun lichamen als versteend te liggen in de kamer.

Twee vrouwen hadden net de ultieme liefde met elkaar bedreven, hadden elkaar gegeven wat ze enerzijds verachtten en waar ze anderzijds zo enorm op geilden. Marjan brak de spanning door haar vriendin zachte kusjes te geven in haar nek. ‘Ooh schatje, dank je. Mmhmm… dank je wel’, kreunde de jongste van het stel. Innig in elkaar verstrengeld genoten ze na. Af en toe ontsnapte er een snik of siddering. ‘Wat zou jij ervan vinden als we er eens echt een man bijhaalden’, vroeg Marjan plotseling. Lisan was meteen alert, en draaide zich om. ‘Hoezo?’, vroeg ze wijfelend en recht in het gezicht van haar vriendin. ‘Nou, ik denk weleens dat ik het nog zo goed kan doen, maar misschien zou je het eens met een echte pik willen proberen?’ Lisan dacht na, en zei toen, aarzelend: ‘Tja, ik weet het niet hoor. Ik doe zoiets met jou, maar of ik het echt zou willen… Ik heb nog nooit met een man gevreeën zelfs!’
‘Nou, we zouden het eens kunnen proberen, met een stel waarvan zij bi is bijvoorbeeld. We hebben er weleens eerder een derde bij gehad. En als die man je bevalt, nou, wat let je dan verder…?’ ‘Tja, als je het zo bekijkt’, zei Lisan zei Lisan nog steeds terughoudend, ‘waarom niet? Maar weet JIJ het zeker? Hoe zou jij het vinden?’
‘Weet je’, begon Marjan zeker, ‘ik heb er wel meer over nagedacht. En wat ik mij ook inbeeld – zoiets gebeurt natuurlijk alleen met de mensen die ik, wij, uitkiezen – het lijkt mij wel berespannend. Ik word er echt opgewonden van als ik mij bedenk hoe jij door een man gepakt wordt. Het is alsof ik de boel regisseer, maar de middelen komen van een “specialist” om het zo maar eens te zeggen’.
Lisan kon Marjan’s niet helemaal delen, en zich er zelfs niet zoveel bij voorstellen. Toch gaf ze Marjan carte blanche om eens rond te kijken.

Niet lang daarna was het zover. Marjan had gereageerd op een advertentie in een landelijk bekend ochtendblad (‘Je moest eens weten wat daarin allemaal staat op zaterdag!’- M.) van een evenoud heterostel. Nicole was bi, maar had nog niet zoveel ervaring en wilde die wel opdoen. Frank vond het allemaal wel best. Echt actief eraan meedoen hoefde van hem nog niet, als-ie er maar bij kon zijn. Wijselijk hield Marjan haar ware bedoelingen voor zich in haar antwoord, en beperkte zich tot ‘opwindend als er iemand kijkt’ over zijn rol.

De eerste kennismaking was in het huis van Frank en Nicole. En het klikte. De losse, gemakkelijk ervaringen die Marjan en Lisan hadden in de lesbische scene, werden geëvenaard door het parenclubbezoek van het heterostel. Nicole had zelfs een tongpiercing! Desondanks was zo’n club voor Nicole iets te afstandelijk, de sfeer te onpersoonlijk om haar bi-kant te ontdekken. Zoals gezegd, het klikte en op een gegeven moment stelde Marjan aan Nicole voor om tussen haar en Lisan in te komen zitten op de bank.

‘Ja, goed idee’, zei Frank monter, ‘ik ga nog wat drinken halen’. Lisan keek hem nog voor een laatste keer schattend aan terwijl hij naar de keuken liep. Daarna wisselde ze een blik van verstandhouding met Marjan. Ja, wist deze, Frank beviel, en een golf van opwinding trok door haar onderbuik. Want ook Nicole, die zelfs een beetje op haar leek, beviel haar wel. Dit zou een wilde nacht worden. Met een dienblad in zijn handen kwam Frank terug. Even moest hij slikken bij het zien van zijn Nicolletje die aan weerszijden intens gekust en betast werd. ‘Ooh, wat ontzettend opwindend’, zei hij zachtjes. Zonder zijn blik ervan af te wenden, zette hij het dienblad op tafel; gedronken zou er voorlopig niet worden.

Vakkundig hadden Lisan en Marjan de derde vrouw ontdaan van kleding. Zichtbaar genoten ze van Nicole, en dat was ook niet zo moeilijk omdat ze gewoon een lekkere, volle en warmbloedige vrouw was. Al snel zat Lisan met haar knieën op de grond, haar hoofd tussen Nicole’s benen, en kuste en likte de bi-dame over haar geschoren kutje. Werkelijk, ze bemínde de clitoris en de rest van de vochtige vulva. Nicole was heerlijk. Marjan nam het bovenlichaam van de bi-vrouw voor haar rekening.
Ze vond het geil een gepiercde tong te kussen, en werd al helemaal nat bij de gedachte dat ze haar eigenlijk gebruikten voor de warme, kloppende pik van de man die even verderop toekeek. Nicole moest in haar tepels bijten, en haar natte kutje betasten. Ook richtte ze zich af en toe helemaal op de bank, en drukte haar venusstreek in Nicole’s gezicht.
Nicole liet het allemaal over zich heenkomen. Ze genoot van de ervaren lesbiennes. Haar nagels krasten over de bank. Ze haalde haar gezicht tussen Marjan ’s dijen, en hijgde: ‘Ik ga geloof ik komen…!’ Voor Lisan was dit het teken zich nog vaster in Nicole’s kutje vast te bijten. De bi-vrouw dacht dat ze gek werd. Ze werd gelikt, juist dáár waar ze gelikt wilde worden, maar dat geen enkele man scheen te begrijpen. De druk in haar onderlichaam groeide, maar Lisan wist van geen ophouden. Nicole snakte naar de bevrediging, voor haar gevoel was ze met een clitorale bevrediging nog nooit zover gegaan. Vanuit diep haar keel ontsnapte er een fluitend gehijg en het zwol aan. Het orgasme had zich ingezet. Lisan likte en befte straffer en straffer; ze wist een vrouw oraal te bevredigen.

Met een hoge gil bereikte Nicole haar hoogtepunt en het hield aan. En toen, alsof ze in één klap naar beneden suisde, was daar de bevrediging. Woesjjj!, een flinke klodder voorvocht spoot uit haar vagina, zo tegen Lisan’s gezicht. ‘Een spuitend orgasme!’, riep Marjan uit, ‘ongelooflijk, wat een geile meid!’ Vrijwel meteen stopte Lisan haar intense fellatio, en ging over in gerustellende likjes, vooral naast de meest gevoelige plekjes.
Lisan en Marjan kusten en knuffelde de van haar orgasme bijkomende vrouw. ‘Oioioioi’, zei ze telkens weer, tussen de ongecontroleerde snikken door, ‘oi-oi-oi!’
De rust was weergekeerd. Nicole hing loom en vermoeid tussen de lesbiennes op de bank. Tegelijk keken ze naar Frank. Sprakeloos zat hij daar, nog net niet met zijn mond open. En, zoals Lisan broeierig zag, met een wel heel grote bobbel in zijn broek. ‘Schatje’, zei Nicole zacht, ‘dit was heerlijk, echt fantastisch! Ik zou graag wat met je willen doen, maar ik ben ka-pot!’
Verward en knullig knikte Frank instemmend. ‘Tuurlijk schatje, wat je zegt, tuurlijk’. Duidelijk wist hij met zijn houding geen raad. ‘Wat zou je ervan zeggen als wij ons nu eens met hem bezighielden?’, begon Marjan voorzichtig. ‘Hartstikke goed!’, zei Nicole met nieuwe energie, ‘wij wisten alleen niet of jullie dat wel zouden willen’. ‘Nou, om eerlijk te zijn hebben wij het er wel over gehad. En we wilden zoiets nieuws ook weleens proberen’, bekende Lisan afwezig. Ze keek nog steeds zo gebiologeerd naar Frank’s bobbel dat de man er ongemakkelijk van werd.

‘Schatje, kom eens hier’, zei Nicole. Onwennig kwam Frank naar de drie vrouwen op de bank af. Vroeger kon hij alleen maar van zulke dingen dromen. Maar nu het zover was, was hij zenuwachtig als de pest. Gedrieën gingen ze er beter voor zitten en tastten naar zijn broek. Nicole stond op, en duwde haar man op de plek waar zij zojuist stevig was genomen. Knullig liet de man het met zich gebeuren. Niet, maar dan ook niets had hij in te brengen. En voordat hij het wist werden zijn jasje, en zijn broek en zin ondergoed uitgetrokken. Nicole viel het meest gretig op hem aan, en dat bleef niet onopgemerkt. ‘Kijk schat, dit is de pik van mijn man’, zei Nicole nu als een volleerde meesteres terwijl ze Frank’s short uittrok. ‘Jullie mogen hem hebben’. Frank kreunde om wat hij hoorde. Het volgende moment zag hij van bovenaf de achterkant van Lisan’s blonde hoofd; zijn pik zat in haar mond. Frank werd gepijpt, maar dat was het niet zozeer. Hij vóélde gewoon aan zijn lul dat er intens van genoten werd. Zijn nervositeit vervloog. Hij werd gepakt, door drie vrouwen nog wel!
Van opwinding draaide hij zijn hoofd in de bank. De bekende kramp in zijn ballen kondigde zijn orgasme aan. ‘Ooh nee hè!’, riep Nicole verschrikt die haar man wel zo’n beetje kende, ‘hij komt al!’ Lisan en Marjan keken elkaar verbaasd aan. ‘Ja, nou?’, vroeg Lisan, ze verheugde zich op de man’s orgasme. ‘Een tweede keer duurt bij hem verschrikkelijk lang, zo intens is zijn eerste!’, verduidelijkte Nicole terwijl ze bovenop hem klom. ‘Afleiding moet-ie hebben!’, zuchtte de jonge echtgenote, ‘heerlijke afleiding voor die opdringerige pik!’
Rillend volgde Lisan de kordate bewegingen van de bisexuele vrouw. Ze zag haar de dikbeaderde pik pakken en die van achteren in haar vochtige vagina stoppen. Mhmmm, dacht de blondine, daar zit mijn speeksel ook nog aan. Marjan was ondertussen van achteren haar weer te betasten. Ze drukte twee vingers in Lisan’s kut, en bewoog ermee in hetzelfde ritme als dat Nicole haar man begon te neuken.

Deel 2 vind je morgen hier -> Gangbang voor de betere lesbienne

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *