De liefde en sex met twee geile nichtjes

3.3
(8)

Het was een dag na haar achttiende verjaardag. Het was begin juni. Het meisje zat in de woonkamer van het grote huis voor zich uit te staren. Ze had een moeilijk jaar achter de rug maar nu was ze eindelijk volwassen. Vorig jaar een week voor haar verjaardag stortte het vliegtuig met aan boord haar vader, moeder en zusje neer. Haar vader was een rijk man. Het meisje had al die rijkdommen geërfd maar mocht er nog niets mee doen. Het had zelfs weinig gescheeld of ze was in een weeshuis terecht gekomen. Maar haar notaris had haar daar uit weten te houden. Nu keek ze terug op dat moeilijke jaar.

Ze zat daar maar voor zich uit te staren in de grote kamer. In kleermakerszit op een Chesterfield bank. Haar lange blonde haren hingen los en half voor haar gezicht zodat het moeilijk was om te zien dat daarachter een knap gezicht schuil ging. Het was een mooi meisje en dat wist ze zelf ook. Met haar lange blonde haar, haar heldere blauwe ogen, haar mooie mond met hagelwitte tanden. Haar gezicht was gaaf en ongeschonden. Ze was zo’n 1 meter 75 lang. Haar huid was zacht en teder. Ze droeg alleen een licht blauw T shirt dat met moeite de rondingen van haar jonge lichaam prijs gaf. Een geoefend oog kon ontdekken dat ze niet al te grote, maar wel stevige borsten had. Ze zat nog steeds na te denken over het afgelopen jaar. Ze had gemakkelijk de 6e klas van het VWO doorlopen. Ze had een vervolgstudie moeten kiezen. Maar daar twijfelde ze nog over.

De telefoon ging en ze schrok op uit haar overpeinzingen. Ze nam op. Het was haar notaris die vroeg of ze die middag op zijn kantoor wou komen. Ze zei dat ze dat wel wou en hing op. Het was warm die ochtend. Ze staarde weer voor zich uit en haar gedachten gingen terug in de tijd, terug naar dat ongeluk waarbij niet alleen zij haar ouders verloor, maar ook haar oom en tante zaten in dat vliegtuig. Ook zij lieten een meisje achter. Deze was op een dag na een jaar jonger dan onze schoonheid.

De tijd vloog en voordat het meisje het door had was het tijd om naar de notaris te gaan. Ze kleedde zich vlug om in een kort zwart rokje met een witte blouse. Beha’s droeg ze nooit en als ze rokje droeg was ook het slipje taboe. Als laatste schoot ze een paar licht gekleurde schoenen aan haar blote voeten. Ze stapte in de auto die buiten stond en reed naar het notariskantoor. Ze had haar rijbewijs vorig jaar zomer in Amerika gehaald en deze gisteren om laten zetten naar een Nederlands rijbewijs.

Het was warm maar de airconditioning hield het behaaglijk in de grote auto. Toen ze bij de notaris in het kantoor zat, vertelde deze haar dat ze nu ze achttien was de volledige verantwoording kreeg over het nalatenschap van haar vader. Dat was ruim twee miljard gulden. Ze liet de notaris alle eigendommen die niet privé waren verkopen. Ze wilde opstaan en naar huis gaan toen de notaris haar tegen hield en zei: ‘Er is nog meer’. Ze onderdrukte de neiging om op te staan en bleef dus in de grote zetel zitten. De man vertelde haar dat ze de voogdij kreeg over haar nichtje. En dat deze avond al bij haar op de stoep zou staan. Ze was blij. Voldaan verliet ze het kantoor en reed naar het huis terug. Onderweg zag ze een winkel die haar aandacht trok. Ze parkeerde de auto en ging naar binnen. Het was een sexwinkel. Zij wist niks van sex dan hetgeen haar privedocentes hadden verteld over sexuele voorlichting. Ja ze was aan de pil, maar goed wat had ze daar aan gehad toen ze een jaar als kasplantje geleefd had. Ze stapte weifelend naar binnen. Ze liep rustig de winkel rond en haar ogen werden groot. Alhoewel het koel was in de winkel vergeleken met buiten kreeg onze tiener het warm. Ze zag er een keur aan videobanden en boekjes. Maar ook ondergoed en hulpmiddelen. Ze bedacht zichzelf geen moment en pakte een boekje van de plank met een meisje op het cover dat wel wat van haar weg had. Het was een Sexteen. Ze sloeg het open en werd spontaan nat in haar kutje. Achter de toonbank stond een jonge vrouw die aan de ogen van ons blondje zag dat deze bloedgeil was. De jonge vrouw sloot de deur en draaide het bordje op gesloten. Ons blondje zag dat, maar trok zich er niets van aan. De vrouw kwam naar haar toe en vroeg: ‘Hoe heet je?’ ‘Ik ben Saskia’, klonk het spontaan uit ons blondje haar mond. Ze was zelf verbaasd dat het er zo simpel uit kwam. ‘Zo Saskia, dit is zeker je eerste keer in een sexwinkel of niet?’, zei de vrouw.
‘Ja dat heeft u goed gezien. Het is zelfs mijn eerste ervaring op het gebied van sex’, antwoorde Saskia met haar zwoele stem die de koele ruimte vulde. De vrouw drukte Saskia achterover op de bank die tegen de muur van de winkel stond.
‘Wees niet bang, ik doe niets wat jij niet wilt,’ fluisterde de vrouw met haar hese stem. Ze vrouw knoopte de blouse van Saskia los en fluisterde weer: ‘Zo jij bent geil’. Saskia’s borsten waren ontbloot en er vormden zich hele fijne zweetdruppels op en tussen haar borsten. De vrouw kneedde het zachte vlees. Haar tepeltjes werden hard en de vrouw cirkelde fijntjes naar beneden totdat haar vingertoppen het schaamvlees bereikten. Ze masseerde voorzichtig de schaamlippen. Saskia begon harder en sneller te hijgen van genot. ‘Zo, jij bent goed nat. Maar daar gaan wij wat aan doen’, fluisterde de vrouw tegen het bezwete meisje. De vrouw stond op en liep weg.
Saskia bracht een hand naar haat kutje en betastte het. Ze stak zelfs een vinger in haar natte spleet. De vrouw kwam met een lange staaf. Ze vertelde Saskia dat het een vibrator was en dat dat ding bedoeld was voor meisjes om zich daarmee zonder een jongen naar een orgasme te brengen. Een hand van de vrouw begon het kutje weer te betasten. Al snel vonden haar vaardige vingers het klitje van het meisje. Ze beroerde het knopje teder en voorzichtig. Saskia sloot haar ogen van genot. Ze wilde meer en vroeg daar ook om.

Haar lichaam schokte en haar adem werd nog onregelmatiger. Haar lichaam was nu overal nat van het zweet. De vrouw gaf haar meer. Ze zette de vibrator aan en duwde de kunstpik in het maagdelijk kutje. Een kreet van pijn of genot ze wist het zelf niet eens ontsnapte uit Saskia’s mond. De vrouw neukte het tienerkutje met de vibrator. Haar andere hand ontfermde zich over de clitoris. Haar hijgen werd steeds luider totdat het meer schreeuwen en kreunen was dan hijgen. Haar ogen waren gesloten en haar handen speelden met haar borsten en tepels. Het genot was groot. Ze had zichzelf nog nooit bevredigd, dus dit was voor het eerst dat ze zo opgewonden was. De vrouw ging door met het op en neer bewegen van de vibrator terwijl het hele lichaam van het meisje bewoog en trilde. Haar tepels deden pijn van stijfheid wat haar nog geiler maakte. Ook de gedachte dat ze door een vrouw naar haar eerste hoogtepunt gebracht werd, maakte haar nog geiler. Haar tienerkutje produceerde veel kutgeil dat langs de vibrator, de handen van de vrouw en de binnenkant van haar dijbenen op de stof van de bank terecht kwam. Saskia was geil. De vibrator werd nu dieper in haar kut geduwd en raakte de baarmoederwand. Dit was de druppel en het jonge lichaam kwam gedeeltelijk los van de bank. Haar ogen waren dicht en haar onderlichaam schokte hevig. Saskia kwam luid schreeuwend tot haar eerste orgasme.

Hijgend viel ze weer terug in de bank. Haar handen vonden haar borsten terwijl de vrouw de vibrator uit het zeiknatte kutje haalde. Met haar handen masseerde zij het schaamvlees tot de laatste genotsgolf het tienerlichaam verlaten had. Hees bedankte Saskia de vrouw terwijl ze haar met zweet doorweekte witte blouse dichtknoopte. Ze trok haar rok weer na beneden en stond op.
Saskia kocht een hele boel vibrators en dildo’s. Zelfs een voorbinddildo. Ook kocht ze tienersexfilms. Als laatste kocht ze een aantal tienersexboekjes en specials.
Eenmaal thuis trok ze haar kleren uit, ging op de bank liggen en moest wat doen met de ervaringen van die ochtend. Toen ging de bel…

Ze pakte de intercom op. Het was haar zeventienjarige nicht. De meisjes volgen elkaar in de armen en omhelsden elkaar langdurig. Het nichtje was gekleed in een zwarte wielrennersbroek een paar gympen, geen sokken en een wit T shirt. Haar gezicht was net zo mooi als dat van Saskia. Ze had donkerbruine ogen waarin je kunt wegzinken. Haar lange bruine haar maakte haar compleet. Ze hadden elkaar bijna een jaar niet mogen zien. Voor het ongeluk van hun ouders waren de nichtjes onafscheidelijk geweest. Ze deelden alles samen. Die tijd zou nu weer komen. Saskia liet de omhelzing los en nam het meisje in zich op. Ze voelde een steek van geilheid door haar kutje gaan. ‘Sabine hoe gaat die met je?’. ‘Oh, heel goed Saskia. Nu wel, nu ik uit dat weeshuis ben’, was het antwoord. De heldere zachte stem was een genot om aan te horen. ‘Ik zal mij even aankleden,’ zei Saskia. ‘Hoeft niet hoor, ik kleed me wel uit’. Sabine voegde de daad bij het woord. Haar lichaam was in een keer naakt. Saskia zag dat het meisje net zo lang als haar was. De borsten van de brunette waren klein maar toch vol met mooie tepels. Een genot om na te kijken. Sabine had pizza meegebracht. Onder het eten werd er veel gepraat. Maar ook na het eten werd er druk gepraat. Voornamelijk over sex. Sabine was ook nog maagd. Ja, in het weeshuis hadden de meisjes wel van alles met elkaar gedaan maar nou niet dat je zegt van ontmaagd. Saskia en Sabine besloten na het lezen van de boekjes hun kutjes kaal te scheren. Op de venusheuvel zouden ze het haar laten staan. Ze gingen naar de badkamer waar Saskia het benodigde vond. Ze begon het kutje van haar nichtje te scheren. Toen ze daar mee klaar was werden de rollen omgedraaid en moest het schaamhaar van Saskia’s spleetje er aan geloven. Om het schuim weg te spoelen gingen ze samen onder de douche. Het was een grote douche waar je makkelijk met twee personen onder kunt staan, sterker nog je kunt zelfs lang uit op de vloer liggen. Er waren in de muur sproeiers in gebouwd. Bijna het gehele plafond bestaat uit sproeiers. Verder waren er nog twee handsproeiers. De meisjes wasten elkaar en spoelden elkaar ook af. Toen het eerste deel gedaan was boog Saskia haar hoofd naar het hoofd van haar nichtje en zoende haar op de mond in de hoop dat Sabine haar zoen zou beantwoorden. Dat gebeurde. De meisjes begonnen heftig te tongzoenen terwijl hun lichamen tegen elkaar gedrukt werden en hun benen langs de binnenkant van de benen van de ander wreven. Ze werden geil. Hun handen wreven voorzichtig over de tedere huid van de ander haar rug. Ze raakten opgewonden. Na een goed kwartier droogden ze elkaar af en begaven ze zich na de slaapkamer van Saskia waar een heel groot tweepersoons bed stond. Saskia duwde haar jongere nichtje op het bed zodat ze op haar rug kwam te liggen. Toen boog ze zich over het jonge brunette heen en zoende haar lang en hartstochtelijk op de mond. Er werd niet gesproken. Het was warm in de kamer omdat de warmte zo via de schuifpui van dakterras de kamer binnen kon stromen. De huid van de meisjes werd daarom ook vochtig van het zweet dat langzaam maar zeker uit hun poriën kwam stromen. Saskia zakte van Sabine’s mond af naar diens hals die ze met kusjes en likjes overlaadde. Saskia steunde op haar handen. De handen van Sabine wreven zachtjes over de licht bezwete huid van Saskia. Saskia daalde verder af naar beneden en kwam aan bij de mooie borsten van haar nichtje. Haar tong vond de spleet tussen de twee tienerborsten en ze proefde haar lichaam en ook de zoute smaak van het zweet dat Sabine produceerde, deels door de warmte deels door het genot dat de tong van Saskia haar langzaam en teder bracht. De tong dwaalde af naar haar linkerborst en ging op zoek naar de tepel. Saskia’s tong vond de tepel die al opgezwollen was van genot. Er kwam een zacht gekreun uit de mond van Sabine toen de blonde Saskia haar tepel verwende met likjes, kusjes en af en toe zoog ze hem haar mond in. Haar rechterborst kreeg dezelfde behandeling. Sabine kreunde nu alsmaar luider en haar ademhaling werd wat onregelmatiger. Saskia daalde af naar de buik van het brunette en daar vond haar tong de navel. Deze werd natuurlijk samen met de onderbuik heerlijk verwend door de tienertong. Saskia daalde af langs het linkerbeen naar de voeten van Sabine. Ze tilde het been op en nam de kleine teen van het meisje in haar mond en sabbelde er op terwijl haar vrije hand heel ligt over de onderkant van de voet wreef. Saskia wisselde af en toe van teen totdat ze bij de grote tienerteen aangekomen was. Ook deze zoog ze zonder pardon in haar mond. Vanuit haar ooghoek zag ze dat het lichaam van haar nichtje behoorlijk begon te schokken en het bekken rond draaide van genot. Uit het zeventienjarige mondje kwam een lange schreeuw gevolgd door snelle kreun geluiden. Het meisje had haar eerste hoogtepunt gehad wist Saskia. Zij ging door en klom met haar tong weer omhoog via de binnenkant van het rechterbeen van het tienertje. Uiteindelijk kwam ze bij het vers kaalgeschoren vochtige schaamvlees aan. Ze keek ernaar terwijl haar handen over het schaamhaar op de venusheuvel van het jonge meisje wreven. Het geile ding begon weer luider te hijgen. Saskia ging nu zo zitten dat haar kut boven de mond van Sabine belande. Toen begon ze het maagdelijke tienerkutje te likken en te vingeren. Eerst de schaamlippen. Na een tijdje ging ze op zoek naar de klit van haar nichtje. Ze vond het ding en beroerde hem met haar tong. Met als gevolg dat het tweede orgasme door het jonge tienerlijfje schoot. Toen de laatste na weeën van het orgasme verdwenen waren begon Sabine het kutje van haar iets oudere nicht te likken. Het was een geil gezicht om die twee in 69 te zien liggen. Sabine proefde voor het eerst het geil van een ander meisje voor het eerst rechtstreeks uit een kut in plaats van haar vingers na een vingerpartijtje. Ze vond het heerlijk vooral toen ze ook nog de zoute smaak van zweet proefde. Op eens werd het kutje een stuk vochtiger, net toen Sabine de klit had gevonden. Maar wat maakt het uit. Braaf lebberde ze alles op. Toen kwam er weer van dat vocht aan alleen nu hield de stroom aan. Ze dronk het op en besefte dat het geen kutgeil was maar urine. Ze werd alleen maar geiler.
De zwoele stem van Saskia klonk nu weer voor het eerst sinds het begin van de vrijpartij: ‘Sab, ik wil dat je probeert zoveel mogelijk vingers in mijn kutje te krijgen. Zou je dat willen doen schatje?’ ‘Maar natuurlijk lekker geil ding van me, maar ik wil dan ook zoveel vingers bij mij binnen voelen, goed?’, was het geile antwoord van de brunette. Als antwoord kreeg Sabine plotseling drie vingers in haar kut te verwerken. Zij duwde er ook drie in de kut die boven haar hing. Saskia vingerde lekker door en voegde er een vierde vinger aan toe terwijl ze een flinke klodder slijm op het aarsje van haar nichtje deponeerde. Er verdwenen nu twee vingers diep in het bruine holletje. Zelf had ze nu al een hele vuist in haar kut en ook twee vingers in haar aars. Ze voelde dat ze zo ging komen en duwde nu ook de duim bij in de vochtige spleet van haar nichtje die flink wat urine verloor door de plotselinge opvulling. Het gekreun was niet meer te stoppen. En ja hoor gelijktijdig kwamen de meisjes intens klaar en leegden elkaars openingen. Saskia draaide zich zo zodat ze Sabine kon zoenen. Het werd een hele lange tongzoen.

De volgende ochtend werd Sabine als eerste wakker en keek lui op de klok die in de kamer hing. Het was half elf. Lui zoende ze Saskia op de mond. Deze werd ook wakker en beantwoorde de zoen met een tongzoen. Ze hadden zojuist hun liefde voor elkaar beklonken en besloten voortaan als koppel door het leven te gaan. Een leven met zeer veel sex. En dat niet alleen met elkaar. Na het ontbijt trokken ze een ander T shirt aan en een rokje. Als laatste waren er de gymschoenen. Toen vertrokken ze in de grote auto.

Na een goed uur kwamen ze aan op hun bestemming. Dat was een bos waarom heen een groot hekwerk geplaatst was. Saskia opende de grote toegangspoort en reed de auto binnen waarna ze de poort weer zorgvuldig sloot. Ze reden verder over de oprijlaan. Plotseling kwam er na een bocht een enorm complex in zicht. Het was een huis met daaraan een complete sporthal met zwembad. Het pand lag pal aan een flinke vijver. Saskia parkeerde de auto en de twee nichtjes stapten uit. Nu pas zag Sabine dat het terras van de woning een stuk boven het water uitstak. Ze gingen naar binnen. Het huis was samen met het andere huis het enige stuk vastgoed dat nog in het bezit was van Saskia. De rest bestond uit auto’s en dergelijke. Het was weer een warme dag en in no time lagen de meisje naakt te spartelen in het water. Regelmatig raakten ze elkaar aan of zoenden elkaar. Saskia zag tot haar schrik een jongen van een jaar of achttien in de bosjes zitten. Ze deed net als of ze hem niet gezien had en zwom verder. Na enkele minuten trok ze Sabine mee het terras op en daar begonnen ze te zoenen.

Al gauw waren de waterdruppels op hun huid verdampt in de zon en werden hun jonge meisjes lichamen weer vochtig van het zweet. Ze waren geil en lieten het voorspel varen. Na het zoenen namen ze meteen de 69 positie in en begonnen elkaars kutjes te likken. Saskia duwde twee vingers diep in de spleet van Sabine terwijl ze haar klitje tussen haar duim en wijsvinger masseerde. Met haar tong likte ze het bruine aarsje van haar nichtje. Sabine kreunde van genot en verwende op haar beurt het kutje dat onder haar lag met zowel drie vingers in het genotsgrotje als haar tong op en om het klitje. Sabine kondigde luid hijgend haar orgasme aan maar Saskia stopte abrupt en draaide zichzelf onder haar nichtje weg. Zelf was ze ook bijna gekomen. Hijgend en net bezweet lagen ze daar op het terras. Saskia riep de jongen die schoorvoetend aankwam [open. Zijn harde paal was duidelijk zichtbaar in de zwembroek die hij droeg. Saskia zei: ‘Mond houden en broek uit doen. En wel NU!!’ De jongen deed wet hem opgedragen werd en liet zijn zwembroek langs zijn benen naar beneden glijden. Zijn lul werd zichtbaar. Saskia wenkte Sabine. Deze begreep het en nam de pik in haar mond. Ze liet hem eerst helemaal in haar mond verdwijnen. Toen liet ze hem weer half ontsnappen. Haar tong ging nu op verkenning over de eikel en het pisgaatje. Ze zoog en likte en de pik tot dat ze voelde dat hij ging komen. Ze liet hem prompt uit haar pijpbekkie glijden. Draden speeksel verbonden de pik nog heel even met haar mond. Sabine boog voor over en zoende Saskia op de mond. Toen de druk op de pik van de jongen wet was afgenomen ging Saskia op haar rug liggen met de benen wijd en wenkte de jongen om bij haar binnen te komen. Sabine nam plaats boven het hoofd van haar vriendin en liet op die manier merken dat haar kutje gelikt moest worden. Saskia viel op het uitnodigende kutje aan en begon het jonge schaamvlees heerlijk te likken. De jongen bracht zijn pik in sterling en duwde de eikel tussen de schaamlipjes door Saskia’s genotsgrotje binnen. Deze voelde de pik langzaam dieper in haar kutje komen. Ze voelde elke oneffenheid van de pik die centimeter voor centimeter haar maagdelijke kut op vulde. Toen de jongen hem er helemaal in had zitten, begon hij haar met een rustig tempo te neuken. Saskia was erg geil. Ze begon steeds harder te kreunen terwijl ze Sabine met haar vingers en tong naar een hoogtepunt bracht. Sabine kwam klaar en liet zich naast haar nicht neervallen. Saskia begon nu harder te kreunen. De jongen neukte langzaam door terwijl hij met zijn ene hand haar klitje verwende en met zijn andere hand haar borsten streelde en af en toe plagend in een stijve tepel kneep. Het onderlichaam ven het meisje begon te schokken en de rest van het tienerlichaampje kronkelde over de vloer van genot toen de jongen haar tot een hoogtepunt bracht. Schreeuwend kwam het rijke achttienjarige sletje klaar. De jongen haalde zijn pik uit haar en likte haar nu tot dat het orgasme geheel uit het tienerlijfje verdwenen was.

Nu ging hij liggen en gebaarde Sabine om op hem te komen zitten. Het meisje ging met haar gezicht naar zijn gezicht op haar knieën boven de pik van de jongen zitten. Met haar hand bracht zij de kloppende neukstaaf tussen haar schaamlippen door haar kutje binnen. Ze genoot fluitend van iedere millimeter dat de neukstaaf haar kutje binnenging. Toen haar klitje eindelijk zijn buik raakte bleef ze hijgend even zitten. Ze was bloedgeil. Ze voelde haar eigen geil langzaam uit haar vochtige oase langs haar dijen lopen. Ze begon neukende bewegingen te maken, vastbesloten om tot een orgasme te komen. Het tienersletje bereed hem als een ervaren hoer. Ze kreunde van genot toen de jongen een vinger in haar aars stak. Hij masseerde ook haar klitje terwijl de geile Saskia de tepeltjes van haar nichtje verwende met haar mond. Sabine wreef wild met haar handen over haar buik. De geluiden die uit haar mond kwamen kondigden een orgasme aan. Het meisje wou het genot langzaam over haar heen laten komen maar begon als een bezetene te rijden op de neukstaaf van de jongen. Ze had geen controle meer over haar tienerlijfje. Het geil droop uit haar kut en ze bleef de pik maar diep in haar stoten. Het zweet droop aan alle kanten van haar lichaam af. Ze schreeuwde en had haar ogen gesloten. Ze liet de pik nog een keer diep in haar stoten, toen kwam ze klaar. Het genot rolde door haar lichaam heen. Ze viel achterover en bleef daar languit liggen druk bezig haar kutje te helpen met het verwerken van al dat genot. De jongen ging staan en trok zich af net boven de monden van de twee geile tieners. Grommend spoot hij zijn zaad in de mondjes en over de gezichten van de twee bloedgeile meiden.


De volgende dag betraden Sabine en Saskia de sporthal. Deze behoorde leeg te zijn maar dat was hij niet. Er waren ruim twintig jongens aan het sporten. Deze stopten toen ze de twee verliefde nichtjes binnen zagen komen. Ze waren op een slip na naakt. Saskia en Sabine werden meteen geil toen ze alle sportbroeken zagen opgroeien door de stijve leuters. Ze keken elkaar aan en zoenden elkaar even. Saskia riep: ‘Ik wil twee grote dikke matten tegen elkaar hebben liggen midden in de zaal. Oh ja voor ik het vergeet. Ik wil niemand meer met kleding aan zien’. De meisjes lieten hun slipjes op de vloer vallen en begonnen elkaar te vingeren. Alle jongens volgden met het uittrekken van de kleren en gooiden de twee matten op de vloer zoals gevraagd was. Saskia nam plaats op de een en Sabine op de ander. De jongens gingen om hun heen staan. De meisjes kozen ieder een jongen uit en begonnen die te pijpen. Na een tijdje moesten er op ieder mat nog twee jongens bij komen om de andere twee gaatje op te vullen. Zo hadden Sabine en Saskia een lul in hun kut, kont en mond met maar één doel: zo veel mogelijk sperma te verzamelen. Het gekreun was niet van de lucht in de warme hal. De meisjes kregen het ene na het andere orgasme te verwerken. In hun kutjes en kontjes kwamen de eerste pikken al tot ontploffing en weldra stroomde het sperma ook diep in hun keeltjes. De jongens die als een keer gespoten hadden wachtten rustig totdat ze weer aan de beurt waren. Ieder jongen moest en zou minimaal vier kwakjes in een gaatje lozen. De matten zagen er niet meer uit. Het was een en al vocht. Sperma, zweet en kutgeil. Toen de jongens allemaal vier keer gespoten hadden gingen Sabine bij Saskia op de mat liggen. Daar beval ze de jongens om te gaan rukken. De jongens plaatsten zich in een kleine kring rond de meisjes. De meisjes lagen zo op de mat dat ze uitzicht hadden op de met sperma gevulde kutje van de ander. Saskia stak haar vuist in de kut van Sabine. Ze deed het zo dat het sperma er uit vloog. Ze kreeg het zelfde te verduren. De meisjes neukten elkaar met hun vuisten naar een laatste hoogtepunt. Dat orgasme viel samen met een sperma douche uit ruim twintig lullen. De jongens vertrokken. Sabine draaide zich hijgend na het hoofd van Saskia toe en zoende haar nichtjes sperma bekje kort maar hartstochtelijk. Uitgeput en met lekkende kutjes en kontjes vielen ze in slaap.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 3.3 / 5. Aantal stemmen: 8

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *