Gaby, een vies, voos vlaams meisje

2
(1)

Een hoer is ze niet, wel een ‘vies, voos Vlaams meisje’. Zo noemt zij zichzelf. Gaby raakt opgewonden als mannen zich laten gaan, om haar… Terwijl er iemand kijkt. Een heel speciaal iemand…

Gaby leerde ik nu een jaar geleden kennen in een donkere kroeg op de Linkeroever. Ze vertelde mij dat ze hier vandaan kwam. En dat het niet gemakkelijk was geweest toen ze nog jong was. Ja, dat wist wel. Ik woonde destijds met mijn broer in het centrum van Antwerpen op kot. Echt arm hadden wij het niet, daar zorgde ik wel voor. Maar de armoede in het België van begin jaren tachtig tierde welig, vooral in de industriegebieden.
Wij raakten dus in die kroeg aan de praat. Ze vertelde hoe zij op school uitblonk, maar dat haar ouders geen geld hadden om haar ontwikkeling verder te stimuleren. U kent dat wel, die intimiteit als twee vrouwen met elkaar praten. Ik deed wel mee, deze blondine was een uitermate aantrekkelijke jonge vrouw. En ik voelde dat er een geil verhaal achterstak.

Ze vertelde dat ze twee jaar daarvoor een man had ontmoet, een erg welgestelde man. Zijn naam wilde ze niet noemen, wel dat-ie een hoge magistraat is in Antwerpen. Nou, ik spitste toen helemaal mijn oren. U begrijpt wel waarom, met al die verhalen over die hoge en zogenaamd beschaafde hoge pieten in het land van mijn moeder. Maar deze was anders, bleek uit haar verhaal, liever en perverser tegelijk. Gaby vertelde dat hij als een vader voor haar was. Zorgzaam, lief en wat belangrijker was, hij raakte haar met geen vinger aan. Hij wilde dat niet, mocht dat niet van zichzelf. Door haar desondanks te blijven zien, pijnigde hij zichzelf. En dat maakte Gaby geil zo vertrouwde zij mij een jaar geleden toe. Het was een man met een erg sterke persoonlijkheid. Daarom ging het meisje hem uitdagen. Aanvankelijk vertelde ze hem verhalen over de jongens uit de buurt. Over hoe ze die pijpte bijvoorbeeld. De magistraat vond het vreselijk om te horen, maar toch bleef hij haar zien. Dus ging ze verder. Waste zich niet bijvoorbeeld als ze wist wanneer hij weer langskwam. Ze zag dat hij een duizend doden stierf toen hij het sperma zag en rook, maar toch bleef hij die keren erna komen. En tegelijkertijd betaalde hij haar opleiding, stuurde regelmatig bloemen en nam haar mee naar de meest exquise restaurants. In maanden die daarop volgden, verergerde de bizarre verhouding tussen die twee. Totdat Gaby verliefd werd op een struise jongeman die in de buurt woonde van het dijkwoninkje die notabene eigendom was van de magistraat. Het huisje dat zij na de breuk met haar ouders mocht betrekken.
Maar nog wilde de hoge ome haar niet laten vallen. Hartverscheurend moet het voor de man zijn geweest, die eerste ontmoeting tussen Co en Gaby. Want hij was er namelijk bij, verstopt weliswaar, maar hij kon alles horen en zien…

Hij zag Gaby tevreden naar buiten kijken. Op de dijk fietsten dagjesmensen. Ook zij genoten van het landschap. Ze wilde net een kopje thee voor hen beide gaan zetten, toen ze een fietser zag stilhouden. Gaby keek nog eens goed. ‘Hé’, zei ze, ‘dat is Co!’ De magistraat keek ook naar buiten. ‘Hij komt hierheen! Kom, verstop u!’, zei Gaby gehaast. Met pijn in zijn hart deed de man wat hem werd gevraagd. Hij zag nog hoe ze haar haar schikte en verdween toen in de kast. Net op tijd, want er gebeld.

Gaby deed open. ‘Hoi’ zei de jongeman, ‘ik wist dat u hier woonde en dacht, kom laat ik haar eens aandoen’. Gaby lachte verlegen. ‘Ja, da’s goe, nog bedankt voor uw hulp bij de supermarkt. Ik wist even niet wat ik moest doen, al die spullen op de grond’.
Even staarde het tweetal elkaar aan, toen hoorde de magistraat Gaby uitroepen: ‘Sorry, laat ik je daar maar staan zeg. Kom binnen! Thee?’ Opgelucht volgde Co de jonge mooie vrouw het huisje in.
‘Ja, lekker. Zeg, ik geloof dat we elkaar nog niet eens bij naam kennen, of toch wel?’ Gaby liet niet blijken dat ze dat wel wist, van de kassière, en antwoordde: ‘Nee, ik geloof het niet. Stom hè. Heb je me gered, weten we niet eens elkaars naam. Nou, ik ben Gaby’. ‘Co’, zei de man en deed zijn jas uit.

Er viel een stilte tussen de twee jonge mensen. De magistraat voelde zijn hart omklemd door een pianosnaar. Zijn Gaby, het jonge meisje dat hij niet mocht beminnen, maar hij zo innig lief had, werd verliefd.
Gaby liet haar thee vallen. De man in de kast schrok uit zijn overpeinzingen, keek om het hoekje en zag dat Gaby geen acht sloeg op de rommel. Hij zag dat ze vrijwel tegelijk hun hoofden naar elkaar toe bewogen. Zachtjes en teder waren de zoenen. Eerst kusjes op de lippen, maar al snel drongen hun tongen bij elkaar naar binnen. De begeerte was groot. Ze snoven wild en betastten elkaar waar ze konden. ‘Oh Gaby, hier heb ik zo aan gedacht’, kreunde de jongeman tussen de zoenen door. Gaby realiseerde zich dat de magistraat in de kast zat, in haar slaapkamer. Ze mocht deze Co wel, maar nog meer de gedachte dat haar weldoener hier getuige van was. Ze trok Co mee naar de slaapkamer.
Gaby ging op het bed zitten en liet zich kussen en betasten. De gedachte dat de magistraat dit zag vond ze heerlijk. Co’s handen vonden al snel haar kleine borstjes. Gretig, maar toch teder, betastte hij intens het zachte vlees. Oh, wat een geile bedoening, dat ze zich gaf, terwijl hij hen bekeek. ‘Mhm, je bent zo mooi en zo heerlijk zacht’, fluisterde Co in haar oor terwijl hij haastig zijn kleren uitdeed. Gaby hoopt dat het hard genoeg was dat haar weldoener het had gehoord. Ze werd geil, hoe meer ze erover nadacht.

Ook Gaby ontkleedde zich, maar ze liet haar ondergoed aan. Ondergoed dat de magistraat voor haar had gekocht. Ze brandde in haar onderlichaam. Ze voelde zich slecht, het hoertje in haar groeide nog eens extra, en dat wilde ze weten ook. ‘O jezus’, stamelde de man, ‘ik geloof dat ik gek word’. ‘Mhmm’, kreunde Gaby extra luid, ‘Neem het dan maar helemaal. Ik ben van u en jij van mij’. Ze spreidde bibberend haar benen en bedacht dat de verstopte man het ook kon zien. De spanning gierde door haar lijf.
‘Mmhmm zalig’, kreunde Co, ‘ik wil u proeven’, steunde hij. Met zijn hoofd streelde hij de binnenkant van haar dijen op zijn weg naar de vrouwelijke honing. Gaby wist van geilheid niet wat ze moest doen. Een man stond op het punt haar te gaan beffen, terwijl haar weldoener het zag! Wild duwde ze met haar bovenarmen haar borstjes hoerig bij elkaar en likte haar tepeltjes. ‘Oja, bef me, proef me’, gilde ze het nu uit. Ze duwde haar onderlichaam naar voren waardoor haar schaamlippen wijder uit elkaar gingen staan. En de magistraat zag alles vanuit het donker aan…
Co duwde en likte zo hard hij kon. Geil bekeek Gaby hoe ze werd gelikt. Co’s penis, die ondertussen was aangezwollen tot een fikse staaf, zwabberde onhandig tussen zijn benen. Een eerste orgasme overviel de vrouw. Zichzelf op beide handen ondersteunend, liet ze het over haar heen komen. Ze voelde zich open, bevrijd. Alle spanningen werden in een overweldigende zucht weggespoeld. ‘Oiooioooooh!’ Een lang extra hard aaneengerekt gekreun begeleidde haar hoogtepunt. Co hield haar benen stevig vast en zei: ‘Oh ja, laat het maar gaan. Wat mooi, wat ongelooflijk mooi!’ Co’s uitroepen die de magistraat ook moest horen verergerde haar orgasme alleen maar. Het leek niet op te houden, en Co streelde bewonderend haar lichaam. Zoveel geilheid had Gaby nog niet gekend in haar jonge leventje.
Ze gunde zich geen tijd om uit te rusten, maar nam direct Co’s pik in haar mondje. Weer op zo’n manier dat de man in de kast het allemaal goed kon zien. Als hij nog keek tenminste… Maar Gaby wist wel zeker dat hij keek. Zo goed kende ze hem inmiddels al wel.

Diep stopte ze de dikke met voorvocht besmeurde pik in haar keel. Ze zag dat Co genoot en bedacht dat haar weldoener dat ook moest zien. Dat ook deze jongeman zijn kwetsbaarheid aan haar durfde te tonen.
Ze waren geil op haar, allebei de mannen. De één wist echter niet van de ander dat-ie er was.
‘Aan jou wil ik mij geven. Aan jou wel…’, stamelde ze hardop. Ze gaf Co een gepassioneerde tongzoen. De jongeman proefde haar duidelijk hoorbaar, hij proefde zichzelf en dat smaakte naar meer. Aan haar billen leidde hij haar tot boven de stijf gezwollen lat. Gaby nam de joris in haar hand en leidde de joekel zeer goed zichtbaar bij zichzelf naar binnen. Vol overgave gaf ze haar lichaam aan hem. Met intens genot bewoog ze over zijn stok. Iedere prikkeling voelde ze, iedere oneffenheid van haar kut om zijn pik werd ze gewaar. ‘O jaah, zachtjes. Zachtjes en vol’, kreunde Gaby in extase. ‘Oh, zo intiem en toch weer niet…’, liet ze er achteraan volgen. De geilheid droop van haar stem. Ze deed nog eens extra haar best alles van hem, alles aan hem, en heel goed zichtbaar met haar kut te voelen. Co keek naar haar mooie billen en zag ze op en neer deinen. Hij nam haar onderlichaam met haar goedvinden. Hij greep haar middel en probeerde te staan. Gaby bukte wat en draaide een kwartslag om. Al staand nam Co haar van achteren. De arbeidersdochter ondersteunde zich met beide handen op het bed en duwde krols haar kontje omhoog. Ze wist dat de penetratie zich recht voor de ogen van de magistraat afspeelde.

Steeds sneller neukte Co haar achterlangs. Zijn vette pik gleed gemakkelijker en gemakkelijker haar lichaam in. Naar buiten gepompt geilvocht droop op de vloer. Gaby’s borstjes bungelden heen en weer op zijn neukritme. Na iedere stoot een tikkeltje harder. ‘Oh neem me, ik geef me aan u’, kreunde de jonge gewiekste vrouw. Ze ontspande haar onderlichaam en voelde de eikel diep in haar lichaam dringen. Ook haar billen werden losser en stopten niet meer met trillen. Gaby gaf zich en dat voelde Co. Hij voelde dat hij iets bij haar bereikte wat nog nooit eerder was genomen. Wist hij veel dat haar mecenas toekeek…En toen kwam Co klaar. Hij deed zijn dijen wat uit elkaar en voelde iedere centimeter stromend zaad in zijn lichaam. Onder orgastisch gekreun liep de eerste golf er gewoon uit. Hij zette zijn nagels diep in het aanmoedigende jonge vlees van het mooie meisje. ‘Toe maar, geef je maar. Geef het me maar allemaal’ hijgde ze hardop. De jonge vrouw zakte door haar knieën. De spuitende lul zwieberde uit haar besmeurde spleet en ze nam hem in haar mond. De rest van het zaad gaat hierlangs naar binnen, dacht ze geilig, terwijl hij kijkt. Ze voelde tegelijkertijd het mannelijke vocht al uit haar schede stromen. Co had nog zoveel te geven dat het al snel langs haar mondhoeken naar buiten kwam zetten.

Co en Gaby lieten ze allebei uitgeput op het bed vallen. Hij keek haar lachend en verliefd aan. Gaby realiseerde zich dat ze nooit meer terugkon. Dat ze voor altijd een vies voos meisje zou blijven; dat ze nooit meer oprechte liefde zou kunnen beantwoorden. Daarvoor waren deze perversiteiten te lekker, te verslavend…
Gaby en Co vreeën nog een uurtje of wat, daarna moest den noeste Belse jongeman weer aan het werk. De magistraat kwam bijna letterlijk uit de kast vallen. Nog steeds gaat ze met hem om, dit in tegenstelling tot Co. De jongeman kreeg door dat ze een spelletje met hem speelde. Nu, een jaar later zo schrijft ze me in een brief, laat ze zich regelmatig nemen door vreemden. En dan bekijkt haar weldoener haar genot, haar lust in haar leven. Nog steeds, en ze varen er wel bij.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 2 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *