Wiedergutmachung, een nieuw hoofdstuk: annet

0
(0)

Het is afgelopen, ik ben het zat iedere keer heen en weer te worden geslingerd door óf Kim, óf de droommeisjes die dan wel en dan niet door mij geïnterviewd willen worden. Niks ervan! Ik ben Rich, 66, en IK vertel wel wat mijn bijdrage aan de nieuwste Kim’s Kontakten zal gaan worden!

Maar goed, het regende toen ik door de volksbuurt liep. Kim’s handschrift was al moeilijk te lezen, maar nu was ook nog eens de inkt uitgevloeid. Ik vloekte binnensmonds. Was dat nu een één of een zeven? Kutwijven, klotevak, kutzooi. Op het huisnummer met de één woonde een oude taart. Ik kan aardig schrijven, fantaseren ook, maar hiervan iets sexbanketbakken zat er echt niet in. Het was dus het huis met de zeven. ‘Sorry mevrouw, ik zit verkeerd. Het spijt me dat ik u stoorde’. Oud, nors vel.

Anette deed open. Kim was er al eens geweest. Voor een serie in de brievenrubriek van TUK. Die had ik al gezien. Het was weer met recht een droom van een meid. En hoewel ik mij weer had laten koeieneren door Kim, was ik vastbesloten het niet weer te laten gebeuren. ‘Een druipgeile meid’, kondigde Kim aan. Nou, ik was er klaar voor.
‘Ha Richie, is het niet?’, zei ze bij de deur. Ik knikte. Ik voelde mijn zekerheden wankelen. Ze droeg een slobbertrui, een slobberbroek, slobberpantoffels, en haar haar zat slobberig. Maar haar uitstraling – wat dat dan ook wezen mag – was in het geheel niet slobberig. Ze was geil. Druipgeil.

Ze gaf me een zoen. Ze rook zwaar en zoet. Zoet van haar eigen geur, zwaar omdat ze waarschijnlijk net uit bed kwam. Voordat ik verder kon denken, drukte ze haar lichaam tegen mij aan. De binnenkanten van haar benen tegen mijn been, haar borsten tegen mijn buik. Zij was klein en ik werd groot.
Zo stonden we, ik weet niet hoelang.

Wat moet ik doen?, schoot het door mij heen. Ik wist het niet. Ik had mijzelf iets beloofd, maar met zo’n kennismaking wist ik niet of ik mij eraan houden kon. Ik moest het professioneel aanpakken, mij distantiëren van iedere vorm van toenadering. Ja, of juist niet… In elk geval moest IK de touwtjes in handen houden. Anders werd het niets, anders was ik als een sneeuwbal in de tropen.
Ik besloot tot harde actie. Ik had nu al zo vaak meegemaakt dat ik mij teveel had laten meeslepen door mooie vrouwen, en wat ze van mij willen. En na de ervaring met Bo (zie Wiedergutmachung, BDSM – E007) had ik middelen gevonden om ermee om te gaan. En ik besloot erin mee te gaan. Omdat ik nu eenmaal de pornoschrijver ben. Na al die jaren kan ik niet meer op een afstandje blijven en erover schrijven. Ik ben één van hen, van jullie. Alleen schrijf ik erover.

Ik verstijfde in haar omhelzing, en duwde haar van mij af. ‘Je bent een druipgeil meisje hè?’, zei ik afstandelijk. ‘Nou, dat zullen we eens zien’.
Anette keek mij verbaasd aan. Er speelde een minderwaardig trekje rond haar mond. Misschien omdat het niet helemaal gebeurde zoals zij dat wilde.
‘Naar de kamer’, gebood ik haar, zacht maar dwingend. Ze keek mij nog viezer aan, maar toch draaide ze haar lichaam in de richting waar ik de kamer vermoedde. Ze bleef me over haar schouder aankijken, maar ik was ongenaakbaar. Afgelopen is het, ik bepaal nu eens echt de regels. En anders niet.

‘Gordijnen dicht’, zei ik. ‘Ik wil niet op mijn geweten hebben dat jouw overburen weten hoe slecht je bent.’
‘Ooh, dat weten ze toch wel’, merkte ze droog op terwijl ze aan de IKEA-lappen trok.
‘Zal best, maar door mij zal het niet komen. Tenzij ze Kim’s Kontakten lezen, slet’.

Anette kwam net weer mijn richting oplopen toen ik dat zei. Ik zag haar even haar ogen sluiten, haar kin iets omhoog. Een licht zuchtje ontsnapte aan haar keel.

‘Hoe kun je mij zo noemen?’, herstelde ze zich snel. ‘Je weet helemaal niets van me. Je bent echt walgelijk, weet je dat?’
Ik knikte, en gebood haar met mijn vinger nog dichterbij te komen. Mijn pik begon te knellen. Ik voelde me op mijn best.

Met onverholen walging nu kwam Anette op mijn af, maar ze kwam wel. Vlak voor me bleef ze staan. Voor de eerste keer keek ik haar echt keurend aan.
Ik liep om haar heen. Doodstil liet ze het gebeuren. Ze was een echte, nu kwam het erop aan om dat aan mij te laten zien.

‘Je bent mooi’, zei ik recht in haar gezicht. Haar lelijke trek verzachtte even, om meteen daarna dubbel terug te komen; ik vingerde haar door haar broek.
‘Denk je dat je dit zo maar kan maken?’, vroeg ze bits. ‘Nee’, antwoordde ik, ‘maar je kan het niet stoppen’.

Haar ogen vernauwden zich. Ze duwde mijn hand weg, en keek mij triomfantelijk aan. Even wist ik niet wat te doen, maar de uitdaging lag er duimendik boven op. Er ontstond een worsteling. Ze leek te lachen, voor mij helemaal een teken om hem aan te nemen.

Anette was (en is) een muis met haar 1 meter 58, en best wel sterk, maar natuurlijk geen partij voor mij. Uiteindelijk had ik haar beide handen op haar rug en ik hield die met één hand om haar de polsen vast. Ze stribbelde nog wat tegen, maar daarmee deed ze haar eigen polsen pijn. Mijn vrije hand wurmde ik onder het elastiek van haar slobberbroek en zat meteen op haar geschoren venusheuveltje. Ze had geen slipje aan…

‘Ik walg van je’, beet ze me toe. ‘Zal best slet’, antwoordde ik droog en wreef zacht en bewonderend over haar naakte vlees. Ik voelde geen enkel stoppeltje. Weer een bewijs dat ze zich voor deze ontmoeting had ‘opgetut’.
‘Helemaal glad en zacht’, concludeerde ik hardop, ‘vanmorgen geschoren’. Ze zei niets.
Mijn vingers glipten in haar kutje. Arrogant ben ik niet, of tenminste, ik probeer het niet te zijn. Maar het was zoals ik vermoedde: nat.
Ik haalde een beetje vocht op, uit het begin van haar kutje, en wreef dat op haar clitoris. Met het draaien van mijn vingers ontspande ik de greep van mijn andere hand op haar polsen.
Ik stond behoorlijk gebogen, ik zei al: ze was/is klein. Ik voelde me nog iets te lullig staan. Daarom zakte ik door mijn knien, rechtte mijn rug en kon haar nu recht in de ogen aankijken. En dat terwijl twee van mijn vingers aan het draaien waren.
Anette zuchtte, en af en toe gingen haar ogen dicht. Als op de maat van mijn bewegende vingers.
‘Je bent verschrikkelijk’, zei ze zuchtend, af en toe onderbroken door een geilsnikje.

‘Ooh…, ik haat je’.

‘Je ruikt lekker’. Ik was onverstoorbaar. Ik hoefde geen vocht meer te halen, er kwam genoeg naar buiten zetten. Ik boog mijn hoofd naar haar toe. Mijn neus en lippen landden op de zachte huid van haar hals. Haar kwetsbare hals. Hoorbaar rook ik eraan, en kuste haar zachtjes.
Ze bewoog haar hoofd in haar nek. Haar lijf werd slap. Met de arm die haar even daarvoor in bedwang had gehouden, ondersteunde ik haar. Ze ging iets door haar knieën waardoor haar benen van elkaar bewogen. Ik had helemaal vrij spel.
Ook ik deed mijn ogen dicht, drukte haar nog steviger tegen mij aan en genoot van haar zacht, warm, vochtig kutje.
Anette rilde. Ze begon te stuiptrekken.
‘Ga je komen?’, vroeg ik fluisterend in haar oor.
‘Ja, ooh ja klootzak, ik koooom…!’
Krachtig en wild, maar ook weer niet té hard drukkend bewoog ik nu vier vingers over haar schaamstreek. Af en toe drukte ik twee vingers in haar opening. Het crème de la crème kwam er nu werkelijk uitzetten. Het was een heel glibberige bedoening. Ze schokte en schudde in mijn armen. Ik voelde aan de kracht in haar lijfje dat het afnam. Ook ik deed het rustiger aan. Even drukte ik stevig mijn hand tegen haar kutje en wilde me toen terugtrekken. Maar ze hield mijn hand op z’n plaats.

‘Ga door, rustig, maar ga door’, kreunde ze.

En ik deed wat ze vroeg. Ze leek weer te komen, of was het nog? Nu hief ze een lang aaneengerekt, maar ingehouden gekreun aan. In golven kwam het, en in golven nam het weer af. Hoelang het duurde weet ik niet, wel dat ik het nog nooit zo lang heb meegemaakt. Ik wilde stoppen, maar telkens hield ze mijn hand tegen haar schaamstreek. Op een gegeven moment was ik het zat.

‘Zo is het goed’.

Ik trok mijn hand vanachter het elastiek van haar joggingbroek, en deed een stap naar achteren. Meteen bracht ze een van haar handen naar haar kutje en ondersteunde zich met de andere aan de roodleren bank. Ze bleef ze nog even nagenieten.
Van dit afstandje kon ik goed zien hoe haar verwarde haar meeschokte op het trekken van het wegebbend orgasme.

‘Zitten’, gebood ik toen ik haar knikkende knieën zag. Ze deed het, en haalde haar hand uit haar kruis. Wel bleef ze geilig haar dijen tegen elkaar wrijven.

‘Ooh God, ik kom er maar niet uit!’, kreunde ze, ‘ik ben zo geil!’
‘Je bent gewoon een slet’, hoorde ik mijzelf rustig maar krachtig zeggen. Ik schrok er zelf van, en meteen was ik bang dat ze dit verkeerd zou opvatten. Maar niets was minder waar, integendeel.
‘O ja, zeg het!’, kreunde ze, ‘dat ik een slet ben! Ooh wat ben je hard’.

Mijn laatste restje terughoudendheid was weg, ik besloot er nu helemaal voor te gaan. Helemaal mijn eigen gevoel te volgen, en het op haar te botvieren.
‘Draai je om, op je knieën en met je handen op de leuning van de bank’.
Nog steeds kronkelend van krolsigheid draaide Anette zich om. Ik deed twee stappen naar voren en rukte in één haal die verschrikkelijke broek over haar billen. Ik had ze al gevoeld, en wist dat ze lekker waren. Maar om ze zo te zien, zo uitnodigend naar achteren gestoken, die billetjes, het was goddelijk.
‘Ooh, je bent zo erg. Ik ben nog maar een klein meisje’, kermde ze geilig en zachtjes.
Ik ritste mijn broek open. Ik tastte met mijn ene hand in mijn broekzak op zoek naar een condoom, en met de andere gaf ik haar een klein venijnig tikje op haar heerlijk kontje.
‘Klein meisje, niks ervan. Klein, geil sletje zal je bedoelen’.

‘Aauw, nee!’, kreunde ze, ‘nee, een lief klein meisje, mhmm…’

Ik had zoiets nog nooit meegemaakt, maar ik werd me hier toch een partij geil van! ‘Met een groot geil kutje zal je bedoelen’, zei ik, met een verbeten stem omdat het condoom niet 1-2-3 om mijn pik rolde. Teringdingen ook. Kets!, weer kreeg ze ervan langs.
‘Ooh ja, doe het’, begon ze te kreunen. ‘Laat het me dan maar zien, laat het me dan maar weten…’
‘Je hebt erom gevraagd’, siste ik tussen mijn tanden. Ik was er niet meer voor mijn werk, ik was gewoon over mijn toeren zo geil als dat ze mij had gemaakt. Ik pakte met één hand haar middeltje, en met de andere leidde ik mijn berubberde pik tot onder haar kutje. Toen trok ik haar lichaam naar mij toe, en stootte tegelijkertijd met mijn lijf naar boven en voren. In één keer penetreerde ik haar, in één woeste keer. Mijn onderbuik strak tegen haar heerlijke meisjesbillen. ‘Aaaah!!!’, gilde ze, ‘doe het!!! Ik kom alweer! Doe-doe-doe…’

Ik had mijzelf niet meer in de hand. Dit meisje, deze geile slet, maakte voor het eerst sinds lange tijd het beest in mij los. Zonder dat ik mij ervan bewust was, had ik met beide handen haar middel gegrepen en ik begon haar nu echt te palen. Wild, wilder, wildst. Ik weet echt niet meer hoe ik het gedaan heb. Ze gromde, kreunde, kronkelde aan mijn pik. In en uit, in en uit, ik moést haar nemen.

Ik had totaal geen besef meer van tijd. Wel dat Anette net zo gek werd als ik. Mijn pik zwol in haar lichaam. Alles wat ik dacht, dacht ik hardop, en ook dat in een stijgende opwinding. Dat ze een hoer was, dat ze zomaar genaaid kon worden, en dat ze niets anders waard was. Het is verschrikkelijk, ik weet het. Zeker op papier. Maar op dat moment was het precies goed, en zo wilde zij het, en ik. Nee, beter nog: het moést het zo gaan zoals het ging. Twee heel geile mensen, die helemaal in elkaar en in de sfeer opgingen.

Ik kwam weer een beetje uit mijn roes net voordat ik ging klaarkomen. Ik voelde hoe mijn nagels in haar middel dreven. Ik hoorde haar nagels over de bank krassen. Het was zo geil. En toen kwam het hoogtepunt, en het zaad.
Ze was al verschrikkelijk nat, maar niet erg wijd. Door mijn laatste zwelling – zo hard had ik mijzelf maar zelden meegemaakt – voelde ze nog nauwer aan. En toen ze ook nog eens begon te knijpen was het hek helemaal van de dam.
Ik voelde het zaad door mijn pik schieten. Als in een versnelde opname boorde ik mij keer op keer in haar onderlijf, mijn hoofd naar achteren, ogen dicht, woest, hard. En met een rauwe schreeuw spoot het zaad uit mijn pik.
De eerste golf kon ik nog weerstaan, en ik wist in hetzelfde tempo door te naaien. Maar daarna was het niet meer mogelijk. Ik zag dat Anette zich helemaal gegeven had, of zich aan het geven was. Haar lichaam, haar genot, het was allemaal van mij. En dat wat ik had laten zien, was van haar.

Mijn lichaam had het van mij overgenomen, en als een dier schokte het tegen Anette’s schijnbaar kwetsbare billetjes. Snuivend, rillend en wat al niet meer kwamen we allebei tot rust. Nog steeds in haar steunde ik op haar lijf, en zij zat uitgeput met haar knieën op de bank, en met haar bovenlijf tegen de rugleuning gedrukt. Als een lappenpop sufgeneukt.

Langzaam besefte ik mij dat ik mij had laten gaan. Eigenlijk was het verschrikkelijk. Waarom kon ik niet een pornoschrijver zijn zonder alles wat ik bedenk in de praktijk te brengen??! Ik was ziek, dat ben ik. En allemaal door die vrouwen, die mooie vrouwen.
Het voordeel was wel dat die spanning er nu niet meer was. Ik was ervan af, dat bedenken wat zij nu wel en niet leuk zou vinden en zo. Ik kon gewoon mijzelf weer zijn.
In één ruk haalde ik mijzelf uit haar, met duim en wijsvinger om mijn al behoorlijk slappe pik zodat het condoom er niet af zou gaan. Ik legde er een knoopje in en bekeek eens goed hoeveel ik lichter was geworden.
Ik was heel tevreden.

Met een fraaie boog landde het kapotje op de bank. Ik zei tegen Anette: ‘Zo, als jij bij bent gekomen, doe dan iets leuks aan, dan gaan de foto’s maken’. Anette knikte.
‘Ik ga even naar de plee, en ik wil ook wat drinken. Bier of zo’. Weer knikte Anet.
Ik nam mijn spulletjes op, en ging naar het toilet. Uiteraard zitten. Een zojuist georgasmeerde pik is net een tuinsproeier, en dat wilde ik haar ook weer niet aandoen. Extra lang bleef ik weg.
Eenmaal terug in de kamer stonden de drankjes al op tafel. Perfect. En ook Anette zelf had zich gefatsoeneerd. Ik keek haar aan, maar ze ontweek mijn ogen.

‘Ik hoop dat het biertje koud genoeg is’.

Ik nam een slok. ‘Heerlijk’, zei ik, en het klonk zoals een reclame. Maar het smaakte mij echt. Daar was ik nou eens echt aan toe.
‘Oké’, begon ik, ‘ik had zo gedacht hier bij de bank de foto’s te maken. Dan schuiven we die plant even weg, en dat gordijn erachter maakt een mooie achtergrond’.
‘Wat je wilt’, zei Anette en dronk van haar sinaasappelsap. Ik stond op, maakte de provisorische set, en pakte mijn camera erbij.
‘Nou’, zei ik toen ik daarmee klaar was, ‘waar wacht je nou nog op?’ ‘Oja’, zei Anette terwijl ze opschrok. En in één keer was ze weg.
Het duurde even voordat ze weer beneden was, maar ik kon daar gewoon niets van zeggen. Want wat was ze mooi!

Tijdens de opnames deed ze precies wat ik vroeg. Ik besloot er een soort striptease van te maken. Altijd leuk, en ze kon het nog ook. Het ging gesmeerd. Toen ze helemaal naakt was, pakte ik een behoorlijke dildo uit mijn attributenkoffer en wierp haar die toe.
‘Volgens mij kan die je ook wel hebben’, zei ik onnodig grof. Maar goed, op de één of andere manier kon ik niet anders.
Gedwee pakte ze het ding, en bekeek het eens goed. ‘Toe maar’, moedigde ik haar aan, ‘laat je maar eens hiermee gaan. Doe het voor de lezers, de lezeressen, en doe het voor mij. En voor jezelf uiteraard. Laat maar eens wat zien’.
Ik weet niet of ze echt klaarkwam. Zo niet, dan kan ze het behoorlijk goed spelen. Maar uiteindelijk was dat ook voorbij.

Ik ging nog een badjas voor haar halen, legde die over haar schouders, en pakte mijn boeltje bij elkaar.
Bij de deur klampte ze zich aan mij vast. ‘Kom je nog eens terug?’, vroeg ze. ‘Ja’, antwoordde ik, ‘ik bel je wel’.
‘Dag’, zei ze zacht. ‘Dag droom van een meid’, zei ik.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *