De duistere kant in mij…

4
(1)

Sommigen verhalen en ervaringen kunnen niet in één verhaal verteld worden. Nu deel I, over ‘hoe het allemaal begon…’

Ze was een gewone vrouw. Mooi, maar wel een alledaagse vrouw die bij u in de straat zou kunnen wonen. Elise: lange welvende blonde lokken, slank, ongeveer 1 meter 80, altijd stijlvolle kleding, prachtig welgevormde borsten, strak in het vel en een baby doll gezichtje werkelijk om te zoenen. Overdag was ze de onschuld zelve. Altijd lief en aardig tegen de mensen van haar straat, altijd behulpzaam voor de ouderen en begripsvol voor de kleintjes. Maar Elise had een andere kant. Al vanaf haar prille jeugd was er een dwangmatige hang naar het duister…

Het begon al op haar veertiende, of misschien wel eerder. Dan trok ze er ’s nachts alleen op uit. Aanvankelijk alleen voor de nachtelijke geluiden. Die enkele voorbijrazende auto van de verderopgelegen snelweg, de in doodsnood schreeuwende vogel die gepakt werd door een nachtroofdier, draaiende koelmotoren van de buurtsupermarkt; bij al dat werd ze bevangen door een grote opwinding. Dan liep ze door de buurt, in haar nachtponnetje, zonder onderbroekje. Met de spanning in haar jonge lijfje, en zonder echt te kunnen benoemen wat er met haar gebeurde, of waar ze op wachtte, liep ze rond en zoog het allemaal naar binnen. Als een dorstige spons. Het meisje ervoer deze nachtelijke uitstapjes als een groot geluk en innerlijke bevrediging.
Dit gevoel raakte Elise nooit meer kwijt. Tot aan haar relatie zwierf ze ’s nachts regelmatig over straat. Het was als sex, of nee, verslavend meer nog.
Aanvankelijk had ze die drang niet veelvuldig. En als ze eraan toegegeven had, hoefde ze een tijdje niet meer. Maar met de jaren begon ze steeds meer de erotische ondertoon ervan te begrijpen. En met het groeien van haar ervaringen, verlangde ze meer en meer naar de spanning van de nacht. Dan liep ze rond, in de bossen rondom de stad, helemaal naakt, en masturbeerde ze onder de sterren. Met haar benen wijdgespreid, een geholde rug en hielen die ze in de vochtige mosgrond drukte, kwam ze klaar, luidruchtig.
Het was alsof ze heel de nachtelijke wereld toegang gaf tot haar lichaam. Het was alsof zich hierdoor wilde laten gebruiken. Elise accepteerde haar duistere kant, en naarmate ze ouder werd begreep ze dat daar consequenties aanzaten. Deze beschouwde ze niet als positief of negatief. Nee, het wás gewoon zo, zíj was gewoon zo. De enorme zelfkennis die ze daardoor verkreeg maakte van haar een buitenbeentje op school. In zichzelf gekeerd, maar wel heel rustig en lief. En totaal niet ambitieus.

Rob was haar eerste vriendje, van de middelbare school. Al snel wist ze dat hij degene was aan wie ze zich wilde binden. Niet dat ze hem vertelde van de vreemde kant in haar, maar hij zou haar alles kunnen bieden. Rob was een veelbelovende jongen, lief en begripsvol bovendien. Elise voelde zich niet normaal, toch had ze dat geaccepteerd en kon ze ermee leven. Ze wist ook dat ze het niet in haar eentje zou kunnen redden in deze wereld. Daarom koos ze voor de lieve, pragmatische Rob. Daarom hield ze van hem, alhoewel ze het niet zo zou kunnen uitleggen.

Meteen na haar schooltijd ging ze leren voor kinderverzorgster, een tweejarige opleiding. Nog voordat Rob zijn vierjarige HTS-studie afrondde, woonden ze al samen en leefden van haar bescheiden salaris en zijn studiebeurs. Het was een zware maar leuke tijd. Het drukke leven en hun karig inkomen leidden Elise af van haar duistere kant. Er gingen zelfs dagen voorbij dat ze er niet eens aan dacht. Het viel haar dan ook niet moeilijk om haar mond erover te houden tegen Rob.

Dat begon te veranderen toen ook Rob ging werken, als informatietechnologiespecialist. Van de ene op de andere maand hadden ze voldoende geld om van te leven.

Al snel besloten ze te trouwen en een huis te kopen. Om daarna aan kinderen te beginnen. Het waren plannen, dromen, vrijgekomen door de vrijheid die ze zich met het nieuwe geld konden veroorloven.

Om alvast aan het ritme te wennen, en om het nieuwe huis goed te kunnen onderhouden ging Elise minder werken. Alles leek voorspoedig te gaan; hun leven raakte op de meest logische manier georganiseerd. Op maat gesneden voor Rob, zijn leven en zijn ambities, voor Elise: haar toewijding, haar innerlijke rust. Haar schijnbare innerlijke rust… Gedurende dat driekwart jaar was er niets dat Elise alarmeerde. Totdat alles op z’n plaats was gevallen, en ze aan kinderen begonnen…

Ze begonnen te vrijen voor een doel, niet meer één of twee keer in de twee, drie weken omdat ze van elkaar hielden. Nee, vrijwel iedere dag, want kids stonden op de planning. Het lukte niet meteen. De huisarts vertelde dat ze zich geen zorgen hoefden te maken. Ze waren allebei jong. Lag er na twee, drie jaar nog steeds niemand in wieg, dan konden ze bij haar terugkomen.

De dagen gleden voorbij, de nachten trouwens ook. Door het uitblijven van haar zwangerschap vervaagde voor Elise het vooropgestelde doel van hun slaapkameractiviteiten. En langzaam begon die andere kant van haar zich weer te manifesteren. Ze was er niet bang van. Integendeel, het voelde zelfs erg vertrouwd. Maar nu die andere ik van haar er na drieëneenhalf jaar weer was, moest ze het zien in te passen binnen de bestaande situatie. Binnen hun relatie, samen met Rob. En stilaan leerde ze hoe dat moest, zonder die andere kant te onthullen.

Rob’s werk was intensief, bracht veel spanningen met zich mee. Alleen door grenzen te verleggen in de sex kon ze Rob iedere avond er weer toe bewegen om zich met haar te delen. Elise leefde op, en begon zelfs te hopen dat ze de komende tijd niet zwanger zou worden.

‘Rob’, hijgde ze met een trilling in haar stem, ‘nu wil ik dat je me neemt. Zo diep, en zo mannelijk mogelijk’. Ze waren allebei al een keer klaargekomen. Hij als eerste, met de hand. Zij rijdend over zijn sperma, op zijn strakke onderbuik. ‘Maar wat wil je dan?’, vroeg haar man. ‘Ik zal zo stil mogelijk blijven liggen. Hier, met mijn benen zo wijd mogelijk gespreid. En dan wil ik dat je me neukt. Zo diep mogelijk, en ik mag geen kik geven’.
‘Dan is het net alsof je mij gebruikt. Ooh ja, dan ben ik je spermapop, je neukmachine. Ooh dat lijkt me zalig….!’ Elise’s stem was hees, ze trilde van opwinding. Langzaam nam Rob zijn positie in. Hij begreep haar niet. Elise was altijd al de meest initiatiefrijkste in bed. Maar de laatste weken leek het wel alsof ze was losgebroken. Natuurlijk vond hij het wel leuk, en interessant. Haar opwinding sleepte hem wel mee, maar nu ging ze toch wel erg ver. Zo kende hij zijn lieve Elisie helemaal niet! De mooie vrouw bracht haar bekken vrijwel loodrecht naar boven. Haar benen waren zo gespreid mogelijk. Rob zag haar ogen sluiten, en ze greep met beide handen de bedstang, aan het hoofdeinde. ‘Nu, doe het nu!’, hijgde ze. Rob lag tussen haar benen, met zijn benen gestrekt, steunde uitsluitend op zijn tenen en handen.

Met één hand bracht hij zijn keiharde pik net voor haar met vocht besmeurde kutje. En hij zakte naar beneden. Elise zuchtte achter haar adem bij de eerste penetratie, maar ze probeerde zich zo ontspannen mogelijk te houden. Steeds dieper verdween de man in haar onderlichaam. Zijn onderbuik landde loodrecht en voorzichtig op haar schaamstreek. Elise beet op haar tong om zelfs ook niet heen en weer te bewegen. Het verlangen om haar overgevoelige clitoris hem te laten raken werd alleen maar ondraaglijker toen ze zich zijn sperma van de eerste keer realiseerde. Dat goedje dat op zijn onderbuik kleefde, en waar ze zich zonet op had klaargegleden. Maar de mooie jonge vrouw hield vol. Ze voelde zich een hoer, ze wás spermareservoir. Zo moest ze worden gepakt, genomen, genaaid…

Rob keek langs zijn lichaam naar beneden. Hij zag zijn lichaam het hare nemen, zijn pik in en uit haar bewegen. Ongelooflijk, wat was ze nat! Ze voelde zich een hoer, dat was wel duidelijk. En langzaam geloofde de man erin. Ze wás een hoer, niet meer het meisje waar hij overdag zielsveel van hield, maar een hoer.
En hij begon haar zo te neuken. Echt anders werden zijn bewegingen niet, en het zeggen deed hij evenmin, maar Elise merkte dat Rob haar nam op de manier die ze van hem vroeg. Hij geloofde het, hij voelde het, en dat kwam op haar over. Ze was een hoer, en haar kut krampte van overgave. Rob rilde, haar opwinding over wat er ontstond nam hem weer mee. En samen kwamen ze klaar, gillend, kermend en in volledige overgave.
Diep spoot Rob zijn sperma in de vrouw die ooit zijn vriendin was. Zijn onderlijf stevig tegen de zuigende, hongerige vagina aangedrukt. ‘Aiaiaiaiaiiii! Ik ben een hoer….!!!’

De volgende dag kwam Rob schoorvoetend naar beneden. Elise was al op, en zong terwijl ze zijn ontbijtje klaarmaakte. Had hun sexleven tot afgelopen nacht zich ‘gewoon’ ontwikkeld, nu was er duidelijk iets voor Rob veranderd.

‘Waarom ben je zo vrolijk?’, vroeg de man aan zijn vrouw. Elise gezang stopte, ze draaide zich naar hem toe. Glimlachend staarde ze hem nadenkend aan. ‘Ik weet het niet’, zei ze toen, ‘ik voel mij gewoon goed’. Rob wilde niet verder vragen. Hij was al laat. Maar nu al wist hij dat haar opgewektheid aan hem zou blijven knagen, de hele dag. Natuurlijk had het met afgelopen nacht te maken, maar waarom zo vrolijk? Wáárom???
Net zoals in de tijd van haar nachtelijke uitstapjes was Elise na de ‘hoerennacht’ (zoals Rob het voor zichzelf omschreef) een tijdje rustig. Maar een week later begon het weer aan haar te knagen. Ze hing meteen aan zijn nek toen Rob thuis kwam.
‘Even niet schat, ik ben kapot’, zei de jongeman. Zijn vrouw nam daar echter geen genoegen mee. Ze ging naar boven, en deed het hoerige babydolletje aan die ze zonder zijn medeweten had gekocht.
‘Verrassing!’, zei ze terwijl ze wulps de woonkamer indraaide. Rob moest twee keer kijken voordat hij geloofde wat hij zag. ‘Allemachtig!’, riep uit. Hij kon zijn ogen niet van haar geil bewegende lijf afhouden. Door de doorzichtige stof zag hij haar schaamstreek en, erger nog, zag hij dat ze haar driehoekje in de vorm van een hartje had geschoren. De man moest even gaan zitten, zo verward en overmeesterd door emoties was hij.
‘Wat heb je nou allemaal gedaan?’, wist hij er hijgend uit te brengen. Elise stond stil en zag Rob’s radeloosheid. Haar ogen braken en tranen stroomden al over haar wangen toen zij zich voor zijn voeten wierp.

‘Ooh Rob! Zie je dat dan niet?! Ik wil dat je mij neemt! Ik ben van jou, helemaal. Ik moet gepakt worden, genomen. Je moet de dingen met mij doen die ik voel. Ik wil dat je mij gebruikt…’
De man was uit het veld geslagen door deze plotse openheid. Tegelijkertijd realiseerde hij zich dat Elise haar schaamstreek tegen zijn benen schuurde. Zijn penis welde op, zo’n schaamteloze aanbidding kon hij gewoon niet weerstaan. Hij brieste door zijn neus. Met zijn blik constant op het geile lichaam van zijn vrouw gericht, rukte hij zich de kleren van zijn lijf. Zijn pik sprong de vrijheid tegemoet, Elise zuchtte amechtig en draaide op haar knieën.
‘Jezus!’, hijgde Rob. Met één ruk ontblootte hij Elise’s billen, pakte zijn pik en drukte die in haar onderlichaam. Elise’s gilde met een trillende stem bij de eerste penetratie. Rob klauwde in Elise’s billen, en begon haar verschrikkelijk te neuken. Maar wat hij ook probeerde, Elise wilde meer en meer, harder en harder.

De volgende ochtend meldde de man zich ziek. De hele nacht hadden ze geneukt, Elise had hem geen moment rust gegund. Met een hol en beurs gevoel op de plek waar zijn penis zat, staarde hij naar het plafond van hun slaapkamer. Hij luisterde naar Elise’s gezang in de keuken. Hij besefte dat hij zijn vrouw eigenlijk niet kende. Niet het deel dat met sex had te maken tenminste. Ook had hij door dat zoiets niet weg zou gaan, zelfs niet als ze kinderen hadden. Maar hij hield van haar, wilde de vrouw die ze ook bleek te zijn niet kwijt. En die sex, dat wilde hij ook. Maar net zo graag wilde hij aan haar behoeften voldoen. En ze was, ze voelde zich, nee, in de sex wás ze een hoer…
Twee maanden later belde hij vanaf het werk. Of ze die avond de meest erotische kleding wilde aandoen. Hij had een verrassing voor haar…
Rob kwam thuis, Elise deed de deur open. Ze droeg zwarte plakkousen, een geil slipje en een hoerenlijfje. Rob kuste haar op haar wang, en liep door, haar verwachtingsvolle blik volkomen negerend. Ook aan tafel deed de man alsof er niets aan de hand was. Elise’s hunkering was bijna zichtbaar, zo sterk was het. Slechts met grote moeite wist zij zich te beheersen.
Rob’s pik, gelukkig verborgen achter zijn broek en onder de tafel, stond op springen. Uiterlijk onbewogen verbaasde hij zich erover dat ook hij dit écht leuk vond.

Om klokslag acht werd er aangebeld. Elise schrok op. ‘Wie is dat?!’, vroeg ze terwijl ze haar man met grote ogen aankeek. ‘Tja, dat weet je als je open doet… Hoer’, zei de man zacht. Hij keek zijn vrouw recht in de ogen aan. Even stond Elise als aan de grond genageld. ‘Moet ik zó opendoen’, leken haar ogen te vragen. ‘Doe open, anders is het weg’, zei Rob streng. ‘Ooh ja’, kreunde de vrouw zachtjes, en met een hol gevoel van binnen en vol overgave en spanning liep ze naar de deur en deed open. Twee goeduitziende mannen stonden op de stoep. Alsof ze het hadden verwacht dat een vrouw in deze uitdossing open zou doen, gleden hun keurende blikken over haar lijf…

Pssst!! Verder lezen? Deel 2 van het verhaal vind je hieronder:
De hoer ontketend

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *