Autootje kopen

5
(1)

De handel in tweedehands wagens is snel en hard. Je regelt een enorme hal en wat publiciteit, je koopt wat wagens op en je poetst je tanden. Dan kan het spel beginnen. Je verwelkomt de klanten en prijst de wagen de hemel in die ze wel wat lijkt. Daarna troggel je ze wat geld en hun eigen auto af en wuift ze goodbye. Deze auto poets je nog wat op, je veegt de oliespetters er regelmatig onder vandaan en prijst hem de hemel in. Ja, de handel in tweedehands auto’s was hard en snel. Was, want Wendell merkte dat het niet meer zo makkelijk ging. Wendell B. was een tophandelaar. Was hij vroeger nog goed voor ruim 15 duizend gulden per week, tegenwoordig haalde hij nog geen derde deel hiervan. Hij vermoedde dat dit kwam door de recessie, de APK en het hogere milieu-bewustzijn van de mensen.

Die avond zat de handelaar in zijn caravan en peinsde zich de oren van zijn hoofd. Ook harde zakenmannen kunnen terneergeslagen en teleurgesteld zijn, dat bleek met hem wel. Hij had zich de afgelopen jaren een luxueuze levensstijl aangemeten en kon het zich eenvoudigweg niet veroorloven drie stapjes terug te doen. “Bovendien”, mopperde hij, “moet er toch wel iets mogelijk zijn om de mensen weer te interesseren”. In zijn hoofd passeerden vele ideeën de revue, maar bij geen ervan kreeg hij het licht. “Interesseren, interesseren, interesseren”, galmde het door zijn hoofd.

Yvette en Bianca stonden naast elkaar en namen het applaus in ontvangst. Ze bogen diep voor de staande ovatie. Hun naakte heupen raakten elkaar. Langzaam ging het doek dicht. Ze raapten hun spulletjes bij elkaar en gingen naar de kleedkamer. De meisjes werkten zes avonden per week in een grote nachtannex parenclub. Zij waren ervoor om de mensen wat op te warmen. En dat lukte ze keer op keer. Na hun act ging steevast iedereen uit de kleren. Yvette keek in de spiegel en zuchtte. “Bianc”, begon ze terwijl ze rond haar ogen op kraaiepootjes lette, “Is dit nu wat we werkelijk willen?” Bianca deed net een ander broekje aan en inspecteerde haar nog warme slipje. “Mmhm”, murmelde ze afwezig, “hoezo? Dit kunnen we toch goed?” “Jawel”, beaamde Yvette terwijl ze de showkleding in haar kastje stopte. “Dat weet ik ook wel. En ik vind het ook wel heerlijk om te doen”. Een dildo rolde haar uit haar kastje, Yvette raapte hem op. “Maar ik vraag mij wel eens af of dit alles is”. Bianca begon het liedje van LaatMaar te neuriën en plofte neer op de luie stoel. “Doe er maar lollig over”, zuchtte Yvette en ging recht tegenover haar vriendin/collega zitten. Afwezig streelde ze met de dildo langs haar benen. Bianca volgde de dildo die steeds dichter de binnenkant van haar bovenbenen naderde. Yvette zag haar vriendin kijken en anticipeerde daarop door intenser met de plastic neukstaaf te bewegen. “Wat wil je dat ik doe”, vroeg ze wellustig. “Wil je dat ik hem in me stop, mhmm?” Bianca knikte en haar ogen werden groter. “Kijk dan maar goed”, hijgde Yvette en ze lichtte met de kunstpenis de zijkant van haar slipje op. De staaf gleed langs haar grote schaamlippen. Steeds dichter kwam de paal bij de lichaamsopening. “Kijk naar me”, hijgde Yvette nu, “Kijk hoe ik dat ding bij mezelf naar binnen laat dringen”. Bianca kreunde. Haar blik was gefixeerd op het plekje tussen de benen van haar vriendin. Yvette gooide haar hoofd achterover toen ze bij zichzelf naar binnengleed. Ze trok haar benen nog meer op en duwde de kunstlul zo diep mogelijk in haar onderlichaam. Bianca hijgde sneller. Yvette zag dat ze zichzelf aan het vingeren was. De kunstlul bewoog op het ritme van de voyeerende hijgster naar binnen. ‘O ja, oja, hij is zo hard. Mhmmm, hij gaat zo heerlijk diep”, steunde de del. “Ja, ja, ja, doe het harder, dieper”, moedigde Bianca haar aan terwijl haar vingertjes over haar schaamstreek flitsten. De twee vrouwen hitsten elkaar op. Yvette, de hoer, de exhibitionistische del, had de macht. Zij was begonnen. Zij had Bianca zo geil gemaakt en dat wond haar weer op. Het hijgend geweld zwol op, de vrouwen bereikten hun hoogtepunt. Bianca keek naar Yvette, Yvette naar Bianca. Ieder met hun eigen geile gedachten, ieder met hun eigen geile schouwspel. Als waanzinnigen wriemelden ze aan hun geslachtsorganen.

“Oja, ik ga komen”, gilde Yvette. “Kijk, kijk, oooh, kijk…!” “Oja, ik zie het, je gaat dieieiep!”, klonk het door Bianca’s opgewonden gesteun. Ze kwamen tegelijk. Op de naweeën van hun orgasme, masseerden de vrouwen hun natte kutten. Ze keken elkaar glimlachend aan. “Mhmm, dat was geil. Heerlijk”, zei Bianca loom. Yvette knikte en veegde met een handdoek haar kut af. “Mhja, het was inderdaad zalig”, beaamde ze, “maar niet wezenlijk anders dan dat ik op het podium doe”. Bianca keek haar bedenkelijk aan. “Wat bedoel je”, vroeg ze. “Wel, we zijn een soort hoeren. Maar wij hebben de macht. Iedereen is een soort van bang voor ons. Ik zou wel eens willen dat ik echt genomen, gebruikt, word. Dat zou me weleens spannend lijken, afwisselend”. Bianca zei even niets. Langzaam knikte ze haar hoofd. “Ik geloof dat ik begrijp wat je bedoelt. Mhmja, als je het zo bekijkt… Mhja, je hebt wel gelijk, geloof ik”. Bianca’s overpeinzingen werden gestoord door de huistelefoon. Yvette nam op. Na een paar keer “Ja” gezegd te hebben, legde ze weer neer. “Wie was dat”, vroeg Bianca. “De baas. Hij vroeg of we iemand nu willen ontvangen. Iemand met een opmerkelijk verzoek”. Yvette herhaalde deze laatste woorden, zoals de clubeigenaar ze had uitgesproken. Snel deden de vrouwen wat kleren aan en wachtten nieuwsgierig af.

Even later kwam Wendell binnen. Hij keurde de meisjes even en zei: “Ja, dit is wat ik zocht”. Toen: “Hallo, mijn naam is Wendell”. Nadat de meisjes zich ook hadden voorgesteld, ging hij verder. “Ik heb een eigen autohandel. Maar de mensen willen niet meer zo. Maar ik heb een idee. Luister. Ik deel de hal in tweeën. Normale geïnteresseerden kunnen gewoon voorin autotjes komen bekijken. De stoere manne-auto’s staan echter achterin. Daar staan jullie. Wie het wil, mag met jullie neuken. Zo maar, voor niets. Zelf hoeven jullie niets te doen, alleen maar je benen spreiden. Voor en na jullie werk, probeer ik de man tot aankoop over te laten gaan. Ik betaal jullie eerst duizend gulden per weekend, de man. Eh, sorry de vrouw. Nou, wat vinden jullie ervan?” Yvette en Bianca keken elkaar aan, ze waren overdonderd. Yvette, de alertste van de twee, stamelde: “Eh, je overvalt ons een beetje. Kunnen we er even over nadenken?” “Nou, kom maar langs, dan hoor ik het wel. Ook kunnen jullie dan meteen je werkplek zien”. Wendell gaf zijn kaartje en zei: “Nou, tot morgen, zes uur”. En weg was hij. De meisjes waren er stil van.

De volgende dag liepen twee mooie vrouw zoekend door een enorme hal. Een hal die gevuld was met allemaal tweedehands auto’s. “Ah, daar zijn jullie”, klonk het echoënd en van ver. Ze zagen Wendell van de andere kant op hen aflopen. “Nou”, ging hij zakelijk verder, “zoals je kunt zien, dit is mijn toko”. Hij pakte de dames bij de arm en leidde ze mee. Op tweederde van de hal werd een enorme muur opgetrokken van gipsplaten. Ze stapten door het provisorische gat dat de deur moest gaan worden. “Hier”, zei Wendell en hij spreidde zijn armen uit, “hier moet het gaan gebeuren. Mijn nieuwe move in de autohandel”. De meiden keken hun ogen uit. In dit gedeelte stonden typische mannewagens; jeep’s, jag’s, BMW’s, noem maar op. “Dus hier moeten we onze benen spreiden”, vroeg Yvette terwijl ze veelbelovend haar vriendin aankeek. “Waar de klant maar wil”, beaamde de autohandelaar. “Hier, of in de ruimte daarachter, waar hij maar wil”. “En wij hoeven niets te zeggen of te doen”, ging Yvette verder. “Nee, niets. Ik moet er niet aan denken zeg! Nee, laat iedere conversatie over auto’s maar aan mij over”, was het paternaliserende antwoord. Voordat Yvette nog een vraag kon stellen, kwam Bianca tussen beiden. “Voor twaalfhonderd per weekend, per vrouw, doen we het”. Yvette keek haar verbaasd lachend aan. “Elfhonderd”, zei de rashandelaar. “Nee”, antwoordde Bianca kordaat, “twaalfhonderd en geen cent minder”. En ze maakte aanstalte om weg te lopen. “Ho, wacht even”, zei Wendell die deze aanpak wel mocht. “Twaalfhonderd goed. Maar dan moet ik wel weten wat voor vlees jullie in de kuip hebben. Twaalfhonderd dus, maar nu uit de kleren”. De vrouwen keken elkaar aan. Niet merkbaar voor de man, liet Bianca blijken dat, wat haar betreft, het wel goed zat. Yvette draaide zich om. Ze had haar jas opengeslagen. Wendell keek recht tegen haar naakte lichaam. “Okee”, zei ze, “beoordeel ons dan maar”. Wendell slikte even. Hij keek naar Bianca en zag dat ook zij slechts naaktheid onder haar jas verborg.

De twee vrouwen liepen op hem af. In één vloeiende beweging hadden ze zijn kleren uitgedaan. De bobbel in zijn slip zwol aan. “Okee, okee”, probeerde de handelaar zich te vermannen, “Pijp me eerst maar even hard, goed hard”. “Een fluitje van een cent, baas”, zei Yvette en ze leidde hem naar een zacht matras in het midden van de hal. De man ging liggen en de vrouwen namen om hem heen op hun knieën plaats. Geilig trok Yvette zijn slip uit. Bianca floot tussen haar tanden. “Mhmm, over fluiten gesproken. Dat ziet er even leuk uit”. En inderdaad, Wendell’s enorme penis stuiterde de vrijheid tegemoet. Door het voorvocht glom zijn eikel in het flauwe schijnsel van het bouwlicht. “Oh, steek me maar in je mond”, hijgde Wendell die zich nu helemaal inleefde in de klantenrol. Yvette hapte al snel in zijn grote pik. Met grote routine bracht ze de zware jongen tot aan de wortel in haar keel. Bianca zat niet stil. Met haar tongetje lebberde ze al snel aan zijn kale zak. De man kreunde. “Nou jongens, dat gaat voortvarend. Lik hem maar, ik ben de klant”. Bianca ging zo zitten dat hij recht in haar spleet kon kijken. Door haar bekken naar beneden te duwen, weken haar schaamlippen uiteen.

“O jongens, wat een heerlijkheid”, kreunde de man, “ik wil erin, ik wil er gewoon in. Anders hou ik het niet meer”. “U zegt het maar hoor”, probeerde Yvette op een zakelijke toon te zeggen. Maar ze kon de opwinding in haar stem niet geheel verbergen. Dit was wat ze zocht. Deze sex stond geheel ten dienste van de man. Zelf mocht, nee kon, ze er geen macht aan ontlenen. Alles wat hij wilde, moest gebeuren. Anders deden ze hun werk niet goed. Ze hoefde zichzelf niet te bewijzen en dat vond ze heerlijk. “Lik haar terwijl ik je neuk”, hijgde Wendell tegen Bianca die ondertussen op haar knietjes was gaan zitten. “Lik het geilvocht van je vriendin”. Yvette bracht haar bekken tot vlak voor Bianca’s hoofd. “Zo goed”, vroeg ze met een trillende stem aan de autohandelaar. “Ja, ja, ja”, stamelde Wendell terwijl hij zijn pik in Bianca’s snee bracht. Langzaam duwde hij zijn lichaam naar voren en zijn pik nam bezit van de natte neukgrot. Bianca kirde toen ze de eikel langs haar kutribbels voelde glijen. “Likken, nu likken”, commandeerde Wendell terwijl hij wilder begon te stoten. Yvette hield met beide handen haar schaamlippen uiteen voor het begerige tongetje van haar vriendin. “Oh Jezus”, steunde Bianca, “je bent als zo heet”. “Mmhmm, ja, bef me. Bef me, omdat hij het wil”. Yvette was inderdaad heet, ze moest moeite doen om grip op haar eigen schaamlippen te houden. Het gebeurde weleens dat Bianca haar befte, maar nog nooit had ze zo lekker ervaren. Haar knieën knikten, ze moest zich laten vallen.

Wendell zag dit en werd hierdoor nog geiler. Al in haar neuknaad stotend, dirigeerde hij Bianca weer tot bij Yvette’s kut. Bianca begreep wat hij daarmee bedoelde. Met volle overgave ging ze verder met haar taak. Yvette lag nu zwijmelend op de grond; ook zij had gemerkt wat er gebeurde. Ze verkeerde in een permanente staat van orgasme en gaf zich er helemaal aan over. Plots bewoog Bianca niet meer, Wendell was gestopt met pompen. “Okee, nu wil ik jou op mij zien zitten. Met je geile reet naar mij toe”, hijgde de man en keek met begerige ogen naar Yvette’s kut. Bijna iets te ruw duwde hij Bianca van het matrasje en plaatste Yvette tot boven zijn eikel. Zijn greep verstevigde om Yvette’s heupen toen haar omlaag duwde. Haar goddelijke billen rilden toen zijn pik in haar schoof. Woest stootte hij naar boven. “Jezus, wat een heerlijke reet”, stiette hij uit. “Tong elkaar. Jullie moeten elkaar zoenen”. Bianca gaf haar vriendin een innige tongzoen. Geil drupte uit haar kut. Dit was voor de man teveel. “Ik moet spuiten. Allemachtig, ik ga sproeien”, schreeuwde hij uit. Als geëlektrokuteerd sprongen de vrouwen overeind en namen plaats naast de staalharde penis. Yvette rukte er nog even aan. Ze rilde toen ze het opstomend zaad door zijn neukbuis voelde pompen. Meteen duwde ze de kokkerd in Bianca’s mond. “Slikken, je bent nu een echte hoer”, zei ze geilig. Bianca nam de pik over en voelde meteen een klodder in haar slokdarm glippen. Daarop hield ze de pik tegen Yvette’s hoofd dat zo de tweede lading te verduren kreeg. Het zaad liep in draden op haar naakte lichaam. De meisjes rilden.

Wendell stond op. Onvast op zijn benen rekte hij zich uit. De meiden lagen aan zijn benen. “Nou”, stamelde hij, “welk autotje had u voor mij in gedachten?” De meiden lachten. “Dat moet u even aan de baas vragen meneer”, zei Yvette nog geheel in haar rol. Een half uur later liepen de vrouwen het terrein af met ieder twaalfhonderd in hun zak. Als vooruitbetaling voor komend weekeinde…

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *