New Age-lessen aan de rand van de Great Plains

4
(1)

Pauline begon aan de steile klim. Ze keek omhoog. “Dat is minstens vierhonderd meter”, dacht de mooie blondine. In haar rugzak zat alles wat ze nodig had: brood, sigaretten, een schoon slipje, wat wiet, een vibrator en een minitentje. Al sinds haar jeugd had ze één grote fantasie. Een etmaal doorbrengen op één van de stralende heuvels, aan de rand van de Amerikaanse prairie. De hele tijd kijken, masturberen en op jezelf aangewezen zijn. Jaren had ze ervan gedroomd. En op haar drientwintigste verjaardag kreeg ze haar kans. Ze vertrok naar The States om er als onderwijzeres te werken op de Nederlandse school. Het werken was leuk, afwisselend maar druk. De schoolvakantie kwam dan ook als geroepen. Het eerste wat ze deed was een hotelletje boeken in Salina, Kansas. Haar erotische fantasie broeide als nooit tevoren.

Het was een stralende dag. Ze had zich laten vertellen dat het in deze contreien bijna nooit regende. De heuvels waren dan ook zo goed als niet begroeid. Eeuwenlang, dag in, dag uit, brandde de zon op de stugge prairieheuvels. De weg waarlangs zij de heuvel besteeg, werd gemarkeerd door een stofneveltje. Het zweet parelde langs haar lichaam. Ze deed haar drijfnatte t-shirtje uit. Al snel volgde de strakke, korte spijkerbroek. Op de Amerikaanse prairie, in de brandende zon, beklom een Nederlandse blondine in haar slipje een heuvel. Haar zachte huid glinsterde van het zweet en binnenin haar goddelijke lijf groeide de spanning. Ze voelde zich fantastisch. “Weinigen doen wat ze werkelijk interesseert”, bedacht de jonge vrouw voldaan, “en ik loop hier toch maar”. Pauline voelde zich sterk, zelfverzekerd en was trots op zichzelf. Haar eigen inspanningsgeuren wonden haar op. Een geile kriebel trok door haar lichaam. “Zal ik even gaan liggen om mijzelf te betasten?” Het speelde even door haar hoofd. Maar de Nederlandse zette door. Een roofvogel kraste hoog boven haar in de lucht. Ze keek op. De hard-blauwe hemel verblindde haar. Ze probeerde de vogel te volgen. Voordat ze het in de gaten had, was ze op heuveltop. Het schouwspel benam haar bijna de adem, zo mooi was het uitzicht. Ze keek uit over de Great Plains; de vlakte die zich tot aan de Appelachen in het Oosten van de States, zou uitstrekken. Haar bloed begon sneller door haar lijfje te stromen. En al snel keerde de kriebel in haar lijf terug. Deze keer liet ze zich echter gaan. Wijdbeens stond de mooie meid op de heuvel en betastte haar zweterige lichaam. Ze snoof diep. Het was snikheet, maar kippevel trok over haar huid. Al snel bevoelde ze haar kut. Ze irriteerde zich aan haar schaamharen die vies en klef aanvoelden.

Pauline rommelde wat in haar tas en haalde een scheermesje tevoorschijn. De haartjes werden gescalpeerd zoals een mes door boter zakt; zo vochtig was haar onderlichaam. Ze was zo kaal als een speenvarken. Kreunend betastte ze zichzelf. Tot zover ging alles nog precies zoals ze zo vaak had gedacht. Uit haar rugzakje haalde ze een potje vaseline. Met twee vingers haalde ze er een ferme lik uit en smeerde dat verleidelijk op haar schaamstreek. Ze wist dat dit de eerste, echte keer zou worden dat ze zich zou gaan masturberen. Langzaam verspreidde ze het vettige goedje over haar schaamstreek. Pauline kreunde. Ze voelde hoe het glibberige vlees opzwol. Met twee handen duwde, masseerde, kneedde en gleed ze over haar schaamlippen. Ongeduldig rommelde ze met één hand in haar spulletjes. Ze haalde er een dekje uit, terwijl ze met de andere zichzelf bleef vingeren. Nog steeds met haar benen wijd gespreid, ging de mooie vrouw liggen. Ze sloot haar ogen en genoot van zichzelf. Steeds sneller bewogen Pauline’s vingers over de lekkerste plekjes van haar lichaam. Ze vermengde de vaseline met haar eigen zweet. De mooie vrouw begon steeds sneller te hijgen. Ze voelde alsof ze op de top van de wereld lag. En daar vingerde ze zichzelf! Dat wond haar op. De genotsgolven volgden elkaar steeds sneller op. Ze was geil, beregeil. Niet op mooie mannen, niet op een geile situatie, maar zuiver en alleen op zichzelf. Haar hoogtepunt leidde ze in met één langgerekt gejammer. Onbewust wist ze dat zo hard kon schreeuwen als ze wilde. Niemand zou het horen. En dat deed ze dan ook. Haar genotskreten vochten tegen hun eigen echo’s. Haar orgasme zwol op tot ongekende hoogten. Op het absolute hoogtepunt, bleef ze stil. Pauline kon niet anders, het gevoel benam haar de adem. De druk in haar lichaam werd ondraaglijk. Het gevoel barstte bijna uit haar geilvochtige kut. Het bloed hamerde tegen haar slapen. En ver weg, heel ver weg hoorde ze haar eigen echo van de kreten die ze zojuist eruit had gegooid. Met drie, vier naschokken viel Pauline in een diepe slaap.

Hoelang de mooie vrouw had geslapen wist ze niet. Maar toen ze wakker werd leek de zon nog scherper te staan. Loom en bevredigd bewonderde ze het uitzicht. Plots viel haar oog op een stofspoor. Het was alsof het er al jaren lag. Maar Pauline wist dat daar zojuist iets had bewogen. Met een scherpe blik volgde ze het spoor. Tot haar verbijstering ging het haar richting op. En nog steeds had ze de oorzaak ervan niet ontdekt. Pas toen ze bijna onder de heuvel, waarop ze zat, keek, zag ze nog net een motorrijder afstappen. “Hij komt hierheen”, bedacht ze zich. Hier had ze niet op gerekend. Blijkbaar had hij haar gezien, want de man klauterde doelgericht naar haar toe. Pauline keek angstig om zich heen. Kon ze zich nog verstoppen. Wat moest ze doen? Maar het was al te laat. De man was zo dichtbij gekomen dat ze zijn gelaatstrekken al kon onderscheiden. Tegen hem zou ze geen schijn van kans maken. Bovendien, waar moest ze heen vluchten? Haar wagen stond aan de andere kant van de heuvel, veel te ver natuurlijk. Als versteend zat de Pauline op grond. Ze was in het stadium aanbeland welke houding zij zichzelf moest geven. Pas toen realiseerde zij zich dat ze nog steeds poedelnaakt was. De man was nu zo dichtbij dat ze zich geen onverhoedse beweging kon permitteren. Toen kwam de kracht in haar terug. Ze besloot onbevangen en onbevreesd af te wachten wat hij zou doen.

“Howdy”, kwam het niet onaardig uit zijn mond. Het was een knappe kerel. Verbaasd en bewonderend keek hij naar de schone blondine. “Ik zat een eindje verderop”, zei hij in een onvervalst Zuidelijk dialect, “toen ik u hoorde schreeuwen. Hier op de vlakte draagt het geluid ver, moet u weten. Het leek wel alsof u werd vermoord. Maar nu ik u zo zie, was er geloof ik iets anders aan de hand”. Pauline zag hem naar haar kut en dijbenen kijken. Het geheel zag er nog nat en glibberig uit. Maar de vrouw deed geen moeite haar schaamte te verbergen. “Ik dank u voor uw bezorgdheid. Maar zoals u ziet, is er niets aan de hand. U kunt dus wel gaan”, zei Pauline brutaal terug. “Niet aan de hand, Swedish girl”, zei hij opgewonden -blijkbaar had hij haar accent verward met een scandinavische tongval. En Zweedse meisjes hebben in de VS een naam…”Er is van alles aan de hand”, ging hij verder. Hij wees op haar kut. “Denk je dat ik nu nog een meter verder kan rijden? Nu ik dat wet pussy heb gezien?” Met ferme passen kwam hij op haar af. Pauline’s hart bonsde in haar keel. Ze vermoedde wat er zou gaan komen. Ze voelde zich kwaad, boos, maar vooral ook onmachtig worden. In de middle of nowhere zou ze worden aangerand. Dat kwam niet in haar fantasie voor. En er was niets, maar dan ook helemaal niets, dat hem ervan zou kunnen weerhouden.

“Wat ga je doen”, vroeg ze met een beverige stem. De man was zichzelf al aan het uitkleden. “Wat denk jezelf, missy. Zo’n kans krijg ik nooit van mijn leven meer. Ik ga niet zeggen dat je het lekker gaat vinden. Maar zo te horen was jij hier ook geen vlinders aan het vangen. Dus geef jezelf maar, dan zal het snel over zijn”. Zijn stem klonk hard, ijskoud. Ook zijn pik was hard en knoertgroot. “Wat denk je nou”, probeerde Pauline nog, “Dat je me zomaar hier kunt nemen? Zonder dat ik het zelf wil?” De man keek haar even aan. “wat denk jijzelf”, retourneerde hij. “In principe ben ik een goede man. Ik rij zes mijlen om te kijken of ik iemand in nood kan helpen. Ik kom aan en wat zie ik? Een naakt, Zweeds meisje, die zich zelf zo heeft lopen helpen, dat de helft van alle inwoners op de Great Plains het heeft kunnen horen. Nee sorry, het gaat me nu iets te ver om de ridder op het witte paard te blijven”.

De man sjorde aan zijn pik en zakte op zijn knieën. Ruw deed hij haar benen van elkaar en ging ertussen liggen. Snel en behendig gleed hij zijn knoertharde pik tussen haar schaamlippen. Met heel lichaam duwde hij zijn vleesboom in haar neukschacht. Dit alles ging Pauline veel te snel. Ze begreep de hulpeloosheid van de situatie. Boos worden had geen zin. Welbeschouwd had hij het recht niet haar zo binnen te dringen. Maar ze besefte donders goed dat de vervulling van haar erotische fantasie wel degelijk een risico met zich meebracht. Net voordat hij haar penetreerde besloot ze het daarom maar over haar heen te laten komen. Ze zou stoïcijns zijn stoten ontvangen. Hij zou een tapijt neuken, een levenloos iets.

De man duwde met zijn lichaam haar benen nog wijder uit elkaar. Hij was niet ruw. Integendeel, al zijn bewegingen waren teder. “Dat komt natuurlijk omdat ik mij zo opstel”, bedacht Pauline zich. Pijn deed het evenmin. De masturberende acties hadden haar spleetje goed toegankelijk gemaakt. Voorzichtig haalde hij zich heen en weer in haar onderlichaam. Ze begon moeite te doen een groeiend gevoel van aangenaamheid weg te denken. Eerlijk is eerlijk, het was dan wel tegen haar wil, maar haar schaamstreek was nog supergevoelig. Bovendien gebeurde het voorzichtig en was hij nog een lekkere vent op de koop toe ook. “Je moet denken dat ik dit leuk vind hoor”, zei Pauline tegen hem alsof ze voor zichzelf iets wilde bewijzen. De man keek haar aan, terwijl hij doodleuk in haar bleef glijden. “Leuk en lekker hoeven niet in elkaars verlengde te liggen. Ik vind dit ook niet leuk, moet je weten”, antwoordde hij ernstig. “Zeg, hoe heet je eigenlijk”, hervatte de Nederlandse het gesprek. Terwijl ze dit vroeg, kantelde Pauline haar bekken iets zodat de man er iets beter bijkon. “Tim”, zei de bewegende man met een trilling in zijn stem. Blijkbaar had hij gemerkt dat het meisje haar onderlichaam iets had verschoven terwille van hem! “Je doet het nogal zachtjes, Tim”, merkte de jonge vrouw nogal droog op. “Voor een echte aanrander krijg je een laag rapportcijfer”.

Geïrriteerd haalde de motorrijder zijn pik uit haar schede. “Ja, moet je nou eens luisteren girlie. Ik heb nooit gezegd dat ik een verkrachter ben. Dit heb ik nog nooit gedaan. Maar ik denk dat iedere kerel zo gereageerd zou hebben. Het spijt me”. De biker trok zijn onderbroek weer omhoog. Zijn inmiddels halfslappe lul stribbelde nog iets tegen, maar liet zich al snel invangen door de jeans die over de strakke billen werden gehesen. Nog steeds poedelnaakt keek Pauline hem aan. Nu hij zich zo open en kwetsbaar opstelde, trok er een zweem van spijt door haar lijfje. “Tja, jullie mannen willen altijd veel te snel”, murmelde Pauline zachtjes. Verbijsterd keek Tim haar aan. Hij zag hoe de mooie vrouw zich naar hem oprichtte en haar hand naar de zijne uitstak. Als aan de grond genageld, nam hij die aan. Ze trok hem naar zich toe. De bobbel achter de jeans was ineens tot grote hoogten gestegen. “Je moet het ook rustiger aanpakken. Ik waardeer het dat je zo eerlijk tegen me bent”. Pauline begon hem weer uit te kleden. De zware jongen sprong de herwonnen vrijheid tegemoet. Hij rook naar haar eigen kutgeil. Opgewonden nam het Nederlandse meisje de Amerikaanse stuiter in haar mond. Tim kreunde. Hij wist niet wat hij meemaakte. Nu was zij het die het initiatief nam. Hij lag nu ook spiernaakt onder de snikhete prairie-zon en werd gepijpt door de vrouw die hij zojuist aanrandde! Hij taxeerde zijn emoties en kwam tot de conclusie dat deze rol hem veel beter lag.

Tim richtte zijn hoofd op en zag het meisje intensief en met veel genoegen haar werk doen. “Het lijkt wel alsof haar eigen smaak haar extra opwindt”, schoot het door hem heen. Pauline voelde de snikkel in haar mond nog iets harder worden. Op de lokatie van haar dromen begon ze aan een intense neukpartij met een man. Daar had het fantasierijke meisje nog nooit aan gedacht. “Ga eens staan”, vroeg ze tussen twee pijphalen door. Tim deed wat van hem werd gevraagd. Pauline bleef gehurkt zitten. Tim’s stoere, maar ook kwetsbaar-naakte gestalte tegen de staalblauwe luchten van de Amerikaanse vlakten deed haar wegzwijmelen. Het gespierde profiel, slechts onderbroken door de abnormaal grote uitstulping van de opgewonden penis, maakte haar warm van binnen. Ze voelde aan haar kutje. Nieuw vocht had zich verzameld in en rond haar pas-geschoren schaamlipjes. En ze masseerde weer zichzelf. Nu niet op het gevoel, maar op de pure geilheid die haar had overvallen.

“Neem me”, smeekte ze. “Neem me staand op de heuvel terwijl we uitkijken over het land van de onbegrensde mogelijkheden”. Tim keek haar ietwat bevreemd aan. “Een dichteresje”, vroeg de man zich af. Maar toen ze naast hem ging staan, begreep de biker wat ze bedoelde. Haar prachtige lijf, afgezet tegen de prachtige omgeving, deed ook hem de adem benemen. Staand en recht tegen over elkaar, schoof Tim zijn penis voor de tweede keer in haar prachtige lichaam. Pauline klemde zich aan zijn hals vast en drukte haar lijf stevig tegen hem aan. Zijn neukstengel drong dieper en dieper haar lichaam binnen. Beiden keken over elkaars schouder naar de omgeving. Ze voelden zich één met de natuur. Pauline genoot. Het mannelijke vlees in haar onderlichaam prikkelde haar natuurlijk belevingsvermogen. Iedere beweging in haar lichaam werd ze gewaar. Tegelijkertijd prikkelde de natuur iedere huidcel op haar lijf. Ze voelde alsof ze werd meegenomen naar de basis van het menselijk bestaan. Tim verhoogde zijn ritme. Met het schokken van zijn lichaam in het hare, naderde ze beantwoording van de Vragen des Levens. “O ja, neuk me. Doordring me. Geef je aan me”. Pauline steunde. Heel haar lichaam was één grote zinneprikkeling geworden. Het schuren van haar clitoris op zijn onderbuik en de inwendige pikmassage waren slechts onderdeel van het genot.

De lucht binnen het meisje’s gezichtsveld begon steeds meer te zinderen. Dat wat we doorgaans met onze eigen ogen zien, werd voor Pauline steeds meer een andere realiteit. Ze zag het steen ademen, voelde het zand leven en merkte dat de planten met elkaar spraken. De natuur leefde voor de jonge Nederlandse vrouw. En alles deinde op het ritme van het mannelijke geslachtsorgaan in haar schede. Ze pakte de man nog steviger beet. Ze fluisterde in zijn oor. Zachtjes en geheel in overeenstemming met haar gemoedstoestand: “Ik ga over. Het gaat gebeuren”. Toen kwam ze klaar. Aan de geleidelijke overgang tussen de menselijke en natuurlijke realiteit kwam plots een einde. Het blauw van de hemel sloeg in één klap over naar gifgroene tinten die steeds intensiever naar alle windrichtingen uitstraalden. Met het verhogen van de intensiteit, veranderden de tinten naar zachtere kleuren. Net voordat het hoogtepunt wegtrok, werd alles van licht-roze naar dieprood. Toen was het voorbij. Pauline schokte nog wat na. Haar schaamstreek gloeide. Ze voelde een melange van mannelijk voorvocht en haar eigen kutgeil op de binnenkant van haar benen zitten. De vrouw liet zich hijgend op de grond vallen. Tim keek haar met grote ogen aan. “Wat is er met jou gebeurd”, vroeg de man verbaasd. “Het was zo mooi”, hijgde ze, “het was Alles”. Maar ze zag dat Tim er weinig van begreep. Energiek ging ze staan. “Let op. Tijdens het neuken, moet je je niet zozeer op je pik richten. Je moet als het ware alles wat je voelt loslaten. En alles wat er om je heen gebeurt, moet je naar je pik brengen. Zo vrij je met de natuur. Zo behoort het te zijn”. Tim keek haar niet-begrijpend aan.

Kordaat pakte Pauline zijn pik en smeerde die langs haar schaamvlees. “Nou opletten”, las ze Tim de les. “Alles wat je nu op je pik gaat voelen, moet je wegdenken. Als dat lukt, probeer je alles om je heen in je lichaam te stoppen”. Langzaam schoof ze de snikkel in haar aarsje. Ze vermoedde dat haar vagina te wijd en te nat zou zijn, zodat haar nauwe kontje zich beter zou lenen voor haar sexles. Gewillig en langzaam liet Tim zijn kokkerd tussen haar billen leidden. Het nauwe holletje maakte het hem behoorlijk moeilijk om niet zijn eikel te voelen. De wanden van haar poepdoosje klemden zich stevig om zijn snikkel. De man dwong zichzelf niet naar haar goddelijke lichaam te kijken, maar naar de grote vlakten. En toen gebeurde het. Hij zag het niet, maar voelde alles om zich heen bewegen. Het duurde even voordat hij in datzelfde ritme in haar kontje bewoog. Maar toen dat lukte, dacht Tim dat hij vloog. Alhoewel mannen dat anders ervaren dan vrouwen, werd ook hij opgenomen door de omgeving. Het middelpunt van de wereld leek zijn pik te zijn die ritmisch in een vrouweholletje bewoog. Tim kreunde, maar hoorde zichzelf terug als een schriekende adelaar die een prooi in beeld heeft.

Met het groeien van haar opwinding, kon Pauline haar natuurlijk bewustzijn terug laten keren. Ze ervoer zo ook de gemoedstoestand van Tim en wist dat hij het hare niet kon zien. “Zo moet het zijn”, realiseerde ze zich. “Alles wat leven doet ontstaan is vrouwelijk; alwetend, Mater Dei. En het leven zelf, al wat vecht om het bestaan, dat is mannelijk”. De emoties overspoelden haar. Hier, neukend met een volslagen onbekende op een heuvelrug aan de rand van de Great Plains, leerde ze de zin van het bestaan kennen. Zij voelde wat hij voelde, niet andersom. De man volgde, volslagen in bezit genomen door zijn besef. Ze nam allerlei standjes aan, voelde aan op welke manier hij het best in zijn element was.

Pauline maneuvreerde hem te gaan zitten. Voorzichtig en in evenwicht met zijn ervaringen, haalde ze zijn pik uit haar kontje. Ze betastte de fallus, aanbad hem. Ze wist dat zijn geslachtsorgaan de motor was van alles. Dankbaar voor de kracht en dynamiek van de mannepik, likte ze de stengel. Ze voelde alsof ze Moeder Natuur zelf was. Toen schoof ze de stevige knaap in haar vochtrijke levensgrot. Tim zuchtte en verhevigde meteen zijn bewegingen. Pauline wist dat de man zijn thuis had gevonden. En ze gaf zich eraan over. Ze trachtte hem niet meer te sturen. Ze liet Tim met haar lichaam begaan; zoals een Moeder met intense liefde maar met de vereiste terughoudendheid kijkt naar haar kind dat een koekje pikt. De man stootte steeds onregelmatiger. De macht van het leven, waarvan hij wist dat hij die nu bezat, werd hem teveel. Pauline realiseerde zich wat dit betekende. De natuur had het mannelijk orgasme als het ware ingebouwd als een soort van rem. Had het leven dit niet, dan zouden de mannetjes er een zooitje van maken. Tim’s vliegende gewaarwording werd dus minder. Hij voelde dat alles waarvan hij zich bewust was, naar zijn ballen werd toegezogen. Het scrotum als het centrum van de mannelijkheid. Toen eenmaal alles zich daar had verzameld, groeide het weer aan. Gestuurd en geleid door het zaadkanaal, zocht de Kracht zich een weg naar buiten. Elk spermacelletje droeg een element met zich mee van het leven.

De man schreeuwde het uit toen hij uit zijn eigen pik werd bevrijd en in het vrouwelichaam werd gespoten. Tim was er weer, en alles aan hem wat hem Man maakte. Pauline huilde van genot. Zo was het goed. Zo moest het zijn, voelde ze. Hoog in de staalblauwe lucht kraste een adelaar alweer een dag vaarwel.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *