Ciska En Priscilla Passen Op

3
(1)

Myrna en Rob wilden er eens een avondje tussenuit. De tweeling was nu groot genoeg voor een oppas. Zeker voor haar jongere zusje Ciska, ze was stapel op die twee.
Nauwelijks had het zeventienjarige meisje het grut naar bed gebracht, of ze belde Priscilla. Die zou uitgaan vanavond, maar wilde veel liever bij haar zijn. Priscilla hield ervan om alleen met Cis te zijn. Heerlijk intiem ouwehoeren met je beste vriendin. Al snel hadden ze het over jongens, en over sex…

“Nou”, begon Ciska, “je moet niet lachen hoor, ik zal heel eerlijk met je zijn”. “Neenee”, haastte Priscilla zich te zeggen. “Nou, als ik opgewonden ben krijg ik altijd bezoek van het mooiste dat ik heb… fantasie”. Priscilla knikte, ze begreep het maar al te goed. Ciska ging verder.
“Tegenwoordig fantaseer ik dat er een vrouw zomaar ineens aanbelt. Ik doe open en zij staat met een glimlach in de deuropening. Zonder een woord te zeggen, loopt ze naar binnen en neemt mij bij de hand. Ze loopt regelrecht naar de slaapkamer en leidt mij naar de rand van het bed, alwaar ze me zachtjes dwingt te zitten. Ze gaat voor me staan en kleedt zich langzaam uit. Mijn hoofd is ter hoogte van haar kruis en als ze haar satijnen pantalon uitdoet, zie ik dat ze geen slipje aan heeft. Daar staat ze dan, geheel onbeschaamd en naakt. Dan pakt ze mijn hoofd en duwt mijn gezicht tegen haar schaamhaar. Ze kantelt haar bekken wat naar voren en zegt: “Lik me, lik me precies daar waar jij het ook lekker vindt”. Haar stem is zacht en verleidelijk, maar dwingend. Als in een trance open ik mijn mond en steek mijn tong naar buiten. Mijn tong al snel zeer geraffineerd door haar schaamlipjes. Ik doe het met mijn mond, met een vrouw! Ze is behoorlijk vochtig, en ik hoor haar zachtjes kreunen”.

Ciska stopte met haar verhaal. Ze keek Priscilla diep in haar ogen aan. “Vind je me lesbisch?”, vroeg ze zacht. “Ben je nou helemaal!”, was Priscilla’s repliek, “ik vind het juist reuze geil. Ga verder!”

Ze had haar handen tegen haar kruis geduwd en luisterde aandachtig naar haar vriendin. Ciska ging verder.

“De onbekende vrouw duwt haar lichaam naar voren, zodat ik moet gaan liggen. Ze zit op haar knieën en hangt dus boven mij. Nu kan ik er helemaal goed bij. Mijn tong gaat sneller en sneller bij haar vagina. Ik doe precies dat wat ik ook lekker zou vinden. Ik bef haar! Ik ben reuze opgewonden. Ze wordt vochtiger en haar vlees zwelt op. Vanwaar ik zit zie ik haar benen stijf worden. Ze kreunt veel harder en intenser. Ik zie dat ze gaat klaarkomen”.
“Ik pak haar heupen en probeer haar zoveel mogelijk in bedwang te houden. Het gekreun gaat over in een diep zuchten. Dan is het er.
Haar kutje gaat hierdoor helemaal open en ik voel haar lichaamswarmte tegen mijn gezicht. Heerlijk, het was zo geil”.

“Ik ben trots dat ik een vrouw zo lekker heb klaargelikt. Ze valt naast me op het bed en hijgt na”.
“Ze rolt zich naar mij toe en trekt mijn kleren uit. Ze doet mijn benen van elkaar. Ik voel haar haren tegen mijn dijen. Heerlijk, ze gaat mij beffen!”
“Ze doet het zoals ik het bij haar deed! Ze weet nu natuurlijk wat ik lekker vind. Dat is zo geil!”

Rillend stopte Ciska haar verhaal. Ze zag dat Priscilla op haar schaamstreek drukte. Priscilla keek op en zei ietwat beschaamd: “Oeps, gesnapt!” Ciska stond op en pakte haar vriendinnetje bij de hand en trok haar van de bank. De twee meisjes stonden tegenover elkaar. Vrijwel tegelijk kwamen ze met hun hoofd dichterbij. Net voordat hun lipjes elkaar zouden raken, hielden ze in. Toen, nog langzamer, kwamen de zachte roze lippen tot elkaar. De meisjes verdronken in de zachte zoetheid van hun mond. Hun tongetjes raakten elkaar. Ze tongden, allebei voor het eerst met een ander meisje!
Priscilla’s handen gleden over de mooie welvingen van het meisjeslichaam. “Oooh, je bent zo zacht”, fluisterde ze. Ze trok Ciska mee naar de slaapkamer. Daar verstrengelden weer hun tongen. Langzaam zakten ze door hun knieën. Al zoenend gingen ze op het bed liggen.
Geraffineerd deden ze hun eigen kleren uit. Ciska slaakte een zucht terwijl ze met haar naakte lijf dat van Priscilla raakte. Priscilla streelde haar. Ze begon bij de hals, draaide geile rondjes om haar stevige borstjes en speelde met haar naveltje. Met zachte beetjes maakte ze Ciska’s tepeltjes nog harder dan dat ze al waren. Ondertussen waren haar handen bij de zachte vagina aanbeland. “Jezus, je bent al zo nat!”, fluisterde ze verbaasd alsof ze nog steeds niet kon geloven dat dit allemaal gebeurde. “Voel eens of dat ook zo bij mij is”.
Zonder omwegen stopte Ciska haar vinger in Priscilla’s zachte kutje. “Jij kan er ook van, lesbisch delletje”, plaagde ze, “jouw poesje vraagt om meer”. Ze bracht haar drie andere vingers ook in de jonge, opgezwollen vagina en spreidde ze uit. Het natte kutje was zo wijd geworden dat ze haar ranke handje erin kon schuiven.
“Wat doe je?!”, riep Priscilla met een verrukt gilletje uit. “Ik schuif vier vingers tegelijk in jou!”, riep haar vriendinnetje verrukt uit.
Ciska’s hand gleed langzaam verder het onderlichaam binnen en ze beet weer zachtjes in de tepel. “Lik me, bef me, zoals jij ook gebeft wilt worden…”, vroeg Priscilla hijgend op dezelfde manier zoals ze dat net had gehoord.

Ze voelde dat de vingers voorzichtig uit haar kutje werden gehaald en een moment later stimuleerde een vochtige tong haar hete poesje. Ciska drukte de met vocht besmeurde hand tegen Priscilla’s hoofd. “Oh, ik ruik mijzelf! Ooh wat geil, wat ruikt dat heerlijk!” Ze werd gedwongen op haar knieën te gaan zitten. “Kontje naar achteren”, zei Ciska steels, terwijl ze zelf op haar rug positie nam tussen de benen van haar vriendin. Priscilla deed wat van haar werd gevraagd en een ogenblik later woelde een tong tussen haar meisjesbenen. Ze kreunde het uit en een moment later kwam ze klaar. Golven van orgasme overspoelden haar lijfje en ze wist niet meer wat ze deed.
Ciska zag het onderlichaam van haar vriendin pulseren. Haar kutje ging open en dicht. Het was duidelijk een onbewuste beweging. Dat lijfje moest gepaald worden. Zelf had ze ook wel behoefte aan een dikke penis in haar lichaam.

Plots ging de telefoon. Priscilla was te uitgeput om op te nemen, daarom nam Ciska de hoorn van de haak: “Met het huis van Irma en Rob”. “Ha hallo, is dat Ciska?”, klonk het aan de andere kant van de lijn. “Jawel, daar spreek je mee. Rene?” “Jawel wijffie, dit is Rene en ik wilde even vragen of ik zo meteen even iets op kan komen halen?” Ciska’s gebeden leken verhoord, er zou een vent langskomen! “Natuurlijk, Priscilla en ik zijn er hoor”, riep ze iets te enthousiast uit. Even bleef het stil aan de andere kant van de lijn, en toen: “Ah eh ja, jullie zijn daar met z’n tweeën en jij neemt op? Nou in ieder geval, tot zo dan”. Rene hing op. “Wie was dat”, vroeg Priscilla die inmiddels van haar orgasme was bekomen. “Dat was de broer van Rob, en hij komt zo meteen langs. Ik moet eerlijk bekennen dat ik daar wel zin in heb”. Priscilla was net klaargekomen, en dus niet meer zo geil. Maar ze kon wel begrijpen dat Ciska zo op haar zwager gebrand was. Uiteindelijk was het een leuke vent, met een enorme lul. Dat wist ze door de bobbel in zijn broek.
“Nou”, begon Priscilla, “je gaat je gang maar hoor, maar ik kan toch niet aan de gang blijven, zeker niet met hem!” “Ach meid, wat kan jou dat nou schelen. Je bent toch zeker ook opgewonden?! Hij zal heus niets zeggen hoor! Laat mij maar begaan. Voordat je het weet, wil je meedoen”. Ciska stond op en tutte zich op. Ze rommelde in de lingerie-kast en haalde er een paar zwarte kousen uit.
“Hier doe dit maar aan, je kunt immers nooit weten. Bovendien wil ik je hier ook wel eens in zien”. Het was duidelijk dat Ciska er zin in had. Kon dit wel, vroeg Priscilla zich af. Maar aangestoken door Ciska’s enthousiasme trok ze de kousen aan en bekeek zichzelf in de spiegel. Mhm, ik mag er best wel wezen, dacht ze.
Ciska koos voor een rode bodystocking. Beide meisjes keken naar zichzelf in de spiegel. Het getrut met hun eigen lijven wond de meiden weer op. Priscilla was de eerste die met strelen begon. Even dreigde het uit te hand te lopen, maar toen ging de bel. “Rene”, zeiden ze tegelijk en ze vlogen de slaapkamer uit.
Priscilla deed open, ze had vluchtig een lang T-shirt over haar naakte lichaam getrokken. Haar met zwart nylon bedekte benen staken er verleidelijk onderuit. Rene werd stil van en bekeek zijn schoonzusje van top tot teen. “Hai, ik kwam even die nieuwe Metallica-CD van Rob halen. Maar wat zijn jullie trouwens aan het doen?” Priscilla keek hem brutaal aan. Hij was een man, en mannen moesten zeker niet denken dat ze haar konden vertellen wat ze niet en wel mocht doen. “Wij waren met elkaar bezig”, grinnikte Priscilla. “Waarom zou dat niet mogen?”, liet ze er brutaal op volgen.
“Rustig maar, ik wist niet dat je kwaad werd”, vergoedelijkte haar zwager, “ik ben zelf helemaal niet moeilijk daarin”. “Ja, daar wil Ciska geloof ik even met je over praten. Ze zit in de kamer”, nodigde Priscilla de man uit. Deze wist niet hoe snel hij naar de woonkamer moest gaan. Daar zag hij haar zitten, in vol ornaat en uitnodigend.

“Ha mooie vent, doe je broek maar snel uit. Dit poesje moet nodig eens aangepakt worden”, zei ze hoerig. “Ongelooflijk, dat heb ik nou altijd al willen horen!”, riep Rene uit. Hij wist niet hoe snel hij zijn broek uit moest doen. Ook zijn onderbroek was snel verdwenen en Ciska nodigde hem uit te gaan liggen. “Zo”, zei ze, “nu gaan we eerst van dat knaapje een flinke knaap maken”. Maar veel hoefde Ciska daarvoor niet te doen. Rene’s pik werd harder en harder met het kloppen van zijn hart. Al bijna op maximale sterkte verdween de penis in haar geile mond. Priscilla stond naast de bank en keek naar haar gretige vriendin.

Priscilla werd geil van hoe Ciska haar schoonbroer pijpte. Ciska keek op en bood haar de naar man-ruikende penis aan. “Zou ze?” Priscilla’s hart klopte in haar keel. Ze nam de kloppende neukstaaf over en stak hem pardoes in haar mond. “Mhmmm”, kreunde ze, ze pijpte nooit zoveel. “Oh, meiden”, kreunde ook Rene, “wat zijn jullie allemaal van plan?!” Ciska was alert in haar antwoord: “We hebben elkaar net flink lopen opgeilen en we vonden dat het nu tijd was dat er een man bijkwam. Maar eerst gaat Priscilla afmaken waar we mee bezig waren. Rene, jij blijft liggen en Priscilla, nu wil ik jouw tongetje wel eens voelen”. Ciska was in haar sas. Snel nam ze de positie in. Ze pakte de steenharde pik bij zijn onderbuik en zette hem tegen haar aarsje. “Ga je me in je kontje schuiven?!”, klonk het opgewonden achter haar rug. “Ja, wat dacht je dan? Anders kan Priscilla er niet bij”, zei Ciska alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. Een moment later bewoog de vrouw zachtjes over zijn penis. “Lik me, maak me nat, ooh ja, zeiknat aan de onderkant”, geilde Ciska tegen Priscilla. Gewillig begon Priscilla aan wat haar werd gevraagd. Ze duwde de benen van haar vriendin uit elkaar en kreeg zo vrijbaan op de heerlijke clitoris. Haar tong flitste over het roze vlees. Ciska kreunde harder. “Meiden, ik word hier gek van, ik moet ook wat doen!”, riep de man uit.
Nu Rene er beter bij kon, werd het spel wilder. Met rauwe stoten nam hij bezit van Ciska’s kontje. Dit aarsje werd ondertussen aardig gesmeerd door het vocht dat rijkelijk uit haar kutje vloeide; blijkbaar deed ook Priscilla flink haar best. Ciska werd van twee kanten gepakt en liet haar lichaam de vrije loop. Het duurde dan ook niet lang of Ciska bereikte het door haar zo lang verwachte orgasme. “Oh jongens, pak me vast! Het gaat komen! Het gaat komen! doe het met me, harder…!!!”, gilde ze het uit. Priscilla zag al aankomen dat haar vriendin het lichaam niet meer in bedwang zou houden. Dus reageerde ze snel door de benen van Ciska wijd gespreid in een klemvaste houding beet te pakken. Het lukte haar om goed en snel door te beffen. Onder luid gejoel kwam het meisje klaar en zakte ineen.
“Nou”, merkte Priscilla droog op, “die heeft voor de komende maanden wel genoeg gehad zou ik zo zeggen”. “Dat kan je wel zeggen”, antwoordde Rene, “maar we moeten onszelf niet vergeten”. “Tja, daar wilde ik net over beginnen. Dat kontjeneuken, dat zie ik ook wel zitten. Wil je dat ook eens met mij proberen?”, vroeg Priscilla aan haar knappe zwager.
“Als ik je daar een plezier kan doen. Maar smeer eerst eens wat van jouw glijmiddel op je kwartje. Dan gaat het wat makkelijker”.
Maar Priscilla had een beter idee. Vlak voor de ogen van de man, haalde ze haar hand door de natte gleuf van haar vriendin en smeerde dat op en in haar eigen kontje. Rene wist niet wat hij zag. Hij trok van begeerte zijn schoonzus op de bank en stopte zijn penis in haar anus. “Auwaaah”, was het nu de beurt aan Priscilla om te joelen. Pijn en genot wisselden elkaar af en ze liet zich gaan. Ze sloot haar ogen om helemaal te kunnen genieten. Plotseling voelde ze haar clitoris opgloeien. Ze keek op en zag dat Ciska haar nu met de tong stimuleerde. “Kom omgedraaid op me zitten”, vroeg Rene, “ik wil je tietjes zien bewegen op terwijl ik het met je doe”.

De aanblik van de trillende tietjes, het beffende vriendinnetje en de genietende Priscilla; het werd allemaal teveel voor de goede man. Hij trachtte zich nog te ontspannen om het zaad tegen te houden, maar dat mocht niet baten. Priscilla voelde de ineens ontspannen buikspieren. “Hij gaat geloof komen. Harder likken! Ik wil ook!”, zei ze tegen Ciska. “Niks ervan, ik wil zijn zaad wil proeven, jij bent net al geweest”, zei Ciska kordaat. Ze was alweer behoorlijk opgewonden. Ze trok haar vriendin van de stijve hannes af en wachtte op het spuitfestijn. Boos en beteuterd ging Priscilla zich, al vingerend, naast liggen. Rene begon sneller te hijgen. Ciska trachtte nog de penis in haar mond te nemen, maar het was al te laat. Room-wit zaad stroomde zijn buis uit en liep over Rene’s buik. Rene ging al schokkend zitten om het laatste restje eruit te kunnen persen. De twee vrouwen hingen gretig aan zijn pik om het mannelijk vocht te kunnen opvangen. Met een zucht viel Rene weer terug op de bank. Als een ijverige mier bleef Ciska rond zijn kruis bezig en likte het sperma weg. Priscilla had haar portie mannelijk zaad rond haar clitoris gesmeerd en vingerde zichzelf naar een klein hoogtepunt. Rene keek het geheel hoofdschuddend aan, maar had geen puf om ook maar iets op te merken.
‘Hoe laat is het?!’, schrok Ciska op tijdens het nagenieten. ‘Jezus, half een! Ze kunnen ieder moment terugkomen!’, riep Priscilla uit. Ze bonjourden Rene het huis uit, trokken hun kleren aan en sprongen – terwijl ze de tv aandeden – op de bank.
‘Ah, Priscilla is er ook. Gezellig voor je. En, zijn de kinderen rustig geweest?’, was het eerste wat Myrna vroeg. Zonder een woord te zeggen, knikten de twee meisjes braaf, en begonnen de tafel af te ruimen. Priscilla raakte Ciska’s hand, Myrna zag het nog net keek even lacherig naar de twee jongere vrouwen. Nee, dacht ze, zulke dingen doet mijn zusje niet.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 3 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *