Diagnose stellen

0
(0)

Het internistenteam van Medisch Centrum Schweitzerhof had net een ingewikkelde operatie achter de rug. Nog met het zweet op hun operatiekleding zaten ze met een kop koffie bij te komen in de OK-ontspanningsruimte. De assistente zat hen van een afstandje te bewonderen. “Jan-Jaap, Diederick en Hubert, heten ze. Maar zoals ze met elkaar omgaan, is het niet gek dat ze Kwik, Kwek en Kwak worden genoemd”, dacht ze vertederend. En dat was ook zo. De drie internisten gingen als broers met elkaar om; daar kon het andere ziekenhuis uit de regio nog een puntje aan zuigen. Over zuigen gesproken. De assistente zou niet zo vertederend over de heren hebben gedacht, als ze had gehoord waar de heren doktoren over spraken.

“Hé J.J., hoe heette dat mens nou ook alweer met dat verwijde rectum”, wilde Diederick weten. Hij ging er voor zitten, want hij wist dat met dit onderwerp de nodige lachsalvo’s zouden plaatsvinden. Ook Hubert zette grinnikend zijn koffie als voorzorg op tafel. Jan-Jaap baadde zich in de aandacht van beide collegae en schraapte zijn keel. Met veel gevoel voor dramatiek, begon hij te praten. “Op een morgen komt ene Jeanne bij mij op het spreekuur. Een schone dame; blond, slank, maar strak in het vel en met een uitdagende blik in haar ogen. Zonder een woord te zeggen, geeft ze mij de diagnose-papieren van haar huisarts”. Jan-Jaap stopte even, keek de twee andere heren aan en nam een slok van zijn koffie. Diederick en Hubert moedigden hem aan verder te gaan. Duidelijk hoorbaar slikte J.J. zijn koffie door en ging verder. “Nou, ik maak dus die envelop open terwijl ik Jeanne blijf aankijken. Zo, zei ik tegen haar, u heeft een opgerekt rectum. De vrouw kijkt mij niet-begrijpend aan en ik zeg wat eenvoudiger: U heeft een opmerkelijk wijd poepgaatje!” Jan-Jaap zei dit op zo’n manier dat Hubert en Diederick het uitbulderden. Het was waar, sommige patiënten moest je als een kind aanspreken, anders begrepen ze helemaal niets van hun kwalen. Tactvol wachtte J.J. totdat zijn maatjes waren uitgelachen en ging toen verder.

“Begint die Jeanne te lachen en zegt: O dat! Daar had dokter Bernhard het ook al over. Ja, we doen allerlei spelletjes en nu moest ik bij u komen omdat het misschien schadelijk kan zijn voor mijn lichaam. Ik probeerde interessant te knikken, maar jullie begrijpen wel dat ik razend nieuwsgierig was. Niet zozeer naar haar maximale opening, maar meer naar die spelletjes”. Diederick en Hubert knikten instemmend en spitsten hun oren. “Dus ik zeg: Wel, kleed u zich uit en laat maar eens zien wat u er zoal mee kan doen. Begint die Jeanne zich als een razende uit te kleden zeg, ongelooflijk! Voordat ik het wist, zat ze met haar knieën op de behandeltafel en ik kijk zo tegen een zeer bevallige vrouwelijke achterkant aan. Een moment later wrijft ze met haar hand over haar kontje. Gefascineerd kijk ik hoe die ranke vingertjes haar bilnaad naderen. Plots holt ze haar rug en tot mijn stomme verbazing zie ik haar hand in haar anus glijden. Tot aan d’r pols! En ik zat er recht in te kijken!!!” De twee andere mannen schoven wat onrustig op hun stoelen. Uiterst geconcentreerd luisterden ze naar hun collega. “Haar hand streelt haar binnenwerk en ze begint te kreunen. Ik kan het verkeerd hebben gezien, maar haar vagina werd er helemaal vochtig van. Kreunend vroeg ze me: Kunt u het goed zien dokter? Ik kreeg het er warm van. Tja jongens, wat zouden jullie doen? Ik durfde haar niet aan te raken. Gaat ze me opeens sneller bewegen, dat mens kwam klaar. Ongelogen waar, ze kreeg een orgasme!” De twee andere mannen waren stil geworden.

De dunne stof van hun operatiepakken stonden bij het kruis strak gespannen. Hubert was de eerste die de stilte verbrak: “Wat heb je toen gedaan J.J.?” “Tja”, antwoordde Jan-Jaap, “Wat kun je doen. Ik ben de kamer uitgerend en heb de assistente voor een week later een nieuwe afspraak laten maken. Dat is, eh even kijken hoor, Ja dat is morgen”. “Morgen”, riepen Diederick en Hubert tegelijk uit. “Ja, morgen bij haar thuis en ik heb twee second opinions nodig. Ik weet niet wie ik daarvoor zal uitkiezen…” Jan Jaap keek guitig naar zijn twee vrienden. Sprakeloos keken zij naar de spreker en toen naar elkaar. Even later steeg een woest gebulder op uit de ontspanningsruimte van de operatie-afdeling.

De volgende dag stonden de drie mannen voor Jeanne’s huis. Voordat ze konden aanbellen, deed Jeanne al open. Een zestal ogen puilden uit hun kassen. De vrouw had zich wel heel stijlvol gekleed voor een inwendig onderzoek; rode kousen met jarretelle, een leren borstrokje en… ze had geen slipje aan! Onverstoord keek zij het drietal aan en zei: “Ah, u komt voor het onderzoek, loopt u maar met mij mee”. Hubert, Diederick en Jan-Jaap liepen verdwaasd Jeanne achterna, die hen naar de keuken leidde. “Zo”, zei ze, “het lijkt me het beste dat we beginnen op het aanrecht. Zo’n handige behandeltafel zoals u die heeft, zit er hier niet in”.

Wulps ging zij op haar blote kont zitten en keek naar de dokterskruizen. “Ach doktertjes, hoe kan ik mij nou ontspannen voor de behandeling als u zelf alle drie zo opgefokt bent”, merkte ze verongelijkt op. En meteen ritste ze de gulp van Jan-Jaap open. Net lang daarna priemden ook de twee andere snikkels de vrije buitenlucht in. “Zo, da’s beter”, merkte Jeanne op. Bewonderend liet zij haar handen over de mannelijkheden glijden, terwijl ze met haar kontje wat heen en weer schoof. “Nou, dan zal ik u eerst laten zien wat er met mij aan de hand is”, kirde de vrouw opgewonden en ze ging op haar knieën zitten. Haar uitdagende kont was nog geen meter van de drie heren verwijderd. Net zoals Jan-Jaap de dag ervoor had beschreven, naderde haar hand de heerlijke bilspleet. Jeanne kreunde op het lome ritme van haar eigen bewegingen. Het hele gebeuren, aangevuld met de uitstekende schaamlipjes, deden de drie pikken trillen van opwinding. Met groeiende verbazing zagen de mannen eerst twee vingers de anus binnenglippen, toen twee erbij en even later verdween haar hele hand in de poepdoos. “Ah ja, ik hoop dat jullie het goed kunnen zien”, kreunde Jeanne, “Zo wijd is het ongeveer wel. Voor de diepte heb ik even iets anders nodig. Jeanne streelde nog even de binnenkant van haar lichaam. En met enige tegenzin, ondersteund met een intense kreun, trok zij haar hand weer uit haar onderlijf. De internisten wisten niet hoe ze het hadden. Diederick sjorde van opwinding aan zijn leuter, terwijl Jan-Jaap en Hubert de sterke geuren opsnoven die uit Jeanne’s lichaam walmden.

“Godallemachtig”, steunde Diederick uit, “zoiets, zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Kijk nou toch ook eens naar die pruim van haar, ze is kleddernat!!!” “Inderdaad ja”, reageerde Jeanne direct, “ik vind het wel opwindend als mannen bij dit spelletje toekijken. Maar dat is nog alles hoor, kijk maar eens wat ik nog meer kan”.

De vrouw bleef op het aanrecht zitten en pakte uit een la de grootste rubberen dildo die de heren ooit hadden gezien. Hubert slikte hoorbaar en vroeg stotterend: “Wwat ga je daarmee doen?” Jeanne zei niets, maar zette de reuzepik rechtop en gebaarde de heren dat ze haar moesten ondersteunen. Kwik, Kwek en Kwak gaven gehoor aan dit verzoek, alhoewel ze danig werden gehinderd door hun eigen knotsen. Jan-Jaap voelde een rilling door zijn lichaam trekken toen hij een druppeltje vocht uit Jeanne’s kut recht op de dildo zag vallen. “Beethouden J.J., of wil je dat ze straks een darmperforatie krijgt”, gilde Hubert verschrikt uit. “Darmperforatie”, mompelde Diederick in zichzelf, “noem het dan maar gerust een maag-bomkrater”.

Ondertussen was de rubberen eikel het lichaam van Jeanne binnengedrongen. Met een zacht glijdend geluid, zakte de vrouw steeds verder over het gevaarte. “Dit kan niet, dit kan echt niet”, bleef Diederick zeggen, maar ook zijn ogen waren gefixeerd op het geilige schouwspel. “Kijk, jongens, kijk maar goed”, hijgde Jeanne, “zo meteen mogen jullie dat ding achterna!” “Oef!” Jan-Jaap stiette een kreet uit en trok de vrouw weer omhoog. Alhoewel met tegenzin, hielpen zijn collega’s hem ermee. Jeanne was ondertussen behoorlijk geil geworden. Nadat ze weer op het aanrecht zat, nam ze meteen de eerste de beste pik in haar mond en begon het ding wild af te zuigen. Halverwege deze actie, schoof ze haar reet tot net voor de rand en duwde een mannenhand in haar anus. Hubert en Diederick waren nu aan de beurt om te zuchten; de eerste omdat de sloerie zijn jongeheer aan het pijpen was, en Diederick kon zo zijn eigen hand in haar reet zien verdwijnen. Door dit schouwspel kon Jan-Jaap niets anders doen dan zich erop af te trekken. De samengeknepen ogen van Jeanne spanden en ontspanden zich op het ritme van Diederick’s fistfuck. Jan-Jaap zag plots dat ze naar hem keek. Op haar beurt zag Jeanne hierdoor zijn zak spastisch tegen zijn onderbuik bewegen en ze begreep dat hij bijna zou gaan spuiten. “Dat gaat zo maar niet”, murmelde de vrouw door Hubert’s pik in haar mond. Snel nam ze J.J.’s penis tussen haar lippen en begon er op de knauwen. “Auwaha”, gilde de internist opgelucht uit, want hij begreep dat hierdoor zijn orgasme werd uitgesteld.

Hubert was van het aanrecht afgesprongen. “Collega, maak eens plaats”, zei hij tegen Diederick, “laat mij dat ook eens even diagnostiseren”. Diederick werkte natuurlijk tegen; hij kon zo wel uren blijven staan. Jeanne merkte dit op en zei: “Jongens, kom op, nu geen ruzie. Wacht even, ik ga wel even anders liggen”. Ze draaide haar goddelijke lijf een kwartslag zodat ze nu op haar knieën zat. Jan-Jaap was gaan zitten en bood z’n Japie aan om nu te worden gepijpt. Gretig nam Jeanne van dit aanbod gebruik en door haar positie-wijziging, kreeg Hubert greep op haar gat. Zijn manier van vuistneuken was iets ruwer dan die van zijn voorganger. Met harde stoten bewoog hij met zijn hand heel het lijfje van de del. Diederick die snel iets moest gaan ondernemen opdat hij zich anders zou gaan besjorren, wrong zijn hoofd tussen het aanrecht en haar onderbuik. Met moeite raakte zijn tong haar pruim, maar de smaak van haar geilsappen maakte de inspanning meer dan goed. Jeanne kreunde nu harder; ze werd gebeft, gefistfucked en geneukt in haar mond. Met een schuin oog zag zij zichzelf in de woonkamerspiegel. Spontaan kwam zij erop klaar. Diederick zag de kutspieren samenspannen en de kittelaar nog roder worden. Snel anticipeerde hij hierop door als een razende haar lustknopje te beffen. Ook Hubert ramde er nu op los. Als een lappenpop werd Jeanne heen en weer geslingerd. Sinds lange tijden had ze een dergelijk orgasme gehad. Ze verloor zichzelf aan het gebeuk van de mannen en haar eigen krampachtige bewegingen. Een lang aaneengerekt gekreun begeleidde het hoogtepunt.

De internisten waren nog wel zo tactvol Jeanne even te laten bijkomen. Met z’n drieën stonden ze om haar heen. “Tjonge, u heeft echt diepe indruk op me gemaakt”, zei Hubert vol ontzag tegen de nahijgende vrouw. “Heren doktoren”, pufte de vrouw, “ik moet ook eerlijk bekennen dat ik lang geleden zo heerlijk ben onderzocht”. Jan-Jaap was wat ongeduldiger en zei: “Nou juffie, ik weet niet wat uw uurtarief is, maar dat van ons zorgt ervoor dat wij direct weer klaarstaan”. Jeanne keek naar zijn pik die halfstok was gaan hangen en antwoordde: “Klaarstaan zei u? Nou daar is anders weinig van te zien”. Jan-Jaap kreeg van schaamte een rode kop. Maar Jeanne was geen rancuneuze vrouw. Ze sprong op de vloer en lenig als zij was, boog ze als een knipmes voorover. De mannen kregen wederom haar heerlijke achterkant te zien. Haar zitvlak glinsterde van het kutvocht. Het zal niemand verbazen dat niet lang daarna de zwelspieren van de heren weer in de meest actieve toestand stonden. “Zo, dat was een fluitje van een cent”, merkte Jeanne droog op. Als een kat sprong ze weer op het aanrecht liet zich over J.J.’s pik zakken. “Weer in die heerlijke reet van haar”, riep Jan-Jaap uit. Nu was het Diederick die op een heerlijk manier werd afgezogen en stond Hubert aan de zijlijn. “Ja, nou bekijken jullie het maar hoor”, meesmuilde hij, “ik ga er nu voor”. Met zijn rechterhand masturbeerde hij zoals hij nog nooit had gedaan. Zijn linkerhand bevoelde en bevingerde de vrouw waar hij maar kon. Jeanne kon dit wel waarderen en al snel bevond haar opwinding zich in een stadium alsof ze nog haar eerste orgasme moest krijgen. Om deze opwinding te vergroten bleef ze, al pijpend, de rukker strak aankijken. Dit was voor Hubert de zaaddruppel die zijn zak deed overlopen. Zijn opstomend sperma begeleidde hij met zielige kreuntjes. Met gekromde schouders en ingetogen gemurmel liep het zaad stomweg zijn buis uit en viel op haar benen.

Dit pathetische tafereel deed Jeanne weer klaarkomen. Uit ervaring wist ze dat dit orgasme niet zo aloverheersend zou zijn dan haar eerste, dus ze besloot de energie voor de andere twee mannen te gebruiken. Ze fixeerde haar gevoelsgolven op het pijpen van Diederick. Steeds sneller bewoog haar vuurrode mond om de harde vleespen van de dokter. Jeanne begon te gillen om haar aandacht op de pik gericht te blijven houden. En dat lukte. Ze wist alles op haar mond te richten. Even had ze het idee dat haar amandelen tot twee enorme clitorissen getransformeerd waren. Diederick, op zijn beurt, had het gevoel alsof zijn onderlijf uit elkaar werd gescheurd. Nog niet eerder had een vrouw hem klaar weten te pijpen. Een pik was er om te neuken en niet om geneukt of gepijpt te worden, was zijn instelling. Maar deze vrouw, deze sexfurie, wist hem van zijn normen af te houden; Diederick liet zich helemaal gaan. Hij voelde niets meer en zag niets meer; even was hij dood. De eiwit-ontlasting reanimeerde hem. Hij gaf met alle kracht zijn levensschreeuw. Een kracht die de tweede spermagolf uit zijn tokus deed springen. Alle vier hoorden ze zijn zaad tegen Jeanne’s gezicht aankletsen. Meteen daarna stortte hij in en liet zich van het aanrecht vallen.

Alleen Jan-jaap had zich nog niet ontlast, begreep Jeanne. Ze stapte van zijn pik af en bevingerde zichzelf op de laatste golven van haar hoogtepunt. Automatisch begon J.J. aan zijn penis te rukken. Hij richtte zijn hoofd op en keek recht in de zwoel-geile blik van de sloerie; het sperma liep over haar gezicht. Jan-Jaap voelde weer die rilling door zijn lichaam trekken. Sneller dan dat hij gedacht had, voelde hij met zijn hand dat het zaad door zijn penis liep. J.J. kwam niet zo spectaculair klaar; maar zijn sperma was dat des te meer. Het leek wel een pluk watten; zo stijf was het goedje. Het verzamelde zich aan de eikel, totdat het zo zwaar was geworden dat het eenvoudigweg eraf viel; natuurlijk weer op het gezicht van Jeanne. De vrouw genoot.

Twee mannen lagen op de keukenvloer, een derde hing half op het aanrecht. Jeanne richtte zich op en keek tevreden om zich heen. Ze porde met haar voet tegen Jan-Jaap’s gezicht en zei: “hé, is dat verwijde rectum nou ongezond of hoe zit dat?” Lodderig keek J.J. op en zei: “Ach, blijkbaar heb jij het allemaal goed onder controle, maar ongezond is het zeker!”

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *