Zwembad

3.2
(5)

De buren hadden een enorm huis, met een nog veel groter terrein ernaast en er omheen. Een tuin die zich van zijn wijk tot en met het bos uitstrekte. Martin kwam er niet zo vaak. Aan die kant van de wijk hoorde hij niet, vond hij.
Maar ja, wie hoorde daar wel? Woonde in dat huis vroeger een of andere edelman, tegenwoordig werd het bewoond door een ‘internetman’, en het landgoedje was grotendeels gefinancierd uit winstnemingen van uitstaande aandelen.

Het afgelopen voorjaar werd Martins aandacht getrokken door graafwerkzaamheden in de tuin van de buren. Hij ging er een kijkje nemen, en het bleek dat ze zwembad aan het graven waren. Dat vond de jongeman zo interessant dat hij besloot regelmatiger een kijkje te gaan nemen. De werkmannen konden dat wel waarderen, en ze lieten hem iedere keer als hij aan het stond naar binnen om hem hun werkzaamheden te laten bewonderen. Dat mocht van de Nederlandse internetbons. En zo leerde hij Manon kennen, de dochter van de man des huizes, een stoot van een meid van ongeveer dezelfde leeftijd als hij.
Ze begonnen elkaar te mogen, Manon en Martin. Manon omdat Martin niet geilde op haar geld, maar gewoon oprecht geïnteresseerd was in het zwembad-in-aanbouw. En Martin omdat Manon ‘behoorlijk normaal deed’ voor een meisje van haar afkomst.
[U raadt het al, daar gaat zich iets sexueels ontwikkelen tussen die twee… En inderdaad, en nog wel meer ook. Dat leest u verder in dit verhaal. Maar het aardige is dat dit echt gebeurd is. Ik heb het geprobeerd zo gewoon mogelijk te schrijven, zoals het werkelijk is gebeurd. Ik hoop dat ze er leuke foto’s bij hebben gezocht daar bij De VAAR.]

Op een dag vroeg Manon of Martin haar even kon helpen met het sjouwen van bankstel naar haar kamer. Ja hoor, dat wilde Martin wel. Hij was best wel nieuwsgierig naar de kamer van dit meisje die hij was beginnen te mogen.
Toen Manon en hij het bankje naar boven liepen, vielen hem voor het eerst haar prachtige billen op. Er gleed een warme gloed door zijn lijf, en hij voelde zijn piemel groeien. Manon voelde dat ze werd bekeken, en keek al stommelend en zuchtend van de zware last over haar schouder om. Meteen vielen Martin’s koortsachtige ogen haar op. Hij had het niet eens in de gaten! Ze volgde zijn blik, en kwam op haar eigen billen uit. De billen die netjes zaten ingepakt in een modieus kort broekje. Strak. Ja, ze wist dat ze mooie billen had. Natuurlijk kon het allemaal veel mooier, maar ze wist dat ze een aantrekkelijk kontje had voor mannen. Zeker in dit broekje, waar de overgang met haar achterbenen zo mooi uitkwam. Ze moest toegeven dat ze het daarvoor had gekocht. Snel draaide ze haar hoofd terug. Ze lachte in zichzelf, en was ook een beetje verbaasd om het geilige gevoel dat ineens in haar was. En het was zo’n nerd! Maar ja, wel een lekkere nerd…

Door haar afgedwaalde gedachten liep ze met het bankje tegen de deurpost aan. Martin en zij schrokken uit hun overpeinzingen.

‘Eh sorry…’, zei Manon.
‘Oeps, sorry!’, zei Martin.

Manon lachte verlegen naar de jongen, en zag hem hetzelfde doen naar haar. Een tweede warme golf spoelde door haar lijf, maar kordaat begon ze aan het laatste deel van hun sjouwerij. Martin zag in een flits dat haar blote rug nat was van het zweet, en had weer een punt om naar te kijken. Zijn dikke piemel bleef.
In haar kamer deed ze behendig de deur met een voet dicht. Ze zetten de bank op z’n plaats en Manon draaide zich naar de nerd om. Meteen viel haar zijn zwelling op. Moedig geworden stapte ze op hem af, en pakte met beide handen zijn hoofd. Martin’s hart klopte in zijn keel. En die van Manon ook trouwens.
Toen bewoog ze haar hoofd in de richting van Martins lippen. Hun lippen vonden elkaar en eerst zachtjes, maar al snel gingen de tongen gulziger en gulziger tekeer. Manon zocht, vond en opende zijn ritsluiting en gleed naar binnen. Ze betastte de stijve lul en begon hem zachtjes te en met lange halen te masturberen. Martin baande zich een weg naar haar nat kutje. Nog hitsiger werd hij toen hij voelde dat ze helemaal glad was, geen haarsprietje of stoppeltje ontdeed de venusheuvel van haar kinderzachte huid. Zijn pik was keihard bij deze wel ongewone gelegenheid. Manon spreidde haar benen wat, zodat hij vrij spel had op het jonge poesje. Zijn middelvinger gleed vanzelf in haar druipend spleetje. Vakkundig vingerde hij haar, ‘vakkundig’ alsof hij het al jaren deed, maar dit ging vanzelf. Plotseling stopte ze en deed een paar stappen achteruit.

‘Ik wil je lul in mij voelen’.

Ze deed haar broek uit en glipte vliegensvlug in een luchtige minirok die op een stoel lag. Hij dacht dat hij droomde, dit overtrof zijn stoutste verwachtingen. Dit kon volgens hem enkel gebeuren in een film, maar niet in het echt!
Ze trok haar minirok over haar slanke heupen en trok behendig haar slipje over haar dijen. Ze hing het slipje over de sleutel van de deur zodat er niemand kon binnen gluren. Martin had nu een volledige blik op haar gladgeschoren kutje met de kleine roze lipjes. Ze trok het topje over haar borsten, en hees het rokje omhoog. Kwam er nu iemand binnen, dan kon ze in een oogwenk aangekleed zijn, maar nu was ze helemaal ‘naakt’, voor hem.
Haar nog kleine peervormige borstjes staken roepend in zijn richting.
Martin stapte ook uit zijn kleding. Haar ogen werden groot door de blik op zijn grote harde stijve snikkel. De eikel bloot en trillend, klaar om haar een beurt te geven. Hij nam haar bij een hand en leidde haar naar bed. Hij legde haar zachtjes op haar rug en begon haar ganse lichaam te strelen en af te likken.
Ze trok haar benen op en spreidde haar dijen maximaal tot haar beide knieën bijna het matras raakten. Met beide handen opende hij het kale kutje en zag de kleine kittelaar opzetten van genot. Hij nam de kleine clitoris zachtjes tussen de tanden en bespeelde hem met zijn tong. Het kutgeil liep over zijn kin. Behendig friemelde hij zijn tong in het nog prille neukgat. Keer op keer het geile vocht uit haar poesje zuigend. Zijn handen waren met de jonge kleine borstjes aan het spelen. Hij kneep in de tepels die stijf rechtop stonden. Haar zuchten werden alsmaar feller.

‘Mmmmm, dieper die tong. Knijp wat steviger in mijn tepeltjes… Haaaa….! Nóg!’

Zijn stijve lul drukte tegen het matras. Zijn voorvocht liet plekken achter op de verse rustplaats van het hete jonge ding.

‘Ik wil je neuken, Manon’, zei de nerd.
‘Ja, ik wil dat jij mij neukt, Alsjeblieft…, doe het!’

Met zijn tong haar lichaam likkend kroop hij omhoog tot zijn stijve leuter zich voor haar wellustig grotje bevond. Ze wierp haar benen over zijn rug en kruiste haar voeten in elkaar zodat hij niet meer weg kon. Ze moest en zou hem ontvangen.

‘Steek hem er in, nu, ik wil je dikke paal in me voelen, je geil die in mij voelen spuiten. Ooh ja, maak me gek…!’

Met geringe druk duwde hij de kop tegen de gezwollen venuslippen. Gewillig gingen deze open om hem toe te laten in haar natte spleetje. Zachtjes in en uit bewegend ging Martin bij elke beweging iets dieper.

‘Jaah, harder… dieper! Ik neuk je plat zoals je nog nooit bent genomen’.

Hij drukte bij de volgende stoot zijn volle 18 centimeter in de kleine, nauwe spleet. Zijn 5 centimeter dikke pik sperde haar jonge kutje helemaal open. Ze kirde bij dit volle gevoel, ze hield ervan. Ze hield er zó van…! Martin voerde het tempo op. Zijn ballen sloegen tegen de vochtige spannende kut die nat werden van haar sappen en als een beekje uit haar trutje liepen. Met volle handen kneedde hij de ronde borstjes feller en feller tot ze rood van kleur werden. Tamelijk hard kneep hij met duim en wijsvinger in de tepeltjes. Ze rilde van genot. Haar bekken speelde het spel van zijn lul mee. Almaar heviger sloeg ze haar heupen op hem, telkens hij het diepst in haar zat. Zijn ballen begonnen stilaan op kooktemperatuur te komen. Martin voelde het zaad in het diepste van zijn zak borrelen. Aan haar zuchten en kreunen werd hij gewaar dat ze dicht tegen een orgasme aanzat.

‘Kan ik Manon?’

‘Ja, laat je sperma maar lekker gaan. Ik wil je hete straal … hhhhmm… in mij voelen spuiten, jaaaaa, nooooog…’

Haar benen waren wijd gespreid wat hem de mogelijkheid gaf met een hand haar kittelaar te betasten. Het zou nu gaan komen…

Zijn ballen trokken zich op in zijn lichaam en het zaad boorde zich een weg door de harde pik naar buiten. Haar nagels boorden zich in zijn rug, haar hoofd sloeg ver achterover. Hij trok zich uit haar en ging met één hevige steek zo diep hij kon, en zijn sperma perste uit alle macht uit zijn pik. Diep in haar. Ze schokte hevig onder hem.
De kleine jonge kut trok zich met felle schokken samen en ze zoog zijn lul daarmee letterlijk leeg. Haar smalle bekken sidderde. Op zijn tanden bijtend om zijn kreten te smoren hield hij zijn pik diep in haar. Zijn rug zag vuurrood van de striemen die ze getrokken had met haar nagels onder haar orgasme. Het schokken werd rustiger en de twee bezwete lichamen ontspanden zich ten volle. Hij lag nu met zijn volle gewicht op haar. Zijn lul werd stilaan slapper. Haar handen rustte op zijn achterwerk. Hij deed zijn hand van haar mond en gaf haar een tongzoen.

Onvast op zijn benen liep Martin de trap af. Manon achter hem aan. Ze hadden beloofd elkaar vaker te zien. Martin voelde zich erg gelukkig. Onder aan de trap verscheen ineens de heer deze huizes, de internetbons.

‘Zo’, zei hij, ‘jullie schijnen elkaar wel te mogen hè’. Martin schrok. ‘Ja meneer’, zei hij bedeesd. ‘Wel, ik hoop dat je ook met mijn vrouw overweg kunt, Manons stiefmoeder, want je moet haar helpen bij de inrichting van het zwembad en alles wat erbij hoort. Ik geloof dat je dat wel wilt, is het niet?’

Martin kon zijn oren niet geloven. Hij had net deze man zijn dochter liggen ketsen, en nu moest-ie hem helpen, bij het zwembad notabene!

‘Ja natuurlijk meneer!’, zei de nerd enthousiast.
‘Right, Eugenie staat buiten, by the pool, ga maar even kennis met haar maken dan’.

Eugenie stond bij het zwembad, dat nu bijna af was. Ze leek nauwelijks ouder dan Manon (en hij), maar dat was misschien omdat ze zich zo jong kleedde. ‘Is dat je stiefmoeder?’, fluisterde hij tegen Manon.
‘Ja’, zei Manon expres hard genoeg voor de andere vrouw om te horen, ‘ook een lekker wijf hè?’
Een diepe zucht ontsnapte hem, van schrik door die opmerking, en door wat hij zag. Ze was gekleed in een witte minuscule bikini.
‘Ik hoop dat je het niet erg vindt dat ik zo gekleed loop, het is zo warm vandaag’, begon ze met een zwoele stem.
Haar blik gleed even langs hem heen, en de jongen zag dat ze haar ‘stiefdochter’ opnam. Een kleine glimlach verscheen over haar lippen. De bikini topje dekte zelfs niet haar tepelhof af en het slipje liet een glimp zien van haar vaginalippen. De donkere huidskleur aan de rand van de stof verried haar schaamstreek. Wat een prachtig gevormd lijf, ging het door zijn hoofd. Haar kontje zag er echt lekker uit. Lange slanke billen met een stel prachtig gevormde benen eronder. Hij kneep even de ogen stevig dicht om tot rust te komen en de opkomende zwelling in zijn broek te bedaren.

‘Ach, laten we er verder geen doekjes omheen winden’, zei Eugenie, ‘wat moet er met ons zwembad gebeuren?’ Ze kwam op nog geen halve meter voor hem staan, en bleef hem brutaal aankijken. Martin stotterde even, woelde door zijn haar, keek nog even naar Manon,maar zag dat ie van haar ook geen steun kon verwachten.
‘Is papa weg?’, vroeg Eugenie aan haar stiefdochter. ‘Ja, naar z’n werkkamer’, antwoordde het meisje. ‘Heb je hem net gehad?’, vroeg de moeder nogmaals.
‘Ja, in mijn werkkamer’, grinnikte Manon.
‘Afwerkkamer zal je bedoelen’, grapte de moeder terug.
Martin wist niet wat hij hoorde. En even later wist hij niet wat hij voelde. De vrouw pakte hem plotsklaps met beide handen bij zijn kruis. Een hand bevoelde zijn pik, de andere wriemelde aan de knoop.
‘Wil je mijn zwembad op orde brengen, mooie jongen?’, vroeg ze nu duidelijk hoorbaar hijgend.
‘Jjjja mevrouw’, stotterde Martin. Van achteren werd hij door Manon beetgepakt. Ze drukte haar stevig lijfje tegen hem aan.
Eugenie trok zijn broek in één ruk naar beneden. Zijn dikke lul bleef even hangen en veerde als een katapult op bij het loskomen. Ze kon een lach niet onderdrukken bij het grappige zicht van de schuddende lul.

‘Die staat nu als een paal boven water’. Ze drukte hem met zijn gat tegen een muurtje. Eugenie zakte door de knieën en greep de stijve lul met beide handen vast. Ze liet de handen over de hele lengte van de paal heen en weer schuiven. Haar ene hand kneep hem in zijn ballen. Eugenie greep de lul nu tegen de buik vast en liet haar mond over zijn eikel glijden. Met haar speeksel maakte ze de ganse snikkel nat en zoog erop alsof haar leven er van af hing. Martin stond erbij, en keek ernaar. Manons mond kwam langzaam aangekust, en hij opende zijn lippen. Hij liet zich gaan. Twee vrouwen, stiefmoeder en stiefdochter, bewerkten hem in een gigantische tuin. Met trillende handen pakte hij Eugenie’s hoofd en drukte haar steviger in zijn kruis. Hij voelde dat hij voorvocht verloor, maar ook dat de vrouw het allemaal opslokte.
Zijn stam zat volledig in haar mond. Behendig maakte ze neukende bewegingen met haar mond over de stijve lul. Meer en meer geil liep uit zijn penis haar mond in. Hij stond kei hitsig tegen de tafel met een heet vrouwelijk dier voor hem op de knieën.
Eugenie voelde zijn lul harder en harder worden. Het signaal van een naderend spermaschot. Ze drukte haar hoofd tegen zijn buik en kneep harder in zijn ballen. Dit had hij niet onder controle en schoot zijn kwakkie diep in haar keel. Hij kreunde ingehouden, in het begin, maar Manons tong dwong hem alles los te laten.

‘Aaah…!!!’

De vrouwen kreunden van macht.

Hoerig slikte Eugenie alles door. Ze zoog hem volledig leeg. Het was de eerste maal dat een vrouw hem klaar zoog. Ze stond op en keek hem aan.
‘Lekker genoeg buurjongen?’, vroeg ze. Martin kon alleen maar knikken.
‘Nu ben ik aan de beurt, blijf jij maar even kijken. Kun je krachten sparen’, zei ze terwijl ze haar bikinislip uitdeed.
Ze ging op haar onderrug steunen, bekken naar voren gedraaid en ze spreidde haar benen zo wijd mogelijk. Ze reikte met haar handen naar Manon die ogenblikkelijk door haar knieën zeeg en haar ‘moeder’ zachtjes en teder haar dijen begon te strelen en te kussen.
Het prachtig gebruinde lichaam stond uitnodigend voor haar klaar. Haar kleine donkere verzorgde driehoekje op de venusheuvel rook naar parfum. Martin keek zijn ogen uit. Manon begon te likken.
Haar tongetje ging wild tekeer over de kittelaar die zich volledig opspande tot een stevige genotspier. Haar kutsappen begonnen overvloedig uit haar poes te lekken. De jongen kon het horen. Zijn getormenteerde pik begon zich meteen weer op te richten. Hij was getuige van iets heel intiems, iets heel vertrouwds en iets heel verbodens… Eugenie had niet veel nodig om tot een geweldig orgasme te komen Ze spande met haar dijen zijn hoofd tussen haar benen toen ze met een grote kreet klaarkwam. Schokkend bewoog ze tegen het muurtje. Daarbij keek ze de buurjongen zo indringend en zo strak aan, dat hij er de rillingen van kreeg.
Manon gaf het niet op en bleef de kittelaar likken tot er een tweede en zelfs een derde orgasme aanrolde. Eugenie’s kut was kleddernat. De lippen van haar spleet hadden haar grotje wagenwijd open gezet. Haar wulps schokken verminderde een beetje na het derde orgasme.
Het werd Martin teveel. Zijn pik leidde hem, en hij kon er gewoon niets aan doen. Ruw duwde hij Manon weg, pakte Eugenie bij haar nog schuddende heupen en draaide haar om. Hij drukte haar op haar rug, spreidde haar billen en drukte in één keer zijn hevig kloppende pik in haar drijfnatte kut.

‘Hier!’

Een schok ging door haar lijf bij dat geweld en een gil galmde over het terrein. Hard, wild en diep ramde hij in haar grote kut.

‘Noogggg… Aaaahh, hmmmmm, harder, harder…’

Hij neukte haar vol geweld, zijn lul stond op ontploffen, toch hield hij het nog even uit en ramde haar nog harder. De vagina slurpte aan zijn lul. Haar ondervinding dreef hem naar een hoogtepunt dat hij nog nooit had beleefd. De tweede maal dat ze hem toonde wat een vrouw kan doen en hoe het echt moet. Zijn adem versnelde zienderogen.

‘In haar kont! Je moet spuiten in haar kont, dat vindt ze lekker!’, hoorde hij Manon van heel ver achter zich kreunen. Eugenie kreunde luider en opgewonden.
Als in een automatisme deed hij wat Manon vroeg. Alles was nat genoeg om het te smeren. In één keer was hij in het bruine holletje van haar anus doorgestoten. Haar genotsgekerm rolde door de tuin. Hij stopte nauwelijks zijn ruwe gestoot. Harder en harder, en sneller pompte hij zijn lul in en uit haar nauwe gaatje. Hij voelde zijn zaad opkomen, Manon drukte zich stevig tegen zijn lijf en hij voelde aan zijn billen dat ze zichzelf vingerde. Het was allemaal teveel. Zijn zaad schoot in Eugenie’s kontje. Achter hem, tegen hem, kwam Manon ook klaar.
Martin raakte out. Hij zakte door zijn danig verzwakte hoeven. Zijn lul gleed uit Eugenie’s kontje. Ze slaakte een gilletje, maar dat klonk heel ver weg voor de jongen. Niet bepaald zacht kwam hij naast het zwembad terecht. Hij spreidde zijn armen en liet de wereld op hem afkomen.

Jezus, wat heb jij een boel sperma zeg!’, merkte Manon op. Hij hoorde het bijna niet eens.

‘Geen wonder dat jij zo geïnteresseerd bent in ons zwembad, je kunt het vullen!’ Eugenie schoot in de lach.

Het zou niet de laatste keer worden dat hij met beide dames zou vrijen. Maar deze eerste keer zou hij nooit vergeten. Zo onverwacht, en zo vreselijk anders dan hoe het hoort. Het bestaat echt, mensen zijn erger dan de verhalen die over ze worden verteld.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 3.2 / 5. Aantal stemmen: 5

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *