Gangbang voor de betere lesbienne

0
(0)

Sommigen verhalen en ervaringen kunnen niet in één verhaal verteld worden. Deze keer deel II van een lesbisch stel, Marjan en Lisan. Over hun ervaringen met heterosex… Deel 1 gemist? Hier lees je deel 1-> Lesbisch Heterogenot

Rillend volgde Lisan de kordate bewegingen van de biseksuele vrouw. Ze zag haar de dikbeaderde pik van haar man pakken en dat die van achteren in de vochtige vagina werd gestopt. Mhmmm, dacht de blondine, daar zit mijn speeksel ook nog aan.
Ondertussen betastte Marjan Lisan van achteren. Ze drukte twee vingers in Lisan’s kut, en bewoog ermee in hetzelfde ritme als dat Nicole haar man begon te neuken. Lisan ging er nog beter voor zitten, op haar knieën en met haar hoofd op de leuning van de stoel waar Frank en Nicole in zaten. Zo kreeg ze een goed zicht op de pik, die keer op keer verdween in het lijf van de neukende Nicole.
Die geuren! Ze rook Nicole’s kutje, het vocht dat even daarvoor tijdens haar orgasme eruit spoot, en ze rook de sterk-ruikende mannelijke pik. Zo’n staaf, zo’n paal die neemt, die stijf wordt alleen al bij het zien en ervaren van het vrouwen. De vingers die haar vriendin in haar pompte werden zo’n pik, en ze dreef erin weg. ‘Mhmm, nog maar een erbij, ik ben zo nat. Ik voel je bijna niet meer…’, kermde ze.

Lisan had een relatie met Marjan, al jaren. En hoewel ze nooit met een man zou kunnen samenwonen, genoot ze intens van de sex die ze met een vent kon hebben. Dat wist ze al door haar fantasieën, dat wist ze al door de rolspelletjes die ze met Marjan speelde, maar nu met Frank erbij werd alles bevestigd.
‘Ooh, ik wil die warme pik in mijn voelen’, kreunde ze terwijl ze onafgebroken naar de samensmelting van Nicole en Frank keek. ‘Mag het?’

Marjan haalde voorzichtig haar drie vingers uit Lisan’s kutje, ging staan en pakte Nicole bij haar schouders vast. ‘Mag mijn vrouwtje op jouw vent?’, fluisterde ze geilig in haar oor, en gaf er meteen daarna een lief kusje op. Nicole draaide zich naar Marjan toe en drukte haar lippen op die van haar.
Geilig draaide ze haar tong in Marjan’s mond, die haar warm ontving. ‘Tuurlijk mag ze Frank, maar dan wil ik jou. Ik vind je erg aantrekkelijk’.
Terwijl ze elkaar innig tongzoenden, trok Marjan Nicole van de pik en leidde haar naar de bank. Daar zakten ze neer, en kronkelden, nog steeds kussend, met hun naakte lijven over elkaar.

Frank zat als een zoutzak in de stoel en keek strak naar de intense liefkozingen van zijn vrouw met de lesbienne. Alleen zijn pik stond rechtop en hard als beton uit zijn schoot. Lisan schuifelde naar de man. Diep inhaleerde ze zijn mannelijkheid, en rilde onwillekeurig toen ze de lucht weer uitblies. Frank voelde de koelte van haar adem op zijn naakte benen, meteen daarna gevolgd door een zacht strelende vrouwenhand, in de richting van zijn kruis. Hij draaide zijn hoofd naar haar toe, en zag de vreemde blik in de ogen van de lesbienne. Ooh, mijn God, dacht hij, die vrouw is me toch een partij geil!

Nicole en Marjan begonnen te kreunen. Vanuit zijn ooghoek zag hij dat ze hun kutjes tegen elkaar schuurden. Ooh, ze kusten elkaar met hun kutten, ooh!! Wat een orgie! Wat gebeurt er allemaal?!!

Frank en Nicole hadden dan wel ervaring met parenclubs, maar meestal was hij de passieve van het stel. En bleef aan de bar een drankje drinken terwijl boven zijn vrouw in een of andere gang-bang aan haar gerief kwam. Op de een of andere manier vond hij dit toch veel opwindender. De liefde die Nicole nu bedreef, dat was veel echter of zoiets. En die hand, die vrouwenhand zich inmiddels om zijn pik gesloten had, die wilde hem, hem!, echt! Lisan’s vingers sloten zich om de harde pik. Onbewust rilde ze weer. De vingers van haar andere hand hadden zijn zak bereikt. Ze genoot van het zachte, kwetsbare vlees. Het had wel iets van schaamlippen weg. En die ballen! Daar waar mannen zo gevoelig zijn, zo zacht, zo teer.

Lisan richtte zich op en bewoog nu met heel haar lichaam in de richting Frank’s pik. Ze realiseerde zich dat dit de eerste keer was dat ze een pik van zo dichtbij zag. Vreemd eigenlijk, bedacht ze zich, maar het was er gewoonweg nooit van gekomen.
Het in haar jeugd om kunnen gaan met haar lesbische geaardheid kostte al meer dan genoeg energie. De geur van de pik werd sterker en sterker. ooh, ze had niet gedacht dat zoiets haar zo zou kunnen pakken. Ze bracht haar mond net boven de paarsblauwe eikel. Een druppeltje voorvocht kwam uit het pisgat zetten. ‘Mhmmm, dat ga ik oplikken’, hoorde Lisan zichzelf zeggen. Ze schrok ervan. Onbewust keek ze over de pik naar Marjan, haar vriendin. Even was daar een jaloers wee gevoel in haar onderbuik. Marjan lag op Nicole, en reed al intens zoenend met haar kutje over Nicole’s dijbeen. Zoals zij ook weleens deden. Lisan’s gretigheid voor de pik was aan haar voorbijgegaan; Marjan was met hele andere zaken bezig realiseerde Lisan zich. En ze sloot voor het eerst van haar leven haar warme volle lippen om een mannenpik.

Vanaf het moment dat Lisan haar hand over benen liet glijden, had Frank de hele tijd op de lesbienne gelet. Hij begreep dat ze iets met zijn pik had, en dat ze met haar gedachten ver weg was. Maar wat hen nu het meeste opwond, was het feit dat Lisan geen moment naar hém had gekeken, de man achter de pik die ze klaarblijkelijk zo interessant vond. Op de een of andere manier werd hij gebruikt, en hij voelde zich er best lekker bij. Frank wist dat hij Lisan haar gang moest laten gaan. Natuurlijk kon het niet echt, maar hij maakte de rest van zijn lijf zo onzichtbaar mogelijk. En terwijl hij zo oppervlakkig mogelijk probeerde te ademen, gebeurde er iets wat hem nog nooit eerder was overkomen. Heel zijn gevoel centreerde zich meer en meer op en rond zijn pik. Het leek wel of de rest van hem vervaagde, en dat alleen zijn pik bewijs was van zijn bestaan. Zonder op te kijken, of zonder daardoor te worden afgeleid, leek Lisan het ook te merken. Steeds intensiever likte en pijpte zij de harder kloppende pik. Ze kreunde, hijgde, en Frank ging met haar mee door zich nog meer weg te cijferen. Dat had hij niet moeten doen, want opeens was daar het begon van zijn orgasme. Even vocht hij er nog tegen, maar het was al te laat, veel te laat. Al had Lisan alle ervaring van de wereld met pikken dan zou ze het nog niet gemerkt hebben. De pik klopte en was al op zijn hardst. Ineens spoot een enorme hoeveelheid sperma uit de tegen haar gezicht. Ze slaakte een luide zucht van schrik en opwinding tegelijk. Frank was niet meer te bereiken. En tweede lading diende zich aan. Nu bewoog zijn lichaam wel eerst naar achteren, om met volle kracht naar voren te stoten, met de stroom mee.
Zonder erbij na te denken bracht Lisan haar geopende mond boven de besmeurde pik. Met de tweede ontlading liet ze hem in haar mond stoten.

Pats! Daar kwam het sperma en het vulde direct haar mond. Ze slikte, zoveel wist ze nog wel uit films of uit de verhalen die vroegere vriendinnen in het vrouwencafé elkaar vertelden. Maar in tegenstelling tot wat zij altijd dacht, was sperma helemaal niet smerig. Ja, het was wel een vreemde gewaarwording, dat het plakte en zo. Maar smerig was het helemaal niet. Integendeel! Of het nu door de hele entourage kwam, of door de smaak van het sperma, maar ze werd er nog geiler van dan dat ze al was. Bijna automatisch stapte ze met één been over Frank’s verstrakte dijbeen en begon erop te rijden. Wilder en wilder bewoog ze over de spastisch bewegende man. Een derde (of was het vierde?) klodder sperma belandde in haar mond. Maar nu slikte ze niet. Ze was geil, heel erg geil, en om dat voor zichzelf nog eens extra te illustreren liet ze het sperma uit haar mondhoeken lopen. Lisan voelde zich een goedkope heteroslet met de zich ontladende pik en al het sperma in haar mond. En dat wilde ze weten ook.

Nog voordat Frank goed en wel bij was gekomen van zijn hoogtepunt, kwam Lisan. ‘Oioioioioio!!!!’, kermde ze en ragde nietsontziend en waarschijnlijk voor Frank ook pijnlijk over het mannenbeen. Met beide armen pakte ze de stoelleuning en richtte haar bovenlijf op. Met haar hoofd in haar nek, haar halflange blonde haren loom bewegend over haar schouders en gesloten ogen bewoog ze wild en intens met haar orgasme mee op Frank’s been. Lisan keek op. Hoelang was ze klaargekomen? Ze wist het niet. Ze zat helemaal onder. De geur, nu herinnerde zij het zich weer. Die geur had er ook iets mee te maken. Frank’s pik stond tegen haar wang, nog steeds zo hard als graniet. Ze keek naar boven en zag het hoogrode gezicht van de man. Hij lachte een schaapachtig naar haar. Zij lachte terug, maar moest er niet aan denken om hem aan te halen, hem te liefkozen. Dat bracht haar bij Marjan, en ze keek naar haar vriendin.

Marjan en Nicole zaten innig verstrengeld op de bank. Maar beiden hadden hun aandacht op haar en Frank gericht. ‘Zo, dat was wat’, zei Marjan. ‘Kun je wel zeggen ja’, zei Nicole, ‘moet je eens naar Frank’s pik kijken. Dat doet-ie anders nooit hoor!’
Marjan begon te lachen. ‘Nee, ik meen het!’, zei Nicole bijna verongelijkt, ‘na een eerste orgasme is zijn pik altijd meteen slap!’
‘En jullie?’, vroeg Lisan, ‘hebben jullie nog wat interessant beleefd?’ Marjan en Nicole keken elkaar veelbetekenend aan. ‘Tuurlijk, maar ik beloofde jouw vriendin de eerste echte penetratie van haar leven. Maar goed, jij had hem nog in gebruik’.
‘Nou, hij is nog hard’, zei Lisan geillachend, ‘van mij mag je hem hebben’. Frank kreunde. De afgelopen twee jaar was hij regelmatig in parenclubs te vinden geweest. Maar het geilst voor hem was toch wel dat zijn vrouw er zo opgewonden van werd. Dat zij zich zo liet gaan. Dat was zijn kick. En nu, nu waren er drie vrouwen die over zijn opwinding beslisten. In hun eigen huis, zonder allerlei lustopwekkende middelen, maar gewoon omdat zij het zo wilden. Hij rilde ervan.

Marjan liep op de man af, zakte door haar knieën en keek naar het ding dat zojuist door haar vriendin was gepijpt. ‘Vreemd goedje hè, dat sperma’, zei tegen Lisan. ‘Je moet het eens proeven’, raadde deze aan en boog zich toen naar Nicole. Deze lekkere meid had ze nog niet eens beter leren kennen, in haar eentje.

Kordaat pakte Marjan de pik in haar hand en voelde wat er te voelen viel. ‘Hi-hi-hi, het leeft! Het lijkt wel een paling!’, zei ze lacherig. Frank kreunde. Met beide handen plat naast zich op de stoel zette hij zich schrap. Zijn pik was wel erg gevoelig. Marjan snoof de geur van het vreemde mannelijke apparaat diep op. Nee, ze kon er niet echt opgewonden van worden. Met het puntje van haar tong proefde ze er heel voorzichtig aan. Het smaakte naar niks, alleen een beetje droog. Met grote ogen volgde Frank de lesbienne en hoe ze zijn pik keurde. Hij zag haar mond wijd openen, en hoe ze zijn pik tot haar nam. Marjan probeerde de pik echt zo goed mogelijk te pijpen, voor het eerst van haar leven, maar ze vond er geen reet aan.

‘Nee, het doet mij niets’, zei ze recht in Frank’s gezicht. Achteloos liet ze de lul op de man zijn buik vallen.

‘Misschien voel ik wel wat als je hem in mijn schuift, in mijn kut’, stelde ze voor. Frank wist niet hoe hij het had. Het had wel iets van een vernedering, maar hij vond het lekker om zo beoordeeld te worden. Marjan ging op haar knieën voor de stoel zitten.

‘Nou, kom op, waar wacht je nou op?’, zei ze ongeduldig, ‘steek dat ding in me’. Frank klauterde van de stoel af en nam achter haar plaats. Ze had een mooi kutje, maar de gedachte dat ze alleen nog maar betast en ontdekt was door vrouwen maakte hem nog geiler. Hij pakte zijn pik, rolde er geroutineerd een condoom om, en drukte in één beweging zijn eikel in de toegankelijke vagina.
Dit was wat de vrouw beter kende, van de (voorbind)dildoactiviteiten met Lisan, en vorige vriendinnen. Automatisch begon ze haar eigen clitoris meteen te betasten. Frank’s opwinding verergerde er alleen maar door, en hij moest zich inhouden om niet in één keer door te stoten.

‘Aah ja, hij vult niet alleen, ik voel hem ook in mij leven!’, verzuchtte de lesbienne hardop uit. Lisan en Nicole keken op van hun innig lesbische spel. ‘Is het echt zo geil?’, vroeg Lisan. Frank was ondertussen met lome trage bewegingen begonnen Marjan te neuken.
‘Ooh ja!’, kreunde Marjan uit. Ze bewoog wild met haar hoofd heen en weer. Haar haren sloegen beurtelings verwilderd door haar gezicht, en op haar schouders. ‘Jezus, wat lekker!;’, steunde ze luid, ‘harder! harder! harder!!!’
Frank gaf gehoor aan de aanmoedigingen en neukte Marjan wilder en wilder. Vanuit zijn ooghoeken zag hij zijn vrouw met die andere lesbienne ook wilder en wilder de liefde bedrijven. Wat een orgie!, schoot het door hem heen. De kamer raakte gevuld met een aanzwellend gehijg, gesop en gekreun. Marjan bracht haar twee handen naar achteren, en hield haar billen zover mogelijk van elkaar. ‘Dieper, dieper, dieper!’, kreunde ze meer en meer opgewonden, ‘neuk me zo hard als je kan!!!’

Frank kon niet meer. Hij had een condoom om zijn lul, en daardoor wist hij niet altijd even goed aan te voelen hoever hij al zat. En ineens was het er. Zijn greep op Marjan’s billen verstrakte. Met een rauwe kreet spoot hij in Marjan’s lichaam als zijn zaad in één keer in het rubber.
‘Ooh jaaa! Wat geil, je spuit het zo maar in me, zonder wat te zeggen, geile vent!!!’, kreunde Marjan. Ze joeg haar vingers over al haar lekkere plekjes aan de voorkant van haar onderlichaam. Ook zij kwam klaar, en haar vaginale spieren perste ze op elkaar. Frank kreeg niet de kans om bij de komen van zijn orgasme. Marjan’s samentrekkingen deden hem bijna voorover klappen van overgevoeligheid. Het laatste mannelijke geilsap werd uit zijn buis gemolken.
Tongend en elkaar betastend keken de twee Lisan en Nicole hoe hun partners zichzelf verloren. Echt klaarkomen deden ze er, niet van, maar ze hielden elkaar wel een paar momenten heel innig vast. Lisan en Marjan hadden hun eerste hetero-ervaringen, en vooral voor Lisan smaakt het naar meer. Frank en Nicole werden hun vrienden, en introduceerden het lesbische stel in de wondere wereld van parenclubs en privéparty’s.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *