Mijn elisa gaat naar de fietsenmaker

0
(0)

Elisa mijn vriendinnetje trekt veel bekijks. Ik ben daar wel aan gewend. Sterker nog, nu zegt ze dat ik het zelfs gestimuleerd heb. Pfoe, ik weet van niets.
Ik zal ons even voorstellen. Ik ben Wim T., ik woon in Brabant, en ik ben 43 jaar. Elisa is 18 en ze is stiekem mijn vriendinnetje. Hoe we elkaar zijn tegengekomen blijft privé, maar ik kan jullie wel zeggen dat ik stapel op haar ben. Via mij is ze in aanraking gekomen met het internet, en sindskort is ze helemaal weg van één onderwerp waar ze mee in aanraking is gekomen: het begrip amateurhoertje.
Ik woon in een andere stad dan waar zij is opgegroeid, en als ze in het weekend bij mij is dan is het hek van de dam. Als we de stad in gaan dan is ze helemaal dressed up. In het begin vond ik erg opwindend, maar tegenwoordig (in de zomer) met kokerrokjes, piecings door haar tepeltjes, diepuitgesneden blousjes en wat al niet meer zij, vind ik het zelfs een beetje gênant.
Echt mooi is ze niet, maar ze heeft iets sletterigs met haar kleine (gepiercede) tepels, haar slank-rank lijfje, haar zaadvragende ogen en haar donkere haar. Voordat zij zichzelf ontdekte, zag ik het al.
Ze heeft het nodig zegt ze, die aandacht, maar tegelijkertijd wil ze mij niet kwijt. Zoals gezegd ben ik stapel op haar, dus moet ik dat allemaal voor lief nemen. En dat doe ik dus ook, maar met de pijn in mijn hart. Om het voor mij wat makkelijker te maken ben ik erover gaan schrijven, zo kan ik er wat afstand van nemen, en er zelfs opgeilen.
Ze nog iets nieuws. Iets wat op het eerste gezicht niets met sex heeft te maken, maar wat de contacten voor haar wel vergemakkelijkt: fietsen en skeeleren. Nou, moet ik nog meer vertellen…?
Ze heeft hele goeie fiets, zo’n All Terrain-bike. Vorige week was die kapot. Ze vroeg mij geld om hem te laten maken, maar dat weigerde ik. De week daarvoor had ze al van mij een paar betere skates (of skeelers, weetikveel) gekregen ter waarde van 300 pieken!!!
‘Nou, dan niet. Dan kom ik er wel op mijn eigen manier aan’, zei ze toen gemeen. Ik wist natuurlijk hoe ze het zou gaan doen, en dat deed pijn en het wond me op.
‘Ik wil graag kijken’, zei ik.
‘Je doet je best maar, ik moet een goeie fiets’, zei ze.
‘Weet je wat, ik maak de foto’s wel’, opperde ik.
‘Nogmaals, je doet je best maar. Leg jij het de fietsenmaker maar uit’.
‘Nou, je moet hem wel eerst verleiden’, zei ik, ‘dat is een taak van jou’.
‘Oké, dan gaan we er nu heen’, zei ze.

Met de fiets in de hand liepen we naar dezelfde zaak waar Elisa de fiets had gekocht. Voor alle zekerheid had ik mij fototoestel al meegenomen.
Een elektronisch belletje ging af toen wij de deur opendeden. Een mooie jongen kwam op ons aflopen.
‘Hoi’, zei Elisa op haar onschuldigste manier, ‘een paar maanden geleden heb ik mij fiets hier gekocht, en nu is-ie stuk!’
De jongen was gelukkig niet zo snel uit het veld geslagen, bromde wat over garantie en vroeg de fiets mee naar achteren te nemen, naar de werkplaats. Hij pakte de bike bij stuur en zadelstang en met een machtige zwaai tilde hij hem de haken.
Elise en ik keken elkaar veelbetekenend aan. Het was duidelijk dat de stoere, mooie fietsenmaker haar wel aanstond. Hij droeg een wijde vettige werkbroek met een spaghetti-hemdje erboven. ik zag Elisa naar zijn kruis kijken. Ik volgde haar blik en vermoedde dat Elisa ook wel dacht wat ik meende te zien: geen onderbroek eronder aan.
‘Nope’, zei de jongeman naar een kort maar grondig onderzoek aan de derrieur. ‘Waarschijnlijk ben je gevallen, of is er iets tegenaan gegooid of gereden, maar deze schade valt niet onder de verzekering’.
Elisa keek me nog eenmaal aan, en richtte toen haar aandacht op de mooie jongen. Ze liep op hem af, en ging heel dicht tegen hem aan staan.
‘Hoe heet je eigenlijk?’, zei ze zachtjes.
De jongen keek meteen vragend in mijn richting, maar ik haalde mijn schouders op en gaf zo te kennen dat het meisje heel goed zelf wist wat ze deed.
‘Hans’, zei de jongen met een schorre stem.
‘Kunnen we niets iets regelen?’, fluisterde ze in zijn oor, maar net hard genoeg zodat ik het kon horen.
Weer keek Hans in mijn richting, en nu gaf ik hem een bemoedigend knikje.
‘Wat had je in gedachten?’, vroeg hij met een trilling in zijn stem.
‘Wat zou je ervan denken eerst de winkel op slot te doen…?’, zei Elisa geilig.
Als een zombie liep Hans van de werkplaats, door de winkel. We hoorden de deurschuiven dichtvallen. Met een bobbel in mijn broek maakte ik als een razende mijn fototoestel gereed en was daar nog mee bezig toen Hans terug kwam.
‘Gaan jullie er foto’s van maken?’, vroeg hij. Blijkbaar was hij over de eerste verbazing heen, want hij was veel kordater.
‘Voor ons persoonlijk archief’, zei ik, ‘jij kan ook een setje krijgen als je dat wil’.
De mooie jongen kreeg een brutale blik in zijn ogen. ‘En jij vindt dit allemaal goed? Zo, wat er hier allemaal gebeurt?’
Ik knikte.
‘Mhm’, mompelde de jongen en draaide zich naar Elisa toe. Van de zijkant zag ik dat de bobbel in zijn broek behoorlijk opgezwollen was. Hij knoopte zijn broek los, en trok de rits half naar beneden.
Ooh mijn god, hij pakte de hand van mijn meisje en leidde die in zijn broek! Zo maar, hup, bij zijn lul. Met een storm in mijn onderbuik van opwinding klikte ik voor de eerste keer af. Mijn meisje was weer begonnen, en ik keek er naar!
Elisa’s hand ging wild onder de broek tekeer.
‘Zo, zo, je hebt er wel zin hè’, merkte de mooie jongen op.
‘Ja scheetje, ik wil je laten merken dat je waar voor je geld krijgt’, antwoordde mijn vriendinnetje.
Met haar hand nog steeds in zijn broek leidde ze hem liefdevol op de werktafel.
Wild drukte hij zijn neus tussen Elisa’s tietjes (ze had inmiddels haar blousje open geknoopt, dat had ik geeneens gezien!!!). Het viel me op hoe mooi en hoe vol haar heerlijke borstjes eigenlijk waren. Mijn sterkzachte borstjes die nu voor een tegenprestatie door iemand anders werden beroerd. Een kreuntje ontsnapte uit mijn keel. Ademloos wachtte ik af om te zien of zij het hadden gehoord. Maar mijn hoertje en de fietsenmaker gingen onverstoorbaar verder met het liefdespel. Ik drukte nogmaals af, maar ook dat scheen hen niet te deren. Ze waren hard bezig volledig in elkaar op te gaan. Mijn pik stond op knallen…
Ik zag dat de man het zich gemakkelijk maakte. Mijn vriendin schuurde krols met haar hoerige venusheuvel over zijn lijf. Ze duwde en drukte de werkbroek iets uit. En jawel hoor, Hans had inderdaad geen onderbroek aan. Hij had een indrukwekkende paal, een mooie ook. Weer gloeide mijn onderbuik van jaloezie en opwinding. Wat was hij hard!
Elisa liet zich in de richting van zijn kruis glijden. Wat ik van haar wist, was dat ze heel erg opgewonden moest zijn. Ik sloot mijn ogen toen haar lippen zijn kloppende pik omsloten, en opende ze weer bij zijn kreunen.
Als een geraffineerde hoer zoog ze de man af. Afwisselend langzaam en snel, glibberde Elisa’s tongetje over zijn eikel. Zo nu en dan zakte haar hoofd diep over de mannenspeer.
‘Ooja, goed zo, je doet het heerlijk…’, kreunde de hoerenloper.
‘Mhmmm’, kreunde mijn vriendin tussen twee pijphalen door, ‘jaah, zeg dat ik je moet schoonmaken, met je gore pik’. Ik hoorde het met afgrijzen aan. Nee, het was mijn Elisa niet meer. Voor me, tegen de werkbank van een fietsenwinkel was een prostituée aan het werk. Een hoer die ervan genoot.
Mijn pik was ondertussen hard geworden. Ik maakte mijn broek los om de druk wat te verminderen. Van opluchting en geilheid drukte ik nog maar ens af.
De hoerenloper pakte Elisa bij haar billen en leidde haar bovenop hem. Pas toen kreeg ik het idee dat mijn vriendin zich nog wel herinnerde dat ik er ook nog was.
Elisa draaide zich om en zei tegen hem maar recht in mijn gezicht: ‘Nee, eerst zo. Dan is het het fijnst’.
Een nieuwe scheut van zalige hartepijn golfde door me heen. Ik raakte mijn pik aan. Toch masturbeerde ik niet, omdat ik bang was dat het hen zou afleiden.
Zonder verder naar mij te kijken, kantelde Elisa haar bekken. Haar schaamlippen stonden wijd uit elkaar en ik kon er wit vocht uit zien sijpelen!
‘Voel je het vocht uit mijn kutje?’, kreunde mijn vriendin. ‘Ooh Jezus’, kermde de mooie jongeman. Hij richtte met zijn ene hand zijn leuter op de Elisa’s neukgat, en drukte met zijn andere op haar bekken. Elisa’s beenspieren spanden zich. Ik begreep dat ze de eerste penetratie zo langzaam mogelijk wilde uitvoeren en vermoedde dat ze dat ‘voor mij’ deed. Allemachtig, een rilling van opwinding deed me naar voren slaan, en onwillekeurig drukte ik af. (Ik had mijn schoenen wel eens mogen poetsen zag ik later.)
Langzaam verdween de vreemde pik in haar onderlichaam. Zonder mijn pik aan te raken, kwam ik klaar. Het zaad liep op de smerige vloer. De tweede spermagolf kwam niet zo ver, en likte aan mijn broek, ter hoogte van mijn dijbenen. Al tijdens de naschokken vreesde ik dat, met deze bevrediging, dit hele gebeuren voor mij niet meer zo geil zou zijn. Maar die vrees was onterecht.
Rillend deed ik mijn ogen weer open en zag mijn vriendin als een bezetene de pik van de hoerenloper berijden. Ze zuchtte diep en amechtig. Vrijwel direct was mijn opwinding terug en mijn pik bleef hard.
‘Ik neuk je poesje, ik neuk je poesje zo hard’, kreunde de man. Alhoewel ik zijn woorden niet begreep omdat zijn hem neukte en niet andersom, vond ik het een zeer geile bedoeling. ‘Mhmmooaah’, hijgde Elisa, ‘neuk me maar in mijn gat. Gebruik me maar, ik gebruik jou. Voel je het? Voel je mijn gebruikte kut?’
Dat Elisa zulke woorden kon uitslaan, en nog zo gemeend ook! Ik dacht écht dat ik gek werd.
‘Kijk’, ging mijn vriendin verder. Ik wist niet of ze het nou tegen die vent, of tegen mij had, ‘Kijk hoe ik me vinger, tegelijk met die paal in mijn bevuilde spleet…’
Ik wist niet meer wat ik ervan moest denken. Het was duidelijk dat ze zich helemaal aan het spel gaf. De vele aanslagen op identiteit als liefhebbende echtgenoot maakte het hartzeer dof. Steeds vager werd de pijn van echte jaloezie, steeds meer won pure geilheid terrein. Zwijgend, gedachteloos, maar met een enorme kokkerd tussen mijn benen, keek ik toe.

Mijn vriendin rees op en neer. Telkens zag ik de met kutvocht en vreemd zaad besmeurde paal in haar lichaam verdwijnen. Met twee vingers masseerde ze haar opgezwollen clitoris. Aan een ervan droeg ze het symbool van onze relatie, het ringetje dat ik haar had gegeven. Ik fixeerde me op het goud en zag dat het steeds natter werd door slijmerig wit vocht dat niet het mijne was. Maar het deed me niets meer, behalve dan dat het me opwond. Mijn vriendinnetje was een hoer en blijkbaar had ik dat volledig geaccepteerd. Maar ze was een hoer die er van hield; steeds sneller en ongecontroleerder zag ik mijn goud over haar roodroze vlees flitsen. Elisa’s onderlijf begon te trillen, de lans van de hoerenloper bewoog mee.
‘Ga je komen?!’, vroeg de hoerenloper vanonder haar kronkelende lichaam. Elisa knikte slechts. Kippenvel verscheen op haar huid. Alhoewel het lang niet zo pijnlijk was als wat ik al te verduren had gehad, deed dit me toch wel wat. Mijn vriendin ging klaarkomen bij een andere vent, en ik zou dat gaan zien!

Wild draaide ze haar lichaam over zijn roede, daarbij zichzelf nog steeds betastend. Met korte felle bewegingen bereikte mijn vriendin haar hoogtepunt. Nog even en haar lichaam zou verstarren op de top van haar orgasme, zo wist ik. Net voordat dat gebeurde, zag ik haar naar de kast kijken. Ze kon me niet zien, maar ik haar wel. En dat ze dan zoiets deed!, mijn hart verkilde. Ze genoot ervan. Ik realiseerde me dat ze opgewonden werd van het feit dat ik dit allemaal zag. Mijn Elisa was een slecht meisje, een geraffineerd sletje.
‘Aaah jaah’, begeleidde ze haar wegebbend orgasme en ze liet zich teder op zijn buik vallen. Maar dit deed me niets meer, de hoer.
Wild duwde hij Elisa van zich af en draaide haar om. Hij omklemde met kracht haar heerlijke reet. ‘Knijp!, knijp!’, schreeuwde ik het in gedachten uit, terwijl ik nogmaals afdrukte. Elisa keek recht in de lens, haar geile ogen priemden dwars door mij heen.
Ze liet zich gebruiken, ze liet zich zo verschrikkelijk gebruiken…

Hij kneep niet al te hard, maar tilde het bevallige lijfje van mijn teef wel wat naar boven. Met een dierlijk gegrom dat diep vanuit zijn keel leek te komen, stootte hij naar boven. Ik zag zijn ballen tegen het geile zitvlees van de hoer aankletsen.
Elisa was nog niet bekomen van haar orgasme. Heel haar lijf hing slap in zijn armen.
‘Zo wordt het niets’, zei de hoerenloper met een verbeten stem, en ik was het met hem eens. Ruw duwde hij Elisa van zich af en ze viel op de grond, ik glimlachte. Hij draaide haar op haar buik en plantte haar bovenlichaam op de werkbank. Haar tietjes zaten tussen haar lichaam en het werkblad beklemd.
Ik glimlachte met mijn tanden op elkaar. Mijn pik werd nog een tikkeltje harder. Met kracht trok de fietsenmaker Elise aan haar billen tegen zich aan.
‘Neuk haar!, neuk de del!’, schreeuwde het in mijn hoofd. Het leek wel of hij mij hoorde. Snel en met afgemeten bewegingen ging hij er beter voor staan.
Elisa liet een kreunend protest horen, maar de man zei: ‘Niets mee te maken’. In het donker van de kast knikte ik hartgrondig instemmend. Nu was het zijn beurt en wat mij betreft, kon hij haar helemaal stuknaaien. En dat deed hij dan ook.
In een hoog, strak tempo liet hij keer op keer zijn onderlichaam hard tegen Elisa’s reet aankletsen. Maar het waren niet alleen zijn harde stoten die mij zo’n plezier gaven. Ook het feit dat hij Elisa bij iedere stoot hard aan haar middel naar zich toe trok, bracht mij haast in een opperste verrukking.
Het tegen elkaar aankletsend vlees maakte zoveel lawaai dat ik me durfde af te trekken. Ik zag nog zijn handen in haar reet graaien en toen ging alles in een stroomversnelling. Alles aan hem ging gehaaster en ik volgde met mijn gemasturbeer. Hij kreunde hard en ik deed mee. Als een dier bewoog hij zijn lichaam steeds dichter tegen dat van Elisa. Zijn billen spanden zich aan en ik zag hem spuiten. Nee, ik zag het zaad niet uit zijn lul komen, want die zat in Elisa’s hoerenkit. Wat ik wel zag was onbeschrijfelijk geil. Ik zag aan de bewegingen van de hoerenloper dat hij zijn zaad eenvoudigweg in haar loosde. Het enige dat ik van Elisa merkte, waren haar trillende borsten. Dit was voor mij teveel.
Ik stormde, met mijn broek op mijn knieën en mijn hannes voor me uit houdend, op het tweetal af. Voordat ze het goed en wel in de gaten hadden, propte ik mijn lul in mijn vriendinnetjes mond.
‘Slikken del, slik mijn zaad hoer!’
Blijkbaar had mijn actie weer een stimulerend effect op de hoerenloper, want hij hervatte, volgens mij midden in zijn orgasme, zijn pompende bewegingen. En toen kwam ik klaar. Zoveel zaad ben ik nog nooit kwijtgeraakt. Het was alsof je een al volle fles water onder de kraan liet staan. Zaad welde uit de mond van mijn vriendin/amateurhoer.
Ik kreunde, de fietsenmaker kreunde en Elisa kreeg de volle laag.
Elisa keek me aan. Haar ogen schitterden, en ze rilde over haar hele lijf. Hans liet zijn snel verslappende pik haar uit lichaam glijden en leunde tegen de werkbank.
‘Krijg ik hiervoor een nieuwe derrieur van je?’, vroeg mijn vriendinnetje hijgend.
‘Je krijgt er een hele bike voor’, zei de man smalend, ‘maar dan moet je me wel nog even schoonpijpen’.
Prompt deed mijn meisje wat er van haar werd gevraagd. Binnen een oogwenk stond de pik van de fietsenmaker weer fier rechtop. Ik hoorde het soppen van haar speeksel en zijn zaad. Ze dronk het echt op!
Ik kon zien dat ze er echt van genoot. Ze pijpte hem terwijl de man er voor een tweede keer voor ging. Ik knipte nog een paar foto’s, hield het toen niet meer uit en stopte mijn pik van achteren in haar uitgewoonde kutje. Die fiets, die had ze echt verdiend.
En nu, als een heuse amateurpooier van mijn amateurhoertje, doe ik mijn verhaal in een pornoblad. Ik weet niet waar we zullen stranden, maar op dit ogenblik beleven wij de tijd van ons leven.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *