Geen nachtmerrie, meer een daghengst

4
(3)

“Nee, gaan jullie maar. Ik blijf thuis, want ik heb een beetje hoofdpijn”, zei Anette tegen haar vriendinnen. Hoe de meiden ook morden, Anet ging niet mee. Ze voelde zich deze avond niet goed genoeg om het spel mee te spelen. Anette en haar vijf vriendinnen waren tien dagen in Lloret de Mar. Deze vakantie had een soort van reünie moeten zijn. Tien jaar daarvoor vierden diezelfde meiden het behalen van hun diploma namelijk met een vakantie in hetzelfde hotel. Toen waren ze allen nog vrij en ongebonden. Elke nacht was het raak. Ze maakten er toen een sport van zo snel mogelijk een vent op te pikken; er was immers een beperkt aantal slaapplaatsen te vergeven. Hoezeer de meiden het nu ook probeerden, deze vakantie was nog geen schaduw van die van tien jaar geleden. Op twee na waren ze allemaal getrouwd en de drie daarvan hadden kinderen. Marja en Lucia, de enigen die ongebonden waren, werkten allebei hard aan hun carrière. De één in de gezondheidszorg, de ander in de advocatuur. Kortom het hele stel was enorm uit elkaar gegroeid. Zelfs die meiden, waaronder Anette, die een huiselijk bestaan hadden gekozen, verschilden enorm van opvattingen. Nee, als Anet had geweten dat de vakantie op deze wijze zou uitpakken, dan zou ze onder geen beding zijn meegegaan. Anet wist ook dat dit de oorzaak van haar hoofdpijn was. Ze ging op het bed liggen; het huilen stond haar nader dan het lachen.

“Waarom gaat het nu niet”, vroeg ze zichzelf af. “Zou ik Klaas dan toch missen?” Klaas, haar man, had weifelend gereageerd toen ze vertelde dat ze met de meiden weer naar Lloret zou gaan. Hij kende die verhalen wel. Maar ja, na acht jaar huwelijk moet je je partner kunnen vertrouwen. “Ja mooi niet”, dacht Anet schamper en met spijt in haar hart. De eerste avond stond ze innig te tongkussen met één of andere Spanjaard. De tweede avond heeft hij haar op de winderige boulevard klaargevingerd. Ze zijn toen in een boot gaan liggen en net toen hij haar wilde nemen, kreeg ze spijt en is in haar blote kont weggerend. “Zijn het de jaren, is het mijn huidige leven, wat is er mis met mij?” De vragen tolden door haar hoofd en ze verstopte zichzelf in lakens. Ze voelde zich klein, heel erg klein. Met tranen in haar ogen viel ze in een diepe slaap.

Anet schrok wakker; daar klopte iemand aan de deur! Snel fatsoeneerde zij zichzel. Toen ze door het kijkgaatje gluurde, ging er een schok door haar heen. “Nee dat kan niet”, schreeuwde het binnenin haar, “was dat Pedro?” Bevend deed zij de deur open. “Hallo Anet”, begroette de man haar in perfect Nederlands. Anet viel bijna flauw. Het was Pedro. De man die voor haar stond was haar studiemaatje van de pedagogische academie. Gedurende hun studie waren zij onafscheidelijk. Ze hielden van elkaar, maar meer als vrienden dan als partners. Pas toen de studie afgelopen was, realiseerden zij zich dat de liefde verder ging dan het samen leren. Maar beiden waren al een eigen leven begonnen. En nu, nu stond hij voor haar.

“Wawawawat doe jij hier”, stamelde zij. “Ik ben bij mijn ouders op vakantie en nu zijn we met de hele familie hier in Lloret” zei de knappe man. Hij keek haar ongewild doordringend aan. Anet voelde zich helemaal warm van binnen worden. “Hoe wist je dan dat ik hier was”, vroeg zij hem terwijl ze zichzelf herstelde van de schok. “Ik kwam stom toevallig Cynthia en de andere meiden tegen op het strand. Die zeiden dat je hier lag met hoofdpijn”. Anette knikte begrijpend. “Kom binnen en maak het jezelf makkelijk”, nodigde ze hem uit. Maar Pedro stond in de deuropening en bleef haar nu zwijgend aankijken. Aanvankelijk durfde ze niets te zeggen, maar al snel werd ze gevangen door de strakke blik van de man die bijna de hare was geweest. Ze moeten bijna twee minuten zo hebben gestaan, toen Pedro uitriep: “O Anet, ik heb zo naar je verlangd”. Anet zei niets, maar sprong als het ware tegen hem aan en drukte haar warme onderlichaam tegen zijn gespierde lijf. “Pedro, neem me, laat niets van mij heel, zorg dat je lans de verloren jaren nu inhaalt”. Haar kutvocht druppelde uit haar slipje. In één beweging ontdeed zij zich van haar jurkje en de man keek haar begerig aan. Het topje van zijn pik piekte nieuwsgierig onder zijn korte broek. Kordaat en gefixeerd op haar lijf deed ook hij snel zijn kleren uit en droeg haar naar de slaapkamer. Hij gooide haar bijna van begeerte op het bed en ging bovenop haar liggen. Met een zwierige beweging pakte hij zijn lul. Het ding leek wel een halve meter lang te zijn. Hij hield het monster voor haar drijfnatte kut. “Ja, ja, bezit me, prop je in me”, smeekte de mooie vrouw. Met het binnendringen van de geweldige speer werd zij, badend in geil en zweet, wakker.

Bovenop haar lag Klaas. Hij glimlachte minzaam. Anet vloog overeind. “Wat doe jij hier” schreeuwde zij het bijna uit. De man lachte en ging staan. Klaas keek haar vuil aan. Het leek uren te duren eer hij begon te spreken. “Ik vertrouwde je voor geen meter en ben je vrijwel direct naar Spanje gevolgd”, zei de man koel. “Daarom voelde ik me de afgelopen dagen zo bespied en rottig”, antwoordde Anet glazig en ongelovig. Haar man was hier! De man ging voor haar staan. “Ik heb alles gezien; het bootavontuurtje die tweede avond en dat je in je blote reet wegrende, jij smerige del”. Alles kwam op Anet af. De eerste dagen van haar mislukte vakantie, de droom over Pedro en nu dit. “Wie is trouwens die Pedro”, wilde haar man weten. “Wa, hoe weet je dat”, vroeg Anet. Ze had eindelijk haar stem hervonden. “Nou ik kwam binnen terwijl je behoorlijk lag te zwijmelen op het bed en je riep die naam”. “Tja, ik droomde blijkbaar”, antwoordde Anet verward. Ze snapte er helemaal niets meer van. Lang hoefde ze er niet meer over na te denken. Haar man deed zijn broek uit. De voor haar bekende penis, stuiterde de vrijheid tegemoet. “Pijp me slet”, gebood haar anders zo meegaande echtgenoot. Ze wist niet wat ze moet doen, maar Klaas handelde voor haar. Hij pakte haar hoofd en duwde zijn pik in haar mond. “En als je bijt, sla ik je verrot”, riep hij uit. Maar Anet dacht er niet over om te bijten. De droom van Pedro en de ongekend overheersende toon van haar man, maakte haar gewillig en volgzaam.

Ze draaide zich om in haar slaap. Een geile glimlach verscheen op haar lippen. Heel ver weg besefte ze dat ook dit een droom was. Toch beviel deze versie haar beter. Haar onderbewuste hield deze dan ook vast. Want ze wist dat ze een dergelijke behandeling verdiend had. In het echt zou Karel haar nooit zou ruw behandelen. Zelfs niet als hij zou weten wat ze met die Spanjaard had uitgevreten. Deed hij dat maar! Dan zou ze weten wat hij voor haar voelde. Het was dus maar een droom, maar wel een levensechte. Een wensdroom of beter gezegd een actieve slaap waarin ze haar schuldgevoel trachtte weg te werken. En met genoegen, want klodders geilsap stroomden uit haar kutje.

Haar mond omklemde de stijve penis van haar man. Zijn apparaat was een stuk groter dan normaal (Tja wat wil je, in dromen is alles mogelijk). “Zuig me, zuig me hoer, omdat je dat wilt zijn, del”, gebood haar man streng. “O ja, wees maar grof tegen me, ik heb het verdiend”, fluisterde ze zacht. Met grote teugen bracht ze de tokes tot diep in haar keel. Haar man kreunde en Anet anticipeerde hierop door hem nog intenser te pijpen. “Dat gaat zo maar niet slettebak”, reageerde de man direct daarop, “zo makkelijk laat je me niet spuiten.” Met tegenzin liet zij zich van hem afduwen. “Ga op me zitten, ik wil zien hoe jij jouw hoerige lijf op een pik beweegt”, gebood Klaas en hij ging op zijn rug liggen. Als een rashoer bewoog Anet haar lichaam tot boven zijn pik. “Je bent het echt hè”, riep hij uit, “je bent echt een tochtige slet!” Met een instemmende zucht gaf Anette zich eraan over. Vrijwel direct voelde zij haar geil op zijn lichaam stromen. Ze zag dat Klaas het ook merkte. Hierdoor werd hij zo opgewonden, dat hij niets meer konden zeggen. Dit gaf haar weer de macht. Hij lag nu onder haar en was sprakeloos. Zelfs nu hij haar strafte, had zij hem onder de duim weten te krijgen.

Klaas besefte dat hij door de mand was gevallen. “Oh, mijn God”, kreunde hij, “je draait de rollen gewoon om, ooh je gaat klaarkomen”. Anette lachte satanisch. Ja ze zou gaan klaarkomen. Haar machtslust en het orgasme wedijverden om de hoogste genotspiek. Uiteindelijk versterkten zij elkaar. De hoerige duivelin in haar brak los en met een dierlijke schreeuw nam ze haar man, intenser dan ooit. Haar nagels drongen diep in zijn bovenbenen en volgden het ritme van het weggolvend orgasme. Alhoewel hij het uitschreeuwde van de pijn, voelde ze zijn pik groeien in haar onderbuik. “Wie is hier de hoer”, hijgde Anet in het oor van de man.

Klaas begreep dat hij snel moest handelen. “Ik ben nog niet uitgerangeerd” hijgde hij triomfantelijk en pompte diep in de kletsnatte spleet. Maar Anet gaf geen krimp. Klaas speelde wanhopig zijn laatste troef en trok zijn lat uit het onderlichaam van zijn vrouw. Kletsnat van haar eigen geil, gleed de zwelspier in het andere gaatje. Nu stiette ze toch een gilletje. “Aha, dus toch”, brulde Klaas triomfantelijk en begon direct te pompen alsof zijn leven ervan af hing. Anet deinde mee op de bewegingen van haar neukende partner. Ze wist dat ze deze slag aan hem moest laten en gaf zich maar er aan toe. Ze voelde zijn handen haar billen omklemmen. “Ik ga in je spuiten, geile teef”, kreunde de man opgewonden. Anet voelde al een deel van het zaad in haar reet lopen. Met een houding van totale overgave wilde ze het laten gaan, maar toen begreep ze dat hij inderdaad de laatste slag zou krijgen. Bliksemsnel kneep ze in zijn ballen en ontworstelde zij zich van de sputterende spuiter. “Hier die pik”, gromde ze en bracht de leuter in haar mond. Ze hoefde hem niet eens te pijpen om de spuiter te reactiveren. Toen zij haar pijnlijke omklemming losliet, spoot de penis alsof er niets aan de hand was. Dikke klodders stroomden over haar gezicht en in haar mond. “Oaarggd”, kreunde haar man. “Jaaaah”, riep Anet gretig uit, terwijl zij zich baadde in het overdadige eiwit.

Langzaam deed ze haar ogen open. Het bed lag totaal overhoop en was kleddernat van het geil en zweet. Om het bed stonden vijf roodverbrande meiden en keken haar stomverbaasd aan. Ook Anet was te verbaasd om iets te zeggen. Halverwege haar slaapje wist ze dat ze aan het dromen was, maar daarna werd het allemaal zo heftig en zo echt, dat het ontwaken haar nu wel erg rauw op haar dak viel. Zeker nu ze zag dat haar vriendinnen het hoogtepunt van haar geknapte uiltje mochten mee maken. Cynthia, één van de meest alerte meisjes, verbrak als eerste de stilte: “Meiden, ik geloof dat Anet vanaf vandaag pas goed gaat genieten van haar vakantie hier”. Anet keek haar vriendin doordringend aan. “Daar zou je eens best gelijk in kunnen hebben, Cynth”, zei Anet bedachtzaam.

En inderdaad, Cynthia kreeg gelijk. De tweede helft van de vakantie was voor Anette als een droom. Ze deed exact wat ze wilde. Iedere vent die ze in die vijf dagen neukte, neukte ze helemaal en zonder schuldgevoel. En ze zou alles vertellen aan Klaas. Want ze was het huiselijke leventje zat. Na Lloret zou alles anders worden en Klaas moest maar inschikken, anders kon hij oprotten. Eén ding had ze wel geleerd: haar emoties waren van haar en niet van Klaas. Wie of wat hij ook was, ze besloot in woord en daad meer naar zichzelf te luisteren. Want om nu telkens door een droom wakker geschud te worden…

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4 / 5. Aantal stemmen: 3

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *