Als meisjes langdurig werkloos zijn

3
(2)

De mannen waren weg. Uitgeteld lag Betty op de grond. Het nog warme mannevocht voelde plakkerig aan op haar bezwete lijf. Ze staarde naar het plafond; de jonge vrouw was in diep in haar eigen gedachten verzeild. Haar vingers speelden in en om haar vochtige en gevoelige spleet. Ook haar clitoris was nog niet bekomen van de orgasmen die ze in korte tijd te verwerken had gekregen. Betty probeerde het begin van die dag terug te halen, maar dat ging niet. De herinnering aan de onschuldige ochtend werd geblokkeerd door beelden die ze zag in haar hoofd; beelden die zich nog geen twee uur geleden in het echt afspeelden. Ze werd weer geil. Het bloed begon weer naar haar erogene zones te stromen. De masseerende bewegingen van haar naakte hand over haar lekkere plekjes waren te gevoelig. Bijna automatisch pakte Betty een lap stof die dichtbij haar in de buurt lag en drukte deze tegen haar schaamstreek. Het was de onderbroek van Martin. Een scheut van opwinding baande zich een weg door haar wellustige lichaam toen ze dit merkte. Ze rook er even aan en ging snel weer door met het bedrijven van de kerkelijke zonde. De geuren van mannelijke opwinding en haar eigen geil walmden nog in haar neus toen ze klaarkwam. Ze gooide haar hoofd achterover en liet zich volledig gaan. Een hoge schreeuw ontsnapte aan haar longen en ze drukte de manneslip hard, heel hard, tegen haar kruis. “Aaah, o ja, o ja”, kreunde ze terwijl het hoogtepunt wegebde. Het kon Betty niets schelen of iemand haar had gehoord. Met een laatste spastische geilscheut, viel de knappe blondine in een bevredigende roes. Nu kon ze zich alles herinneren en het begin van die dag beleefde ze als opnieuw.

Het was een mooie ochtend en Betty besloot nu eens niet uit te slapen. Nee, het was weer eens hoog tijd om naar het Arbeidsbureau te gaan. Betty H. was werkloos en al wel een hele tijd. Volgens de regering behoorde zij nu tot de kansloze werkzoekenden. De Sociale Dienst deed geen moeite meer voor haar. Ook werd er niet meer zo nauw gekeken of ze wel voldoende solliciteerde. En dat maakte deze schoonheid lusteloos. Alleen een dag als vandaag kon haar nog ertoe zetten erop uit te gaan. Ze zag er fris en verzorgd uit en ze voelde zich die ochtend behoorlijk zeker. Met een gezonde flair liep Betty langs de panelen van werkgelegenheidsinstelling waarop de vacatures werden aangeboden. Zo lang hoefde ze er niet langs te lopen. Een aantal panelen was weggehaald en aan de resterende borden waren grote open plekken te zien. “Ah”, dacht ze hoopvol, “misschien is dit wel iets voor mij…”, en ze noteerde het nummer van de bewuste functiebeschrijving. Even later kreeg ze van de consulent nadere informatie over de vacature en een telefoonnummer. Deze baan leek geknipt voor haar en met volle moed belde ze het desbetreffende bedrijf. De bemiddelaar van het Arbeidsbureau keek meewarig naar de telefonerende schoonheid. “Zonde voor zo’n meisje”, dacht hij en schudde zijn hoofd. Hij wist dat ze geen kans maakte. Teveel opleidingen, te weinig werkervaring en te lang zonder werk; tegenwoordig een hopeloze zaak in ons land. Nogmaals keek hij op en zag hoe ‘zijn Betty’ zachtjes de hoorn weer op de haak legde. “Weer niets”, dacht hij en ging verder met zijn werkzaamheden; zo waren er wel meer in zijn district…

Beteuterd verliet Betty het gebouw. Ze voelde zich belachelijk in haar mooie kleren en met haar opgedirkte hoofd. Maar de warmte van de dag deed haar alles weer relativeren. “Waarom zou ik denken dat het vandaag wèl zou lukken”, vroeg ze zichzelf af. Betty rechtte haar schouders en liep naar het eerste de beste terras; vandaag zou zij zich eens lekker verwennen. Ze bestelde een ‘rode bessen’ en koesterde zich in de zon. Een auto stopte. Aan het geluid van de motor kon ze horen dat het een ‘interessante wagen’ was. Ze deed haar ogen open en zag twee binken uitstappen. Ze gingen aan een tafeltje bij haar in de buurt zitten. Met méér dan belangstelling volgde Betty de beide heren. Ze waren jong en zagen er allebei goed uit. De magerste van de twee belde met een zaktelefoontje; de andere kriebelde voortdurend aan zijn neus. Betty moest er wel om lachen; twee super-yuppen die met name voor zichzelf in hun rol moesten blijven. Maar toch… zij hadden geld en Betty niet. Plots stond de ‘neus’ op en ging naar het toilet. De vrouw volgde hem met haar ogen, uitingen van jaloezie kon ze niet onderdrukken. Toen voelde dat ze werd bekeken; de ‘zaktelefoon’ zag haar naar zijn maat kijken. Betty keek om en hij grijnste. Beschaamd sloeg zij haar ogen neer, maar een vreemde opwinding maakte zich van haar meester. Deze opwinding werd groter toen zij een peperduur geurtje rook. De ’telefoonzak’ was aan haar tafeltje gaan zitten. De kriebels in haar onderbuik hadden orkaankracht aangenomen.

“Hi, wat zit je naar mijn collega te kijken”, vroeg de man. Zijn vriendelijke toon stelde Betty ietwat gerust en zei terwijl ze hem terloops aankeek: “Zo jong en zo veel geld, dat dacht ik toen ik jullie aan zag komen”. Het eerlijke antwoord beviel de man wel en vroeg belangstellend: “Waarom denk je zo, ben je jaloers?” “Nee, ik ben niet echt jaloers of zo, maar ik vraag me wel af waar ik de fout in ben gegaan”, pareerde Betty de intieme vraag. “Het zijn voornamelijk principiële keuzes die ik heb gemaakt”, begon de man. “Mijn maat en ik, wij zijn pooiers; wij handelen in sex”. Betty schrok. Ze zat te praten met iemand uit een wereld die ze verafschuwde. Voordat ze iets kon zeggen, ging hij verder. “Martin en ik hebben een aantal meisjes voor ons werken die allemaal net zoveel verdienen als wij. Zij hebben keuzes gemaakt in hun leven en ik kan je verzekeren dat geen van allen nog terug wil”. Ondertussen was de ‘neus’, Martin dus, bij hen aan tafel geschoven. “Richard met wie zit je te praten”, vroeg hij belangstellend. “Tja we hebben niet eens kennis gemaakt, maar deze mooie vrouw wilde weten in welke branche we zitten”, was het antwoord. Betty keek bedenkelijk van de één naar de ander en stelde zich toen voor. Dat werd het begin van een lang gesprek. Een gesprek waarin Betty vertelde van haar werkloosheid en waarin haar gesprekspartners vertelden over hun werk. Betty raakte geïnteresseerd in hun werkveld. Ze wilde weten waarom de meisjes het deden en wat ze erbij voelden. De beide mannen keken elkaar steeds vaker aan. Hun blikken van verstandhouding ontging ook Betty niet. De kriebels in haar onderbuik kwamen weer terug, maar nu heviger. Nadat ze ruim een half uur met elkaar hadden gesproken, knikte Martin naar zijn collega. Richard nam langzaam het woord. “Heb je er zelf niet eens over gedacht om je lichaam te verhuren, je bent er zoveel vragen over…” Betty bleef stil. In haar onderbuik raasde een orkaan en haar lichaam schreeuwde om genomen te worden. Richard ging verder. “Waarom zou je het niet eens proberen, als het niets is dan stop je er gewoon mee”. Martin legde ondertussen zijn portefeuille op tafel. Briefjes van honderd en tweehonderdvijftig puilden eruit. “Waarom”, sprak Richard nu aarzelend, “waarom probeer je het niet eens met ons. Nu, meteen. Wat heb je te verliezen?” Betty voelde haar broekje vochtig worden. Ze werd op een terras zomaar door twee mannen gevraagd de hoer te spelen! En inderdaad wat had ze te verliezen? “En trouwens”, dacht ze, “ik kan er altijd uit wanneer ik dat wil”. Kordaat stond ze op, keek de beide jongeheren aan en zei: “Goed, maar dan nu meteen”.

Even later zat ze in de auto. Niemand zei iets. Ze reden naar een sjiek hotel en boekten een kamer. Zwijgend stond het drietal in de lift. Betty had het niet meer van de spanning. Ongemerkt voor beide heren, voelde ze aan haar slipje. Nat, heel erg nat. Haar lichaam wilde het en zij had niets te verliezen; waarom zou ze zich niet laten gaan in het werk van de zonde. Dat ze zo meteen het oudste beroep van de wereld zou gaan uitoefenen, maakte haar zo mogelijk nog geiler dan dat ze al was. Haar levensmoraal had haar op een berg geplaatst en ze voelde alsof ze nu op het punt stond ervan af te springen. De opwinding was compleet. Nu pas realiseerde zij zich dat ze aan niets en niemand hierover verantwoordelijkheid had af te leggen. “Waarom niet, laat je gaan”, echode het op de golven van haar geilheid.

In de kamer ontdeed zij zich zo snel mogelijk van haar broek en slipje. Het was een heerlijke gewaarwording toen de koele lucht van de hotelkamer contact maakte met haar hete schaamlippen. Richard en Martin wisten niet wat ze zagen. Ze hadden de hel ontketend in het meisje; hun pikken trilden tegen hun buiken. Betty zag dit en werd nog geiler. Uitnodigend nam zij met haar ontblote onderlichaam positie op de bank. Onbeschaamd liet zij de heren naar haar vochtige vagina kijken. Ze keek over haar schouder naar de hevig opgewonden mannen en kreunde: “Neem me dan maar, doe het, snel kom in me!” Martin was de eerste die reageerde. Vrijwel direct zette hij zijn neukstaaf tegen haar lichaamsopening en duwde met zijn lichaam zichzelf langzaam in haar. De penetratie was voor Betty compleet. Ze voelde zich opvullen. Het leek een eeuwigheid te duren eer zijn lendenen haar billen raakten. Maar toen zat hij volledig in haar; ze was genomen. Richard’s mond viel open van verbazing. Het gekreun en de gretigheid van de vrouw hadden hem verstijfd doen staan. Hij rukte zich los uit zijn trance en liep naar Betty’s hoofd. Hongerig nam ze zijn pik in haar mond en pijpte hem tot aan zijn ballen. Haar tong masseerde elk gevoelig plekje op zijn lans. Tussen de pompbewegingen van Martin door, murmelde en hijgde Betty: “Ik ben een werkloze nietsnut, nu ben ik een hoer, gebruik me, neuk me, o ja!”

“Oh mijn God”, steunde Martin, “Ik ga bijna spuiten, ik moet in je heerlijke lijf sproeien”. Voordat hij de daad bij zijn woord kon voegen, haalde Richard het tweetal uit elkaar. Hij keek zijn vriend aan. “Je wilt toch niet het spelletje bederven voor ons allemaal, of wel?” Martin kon hem wel vermoorden. Betty’s opwinding werd hierdoor alleen maar versterkt. Die twee jongens vochten om een neukbeurt met haar. Het kon haar verder allemaal niets schelen. Ze liet het op haar af komen. Het leek wel of haar kut liters vocht produceerde. Betty manoeuvreerde Martin al zittend op de bank en liet zichzelf over hem heen schuiven. “Hier die pik, in mijn mond”, zei ze tegen Richard. “Geen ruzie, ik wil jullie allebei in mij hebben”. Met haar gezwollen clitoris schuurde ze over het heerlijke onderlijf van de man. Zijn lul stond recht in haar en haar schaamlippen werden gedwee maar heerlijk samengeperst tegen zijn onderbuik. De pik in haar mond smaakte naar man en ze probeerde er zoveel mogelijk van te proeven. Met haar tong wurmde ze in zijn pisgat. Ze duizelde en voelde al het leven in haar, naar haar kut stromen. Intens, ingetogen maar met volle extase, kwam ze klaar. Zonder dat ze er macht over had, trokken haar onderlichaamspieren samen. Martin voelde Betty persen. “Hé Rik, de hoer komt klaar geloof ik”, zei hij opgewonden. Betty hoorde hem dat heel in de verte zeggen en zwijmelde nog verder weg. Ze kwam klaar zoals dat haar nog nooit was overkomen. Haar lichaam schokte ongecontroleerd en ze viel zijdelings op de bank. Martin anticipeerde op haar orgasme door op het juiste moment diep in haar lijf te stoten. Richard fluisterde zachtjes scheldwoordjes in haar oor: “Nou weet je wie je bent, je bent echt een hoer. Een slet, dat ben je”.

Totaal van de wereld liet Betty zich in een andere positie leiden. Ze werd op haar knieën gezet en Richard wreef zijn pik over de natte binnenkant van haar dijen. “Zo, die is glad genoeg”, zei hij en zette zijn zwelspier tegen haar anus. “Oh nee, dat zal zeer doen”, kreunde Betty van ver. Maar Richard luisterde daar niet naar en drong in haar poepdoosje. “Aaah”, kreunde Betty zachtjes van de pijn, maar ze verzette zich niet. Ze werd voor het eerst van haar leven in haar reet gepakt. “Het doet even pijn, maar de prijs is het waard; weet je nog? Je bent een hoer en jouw lichaam is heel even van ons”, hijgde Richard opgewonden in haar oor. Betty knikte instemmend. “Ja, ik ben een hoer”, dacht ze bij zichzelf en haar opwinding won langzaam weer terrein. In en uit, in en uit, voelde ze de pik bezit van haar kont nemen. “Pijp me, proef je eigen geil”, zei andere man terwijl hij zijn stijve lat aanbood. Voorzichtig naam ze de vleesstengel in haar mond en proefde een mengeling van mannelijk geil en vrouwelijke opwinding. Ze bedacht zich hoe dit tafereel eruit zag en meteen schoot haar opwinding weer tot werkbare hoogten. “Allebei, ik wil dat jullie mij allebei bezitten”, smeekte ze tussen de pijphalen door. Dit liet Martin zich geen tweede keer zeggen en al snel schoof zijn stengel in de vertrouwde vochtige omgeving. “Allemachtig mijn speeksel mengt zich nu met het vocht in mijn kut”, bedacht ze zich geilig.

“Stoten, jullie moeten me allebei zo hard mogelijk stoten”, fluisterde ze hees. Door de ongemakkelijke houding ging dat niet zo goed. Dus bood ze haar lichaam weer aan op haar knien. “En nu tekeer gaan, ik wil jullie allebei!” Als een machine ramden de heren om en om in haar lichaam; de één in haar reet, de ander in haar vagina. Betty voelde dat haar naar buiten gepompte kutvocht, in haar bilnaad liep. Daar ontmoette het de stampende lans die in haar aars bewoog. “Mijn kont wordt gesmeerd met geil uit mijn eigen lichaam”, zei ze meer tegen zichzelf dan tegen haar minnaars. Ze zweefde weer de afgrond tegemoet; de afgrond van haar eigen wellust en zonde.

Betty voelde beide pikken vrijwel tegelijk opzwellen. “Jullie gaan spuiten”, schreeuwde ze. Martin en Richard zeiden niets, maar begonnen wilder te stoten. De vrouw voelde hun spieren tegen haar lichaam spannen en de eerste zaadgolven drongen in haar binnen. Ze wist zich uit de kluwen lijven te ontworstelen en ving met haar mond en lichaam de tweede en derde spermalozingen op. De heerlijke geur van mannelijke bevrediging vulde de hotelkamer, terwijl ze niet wist waar ze likken en zuigen moest; het zaad was er in overvloed. Ook uit haar beide openingen in haar onderlichaam, stroomde het mannegeil nu rijkelijk. Het gekreun van de twee pooiers werd minder en minder; ze waren bevredigd. Snel ging Betty op de twee uitgeputte lijven liggen en bevredigde zichzelf naar nieuw hoogtepunt. Haar schaamstreek zat onder het neukgeil en haar vingers flitsten over haar intieme plekjes. De jongens waren net een beetje aan het bijkomen toen ze zagen dat hun hoertje zichzelf klaarmaakte. Door haar ingetogen, maar zeer intense lichaamstaal wisten ze dat ze het hoogtepunt had bereikt. Betty lag nog na te trillen van haar eigen orgasme, toen Richard en Martin opstonden en hun kleren aandeden. Zonder een woord te zeggen, legde Richard een briefje van tweehonderdvijftig gulden en zijn kaartje neer. Zwoel en op van vermoeidheid keek Betty de mannen aan. “Bel ons morgen”, zei Martin, “er is werk aan de winkel”. Toen gingen ze weg. Betty lag op de grond en realiseerde zich dat ze werk had. Ze werd een hoer. Een trilling golfde door haar lijfje en ze drukte haar hand nog eens tegen haar schaamstreek. Even later viel ze in een diepe slaap.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 3 / 5. Aantal stemmen: 2

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *