Sexmiddeltjes

0
(0)

Ik had een vrij weekend, en ik wilde weer eens wat anders. Dus ging ik naar de sexshop, en bekeek toen voor het eerst eens goed wat er te koop was aan reuk- en geurmiddeltjes. Poppers en Spaanse vlieg en zo.
Ik vond een flesje met kruiden die de vrouwen supergeil zou maken. Dat leek mij wel interessant. Ik kocht het, het was best wel duur. Maar goed, je moet alles wel eens een keer geprobeerd hebben in je leven.
Waarom kocht ik die attributen? Wel, om eerlijk te zijn had ik een speciale relatie opgebouwd met twee (ex-)buurmeisjes. Ik had een tijdje in een buitenwijk gewoond, bijna naast een hele leuke meid en dier vriendinnetje dat iets verderop woonde. Toen ging ik verhuizen naar de binnenstad.
Nauwelijks zat ik daar een maand, of Elodie belde me met de vraag of ze de aankomende zaterdag bij mij konden slapen. Ze gingen uit, en durfden ’s nachts niet meer alleen over straat. Van hun ouders was het goed, zei ze. Ja-ja.
Maar goed, ik had toch weinig te doen, dus ik stemde toe. De zaterdagnacht, zondagochtend meer, was het een heftige boel geworden.
Ze waren dronken, alle twee, en wellicht daardoor overmoedig. Ik had ze altijd al leuk gevonden, maar in mijn ogen waren het altijd meisjes. Toch waren ze al achttien, en als ze giechelend en brutaal je bed in kruipen, met z’n tweeën dan moet je toch van heel goede huize komen om zoiets te kunnen weerstaan. En ik kom niet van zo goede huize…
We hebben gevreeën, niet echt geneukt. Dat vond ik eigenlijk te ver gaan. En heerlijk lief zijn we met z’n drieën naast elkaar in slaap gevallen.
De volgende morgen, eh… middag, moesten ze eerst even bijkomen van hun kater. Maar eenmaal na de koffie en de brunch waren ze nog net zo geil op mij, als de afgelopen nacht. Wow! Ik, eh…, ik moet eerlijk zeggen dat ik geen moeite heb gedaan om ze daarna van mijn lijf af te houden. Sindsdien komen ze regelmatig over de vloer, en ik heb een relatie met ze waar vele mannen alleen maar van kunnen dromen. Wel moet ik iedere keer iets anders verzinnen, want ze zijn zo ondernemend en leergierig als de pest. Maar dat lukt me wel, want ik semi-professioneel fotograaf en ken dus het klappen de zweep.
Oja, wat ik ook nog wilde zeggen is dat Samira niet op de foto’s wilde. En ze fotografeert net als ik ook graag (leer ik haar als we bij elkaar zijn en niet sex’en).

Middeltjes dus, daar waren we nu aan toe vond ik. Het brandde in mijn zak toen ik naar huis ging. Ik kon bijna niet wachten eer het zover was.

Die zaterdag kwamen ze binnen, en net als ik helemaal opgewonden. Ik zette koffie. Het was lekker warm dus de meiden gingen buiten op het terras zitten.
Toen ik even later met wat frisdrank buiten kwam, lagen de dames languit op het brede luchtbed te genieten van de zon. Ik schonk de glazen vol en ging naast hun zitten. Ze wisten niet dat ik wat van dat spul in de frisdrank had gedaan. Ik was echt benieuwd of het zou werken, maar nu weet ik dat je eigenlijk zoiets niet kan doen…

‘Zullen wij dan maar naakt gaan zonnen?’, zei Elodie naar een tijdje. Er klonk een trilling in haar stem. Zou dat van dat goedje komen? Ze trokken meteen hun topjes uit. Ik zag twee paar heerlijke volle borsten. Samira had de dikste en stevigste. Die van Elodie waren ook groot maar hingen iets meer. Hun broekjes hielden ze aan en gingen allebei naast me liggen.
Tergend langzaam schoof Samira d’r hand in mijn richting totdat ze m’n billen aanraakte. Ik liet haar gaan totdat haar hand op mijn kont lag en zacht in de billen kneep. Elodie lag op haar rug zo dicht bij me, dat haar linkertiet mijn arm iets aanraakte.
‘Ik geloof dat jullie nog iets anders wilden dan in mijn tuin zitten’, zei ik terwijl ik me omdraaide. Mijn lul was keihard geworden en stond fier tegen mijn broek.
De grieten keken elkaar en zeiden bijna tegelijk: ‘Uit dat ding!’ Ze waren echt geil geworden!
‘Ja buurman’, zei Elodie terwijl ik mijn broek uitdeed, ‘we zijn vanmiddag allebei erg geil en willen graag verwend worden door zo’n lekkere neukpaal’.
Samira bukte zich en begon te pijpen. Elodie begon me te zoenen terwijl ze met haar borsten over mijn lichaam streelde. Wild greep ik in de warme zachte tieten en voelde mijn lul harder worden.
Ik greep Elodie bij haar billen en trok haar kut over mijn gezicht. Heerlijke geile sappen lekten in mijn mond.
‘Zijn lul wordt nog steeds dikker’, zei Samira, ‘die wil ik nu in mijn kut hebben’.
Ze kroop op me en drukte m’n dikke kloppende pik tussen haar schaamlippen. Elodie kneep hard in de dikke ballen en dat gaf me een geweldig geil gevoel. Haar hele buik was nu gevuld door mijn wippende dikke lul. Haar heerlijke dikke borsten sprongen op en neer en maakten me

nog geiler. Ik beet in de kittelaar van Elodie waardoor ze plotseling met een harde schreeuw klaarkwam. Mijn hele gezicht werd bedekt met warm geil kutsap.
‘Ik wil hem zien spuiten’, zei Samira en begon mij te pijpen. Ook Elodie hielp het zaad naar buiten te laten springen. Toen trokken ze heel snel de voorhuid van mijn lul op en neer waardoor mijn orgasme naderde.

‘Jaaaaaa…, ik kom…,’ schreeuwde ik en dikke stralen sperma schoten in de lucht en kwamen op de geile lichamen van de meisjes terecht. Die begonnen elkaar nu af te likken en ze slikten al het zaad naar binnen. Dat zulke jonge vrouwen te zien doen, dat maakte me helemaal wild. Het goedje had mij waarschijnlijk ook te pakken. En ook bij hen werkte het nog overduidelijk. Brrr…
Mijn pik werd langzaam weer harder. ‘Ga eens op je knieën liggen’, zei ik tegen Samira. Elodie begreep wat ik wilde en begon mijn lul te masseren zodat hij nog dikker werd. Zalig kneep ze in mijn ballen en met haar tong likte ze over de top van de lul.
Ik schoof nu achter Samira en trok de lekkere billen uit elkaar. Het kleine bruine gat was goed te zien, en ik probeerde mijn vinger naar binnen te drukken. Samira gilde, maar drukte toch haar kont naar achteren. Elodie had mijn lul nog steeds in haar hand en bewoog de voorhuid snel op en neer. Er kwamen enkele druppels sperma uit die ze tussen de billen van Samira wreef. Daardoor werd de bilnaad lekker glibberig zodat ik mijn lul in het kleine donkere gaatje kon persen. Voorzichtig drukte hij de dikke geile lul in haar poepgat.
Samira kreunde: ‘Aaaahhh… Oooohh…, het doet pijn!’ Elodie trok de billen verder uit elkaar zodat mijn pik langzaam verder kon schuiven.
Het werd lekkerder en lekkerder, zo kon ik merken, en toen vond ik het tijd worden om haar te neuken. Elodie pakte de grote dildo en kroop tussen m’n benen. Boven haar gezicht zag zij nu de in en uit haar vriendin’s kont wippende lul met daaronder de trillende ballen. Voorzichtig probeerde ze de dildo in Samira’s kut te drukken.
Ik voelde aan mijn pik hoe de dildo naar binnengleed. Samira gilde en schreeuwde van genot en ik voelde de kontspieren nog strakker om mijn lul trekken. Elodie zag het geile nat uit tussen de geile schaamlippen van haar vriendinnetje lekken. Heerlijk smaakten de sappen die langs de dildo in haar mond lekten.
Ik voelde mijn ballen samentrekken en voelde een geweldig orgasme komen. Met een enorme explosie begon mijn sperma de kont van Samira te vullen.

‘Ik word helemaal warm van binnen!’, gilde ze uit, wat mijn orgasme nog eens behoorlijk verlengde.
Elodie trok mijn lul nu uit Samira’s kont en probeerde de dikke stralen sperma in haar mond te vangen. Twee drie keer moest ze slikken voordat alles op was. Uitgeput en heerlijk bevredigd zakte ik van het hete geile lichaam op de grond en liet beide meisjes mijn pik en ballen schoonlikken. En dat was nog maar het begin van een geweldig geil weekend.

Ik was in slaap gevallen. Uiteindelijk ben ik een beetje ouder dan die meiden. Het was al kouder toen ik wakker werd. Langzaam, heel langzaam gingen mijn ogen open, en mijn neus was nog geen vijf centimeter van een naakt verwijderd!!!
‘Verrassing…!!!’, riepen Elodie en Samira tegelijk. Ze hadden hun kutjes geschoren.
‘Wanneer hebben jullie dat gedaan?’, vroeg ik prettig verbaasd. ‘Zo net natuurlijk, wanneer hadden we het anders kunnen doen?’, zei Elodie. ‘Vind je ons zo mooi?’
‘Ja, eehh… ja natuurlijk!’, riep ik uit en ik wilde haar kutje voelen met mijn tong.
‘Eh-eh’, zei Samira, ‘dat is net al gedaan, door Elootje. Nu is zij aan de beurt, ik wil wel eens een fotootje maken van jullie’.
Tjonge, wist ik veel dat dat spul bij dames inderdaad goed werkte.
‘Ja, wacht even hoor, eerst even wat drinken. Ik verga van de dorst’, zei ik.
Elodie keek beteuterd. ‘Nou hoor, kan je je dorst met mij niet lessen?’
Ik schoot in de lach en liep hoofdschuddend naar de keuken. De meiden volgden mij, als twee loopse teefjes, wat ze eigenlijk ook waren natuurlijk.
Ik nam wat te drinken, en Elodie reed al hitsig tegen mij op. Samira was even, waarschijnlijk om het fototoestel te pakken. Achteloos voelde ik achter mijn lichaam, en mijn hand werd bijna tussen haar kale schaamlippen gezogen, zo geil en nat was ze.

Na een tijdje elkaar opvrijen bij het aanrecht, wilde Elodie mijn pik in haar kut. Ze pakte een condoom en plaatste het met inmiddels ervaren hand om mijn lul. Toen liet ze zich op me zakken en schoof de dikke pik tussen haar geile gladde schaamlipjes. Wat was die meid strak zeg, het leek wel een kutje van veertien.
Ze begon me te rijden als een paard en schoof zich diep over mijn steeds dikker wordende pik. Ze ging zo te keer dat het condoom scheurde en zij van me af moest. Samira was er weer bijgekomen, en ik hoorde het klikken van mijn goeie ouwe camera.

‘Ga op je knieën en steek je kont naar achteren’, commandeerde ik. Haar supergeile billen trok ik uit elkaar en plaatste mijn eikel tegen haar bruine poepgat.
‘Hier heb ik geen condoom voor nodig’, zei ik, en drukte m’n paal langzaam verder in haar anus. Elodie gaf een gilletje en wilde wegkruipen doch ik greep haar borsten en drukte haar billen verder tegen mijn buik waardoor m’n lul nog verder in de kont schoof. Dit gat was nog strakker en met langzame halen begon ik te neuken. Tijdens het afdrukken door bekeek Samira dit met veel belangstelling en wilde na een tijdje dat ik het bij haar ook deed.
‘Nee’, zei ik, ‘ik wil dit eerst even afmaken’. Ik inmiddels weer zo geil geworden dat ik mij afvroeg of mijn lichaam weer te kampen had van het poedertje. Steeds sneller begon ik haar te neuken, en ze kon steeds minder een kant op. Ik werd helemaal gek, en moest me zelfs inhouden om geen dingen te doen die ik me later niet zou kunnen herinneren.

‘Jaaaaa…!!!’, kermde ik luidkeels, mijn nieuwe buren interesseerden mij geen reet, ‘ik neuk je!!! Ik neuk je in je nauwe, strakke tienerkontje!!!’

Het duurde niet lang of ik voelde mijn zaad al opstomen. Het jeukte overal en de genot werd steeds ondraaglijker. Ik klauwde in haar billen, gaf een rauwe kreet en spoot haar weer eens vol. Op het moment dat ik mij in haar verloor was ze echt mijn jonge zaadslet, mijn geil lusthoertje. En ze voelde het, en gaf zich helemaal.
Samira kreunde en rilde. De foto’s die ze toen heeft gemaakt zijn mislukt. Dat vind ik nou het meest jammer. Wat mij betreft had op dat moment iedereen erbij kunnen zijn, zij helemaal met haar hoofd, nee met haar nek zelfs, op de vloer tegen de keukenkastjes aangeperst. En ik haar als een dolleman penetrerend. Brrr…!
Ik haalde mij pik uit haar, en meteen welde zaad op uit haar verwijd poepgaatje. En ik wist meteen dat mijn opwinding er nog was, hoewel ik lichamelijk uiteraard even moest bijkomen.

‘Ga allebei op je rug liggen naast elkaar, en trek je benen omhoog’, zei ik na een tijdje.
‘Trek je billen uit elkaar zodat ik jullie poepgaatjes kan zien’, ging ik verder. Dat nauwe had naar meer gesmaakt. Samira’s kontje was nog lekker schoon, maar op en in die van Elodie zat nog steeds sperma. Ik rilde nog maar weer eens, en haalde mijn vinger erover heen, liet hem er even inglijden, en smeerde toen Samira’s kontje ermee in. Deze slaakte een gilletje van opwinding. Nu zou het ook met haar gebeuren, wist ze.
Ik pakte mijn dikke tamp en drukte mijn eikel bij Elodie in de kont. Ze was nog zo geil dat hij er zonder moeite helemaal ingleed tot aan m’n ballen. Zalig neukte ik weer met lange halen die lekkere kont.
Toen ik vond dat mijn pik glad en glibberig genoeg was, haalde ik mij er weer uit en zette mijn eikel op Samira’s nog schone sterretje. Ze keek me wat angstig over haar schouder aan. Terwijl ik Elodie om en in haar reetje begon te vingeren, drukte ik met mijn lichaam naar voren en penetreerde haar vriendinnetje.

‘Aaawww…Oooohhh…’, schreeuwde ze, maar ik drukte gewoon verder. Ik heb al veel geneukt in m’n leven, maar dit was toch wel het kleinste gat waar ik ooit ingezeten had. Samira wilde wegkruipen maar ik pakte haar benen vast en drukte ze achterover. Mijn kloppende pik schoof beetje bij beetje verder in haar darmkanaal en ik voelde hoe ze zich wat ontspande. Ik zag dat mijn lul groter en dikker was geworden. Elodie ging met d’r hoofd onder me liggen en begon op mijn ballen te zuigen. Samira werd geiler en geiler, en begon iets te doen wat mij eerder ook al was opgevallen: vuige taal uit te slaan.

‘Lekkere kontneuker, vuile meisjesverkrachter!! Met je smerige dikke lul, Aaaahhh… Ja, neuk me harder en dieper!!’

Elodie pijpte en streelde als een wilde mijn klok-en hamerspel, en ik voelde door het hele geile gedoe mijn orgasme naderen. Maar Samira kwam eerst. Met een harde kreet begon het geil uit haar kut te lopen terwijl ze trilde en schokte met haar billen.
Elodie kroop verder onder ons en begon het geil uit haar vriendin haar kut te likken. Toen kwam ik ook en met een enorm orgasme begon ik haar darmen vol te pompen met mijn zaad. Alles wat eruit liep werd opgevangen door Elodie. Samira huilde van genot.

Ja, echt huilde terwijl ik nog in haar schokte. Het was zo ontzettend geil, dat is gewoon niet uit te leggen.

Nu kunnen jullie wel denken dat ik een ouwe viezerik ben, maar jullie moeten vergeten dat deze meisjes al achttien zijn. Ik vraag niets van ze behalve hun sex, en daar stemmen zij van harte mee in. Na die eerste keer, na het uitgaan, heb ik ze gevraagd of dit wel echt was wat ze wilden, en ze antwoordden allebei zeer instemmend. Ze vinden zichzelf nog veel te jong om zich te binden, en ze vinden zich te goed om met iedere gast mee naar huis te gaan als ze jeuk hebben. Ik ben voor een hen een aantrekkelijk en veilig alternatief. Veilig ja, want ik wil geen relatie, en ik ben eigenlijk een hele lieve man. Maar goed, als dit soort meisjes zich zomaar komt aanbieden, dan moet ik er wel op ingaan. Het enige wat ik niet had moeten doen, was dat spulletje in hun drinken gooien. Of ik had het ze moeten vertellen. Ik kreeg daar ook spijt van, toen ik nog narillend met mijn halfzachte lul in het kontje van de snikkende Samira zat.
Ik liet mijzelf uit haar glijden, en nam de meiden in mijn armen. En toen heb ik het ze verteld, over dat spulletje. Eerst waren ze helemaal niet zo kwaad, maar Samira begreep hoe eng het had kunnen zijn. Ik had echt spijt, en dat zagen ze ook wel. Toen moesten ze ook wel lachen, en ik vroeg wat er aan de hand was.
Ze wezen naar de tuin, en daar stond de kan met drinken waar ik het spulletje in had gedaan. Naast de koffiekopjes. Er was maar een beetje uit, zo te zien net genoeg voor glas.
‘Wij hebben er helemaal niet van gedronken’, riep Samira uit. ‘Alleen jij!’
‘Hè?!’, zei ik verbaasd, ‘hoe kan dat nou?’
‘Ja, je kwam ermee naar buiten, schonk eerst voor jezelf in en daar bleef het bij. Wij vroegen er niet om, omdat we toen nog koffie hadden. En daarna, tja, je had zelfs geen glazen voor ons meegenomen. Waarom dacht je dat we in de keuken dronken?’
Ik kon mijzelf wel voor mijn kop slaan. Blijkbaar was ik er zo vol van geweest, van het stiekeme, dat ik het helemaal vergeten was aan te bieden! En ik maar denken dat hun opwinding door dat poedertje kwam. Alleen ik was er bloedjegeil van geworden, zij zijn sowieso hartstikke opgewonden.
Nu, een half jaar later, zijn de meiden verder met sex dan ik ook ben geweest. Ze komen nog weleens, maar niet zo vaak meer als in de zomer. Ook draagt Elodie piercings, in haar schaamlippen. Ik vind het geil om te zien, echt hoor, maar vergeet niet dat ze (nog steeds) 18 is. Zo jong, en nu al bedorven. Als ik geil ben, kom ik erop klaar. Nu niet, alhoewel…

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *