Verbrande Pizza’s Op Eerste Kerstdag

5
(1)

Corinne had het niet gemakkelijk gehad het afgelopen jaar. Haar man was weggelopen, het nieuwe huis bleek geen succes, haar baas die te handtastelijk was geweest en tal van kleinere dingetjes die haar zeker geen goed hadden gedaan. En nu, op slag van Oud en Nieuw zat ze alleen in dat klotehuis en staarde naar de televisie. Er stond een commercieel station op die, geheel naar de eigen identiteit, weer eens een jaaroverzicht bracht. Maar Corinne zag het niet, zag wel de ene bodem na de andere in haar wijnglas verschijnen. ‘Wat een kutjaar’, riep ze met een enigszins dubbele tong uit. Ze hees zichzelf uit de stoel en ging voor de spiegel staan. ‘En ooh, kijk eens wat er mij is gebeurd! Ik lijk wel tien jaar ouder!’, mompelde ze tegen zichzelf. Maar wat dat betreft zou iedere objectieve buitenstaander die kon vergelijken, haar geen gelijk geven. Ze zag er nog fantastisch uit met haar lange zwarte haren, haar enorme èn stevige boezem en die geile uitdagende blik van haar. Maar goed, beauty lies in the eyes of the beholder.

‘Moet je nou eens zien wat een plump hier allemaal zit’, kifte Corinne tegen zichzelf terwijl ze haar borsten heen en weer schudde. ‘Ik kan niet geloven dat Barry (haar voormalige chef) hier zo op kickte. En kijk, die onderbuik, wat zwaar, en die dijen dan’. Corinne schoof haar slipje omlaag en bekeek haar schaamstreek. Ze was in haar liezen geschoren, alleen een fruitig driehoekje met schaamhaar liep van haar kutje de zachte venusheuvel omhoog. Daar was ze wel tevreden over, over die heerlijke voorkant van haar volle schaamstreek. ‘Maar die schaamlippen van me…!’ Corinne pakte een stoel erbij, ging met haar benen wijd zitten en trok haar schaamlippen van elkaar. ‘Wat een enorme schaamlippen’, walgde ze van zichzelf, ‘dat is toch niet normaal meer!’ Ze keek recht in haar eigen kut. Het vlees was roodroze, hier en daar glinsterde wat afscheiding. Ze beroerde de plek waar haar clitoris zat. Vrijwel onmiddellijk begon die zich te vertonen. Er schoot een branderig, geil gevoel door het plekje. ‘Mhmm, hoe ik er ook uit zie, dat werkt nog prima’, zei ze met een hees wordende stem. Ze was dronken, alleen en eenzaam. Ze keek naar zichzelf, naar de masturberende handelingen die als vanzelf leken te gaan. Corinne kreunde, voelde zich ineens geil worden. Mijn God, ik voel mij klote en nu begin ik te vingeren, dacht ze. Wat ben ik toch een heerlijk sletterige vrouw…! Steeds intensiever draaide ze met drie vingers over haar lustknopje. Ze wist dat ze moest stoppen, dat ze het gevinger ergens anders moest voortzetten. Want die ervaring had ze al; vingeren op de stoel, dat wordt geen intensief orgasme. Maar het duurde even voordat ze zich ertoe kon zetten: om op haar knieën voor de bank te gaan zitten, met haar bovenlijf op de zetel. Ze vond de aanblik van die vingers die door haar schaamstreek woelden nu wel heel erg interessant.

‘Ooh mijn God, wat ben ik geil. En waarom eigenlijk? Omdat ik helemaal, helemaal, helemaal niets heb’, kermde ze hardop. Alleen het feit dat ze zoiets luid kon zeggen, maakte haar opgewonden. Allebei de buren – draken van mensen trouwens – waren op wintersport, niemand zou haar kunnen horen. Met tegenzin werkte Corinne zich van de stoel en ging op knieën zitten. Ze schoof haar slipje weer iets omhoog. Corinne vond het altijd interessanter als haar slipje halverwege haar dijbenen zat geklemd tijdens het vingeren. Langzaam boog ze zich voorover en legde haar enorme tieten op de bankzitting. Ze keek hoe haar lichaam de eigen tieten steeds meer samenperste. Met twee handen begon ze eerst langzaam, maar niet lang daarna sneller en sneller door haar kutvlees te kroelen. Haar bovenlichaam bewoog op het ritme van de genotsgolven die ze zichzelf iedere keer toebracht. Haar tieten werden steeds dieper de bank ingedrukt, net zoals haar kin. Corinne smoorde zichzelf, kon bijna geen adem meer halen, dat weer het genot verhoogde. Ze kwijlde, snakte naar adem, de geilbal in haar onderlichaam groeide. Haar kutje, die zich inmiddels had geopend, was opgezwollen tot een geile grote en natte kier. Tegelijk met haar intensievere bewegingen hoorde ze ook de soppende geluiden aanzwellen. Dit was voor de volle vrouw teveel. ‘Ooh ik ga komen, ooh ik ga ko-meeeeeen!!!’, klonk het gesmoord vanuit de bank. Corinne bereikte haar hoogtepunt, een ware golf met kutvocht besmeurde haar vingers. Ze schokte in de bankzitting, deinde op borsten en begeleidde met allebei haar handen het wegtrekkend orgasme.

Hijgend beef Corinne liggen, ze lachte om zichzelf. Zo een intens orgasme had ze de laatste tijd niet gehad. Ze voelde aan de binnenkant van haar dijen. Het was glibberig daar. De volslanke vrouw huiverde. Allemachtig! Wat ben ik nat als het echt is, merkte ze. Ze liep naar de keuken en veegde met een stuk keukenrol het vocht tussen haar benen weg. Ze nam een nieuw stuk en verwijderde de natte plekken van de plavuizen. Corinne schudde haar hoofd. ‘Zo kan het niet langer’, zei ze tegen haar spiegelbeeld, ‘ik ga dood in mijn eentje tijdens deze feestdagen’. Hoofdschuddend pakte ze een pizza uit de diepvries en zette de oven aan.

Na het eten besloot ze stappen te ondernemen. Ze belde een 06-nummer uit de krant. Ze wilde geen telefoonsex, daar zat ze niet op te wachten. Maar de dames aan de andere kant van de lijn deden dit werk ook niet voor niets. Misschien zitten die wel in het zelfde schuitje als ik, dacht ze. Corinne hoopte alleen dat het niet zo lang zou duren voordat ze zou worden doorverbonden. 06-Nummers hebben niet zo een goede naam wat dat betreft, wist ze. Maar dat viel mee. Nadat ze haar keuze had gemaakt, kreeg ze meteen ene Diana aan de lijn.

Aanvankelijk was Diana verbaasd een vrouw te horen. ‘Ja, ik wilde weleens weten waarom jullie dit werk doen’, antwoordde Corinne. ‘Omdat het spannend is’, antwoordde Diana, ‘en het is veilig. Niemand weet mijn telefoonnummer. Maar wacht, als wij zo doorgaan kost dat jou een vermogen. Ik geef je mijn gewone telefoonnummer, dan kunnen we wat beter praten’. Aan het kerngetal te zien, woonde Diana niet zover van Corinne vandaan. Corinne draaide het nummer, het kriebelde in haar buik. Ze belde misschien een nieuwe vriendin. Een half uur zaten de vrouwen met elkaar aan de telefoon. Diana heette eigenlijk Esmee. Haar man werkte op een booreiland en wist dat ze weleens belde. Dat vond hij niet erg, zolang het maar bij telefoonsex bleef. Ook Diana was eenzaam en dat zou de aankomende feestdagen niet anders zijn omdat haar man op zee bleef. Aan het eind van het telefoongesprek spraken ze af Eerste Kerstdag bij Corinne te vieren.

Corinne legde de hoorn op de haak. Ze giebelde nog wat na. Vreemd, dacht ze, het leek alsof ik haar al jaren kende. Wel spannend dat we elkaar overmorgen voor het eerst zien. De dag voor Kerstmis was Corinne in haar nopjes. Ze deed wat ze nog nooit had gedaan in haar eentje; het hele huis versieren. Op kerstnacht kon ze bijna niet slapen van opwinding. Nog even en dan zou Esmee komen…

De bel ging. Door het gematteerde glas zag Corinne een vrouw staan. De zenuwen gierden door haar keel. Ze deed open en proestte het meteen uit van het lachen. Daar stond een verschrikkelijk mooie blonde vrouw, die op het eerste gezicht qua postuur op haar leek: Esmee. Maar het lachwekkende was dat Esmee zich als kerstvrouwtje had verkleed. ‘Ho-ho-ho’, zei Esmee lachend terwijl ook zij opgelucht lachte. ‘Komt u alstublieft naar binnen, ik zat met spanning op u te wachten’, speelde Corinne het spel mee.

In de woonkamer deed Esmee haar jas uit en keek goedkeurend rond. ‘Jij hebt het gezellig gemaakt. ‘Ooh, een mistletoe’, riep ze uit. Ze draaide zich naar Corinne die op het punt stond haar jas aan te nemen. ‘Kom eens hier’, zei Esmee. Corinne kwam naderbij. ‘Weet je wat je moet doen onder een mistletoe’, zei ze op een zachte, lieve toon. Corinne zei niets, maar haar onderbuik draaide zich tienmaal in de rondte. Heel voorzichtig kwamen de vrouwenlippen dichterbij. Gaat ze het doen? Gaat ze het doen? Gaat ze het doen?, vroeg Corinne zich in een razendtempo af. En ja, heel voorzichtig beroerden hun lippen elkaar, nog voorzichtiger zochten twee vrouwentongen elkaar op. Vrijwel meteen werd de kus intenser, gepassioneerder. ‘Ooh mijn God, ik wil je. Hier, ik wil je voelen’, hijgde Esmee. ‘Doe je kleren uit’, beval Corinne, ‘dan kunnen we onze lichamen elkaar laten raken’. Esmee deed wat Corinne haar vroeg. Ze keek steels naar haar terwijl ze zich langzaam van haar kleren ontdeed. Een enorm geil lijf in een borstrok kwam tevoorschijn. Tieten, twee heerlijk tieten zaten strak en geil opgebonden. ‘Laat dat maar aan’, zei Corinne. Ze had inderdaad hetzelfde figuur als zij en dat zei Corinne ook. Maar Esmee was zo’n vrouw die niet tevreden is over haar eigen lichaam. ‘Nee, Corinne’, zei ze zacht, ‘jij bent veel mooier’. Bewonderend zakte ze door haar knieën en als een volleerd lesbienne begon ze aan Corinne’s flinke tepels te zuigen. Het voelde heerlijk. ‘Dat heb je zeker meer gedaan’, wilde ze kreunend weten. Esmee knikte instemmend, ‘niet alleen mag ik telefoonsex doen, met vrouwen mag ik ook naar bed van mijn man’. Ze genoot van Corinne’s lichaam. Deze keek in de spiegel, naar zichzelf en naar de blondine die haar beminde. De bewonderende acties van de nieuwe vriendin in de spiegel maakten Corinne razend opgewonden; ze gaf zichzelf eraan over. Ze gooide haar hoofd in haar nek en genoot. De ene keer betastte Esmee haar schaamstreek door de stof van haar slipje, de andere keer volgden haar behendige vingertjes de randen van het onderbroekje om af en toe het blote, natte vlees in te schieten.

‘Doe je slipje uit’, hijgde ze terwijl ze het zelf ook deed. Corinne moest van haar plaats nemen op het bedbankje. Ze duwde haar benen uit elkaar en begon zeer intens te beffen. ‘Ooh, ik hou van je’, stamelde ze onder het likken door. Corinne wist niet wat ze hoorde. Een meid, net zo mooi en vol als zij, hield van haar! Zomaar ineens, op het eerste gezicht! Dat wond Corinne enorm op. Ze ontspande iedere spier in haar lichaam en liet Esmee’s liefde over haar heen komen. Corinne werd gelikt en goed ook. Ze richtte zich half op en zag en voelde Esmee’s enorme borsten tegen de binnenkant van haar wijdgespreide dijbenen aan kletsen. Corinne kwam klaar, voor de eerste keer bij een vrouw, met een vrouw. ‘Ooh schatje. ‘Ooh liefje. Ik geniet van je. Ik heb alles voor je over. Ik hou van je. Ik hou van je’, hoorde zij zichzelf kreunen. Met het aanzwellend orgasme, sprak ook Esmee haar intiemste gevoelens voor Corinne uit. Het was alsof de wereld niet meer bestond, die harde eenzame wereld waar vrouwen nog meer alleen kunnen zijn dan mannen. Maar nu werd de essentie van het leven in twee natte kutten gezogen, opgehoopt en met een vreselijke ontlading weer naar buiten geperst. Zo was Corinne nog nooit klaargekomen. Naderhand begreep ze dat ook Esmee een enorm hoogtepunt bereikte. Ze was namelijk nog nooit zo eerlijk tegenover iemand geweest en omdat ze zichzelf – natuurlijk – heftig had gevingerd.

Het vocht was duidelijk zichtbaar in de twee spleetjes toen ze innig tegen elkaar aanlagen. ‘Ik wil je mijn kutje laten zien’, zwijmelde Esmee terwijl ze haar nieuwe vriendin streelde. ‘Ik wil mij zo kwetsbaar mogelijk aan je tonen’. Voordat Corinne begreep wat ze bedoelde, was Esmee op haar knieën gaan zitten en boog zo diep mogelijk voorover. ‘Ooh, wat heb jij een lekker doosje’, kreunde Corinne. Er was totaal geen schaamte meer, alleen bloedgeile en eerlijke overgave. Corinne hield van achteren Esmee’s schaamlippen uit elkaar. ‘Ooh ja, keur me! Mhmm, Keur de lesbische slet!’ De mooie vrouw draaide haar kontje zachtjes heen en weer en liet zich betasten. Af en toe hapte Corinne in het geile vlees, haar gezicht raakte erdoor besmeurd. ‘Vinger mij, betast me terwijl ik dat met jou doe’, hijgde Corinne. En vrijwel meteen liet Esmee twee, drie vingers in Corinne’s neukgaatje verdwijnen. Maar het was de dames niet genoeg. Ze moesten elkaar nog meer voelen, nog meer beleven. ‘Wacht, ik weet wat’, hijgde Esmee. Uit haar tas haalde ze een dubbele dildo. Ze schoof de ene kant bij zichzelf naar binnen, Corinne’s kut kreeg de andere kant te slikken. Esmee gebood haar telefoonvriendin ook op haar zij te gaan liggen. Voorzichtig schoven ze dichter naar elkaar toe. De vrouwen begonnen te hijgen – de neukstaaf drong bij allebei steeds dieper in het onderlichaam. De lijven waren slechts tien centimeter van elkaar verwijderd, maar twee paar tieten raakten elkaar al.

‘Aaah!’, geilkreunde Esmee en ze stootte in één ruk onverwacht naar voren. ‘Oempf’, hijgde Corinne door de plotse penetratie. De vrouwen hielden elkaar stevig vast en schuurden met de schaamstreken en borsten intensief tegen elkaar aan. Steeds sneller, steeds heftiger raakten ze elkaar. ‘Ik hou van je’, bekende Esmee weer. ‘Ik heb je lief, ik wil niet anders’, was Corinne’s gejaagde antwoord. Gillende kwamen de vrouwen voor een tweede keer klaar. Het kutvocht liep op het bed, ze schokten in elkaars armen en tongden met het wegebbend orgasme mee. Hijgend en glimlachend bleven de minnaressen in elkaars armen liggen. De dubbelde dildo zat als een brug tussen hun geslachtsorganen.

Esmee veegde het neukvocht bij Corinne weg, Corinne deed het bij Esmee. Ze keken elkaar liefdevol aan. ‘Dank je voor het redden van mijn jaar’, zei Corinne zacht. ‘Dank je voor het redden van mijn leven’, retourneerde Esmee. Heftig tegen elkaar aan schurend, deden ze samen twee diepvries pizza’s in de oven. Echter, die hebben zij nooit opgegeten, want wie lust er nu verbrande pizza op Eerste Kerstdag?

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *