Niet één, maar twee schuurtjes inwijden

4.5
(6)

“Hoi buurman”, begroette Ilse de man die naast hen woonde, al hangend over de heg. “Hallo Ilse”, zei Karya met zijn rustige stem. Ilse was gek op deze man. De Indonesiër oefende op haar een vreemde aantrekkingskracht uit. Hij had iets, maar ze kon niet zeggen wat. “Bent u al klaar met de bar in uw schuurtje”, vroeg ze belangstellend. De man knikte en zei: “Ja, ja, wil je het even zien?” Ilse’s maag trok samen. Dat vond ze wel spannend. Even later stond ze bij hem in de tuin. Karya was namelijk een tijdje bezig geweest om van zijn schuur een bar te maken. De man woonde alleen en had de behoefte het gezellig te maken. Op aanraden van Ilse nota bene, maakte hij het gezellig in zijn schuur achterin de tuin. Zo kwam hij toch nog eens buiten de deur.

De buurman stak zijn hand uit. “Ik geloof dat jij de eerste bent die Karya’s Place gaat bekijken. Aanstaand weekend begint de officiële inwijding met mijn vrienden. Maar aan jou de eer om de eerste te zijn. Tenslotte is het jouw idee”. Ilse nam de hand aan en liet zich naar zijn schuur leiden. De deur was niet op slot. De buurman zwaaide hem open en knipte het licht aan. “En voila, Karya’s Place”, zei hij niet zonder trots. Ilse keek verwonderd de ruimte in. Ze was dan wel niet zo vaak in een bar geweest, maar kon wel zien dat het hier een heel gezellige bedoeling was. “Zo hee”, riep ze uit, “zag onze schuur er maar zo uit”. Karya leidde zijn buurmeisje naar de bar. “En dit is de bar. Hier zal nog wel heel wat uurtjes aan worden gelummeld”, zei hij dromerig. Het was duidelijk dat de man blij was met zijn eigen bar. Voor hem was het een ontsnapping aan de eenzaamheid en verveling. Ilse kwam dichter naast hem staan. Hij keek naar haar, zij naar hem. Tegelijk bewogen ze hun hoofden naar elkaar. Een moment later waren ze verstrengeld in een diepe tongzoen.

Steeds gretiger drong haar tong bij hem naar binnen. Aarzelend beantwoordde hij haar. Karya onderbrak de zoen en zei: “Dit kan niet. Ik ben veel ouder dan jij en bovendien ben jij mijn buurmeisje”. Ilse was ondertussen behoorlijk opgewonden geraakt. Ze had Karya gezoend! De man die haar altijd zo intrigeerde. “Kom, kom”, haastte het meisje zich te zeggen, “ik ben al achttien hoor. En wat nou buurmeisje. We zitten hier toch in een bar. Niks geen buren te zien”. Ze bracht haar hoofd weer naar de zijne. En weer boorde haar tong zich diep in Karya’s mond. Maar zijn aarzeling was er nog. Ilse drukte haar schaamstreek tegen zijn been aan. Het meisje had slechts een rokje aan. Het zwellende klitje rolde speels over zijn harde spieren. Ilse kreunde en zoende nog intenser.

Karya’s aarzeling nam af, maar niet snel genoeg naar Ilse’s zin. Ze begon de man te strelen, zoals een echte snol betaamt. Handtastelijk, onbeschaamd. Haar handen gleden over zijn buik en benen, net niet zijn kruis aanrakend. Een tweede geilgolf overspoelde het jonge ding. Ze voelde dat zijn pik opstijfde! Langzaam liet ze zich langs zijn lichaam naar beneden zakken. Net zoals ze dat ook weleens zag op de televisie. Ilse gaf hem kusjes op zijn brede borst en ontknoopte, op haar weg naar beneden, zijn blouse. Ondertussen bleef ze tegen hem oprijden. Het geile ding was vastbesloten zich deze kans niet meer te laten ontgaan. Ze had haar rokje omhoog geschoven. Het slipje was door het schuren opzij geschoven. Haar jonge, roze schaamlippen gleden en glibberden over de broek van haar buurman. Ze kreunde. Het geile meisje kreunde door het gevoel dat ze ondervond, maar ze kreunde ook om hem geiler te maken. En dat werkte. Hij verzette zich niet toen ze zijn gulp openritste. Zijn zware en al flink gezwollen jongen viel naar buiten. Karya keek naar beneden en zag dat het meisje kippevel kreeg. “Van de kou kan dat niet zijn”, bedacht hij zich geilig. De buurman besloot haar haar gang te laten gaan. Niemand kon hen toch zien. Niemand zou weten wat zich in deze schuur zou gaan afspelen… Karya voelde zich stout en dat voelde hij in zijn maag, maar nog meer in zijn pik.

Ilse gooide haar haar naar achteren en ging er goed voor zitten. Zijn pik was aangenaam warm. Ze voelde de aderen kloppen in haar handpalm. Toen nam ze de knaap in haar mond. Het smaakte fantastisch, naar man, naar meer. Steeds dieper verdween de bruine manneroede in haar keelgat. “Mhmm… Heerlijk”, mompelde ze tussen twee pijpbeurten door. “Ik kan hem wel opvreten”. Karya keek op het pijpende en likkende meisje neer. Dit had hij nooit durven denken. Ze deed het goed, als een geroutineerde hoer. Voorvocht sijpelde uit zijn neuklat en ze likte het op. “Dit is nog eens snoepje”, zei ze quasi-kinderlijk, “laten we onze kleren uitdoen. Ik wil je warmte voelen”, fluisterde ze. Ilse was gaan staan en gaf hem weer een innige tongzoen. Hij proefde zichzelf, vermengd met haar zoete speeksel. “Ja, dat zou ik ook graag willen”, zei Karya als in een trance. Hij was opgewonden, vreselijk opgewonden. Hij wilde dit meisje, dit sletterige vrouwtje, neuken.

Twee naakte mensen stonden in een schuur. Een schuur die was omgebouwd tot een café. Een gezellige, verduisterde bar. Karya en Ilse stonden tegenover elkaar. Ze raakten elkaar aan, betastten elkaar. Zijn ervaren vingers, tegen haar gretige handjes. Haar borstjes waren nog klein, iets te klein naar zijn zin. Maar de geilheid had al toegeslagen. Daar stonden ze naakt, opgewonden en niemand kon hen zien. “Oooh, what the hell”, stiette hij uit en betastte haar jonge kutje. Met grote ogen vroeg hij: “Scheer jij je?” Ilse lachte ondeugend. “Dat windt mij wel op. Jij bent de eerste die weet dat ik kaal ben”. Karya kreunde het uit en bracht drie vingers in haar zompige spleet. Het meisje hijgde diep. “Oja, ga maar bij me naar binnen”, zei ze met een trilling in haar stem. De man drukte zich steviger tegen haar aan. Haar zachte, onbedorven lijfje was aangenaam. Te aangenaam, hij wilde het hebben. “Ga op je knieën op de bar zitten”, commandeerde de man. “Ik wil je zien”. Als een krols poesje besteeg Ilse de bar. Geraffineerd liet zij haar beste kanten zien. Uitdagend stak ze haar kontje naar hem op. “Geef me maar een klein tikje”, smeekte het buurmeisje. Karya wist niet hoe hij het had. De spanning in zijn lichaam welde op. Onverwacht en met veel gevoel voor erotiek, gaf Karya haar een klap. Het jonge vlees lilde; Karya vond het heerlijk. En weer gaf hij haar een tikje, weer net niet te hard. Ilse kirde het uit. Daarop spreidde ze haar benen wat, waardoor haar schaamlippen van elkaar weken. Karya kreeg uitzicht op twee heerlijke, neukbare gaatjes. Gaatjes waarbij het sap uit de bovenste, door de bilnaad, naar de onderste lichaamsopening druppelde.

Karya pakte zijn pik en zette zijn natte eikel tegen Ilse’s vagina. Met zijn hand draaide hij er mee in de vochtige meisjesgrot. Ilse kreunde het uit. “Stop het erin. Alsjeblieft, stop jezelf erin!?” Heel voorzichtig drukte hij door. De man zag zijn eigen pik in het jonge lichaam schuiven. Ilse schudde wild met haar hoofd. “Ja, ja, ja!” Ze moedigde hem aan. “Dieper, alsjeblieft, doe het dieper”. De man nam met draaiende bewegingen meer en meer bezit van haar lichaam. Toen raakte zijn onderbuik haar heerlijke billetjes. Ilse snakte naar adem en duwde haar kontje nog meer naar boven. Nog dieper werd ze genomen en nog heerlijker vond ze het. Ze wilde hem beetpakken, vasthouden, voelen. Maar de man was al begonnen met zijn pompende bwegingen. Ilse wilde het niet, ze wilde niet dat het misschien al zo snel afgelopen zou zijn. Toch stopte ze hem niet, daarvoor was ze al te ver heen, daarvoor was het al te lekker.

Karya was echter geroutineerd genoeg om het niet te ver te laten komen. Met een zuigend geluid trok hij zich uit haar lichaam. “Nou moet je op mij zitten en jezelf klaarvingeren”, zei hij op een geile toon. “Echt”, vroeg Ilse verbaasd. “O God, hij vraagt me zo intiem tegen hem te zijn”, dacht ze er achteraan. Het geile teefje zakte langzaam over de man heen. De lul kwam er nu op een andere manier in en het leek wel een eerste keer. Alles wat ze nu voelde, kwam door haar eigen bewegingen. Onbeschaamd bewoog ze precies op die manier zoals zij dat wilde. Karya werd overspoeld door deze geile overgave. Ilse sprak niet, ze kreunde slechts. Ze kreunde nu niet meer voor hem; alleen maar om haar eigen geile gewaarwordingen. Als vanzelf bewogen haar handen over haar geile lichaam. Ze kneedde haar borstjes, draaide aan haar tepeltjes. Kneep erin. Maakte cirkels over haar onderbuik, steeds dichter naar het centrum van haar genot.

Lang hoefde ze haar lustknopje niet te bevoelen. Het vleesbergje stond al op springen. Na er drie keer op gedrukt te hebben, kwam ze klaar. Haar ene hand hield ze stijf tegen de clitoris aangedrukt. Met haar andere moest ze zich zelf ondersteunen omdat ze als een waanzinnige over zijn pik begon te rijden. Ze hijgde, steeds dieper, steeds intenser. De jonge vrouw zat tegen het hoogtepunt aan. De genotsexplosie kwam echter nadat Karya zijn wijsvinger in haar anusje duwde. “Hier sloerie, pak aan. Tussen die heerlijke sletterige billetjes van je”, zei hij. “Neem me ook maar in mijn kontje, dat ben ik”, gierde Ilse het uit. Ze perste haar onderlichaam zo stevig mogelijk tegen Karya’s onderbuik. Zijn paal stond recht in haar onderlichaam. Dierlijke schokjes begeleiden het wegebben van haar orgasme. Uitgeput bleef ze op Karya zitten. Zijn pik priemde nog kaarsrecht in haar kut.

De man streelde bewonderend haar lichaam. Ilse liet het over zich heenkomen. Ze was bevredigd, lichamelijk gezien. Maar in haar geest wilde ze het hem ook nog naar zijn zin maken. Maar ze kon het niet opbrengen. “Ilsje”, begon de buurman vaderlijk, “ga eens van mij af”. Met moeite wist het meisje zich van de stoere pik af te werken. Ze rolde bijna van de bar. “Ho, ho, ho, rustig aan meisje”, zei Karya en hield haar tegen. Hij legde haar op de bar en spreidde haar benen. Ilse liet het over zich heen komen. Ze moest wel, alle kracht was uit haar verdwenen. Karya pakte een lege wijnfles en hield deze voor haar ogen. “Deze fles ga ik in je stoppen. Ik wil dat graag, mag dat?” Ilse knikte. Haar onderlichaam was nu zo ontspannen dat er wel een meloen in zou kunnen. De man warmde de flessehals wat op door er rukkende bewegingen overheen te maken. Gefascineerd keek Ilse toe. Toen bracht hij de fles bij haar naar binnen. Aanvankelijk voelde Ilse er niets van. Maar naar mate de glazen dildo dieper kwam, veranderde dat. Het was niet lekker, maar ook niet pijnlijk. Ze voelde dat er wat naar binnen werd geschoven, meer niet. Wat haar des te meer opwond, was hoe Karya hierop reageerde. Met zijn ogen strak gericht op de penetrerende fles, rukte hij zich als een bezetene af. Ilse kreeg het er warm van. Deze man deed dingen met haar, zonder dat ze daar deel van uitmaakte. Hij werd opgewonden doordat hij iets bij haar naar binnen schoof! “Mhmm… De perversiteit”, kreunde ze zachtjes. Blijkbaar hoorde de buurman dit en zijn hand ging in de hoogste versnelling. “Oh ja, als je het dan zo geil vindt”, moedigde Ilse hem aan, “neuk me dan maar met de fles. Doe het maar”.

Karya slaakte een rauwe schreeuw. Hij ging klaarkomen. Met twee handen rukte hij zich af en bleef kijken naar de fles die uit Ilse’s poesje stak. De eerste klodder sperma werd weggezwiept doordat hij zijn lul woest heen en weer bewoog. De daaropvolgende ladingen vielen op het meisje’s naakte lichaam. Ze nam de penis in haar mond en zoog het laatste restje naar binnen. Een klein zaadpropje glibberde haar slokdarm in. Ilse genoot. Kippevel trok over haar lijfje. Ze keken elkaar aan. Ook Karya was nu bevredigd.

“Zal ik je eens een geheimpje vertellen”, begon Ilse. “Nou”, antwoordde Karya die haar lichaam weer was beginnen te strelen. “Dit was voor mij de eerste keer dat ik het met een man heb gedaan”. Karya’s strelingen verstarden. “Bedoel je dat ik je ontmaagd heb?” “Nou nee, dat niet zozeer, dat heeft een oudere vrouw al gedaan. Maar jij bent de eerste man”. Karya keek voor zich uit, toen verscheen er een glimlach op zijn gezicht. “Dus als ik het goed begrijp, hebben we vandaag meer dan alleen maar mijn schuur ingewijd…?” Even later rolden Ilse en Karya schaterend over de bar.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4.5 / 5. Aantal stemmen: 6

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *