Een gynaecologenstoel voor elise

4
(1)

Ik had net een ‘lekker sigaretje’ gerookt toen die lieve minister Borst op televisie verscheen. Je weet wel, die van gezondheidszorg, die oudere vrouw. Wauw, wat een lieve oma leek mij dat! Maar, wat heeft dat met het lekkerste pornoblad van jong Nederland te maken?

Wel, zij is het die het aantal ziekenhuisbedden omlaag heeft gebracht. Bovendien worden de medische behandelingstechnieken en -inzichten steeds verfijnder. Mijn gedachten dreven af naar het voor mij meest intrigerende apparaat in ziekenhuizen: de gynaecologenstoel. Oh, jaa…
Begrijp mij goed, als je als vrouw op zo’n ding moet plaatsnemen omdat er echt wat aan de hand is, lijkt mij dat helemaal geen pretje. Je vraagt je af wat er met je aan de hand is – bent dus verre van geil – en dan zo’n operatielamp die hel licht tussen je benen mikt. Vervolgens al die mensen die bij je naar binnen gluren. Brengen ook nog zo’n eendenbek in. Nee. Nou ja…, nu ik er zo over schrijf krijgt het toch weer een erotisch randje. Dat machteloze, die overgave. Maar goed, als je als meisje/vrouw werkelijk wat hebt, is het geen *lolletje*.
Enfin, zo’n stoel kun je ook voor eenzelfde doel gebruiken, maar dan in een andere setting. En terwijl ik apenstoned ondersteboven op de bank lag, schreef ik op de muur dat ik zo’n ding wilde hebben. ‘Stoel voor Elise’, staat er – nu nog steeds – anders zou ik het vergeten. Elise, mijn heet en veeleisend vriendinnetje van achttien. Drie dagen later had ik zo’n stoel. Een afdankertje, door al die efficiency inspanningen van minister Borst. Het was wel een geregel. Maar goed, je moet er wel wat voor over hebben om je beeldschone, onvermoeibare vriendin geïnteresseerd te houden. Ja dat moet wel, want ik hou van haar. Maar dat terzijde.

Na mijn toezegging dat ook zij er wel eens gebruik van mochten maken, droegen vier van mijn maatjes het loodzware ding naar de ‘logeerkamer’. Vier trappen omhoog; vetzwaar was dat ding, dat kon je wel zien.
Die avond kwam Elise langs, frisky tot en met. ‘Wat ben je nu weer met me van plan?’, vroeg ze gretig. Ik zuchtte, was blij dat ik inderdaad wat had, sloot Internet af en leidde haar naar de woonkamer. ‘Geduld wijffie’, zei ik zacht, ‘ga maar ff zitten’. Ik gaf haar een Pessoa (ja, je houdt het bij of niet hè?), pakte ongemerkt een zijden blinddoek en hurkte achter haar door mijn knieën. ‘Niet omkijken’, zei ik zacht, ‘laat het maar gaan’. Elise zuchtte, rilde even, nam nog een slokje en probeerde zich te ontspannen. Haar ademhaling, haar zachte, vrouwelijke ademhaling… Ik kwam meteen in de stemming. Ze gaf zich.

Elise slaakte een gilletje toen ze de blinddoek om haar hoofd voelde. Ferm maar liefdevol knoopte ik het vast. ‘Zet je glas maar op tafel’, zei ik, ‘niet morsen hè’. Terwijl ik naar de voorkant van de bank liep, deed mijn wijffie wat haar gezegd was. Ze trilde van opwinding. De stemming zat er meteen goed in.
Ik pakte haar hand, troonde haar mee naar de logeerkamer en liet haar middenin de ruimte los. ‘Doe je kleren maar uit’, zei ik leunend tegen de nieuwe aanwinst. Mijn vriendinnetje’s onderlip trilde en ik smolt. Ze was weer erg opgewonden. Argh, die meid had mij in haar macht! Als ze eens wist…

Langzaam deed ze de knoopjes van haar blousje los en liet de ragfijne stof van haar schouders en armen glijden. Hoewel het in de kamer behaaglijk warm was, zag ik kippenvel op haar armen en borst. Mijn opwinding begon nu echt ongemakkelijk tegen mijn broek te kloppen.
Elise ritste haar strakke, zwarte pantalon van de zijkant open. Ze had even moeite om hem over haar bolle kontje te schuiven. Ik deed ook mijn broek los en zuchtte van verlichting. En daar stond ze, mijn Elise, in haar ondergoed. Prachtig was ze, ragfijn was het. Het was niet één van de lingeriesetjes die ik voor haar had gekocht, maar wel zoiets. Ik moest mij beheersen om haar niet aan te raken. Om niet gek te worden. ‘Kom eens naar mij toe’, zei ik hees. Voetje voor voetje schuifelde ze naar me toe. ‘Wat ben je mooi, zo zacht, zo geil’, fluisterde ik zodat ze wist waar ik was. Ze stak een arm naar voren, ik nam hem aan.

Kom maar’, zei ik terwijl ik haar bij haar heupen pakte en op de stoel tilde. Elise zei of deed niets. Ik draaide haar in de zitting. Aan haar lichaam was te zien dat ze verbaasd was over de grootte van de stoel. Door de hydrauliek die ik in werking stelde, bewoog de rugleuning naar achteren. Elise begon sneller te zuchten, mijn opwinding verergerde ook. Met droge klikken klapte ik één voor één de beensteunen omhoog. Het meisje slaakte twee kreetjes die van achter haar adem leken te komen. Ik pakt haar heerlijke zachte meisjesbenen en tilde die in de voorgevormde knieholte- en voethouders. ‘Ooh jezus, wat ga je doen?!’, hijgde het meisje uit. Ze begon over heel haar lichaam te beven. ‘Ssssst’, klonk het slechts, maar in mij loeide de storm. Alle zeilen moest ik bijzetten om haar niet meteen te nemen. Elise begon te kreunen. Ik keek naar het kruisje van haar broekje. Even staarde ik verdwaasd naar het donkerder plekje waarachter haar kutje zich bevond. Met grote moeite wist ik mijn blik ervan los te rukken. Ik bond haar benen misschien iets te stevig aan de beugels vast, met zijden sjaaltjes die altijd in de logeerkamer voor het grijpen liggen.
Zonder verder acht te slaan op het aanzwellend gekreun van de jonge godin, bond ik nu ook haar armen vast aan de leuningen. Oh mijn god.

Daar lag ze dan, mijn mooie Elise. Kwetsbaar, snel ademend, en af en bewegend met haar gebonden armen en benen. Alsof ze voor zichzelf zeker wilde weten dat ze werkelijk niets kon bewegen. Het zweet stond op mijn voorhoofd, en ik keek alleen maar. Kon even niets anders doen dan alleen maar kijken…
‘Doe wat met me, doe iets!’, hijgde mijn hete vriendinnetje opgewonden, ‘doe wat met me!’ Maar ik deed nog niets, moest nog niets doen, anders zou ik mijzelf niet meer in de hand houden. Mijn gemoed moet altijd even wennen aan nieuwe geile situaties, anders verlies ik de controle.
Haar tepeltjes priemden dwars door de stof van haar prachtig bh’tje. Ik bewoog erboven met mijn vlakke hand, heen en weer, haar nog steeds niet aanrakend. ‘Wat doe je?! Wat doe je?!!!!’, hijgde het geile meisje die de luchtverplaatsing op haar ontblote bovenlichaam moest voelen. Ik antwoordde door mijn hand haar tepel te laten raken.
Eventjes maar, en toen nog eens, en nog eens. Haar tepel leek uit de bh te basten, zo erg zwol het op. Met mijn andere hand deed ik hetzelfde bij haar andere tepel.
Ik keek naar haar kruisje. De vochtige plek had zich uitgebreid. Ik snoof diep en rook haar zoete, weeïge opwindingsgeur. Ze bewoog snel heen en weer met haar bekken, drukte haar iets uitstekende, geilige, venusheuvel naar boven. Ze moest wel, een meisjeslichaam dat het gevoel volgde…
Ooh, wat een succes!, dacht ik. Ik moest mij schrap zetten om niet door mijn slappe knieën te zakken. Maar wat nu? Dat kutje, dat zoete, vragende spleetje van haar…
Ook Elise’s bovenlichaam bewoog heen en weer. Dat kon niet, vond ik, dat leidde haar teveel af. Blij omdat ik weer wat functioneels te doen had, bond ik haar een tweede blinddoek om, maar sloeg deze ook nog eens om de rugleuning heen. ‘Ooh jaa…!!!’, zuchtte mijn geile vriendin. Ze was helemaal aan stoel geketend en ik zag dat ze het erg opwindend vond. Ik hervond mijn rol, was zeker geworden door haar geile reacties. ‘Nu zal je het weten ook’, fluisterde ik in haar oor. ‘Wwwat? Wat ga je doen…?!’, kwam het bijna onhoorbaar van heesheid uit haar mond. ‘Hou je stil’, zei ik zacht maar dwingend. Ik deed mijn ongemakkelijk zittende broek uit, maar hield voor alle zekerheid mijn short aan. Het was wel wat onhandig, maar dat moest dan maar. Weer pakte ik een sjaaltje. Even liet ik deze over haar gezicht wrijven. Elise sidderde. Het kippenvel op haar huid trok nog eens aan. En toen snoerde ik haar mond, wederom met de rugleuning erbij. Slechts haar neus stak uit het zijde dat nu heel haar gezicht bedekte. Ze ademde snel, erg snel. Ik moest voortmaken.

Uit het kastje onder de stoel pakte ik een schaar. Ik knipte de schaar luid in de lucht voordat ik hem, kou en wel, op haar blote buik legde. Elise spande deze aan, een gesmoord gekreun steeg vanachter het sjaaltje op. Haar onderlichaam bewoog nog wilder. ‘Nog even’, fluisterde ik in haar oor, ‘je bent bijna voorbereid…’ Elise kreunde gelaten, ze gaf zich helemaal. ‘Ik hou van je’, zei ik zacht.
Dat was het laatste wat ze hoorde, want in beide oren tegelijk stopte ik een oordopje. Even spande heel haar lichaam zich aan, kwam van de zetel omhoog en zakte er al snel weer in terug.
Slepend nam ik de inmiddels warme schaar van haar buik. Elise trachtte zich zichtbaar te ontspannen, wat maar niet lukte. Ze was stil nu, afwachtend, gelaten. Ik ging op het soepel rijdende krukje zitten en rolde mij tussen haar wijdgespreide en gebonden benen.
Tot mijn tevredenheid constateerde ik dat haar slipje te nat voor woorden was. Ik kwam echt in mijn rol. Vanaf haar linkerknie liet ik het staal langs de binnenkant van haar dijbeen glijden. Elise verstrakte weer, maar ik negeerde haar nu volkomen. Ik had wat te doen. Tergend langzaam bracht ik de schaar onder de zijkant van haar geil onderbroekje en knipte het door. Datzelfde deed ik vanaf haar rechterknie. Voorzichtig klapte ik het verknipte onderbroekje naar voren. Ik zuchtte; een enorm opgezwollen en prachtig roze kutje kwam tevoorschijn. Een pareltje voorvocht blonk op haar linkerschaamlip.

Ik bracht mijn hoofd dichter bij deze jonge vrouwenhemel en beroerde heel licht met het puntje van mijn tong de zoete weelderigheid. Vrijwel meteen verstarde Elise’s lichaam, om direct daarna ongecontroleerd te ontspannen en aan te spannen. Ver boven mij hoorde ik een gesmoord, maar heftig gekreun. Kwam ze klaar? Ik wist het niet. Het interesseerde mij ook niet zoveel. Ik wilde mij niet meer van mijn plannetje laten afleiden.
Nog steeds met mijn tong opende ik haar natte schaamvlees, op zoek naar de clitoris. Lang hoefde ik niet te zoeken. Haar genotsknobbeltje stak er weelderig tussen uit. Ik gaf haar weer een likje, en nog één, en nog één. Elise’s lichaam krampte keer op keer samen, kreeg geen tijd zich te ontspannen. Haar lustvocht kwam in kleine golfjes uit haar kutje zetten. Het bedekte geheel mijn tong. Ze smaakte heerlijk.
Toen was het genoeg geweest. Met beide armen pakte ik haar benen, boog iets naar voren en drukte stevig mijn hoofd tegen haar onderlichaam. Elise draaide haar bekken nog meer naar mij toe.
Wat een geil wijf was het toch, dacht ik. Helemaal geen genade zou ik haar geven, helemaal niet. Ik zocht haar lekkerste plekje, nét boven haar clitoris en zoog en likte er tegelijk aan. Elise stierf, sidderde en beefde, rees een aantal keren van de zitting en viel er even zovele keren in terug. Ik befte haar. Intens, helemaal; ik gaf alles wat ik had en wist. De jonge vrouw werd geen rust gegund.
Na een tijdje vond ik het welletjes. Het tongen van haar gevoelig kutje nam af. Elise’s goddelijk lijfje viel stil. Tussen de incidentele spastische schokjes door bewoog ze heel langzaam met haar heupen. De zitting onder haar billen was nat van haar vocht en mijn speeksel.

Ik ging staan, schoof mijn short tot op mijn knieën, pakte mijn pik en drukte die tegen haar natte vlees. Het was alsof ik naar binnen werd gezogen, zo gemakkelijk verdween ik in haar. Ze was wijd, nat, uitgelebberd. Haar eens zo strakke vagina was weer eens veranderd in een geroutineerd, uitgerekt hoerenkutje.
Mijn handen zochten de bandages van haar bovenbenen. Ik wurmde ze ertussen en draaide het zijde iets, niet teveel, als een knevel. Ik begon haar te neuken. Bot, nietsontziend, alleen voor mijzelf. In één stijgende lijn nam ik haar harder en harder. Elise’s lichaam bewoog met mijn schokken mee.
Ik liet de knevels los, pakte haar heupen, trok haar, zoveel er nog speling was, tegen mij aan terwijl ik tegen haar aan stootte. Toen explodeerde mijn zaad in haar. Golf na golf drong naar binnen.
Meteen nadat het naschokken voorbij was, pakte ik de schaar en bevrijdde Elise van de bandages. De twee om haar hoofd als laatste. Zonder verder nog acht op haar te slaan, controleerde ik de verwarming of-ie nog aanstond en liep de sexkamer uit.

De volgende morgen wekte ik haar met een kusje. Als een jong poesje lag Elise opgerold op haar zij. Ze lag nog steeds op de stoel waar ze de avond daarvoor zo te grazen was genomen. Zonder wat te zeggen keek ze mij slaperig en lief aan. Ik pakte haar hand en nam haar mee naar de ontbijttafel.
We spraken niet veel, haar blik was genoeg. Na het ontbijt ging ik naar mijn werk. Bij de deur hing ze om mijn nek. ‘Ik hou van je’, fluisterde ze mij toe. Tevreden ging ik weg. Pas toen ik in de file stond, vroeg ik mij af wat ik allemaal zou moeten doen om Elise de volgende keer op zo’n manier te kunnen boeien. Ik betwijfelde of minister Borst mij wederom inspiratie zou geven.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *