Bij oma achter, in de steeg…

4
(1)

Ze voelde zich smerig, geraffineerd, geilig, gebruikt en hoerig, en ze wist dat ze er nooit genoeg van zou krijgen.

Het was een vochtige, smerig steeg waar Kimberly in stond. In een oude volkswijk van de stad. Vingerdik lag het mos in de naden van de donkergrijze stoeptegels. Ze leunde tegen een blinde muur van een hoekhuis. Ooit was er een aarden kluit tegenaan gesmeten. Op ooghoogte stak de plek donkerder af tussen het baksteen. Goedkope stenen waren het, cement brokkelde ui de voegen.

Kimberly haatte deze buurt, deze straat waarin haar oma woonde. Toch was ze het veilige huis ontvlucht nadat voor de vierde keer aan haar was gevraagd hoe ze het deed op school. “Welke, eh, welke school deed je nou ook alweer. Of studeer je al”, galmde het nog door haar hoofd. “Ik ga even een luchtje scheppen hoor”, had het jonge meisje gezegd terwijl ze met samengeknepen billen door de ouderwetse kamer liep. Naar de tuindeuren, op weg naar rust.

Kimberly stond in de steeg en slaakte een zucht van verlichting. “Wat zal ik nou eens gaan doen”, vroeg het mooie meisje zich af. Ze keek eens om haar heen. Het viel haar op dat niemand haar hier kon zien. De schuur stond in het zicht van de haar Oma’s woonkamer. En zelf stond ze geleund tegen de blinde muur van de haaks daarop staande huizenrij. “Een echt, smerig achteraf steegje”, zei het meisje zachtjes. “Echt een plekje om te worden aangerand”. Ze huiverde. Een echte verkrachting was heel erg, wist ze. Maar de gedachte aan de botte neukerij maakte toch wat in haar los, zeker in dit smerige steegje. “Zomaar bruut worden geneukt. Hier, gewoon hierzo. Op deze groezelige plek. Toegankelijk voor iedereen. Maar terwijl je van achteren wordt gepakt, weet je dat niemand zal komen. Niemand wil hier namelijk zijn, in deze vieze steeg”.

Kimberly was wijdbeens gaan staan. Haar geile gedachten gingen met haar aan de haal. Ze was net achttien. Toch had het jonge meisje weinig ervaring met sex. Het was er de afgelopen jaren eenvoudigweg niet van gekomen. Maar de laatste tijd dacht veel over dit soort dingen na. “De natuur roept”, had ze weleens ergens gelezen. En inderdaad, de viezige brandpoort achter haar Oma’s huis werkte stimulerend. Ze kreunde. Ze wist niet zeker of iemand het zou kunnen horen, maar dat wond haar juist nog meer op. Ze betastte zichzelf. Het meisje drukte haar kontje tegen de muur terwijl ze in haar kittige borstjes kneedde. “Oh jeetje”, zei ze kreunend, “gewoon hier geneukt worden. Oh wat geil, ojeetje”. Langzaam ontknoopte Kimberly haar spijkerbroek. Haar vingertjes gleden over de zachte stof van haar slipje. Zuchtend volgde ze de randen van het meisjesonderbroekje. Kimberly trilde toen ze voelde dat haar donzige schaamhaartjes zacht en plat op haar venusheuveltje lagen. “Ooh zo zacht”, hijgde ze. “Zo zacht in deze vieze oude rotzooi. Heerlijk smerig”. Het meisje kon een klein gilletje van opwinding niet onderdrukken. Ze streelde het vochtige, jonge schaamvlees. Nog harder drukte ze haar kontje tegen de muur. Ze woelde steeds gretiger in haar broekje. Eén plekje was het allerlekkerst en daar concentreerde zij zich op.

Kimberly draaide wild met haar hoofd tegen de muur. Iedere genotsgolf maakte het meisje meer opgewonden. Ze merkte niet dat ze luider begon te kreunen. Af en toe bracht ze haar wijsvinger in het jonge spleetje om haar clitoris ermee te bevochtigen. Haar ademhaling stokte. Wild vingerend keek het meisje om zich heen. De steeg zag er nu nog smeriger uit. Dit was wat ze nodig had. Het laatste geile duwtje in de afgrond van haar orgasme. Het slipje stond strak gespannen tussen haar dijbenen. “Ooh jaa”, murmelde zachtjes. “In deze vuile zooi. Ik koooom!” Al haar gewaarwordingen leken zich net boven haar kutje te concentreren om zich vandaaruit in één keer te ontladen. Ze schokte met het wegebben van haar orgasme. Huiverend schoof Kimberly haar onderbroekje naar boven en deed haar benen bij elkaar. Ze schuurde haar schaamstreek tegen de bovenkant van haar hand. De laatste rillingen trokken door haar lichaam.

De jonge vrouw sloeg haar ogen open. Ze keek om zich heen of niemand haar had gezien. Maar de steeg zag er nog net zo verlaten uit als vijf minuten geleden. Snel hees Kimberly haar broek over de bevallige billetjes. Het meisje hurkte en rustte uit. Ze schaamde zich een beetje, maar tegelijkertijd voelde ze zich een vrouw. “Hé, hallo”. Kimberly schrok: iemand riep haar. Ze keek om zich heen. “Joehoe, hier ben ik”, hoorde ze de mannenstem weer. Het kwam van de voorkant van het huis waar ze met haar rug tegen leunde. Op de eerste etage zag ze een hoofd de hoek om steken. Ineens begreep het jonge meisje het. “De man moet op een balkon staan. Hoe lang al”, schoot het door haar heen. Met een vuurrode kop keek ze naar boven. “Wat was je nu allemaal aan het doen”, vroeg de man. “Ik ben hier aan het schilderen en ik hoorde me een partij gezucht en gekreun. Ben je gevallen of zo?” In een reflex knikte Kimberly. Meteen daarna boog ze beschaamd haar hoofd naar beneden. “O jee, je hebt geloof ik erg veel pijn hè. Wacht, verroer je niet. Ik kom naar beneden. Hou vol”, zei de man. En weg was zijn hoofd voordat het meisje ook maar iets kon zeggen. Wat kon ze doen? Bij Oma naar binnen vluchten, kon ze niet. De man zou eens naar binnen komen. Nee zeg, hou op! Maar als ze de brandpoort uit zou rennen, dan liep ze de hulpvaardige man tegemoet. Aan de andere kant liep de steeg namelijk dood. Maar voordat Kimberly andere alternatieven kon bedenken, liep de bezorgde man haar al tegemoet.

“Hoi, ik ben Max. Waar ben je op gevallen?” Het was een aardige man, deze Max. Hij leek haar oprecht bezorgd. “Hier, ga maar eens even zitten. Is het je been?” Het mooie meisje durfde hem niet aan te kijken en knikte slechts. “Welke been is het”, vroeg de man met een frons. Kimberly wees aarzelend op haar linker. Hij stroopte haar broek op. “Ik zie niets. Is het wel hier beneden”, vroeg hij, nog steeds bezorgd. Kimberly begreep dat ze nu niet meer terug kon. Dus aarzelend schudde ze van ontkennend. “Ooh, dan moeten we je broek even uitdoen”, zei de man kordaat. Kimberly aarzelde. “Doe niet zo preuts”, reageerde hij verbaasd, “ik ben getrouwd hoor. Trouwens, je had mijn dochter kunnen zijn”. Kimberly’s schaamte verdween als sneeuw voor de zon. Hij had haar vertrouwen gewonnen. Bovendien vond ze het best wel spannend worden, haar broek uitdoen voor deze leuke, vreemde kerel. De man fronste weer, maar nu op een andere manier toen hij merkte dat Kimberly op een ‘bepaalde manier’ haar broek ontknoopte. Tergend langzaam draaide ze haar kontje uit de strakke spijkerstof. “Ze doet het zo, anders doet haar wond veel te veel pijn”, vergoedelijkte de man haar actie voor zichzelf.

Maar met het zicht op haar slipje stokte zijn adem even. “Jezus”, schoot het door hem heen, “wat een heerlijk lijfje”. Kimberly zag de man haar aanstaren. De spanning was in één klap weer terug. Hij vond haar mooi! “Eh, ik eh”. Max stamelde, Kimberly genoot. Het onervaren meisje wist de getrouwde man te boeien. Ze besloot er nog een schepje bovenop te doen. “Tja, eens even kijken. Waar zei je ook alweer dat je pijn had”, vroeg de overbuurman van haar oma. Hij moest zichtbaar moeite doen om dit eruit te laten komen. Heel geraffineerd draaide het kleine sletje haar kontje naar hem toe terwijl ze hem over haar schouder bleef aankijken. Ze pakte zijn hand en leidde die van achteren naar de binnenkant van haar dijbenen. “Hier ongeveer”, zei ze zachtjes. Gewillig liet de man zijn hand meevoeren, zijn ogen gefixeerd op haar heerlijke billetjes. Twee zachte meisjesbillen die strak in het slipje waren gevangen. Toen raakte hij de huid van haar dijbenen. Als geëlektrocuteerd trok hij zijn hand terug. Ze was nat! Het voelde vochtig aan de binnenkant van haar benen! Dat wat hij nog geen tien minuten geleden eventjes vermoedde -maar meteen uit zijn hoofd zette toen hij het meisje in de steeg zag zitten- was waar! “Waarom trek je je hand nu weg”, pruilde Kimberly half echt en half gespeeld. Hij zag haar naar zijn kruis kijken. “Dat sletje”, dacht hij, “Ze kijkt nog naar mijn zwellende lul ook”. De man bedacht zich een ogenblik wat hij zou doen. Toen ondernam hij actie. “Ik geloof dat het beter is dat we naar mijn huis gaan”, zei hij. Max trok het meisje aan haar arm omhoog en leidde haar naar de voorkant van zijn huis. De deur stond nog open. Als een echte heer liet hij haar voorgaan.

Kimberly liep de woonkamer binnen. Ze schrok toen ze in de keuken een mooie oudere vrouw zag staan. “Dag schat”, zei Max tegen haar, “dit is eh…” Het meisje zei schor en verlegen haar naam. “En we gaan even naar boven. Kimberly is namelijk gevallen en ik moet haar even helpen”. Kimberly zag dat de man zijn vrouw veelbetekenend aankeek. Zij knipoogde naar beiden terug. “Kom”, zei de man en trok haar mee naar boven. Kimberly was te beduusd iets te zeggen, maar ze volgde hem wel. De spanning in haar lijfje was te groot om er nu nog iets tegen te doen.

Aarzelend liep het meisje de slaapkamer binnen. “Vindt je vrouw dit goed’, kon ze er stamelend uitbrengen. “Mijn vrouw en ik houden van elkaar. Alles wat de één doet, daar heeft de ander respect voor”, zei Max droog. Met lichte dwang zette hij het meisje op het bed neer. Voorzichtig deed hij haar kleren uit. “Je bent adembenemend mooi”, prevelde hij en begon haar te strelen. Kimberly’s strakke borstjes spanden aan bij zijn tedere aanrakingen. De man ging op zijn knieën zitten en duwde haar benen uit elkaar. Met zachte kusjes op de binnenkant van haar benen, volgde hij de weg naar boven, naar de jonge meisjeshemel. Kimberly steunde van genot toen zijn tong haar clitoris raakte. “Je likt me zomaar”, steunde het meisje terwijl ze haar benen nog wijder voor hem spreidde. “Oja, ik ben helemaal stapel van jong meisjesgeil”, zei de man tussen twee befjes door. “En zo te voelen heb jij jezelf daarnet goed geraakt. Je vlees is nog helemaal gezwollen en rood”. Kimberly wist niet wat ze hiervan moest denken. Zij, het maagdelijke meisje, had een man verleid. Iets waar ze normaal gesproken nooit aan gedacht zou hebben. En nu, van het ene op het andere moment werd ze door diezelfde man -mèt medeweten van zijn vrouw!- zwaar gebeft. In haar eigen masturbeergeil! Pas toen realiseerde Kimberly in wat voor een situatie ze was beland. Haar handen klauwden in zijn haren en ze duwde haar bekken hard tegen zijn gezicht. “Ik, ik ga komen!”, krijste ze hard door de slaapkamer. Daarop begon Max nog sneller met zijn hoofd tegen haar onderlichaam te bewegen. Hij voelde haar handjes wanhopig vastklemmen in zijn haar. Maar dat had geen baat meer. Draaikolken van geilheid en overgave overspoelden het jonge ding. Spastisch schokte haar lichaam mee. Max zag haar strakke kutje driftig open en dicht pulseren. En glashelder geilvocht zat als dauwdruppeltjes op bijna elk donzig schaamhaartje.

Kimberly zei niets op het hoogtepunt van haar orgasme. Max hoorde slechts het ruisen van het dekbed door het schokken van haar lichaam. Ze hield haar eigen hand stijf tegen haar schaamstreek gedrukt. Net zo snel als het was gekomen, verdween haar orgasme als een plotse ontlading. Het meisje slaakte een diepe zucht en deed haar ogen open. Max rommelde wat in een kast en haalde er twee witte nylon kousen uit. Hij deed ze bij Kimberly aan. Het meisje was te uitgeput om er wat tegen te doen. “Zo jong als je bent, voor sletjes hebben we gepaste kleding”, zei de man. Kimberly hoorde een trilling in zijn stem. Ze ging zitten. Vlak voor haar neus ontknoopte de man zijn broek. Een enorme lul kwam tevoorschijn. De zware mannegeur bracht het vrouwtje meteen bij haar positieven. Bijna automatisch nam ze de lul in haar mond. Het was de eerste keer dat ze een man pijpte. Ze was verbaasd dat ze wist wat ze moest doen. “Oja, maar niet zo”, steunde Max. “Ik wil je jonge, sletterige kut zien als je me pijpt”. Spiernaakt ging de man op het bed liggen. Kimberly was niet meer zo geil, toch deed ze wat haar werd gevraagd. Ze had het gevoel dat ze hem tevreden moest stellen. Uitdagend kwam ze daarom naast hem op haar knieën zitten en duwde uitdagend haar kontje naar boven. Ze voelde zich smerig, niet geil. Maar ze kon er geen genoeg van krijgen. Max’ pik stond recht naar boven. Ze lette er goed op dat hij haar neukgaatjes goed kon bekijken terwijl ze naar zijn leuter boog. Haar lange haren raakten zijn benen. Max rilde.

“Oja, oja, neem mijn eikel in je zachte mondje”, kreunde de man. Kimberly voelde zijn handen onvast haar billen strelen. “Ooh je bent zo mooi, zo mooi”, klonk het vanachter haar. “Vind je”, zei ze loom. Ze plaagde hem, gaf af en toe een likje aan zijn pik, maar nam hem niet helemaal in haar mond. Wulps kronkelde haar onderlichaam heen en weer. Ze voelde zich geraffineerd en smerig, en ze kon er geen genoeg van krijgen. De man hijgde opgewonden toen ze haar onderlichaam op zijn borst plantte. Hij kon duidelijk haar gezwollen clitoris voelen. Haar billetjes rilden van inspanning. Ze drukte nog harder op zijn borst en schuurde vervolgens tergend langzaam in de richting van zijn pik. Max had het niet meer. Zeker niet toen hij het geilslijmspoor zag dat haar kut over zijn bovenlichaam trok. De man zuchtte van opluchting toen ze de druk verminderde; Kimberly was bij zijn pik aangekomen.

Kimberly keek hem over zijn schouder aan. Ze glimlachte, triomfantelijk, langzaam zakte ze over zijn hete neukstengel. Jaren geleden had ze weleens een pikkie in haar lichaam gehad. Die van de buurjongen, maar dat was maar kinderspel vergeleken bij dit. Voor de eerste maal in haar leven baande een echte stramme staaf zijn weg door haar onderlichaam. Ze had het gevoel te worden opgevuld. Het was alsof het zo hoorde, alsof haar lichaam hier altijd naar had verlangd. De hunkering van haar eigen lijf verbaasde haar. Ze voelde zich geraffineerd, smerig en geil, en ze kon er geen genoeg van krijgen. Max wel; hij vond het welletjes. “Nu is het genoeg”, steunde hij, “ik hou het niet meer”. Groot en sterk als hij was, draaide hij zich om. Het meisje rolde op het bed en lag op haar buik. “Je hebt me lang genoeg getergd”, zei Max luid. “Nu ga ik je in je strakke poeprondje naaien”. Kimberly verkrampte. Kontneuken was voor haar helemaal onbekend. Toch vlogen duizend vlinders zich tegen de binnenkant van haar buik te pletter toen hij dat zei. Met enige spijt voelde ze dat hij zijn pik van achteren in haar kutje prikte. Maar de spanning kwam al snel terug toen ze de eikel tegen haar kwartje aan voelde drukken. Zachtjes en beheerst duwde de man door. Een onbeschrijfelijk gevoel overviel de jonge vrouw. Ze werd in haar kontje genomen! Zij, Kimberly, nog net achttien jaar, werd als een volwaardige vrouw geneukt. Ze voelde zich smerig, geraffineerd, geil en gebruikt, en ze kon er geen genoeg van krijgen.

Het meisje ontspande iedere spier in haar onderlichaam. “Neuk het jonge wijfje. Neuk mijn gaatje, pak het maar”, hoorde ze zichzelf zeggen. Of was het slechts in haar verbeelding? Max had echter geen aanmoediging nodig. Zijn, met kutvocht besmeurde pik, had de weg al gebaand in haar holletje. Steeds sneller nam de man de kleindochter van zijn overbuurvrouw. Hij zag het jonge, strakke vlees onder hem trillen op het ritme van zijn bewegingen. Het zaad, dat toch al te lang was tegengehouden, maakte zich los uit zijn ballen. Max ging klaarkomen. Kimberly dacht dat de wereld boven haar verging. Steeds woester ramde de man zijn pik in haar anaaltje en steeds wilder ketste zijn lichaam op haar rug. En ze gaf zich eraan over. “Kom maar, kom maar klaar in mij. daar ben ik voor”, dacht ze. Ze voelde zich smerig, geraffineerd, geilig, gebruikt en hoerig, en ze wist dat ze er nooit genoeg van zou kunnen krijgen. Haar aarsje rekte op bij het zwellen van zijn pik. Met een luide kreet ontlastte de man zijn sperma in haar darmen. Ze voelde het warme mannelijke vocht steeds dieper bezit van haar nemen. Max schokte spastisch. Hij kuchte, de man was klaargekomen. Steunend rolde hij van haar af.

Kimberly durfde bijna niet naar zijn pik te kijken. Ze had verwacht dat de stengel helemaal bruin zou zijn. Maar dat was helemaal niet het geval. Integendeel, er zat nog volop wit-romig zaad op. Voorzichtig nam ze een likje. Het proefde smerig, maar was tegelijkertijd ook heerlijk. Van heel ver hoorde ze haar naam: “Kiiiiimberly, Kihim. waar ben je? We gaan naar huis!” “Mijn moeder”, schoot het door haar heen. Het meisje deed vliegensvlug haar kleren aan. Voordat Max het in de gaten had, was ze de kamer al uitgestoven. Op de trap realiseerde ze zich dat ze Max’ vrouw misschien zou tegenkomen. Maar toen ze de woonkamer in kwam, viel haar oog meteen op een slipje dat op de bank lag. De vrouw zelf stond weer in de keuken. Haar kapsel zat niet meer zo netjes, zeker niet van achteren. Met rode konen op haar wangen glimlachte ze naar het meisje. Kimberly had echter geen tijd hier verder op te reageren. De volgende keer als ze bij Oma was, zou ze dat aker wel doen. Maar nu wachtten haar ouders op haar. En weg was ze.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *