Ergens in nederland aan de bar

3.5
(2)

Op een zaterdag liep ik te mokken en te piekeren waar ik die avond naartoe zou gaan. Ik was al vier maanden niet uit geweest omdat ik met mijn studie bezig was. Uiteindelijk stapte ik in de auto om zomaar ergens heen te gaan. Opeens herinnerde ik mij waar ik die afgelopen zomer, ook op zo’n rusteloze dag, naartoe was geweest. En dat was mij goed bevallen, hoewel ik met een volle zak weer thuiskwam. Je moet weten, die tent waar ik naartoe ging was alleen toegankelijk voor 25-plussers en je moest bewijzen dat je vrijgezel was. Nu was dat voor mij geen probleem, want de toegangskaart op creditcard-formaat van toen zat nog in mijn portemonnee. Na een tijdje rijden, stond ik voor de deur. De portier lachte naar me en zei: ‘Hé kerel, dat is lang geleden…’ Hij herkende mij!
Binnen nam ik plaats aan de bar. Het was erg rustig, maar ik wist dat tegen tienen de tent vol zou lopen. Na een paar pilsjes was het al flink druk geworden. Ik sprak met een andere vent over alledaagse dingen. En op een gegeven moment komen twee meiden bij die kerel staan! Zij begonnen een praatje met ons. Ze stelden zich voor als Tineke en Chantal. ‘Wat een mooie dames’, dacht ik nog, ‘maar handjes thuis Joop, die horen natuurlijk bij die vent!’ Ondertussen was de jongen gaan dansen met Tineke. Chantal kwam dichterbij staan! Ik kon zo van boven haar tieten zien! Waarschijnlijk staarde ik teveel naar die heerlijke dingen, want ze vroeg: ‘Kan je het zo goed zien???’ Ik dacht dat zij het kwaad bedoelde, maar er verscheen een glimlach op haar gezicht. Ik voelde dat ik vanavond goed zat. Ze zei me dat ze eigenlijk bij mij wilde staan. Tineke en die andere man waren inmiddels terug van het dansen. Hij wilde naar huis, hij was moe. Tja, het was uiteindelijk al twee uur. Tineke en Chantal zeiden dat ze er ook vandoor gingen. Toen ik hoorde dat ze een taxi moesten bellen, bood ik aan nog ergens met de auto naartoe te gaan. De vrouwen stemden meteen in.
Buiten zei Tineke: ‘Eindelijk hebben wij eens een keer geluk Chantal. Joop is tenminste geen klootzak’.
‘Nee, maar wel een volle zak’, giebelde Chantal en ze greep mij zomaar bij mijn zak. Ze boden aan om naar hun flatje te gaan voor een gezellig afzakkertje.
Ik dacht dat ik met Chantal de rest van de nacht verder zou gaan, maar daar had ik mij lelijk in vergist! Ik plofte op de bank en bekeek het vrouweninterieur. ‘Niet slecht’, dacht ik nog. Tineke en Chantal verdwenen in de slaapkamer. Nou, ik ben aardig wat gewend, maar toen ik ze weer zag, was het teveel van het goede. Chantal kwam dichterbij en zei: ‘Tineke en ik gaan vannacht jouw zak compleet leegmaken’. Zomaar haalde ze mijn stijve pik uit mijn broek! Even later zat ik in mijn blote kont. Tineke duwde mij achterover en schoof haar heerlijke kutje over m’n gezicht. Ze zei tegen haar vriendin: ‘Tal! Hij likt mijn kut!’ Waarop Chantal antwoordde: ‘En ik zijn heerlijke pik!’ Ik waarschuwde Chantal dat als ze zo door zou gaan met pijpen, ik haar strot vol zou spuiten. Maar Tineke greep in: ‘Niks ervan! Je gaat mij volspuiten! En je gaat Chantal eens even goed beffen!’ Tineke kreunde als een bezetene toen ze zich over mijn pik schoof. ‘Wat een heerlijke piemel’, kermde Tineke, ‘niet te groot, niet te klein. Hij zit als gegoten!’ Terwijl ik Chantal likte, kwamen de vriendinnen tegelijk klaar. Tineke gilde het uit van genot en moedigde mij aan harder in haar vriendin te rammen. Ik wist van geiligheid niet wat ik moest doen. Zeker niet toen Chantal zich hierin mengde door te kreunen: ‘Geef die geile teef maar de volle lading…!’ De vrouwen schokten hevig na, dat alleen al was een geil gezicht. Even later ging Chantal op haar zij liggen en gaf mij een knipoog. ‘Ga op je knieën liggen, dan kan hij er beter in’, snauwde ze tegen haar vriendin. Tineke deed wat haar werd gevraagd. Ze ging met haar gezicht naar Chantal zitten en hief haar kontje omhoog. Ik pakte meteen de billen en ramde in één keer mijn pik in haar strakke kutje. Ze gilde het uit van geiligheid. ‘Als je niet ophoudt met schreeuwen, dan snoer ik je bek dicht!!!’, zei Chantal. Ze had het nog niet gezegd of ze plofte voor Tineke’s gezicht op de bank. En ik mag dood neervallen als het niet waar is… Chantal pakte Tineke flink bij haar haren en trok het gezicht vol op haar kut. Meteen daarna begon ze te gillen: ‘Tineke! Lik mij slet! Lik me tot je erbij neervalt!
Heerlijke slet!’ Dit was teveel voor mij; ik spoot spetterend Tineke’s kut vol. Ik dacht dat mijn eikel uit elkaar klapte.
Nadat ik mijn pik voorzichtig teruggetrokken had, sprong Tineke van de bank en ging met haar volgespoten kutje bovenop het gezicht van vriendin zitten. Ze manoeuvreerde zichzelf zo dat zij nog steeds Chantal’s kutje kon likken. Man, wat een geil gezicht was dat, zo’n ingewikkelde en met sperma-overladen standje 69. Mijn pik was het hier ook mee eens, want die richtte zijn kop alweer op.
Ik duwde Tineke’s hoofd opzij en gleed met mijn hannes in haar mond. Gulzig begon ze mij te zuigen. Chantal, op haar beurt, lag zowat in katzwijm onder Tineke’s spermapoes. Deze haalde mijn pik uit haar mond en zei: ‘Zo lekkere pik, mhmmm… Nu het grotere werk!’ Ze drukte haar kutje nog vaster op Chantal die zichtbaar haar best deed om het allemaal bij te houden. Tegelijkertijd trok Tineke de knieën van haar gesmoorde vriendin omhoog en zei tegen mij: ‘Neuk haar maar hard Joop. Dat heeft ze graag!’ Gehoorzaam ramde ik mijn pik in Chantal’s kutje die behoorlijk vochtig aanvoelde. Te vochtig blijkbaar naar Tineke’s zin, want ze commandeerde: ‘Eruit ermee, en nat en wel in haar kontje. Hup, dan voelt ze tenminste nog wat!’ Dat vond ik helemaal interessant en binnen een mum van tijd drukte mijn eikel tegen het aarsgaatje. Als ik iets lekker vind, dan is het wel mijn pik in een vrouwenkontje stoppen. Binnen no-time ramde ik erop los, Chantal had het niet meer. Want nog steeds moest ze haar vriendin’s natte spermakut verstouwen. Kreunend, piepend, bijna gillend kondigde ik aan dat ik klaar moest komen. ‘Niets ervan!’, hoor ik Tineke nog zeggen. Ze pakte mij bij mijn pik en kneep in mijn zak. Dat ging zo hard dat ik er bijna van klapte. Moeizaam kwam Chantal overeind (ze had zeker een zeer kontje…) en schoof haar mond over mijn trillende pik. ‘Nu mag je komen’, zei Tineke rustig en ze liet mijn ballen los. Ik dacht nog: ‘Chantal zal mijn pik wel terugtrekken’, maar niks hoor. Ze zoog er juist harder aan! Rillend en bevend over heel mijn lijf spoot ik alles eruit. Ik zag Tineke zichzelf erop vingeren; mijn orgasme werd er alleen maar erger door.
Ze hijgde tegen Chantal dat zij ook mijn zaad wilde proeven. Hierop ging Chantal boven Tineke hangen en liet mijn sperma van haar in haar vriendin’s mond vallen. Toen kwamen die beide fantastische hoofden bij elkaar en de dames begonnen innig te tongen. Tineke vingerde nog steeds, heel erg heftig zelfs. Ik was moe, maar ik vond dat ik wat moest doen. Van achteren stopte ik eerst één en toen drie vingers in beide kutjes. Ook Chantal bevoelde nu, van voren, haar eigen schaamvlees. Steeds sneller tongden (de meiden bij elkaar), masturbeerden (de meiden bij zichzelf) en vingerden (ik bij de meiden) wij, totdat hun prachtige lijven strakgespannen klaarkwamen.
We waren moe, maar zeer bevredigd. Ik tenminste. We besloten dit zeker nog een keer te doen. En inderdaad, ik zie Tineke en Chantal iedere zaterdag sinds die avond. Ook heb ik verteld dat ik dit zou opschrijven, wat ze erg geil vonden. Ze beloofden mij bij de volgende ontmoeting foto’s te maken.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 3.5 / 5. Aantal stemmen: 2

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *