Sex dreef hen uit elkaar

4
(2)

Manon lag in bed en dacht na. Gisteravond waren ze voor het eerst met een ander meisje naar bed geweest. Annelies heette ze, een verschrikkelijk geile en leuke meid. Echt bi was Manon niet, wel gewoon heet. En daar dacht ze over na, waarom ze zo heet was.

Ze kenden elkaar al lang, Patrick en Manon. De eerste keer dat ze elkaar echt ontmoetten was op – inderdaad – een mooie lentedag – na schooltijd. Patrick was één van de stoere gasten op school; brutaal, haantje-de-voorste, een vechtersbaasje. Manon een net ontluikende bloem. De eerste twee jaar was ze een stil, hardlerend meisje geweest. Maar met het rijpen van haar lichaam toonde ze meer interesse in de wereld om haar heen. Alles was spannend, en ze zoog het leven op als lievelingslimonade door een rietje. Vooralsnog alleen, totdat op die bewuste dag Patrick op haar afliep. Verlegen keek ze naar de punten van haar schoenen. ‘Wil je me afzuigen?’, vroeg hij direct.
‘Afzuigen?’, herhaalde Manon. Ze herinnerde zich hoe haar buik drie keer in de rondte draaide. ‘Hier?’
‘Ah, ah’, schudde de jongen zijn hoofd, ‘stap achterop, dan rijden we naar het park’. Met deze woorden startte hij zijn brommer en gaf Manon zijn helm. Juist door dit gebaar, accepteerde ze het aanbod. Ze zag zichzelf achterop plaats nemen. Voordat ze het echt in de gaten had, reden ze weg. Ze scheurden door de winkelstraat. Van de spanning bonsde haar hartje tegen de binnenkant van haar slapen.
Binnen een mum van tijd waren ze in het park. Patrick reed meteen naar de openbare toiletten. Een stel schichtige homo’s stoof weg. Stijve, vochtige penissen stuiterden nog uit hun broeken. Manon rilde. De perversiteit van dit alles wond haar op. Ze stapten af, de jongen nam haar mee naar het stenen gebouwtje. Het stonk er naar pis, zweet en sperma. En weer trok een rilling door Manon’s jonge lichaam. Ze gingen een wc binnen. Hij deed haar jas uit. Langzaam schoof hij haar stretchbroek naar beneden. Zijn begerige vingers wriemelde al snel door het jonge vlees.
‘Allemachtig, wat ben je nat’, zei Patrick. Manon antwoordde niet, ze was daarvoor te geil. Ze spreidde haar benen en kantelde haar bekken naar voren. Ze ondersteunde zich tegen het vuile wc-wandje vol met graffiti. Ze hoorde haar kutje soppende geluiden maken. ‘Ooh jaah’, steunde ze, ‘ik ben mhmmm… Zo sssslecht’. De jongen kreunde, hij wist niet wat hij meemaakte. Haastig deed hij zijn eigen broek uit en zakte door zijn knieën. Hij pakte zijn pik en richtte die op het roze venusvlees van het geile meisje.
‘Mhmm’, zwijmelde ze, ‘niet erin. Ik zou je pijpen…’ Maar Patrick had daar geen oren voor. ‘Ooh, je maakt me gek!’, steunde hij uit en met een zucht duwde hij zijn lichaam naar voren. Zijn jonge, felle penis stootte diep in haar onderlichaam. Manon zuchtte, ze werd genomen. Ze voelde het harde vlees bezit van haar nemen; onbeschaamd, bot en nietsontziend. Ze vond het heerlijk. Manon pakte de knaap bij zijn schouders en duwde met haar rug nog harder tegen het wandje. Toen sloeg ze haar benen om zijn middel. De penetratie was compleet; de woeste kokkerd zat zo diep mogelijk in haar lichaam.
De jonge vrouw was niet zwaar, integendeel. De nozem kon haar gemakkelijk houden. Bij iedere stoot sloeg ze met haar rug tegen de dunne wand. ‘Neem me’, fluisterde Manon zachtjes in zijn oor, ‘neuk me te pletter’. Dit was voor de jongeling teveel. Met spastische schokken kondigde hij zijn orgasme aan. Hij wachtte niet op haar, deed verder niets om haar te behagen; het enige dat voor hem telde was zijn naderend hoogtepunt. Hij kreunde hard, greep Manon bij haar billen en spoot. Manon voelde warme zaadgolven binnendringen. Ze klemde zich met haar benen nog dichter tegen hem aan. Zijn knieën knikten hefit en al snel begaven zijn krachten het. Manon ging zelf staan en het warme vlees sprong uit haar. Sperma droop langs de binnenkant van haar benen.
‘Zo, dat was snel’, zei ze teleurgesteld. Toch meende ze dat niet. Het was altijd fantastisch als een man zo snel op haar klaarkwam; ze vond het eerder raar als het niet gebeurde. De knaap schudde zijn hoofd.
‘Jij bent erg’, zei hij, terwijl hij zijn broek ophaalde. ‘Jij bent echt heel erg’. De jongeman keek haar vuil aan. ‘Niets erger dan jij’, retourneerde Manon brutaal. De nozem wilde nog wat zeggen. Hij zocht naar woorden, maar die bleven uit. Hoofdschuddend liep hij weg, het openbaar toilet uit. Manon hoorde de brommer starten en wegrijden. Daar zat ze, op een vieze wc, met haar broekje op haar knieën en met mannenvocht dat uit haar lekte. Sperma dat vermengd was met haar eigen geil. Ze vond het heerlijk, ze genoot van de smerigheid waarin ze zich nu bevond. Haar vingertjes glibberden over haar vochtige schaamstreek, op zoek naar het bevredigende genot. Al snel vond Manon het lekkerste plekje van haar lichaam. Steeds sneller bewoog ze over het plekje net boven haar clitoris. Ze gooide haar hoofd naar achteren en keek naar de besmeurde muren.
‘Hier’, dacht ze, ‘op deze plek hebben talloze mannen sex met elkaar bedreven’. Ze kreunde, het gevoel werd intenser. ‘Ooh jaah, liters sperma is hier gevloeid. Hier, waar ik me nu zit te vingeren. Mhmm… Zalig. Oh jaah, ooh jaah!!!’ Manon kwam klaar. Haar beentjes spanden zich. Ze begeleidde haar orgasme met een intens gekreun. ‘Mhmmmm…. Heerlijk…’

Manon kronkelde na in bed. De herinnering aan de eerste keer met haar Patrick had haar weer naar haar kut doen grijpen. Ze betastte zich op de naweeën van haar hoogtepunt.
Patrick vond haar erg, maar even zo aantrekkelijk. Waarschijnlijk juist daardoor. Hij bleef die maanden daarna maar komen, en iedere keer was ze hem qua geilheid, opwinding en spelletjes de baas. Ook toen zij ging studeren en hij ging werken, bleven ze elkaar opzoeken. Ze kregen een relatie met elkaar, tot op de dag van vandaag waren ze samen.
Het was hen de laatste jaren goed afgegaan. Kinderen konden ze niet krijgen; Patrick had ‘lui zaad’ had de dokter gezegd. In het begin leek het wel alsof hij zich daardoor extra moest bewijzen, zo vaak gingen ze met elkaar naar bed. En haar hoorde je daarover niet klagen. Ze vond het heerlijk. Na verloop van tijd zwakte ook dat weer af, en het tweetal stortte zich op beider carrières.
Tot voor kort waren ze op een punt aanbeland dat het er allemaal niet toe deed. Overal waren ze al naar op vakantie geweest, alles hadden ze al gezien. Bijna als automatisch kwamen ze weer uit bij sex. Maar dat was niet meer zoals het was geweest. Het was Patrick die voorstelde het met een meisje erbij te doen. Manon vond het wel interessant. Ze plaatsten een advertentie, en drie weken later was het zo ver; Annelies zou komen…

Patrick en Manon hadden afgesproken dat de vrouwen eerst elkaar zouden leren kennen. Daarna zou hij er pas bij komen.

De bel ging. De zenuwen gierden door Manon’s keel. Ze deed open. Annelies was een mooie vrouw, dat zag ze meteen. ‘Hoi, ik ben Annelies’, stelde ze zich voor. Ze was zeker van zichzelf, en bekeek nieuwsgierig de vrouw van wie ze wist dat ze die zo meteen zou gaan liefhebben.
‘Manon’, stelde de gastvrouw zich voor en stak haar hand uit. Annelies keek haar onderzoekend aan, boog haar hoofd naar Manon toe en gaf meteen een innige tongzoen. Manon werd overdonderd, maar het voelde ook alsof haar onderbuik vleugels had. Eindelijk weer eens…

In de woonkamer deed Annelies haar jas uit en keek goedkeurend rond. ‘Jullie hebben een gezellig huis’. Ze draaide zich naar Manon die op het punt stond haar jas aan te nemen. ‘Kom eens hier’, zei Annelies. Manon kwam naderbij. ‘Weet je dat ik je erg aantrekkelijk vind’, zei ze op een zachte, lieve toon. Manon zei niets, maar haar onderbuik leek er nu niet meer te zijn. Alleen een grote, gapende en geile leegte.
Heel voorzichtig kwamen de vrouwenlippen weer dichterbij. Gaat ze het doen? Gaat ze het doen? Gaat ze het doen?, vroeg Manon zich in een razendtempo af. En ja, heel voorzichtig beroerden hun lippen elkaar weer, nog voorzichtiger, nog intenser dan zoëven. Nu tongde ze terug, voelde hoe de vrouwentongen elkaar opzochten. Vrijwel meteen werd de kus intenser, gepassioneerder.
‘Ooh mijn God, ik wil je. Hier, ik wil je voelen’, hijgde Annelies. ‘Doe je kleren uit’, hijgde Manon, ‘onze lichamen moeten elkaar voelen’. Annelies deed wat Manon haar vroeg. Ze keek steels naar haar terwijl ze zich langzaam van haar kleren ontdeed. Een enorm geil lijf in een borstrok kwam tevoorschijn. Borsten, twee heerlijk tieten zaten strak en geil opgebonden. ‘Laat dat maar aan’, zei Manon. Ze had inderdaad hetzelfde figuur als zij en dat zei Manon ook. ‘Manon’, zei Annelies zacht, ‘jij bent mooi’. Bewonderend zakte ze door haar knieën en begon Manon’s harde tepels te tongzoenen. Het voelde heerlijk. ‘Dat heb je zeker meer gedaan’, wilde ze kreunend weten. Annelies knikte instemmend. Ze genoot van Manon’s lichaam. Deze keek in de spiegel, naar zichzelf en naar de vrouw die haar beminde. De bewonderende acties van de nieuwe vriendin in de spiegel maakten Manon razend opgewonden; ze gaf zichzelf eraan over. Ze gooide haar hoofd in haar nek en genoot. De ene keer betastte Annelies haar schaamstreek door de stof van haar slipje, de andere keer volgden haar behendige vingertjes de randen van het onderbroekje om af en toe het blote, natte vlees in te schieten.
‘Doe je slipje uit’, zei Annelies hees, terwijl ze het zelf ook deed. Manon moest van haar plaats nemen op het bedbankje. Ze duwde haar benen uit elkaar en begon zeer intens te beffen. ‘Ooh, wat een lekker kutje’, stamelde ze onder het likken door. Dat wond Manon enorm op. Ze ontspande iedere spier in haar lichaam en liet Annelies’ kussende liefde tussen haar benen over zich heen komen. Manon werd gelikt, intens lief genomen. Ze richtte zich half op en zag en voelde Annelies’ volle borsten tegen de binnenkant van haar wijdgespreide dijbenen aan vlijen. Manon kwam klaar, voor de eerste keer bij een vrouw, met een vrouw. ‘Ooh schatje. ‘Ooh liefje. Ik geniet van je. Ik heb alles voor je over. Ik hou van je. Ik hou van je’, hoorde zij zichzelf kreunen. Met het aanzwellend orgasme, sprak ook Annelies haar intiemste gevoelens voor Manon uit. Het was alsof de wereld niet meer bestond, die harde eenzame wereld waar vrouwen nog meer alleen kunnen zijn dan mannen. Maar nu werd de essentie van het leven in twee natte kutten gezogen, opgehoopt en met een vreselijke ontlading weer naar buiten geperst. Zo was Manon nog nooit klaargekomen. Naderhand begreep ze dat ook Annelies een enorm hoogtepunt bereikte. Ze was namelijk nog nooit zo eerlijk tegenover iemand geweest en omdat ze zichzelf – natuurlijk – heftig had gevingerd.

Het vocht was duidelijk zichtbaar in de twee spleetjes toen ze innig tegen elkaar aanlagen. ‘Ik wil je mijn kutje laten zien’, zwijmelde Annelies terwijl ze haar nieuwe vriendin streelde. ‘Ik wil mij zo kwetsbaar mogelijk aan je tonen’. Voordat Manon begreep wat ze bedoelde, was Annelies op haar knieën gaan zitten en boog zo diep mogelijk voorover. ‘Ooh, wat heb jij een lekker kutje’, kreunde Manon. Er was totaal geen schaamte meer, alleen bloedgeile en eerlijke overgave. Manon hield van achteren Annelies’ schaamlippen uit elkaar. ‘Ooh ja, keur me! Mhmm, Keur de lesbische slet!’ De mooie vrouw draaide haar kontje zachtjes heen en weer en liet zich betasten. Af en toe hapte Manon in het geile vlees, haar gezicht raakte erdoor besmeurd. ‘Vinger mij, betast me terwijl ik dat met jou doe’, hijgde Manon. En vrijwel meteen liet Annelies twee, drie vingers in Manon’s neukgaatje verdwijnen. Maar het was de dames niet genoeg. Ze moesten elkaar nog meer voelen, nog meer beleven. ‘Zullen we Patrick erbij roepen?’, vroeg Manon.
‘Is dat je man?’, wilde Annelies weten. Manon knikte. ‘Mhmm, klinkt interessant, maar ik wil wel het meeste van jou genieten hoor’, waarschuwde de lesbienne, ‘daar kwam ik eigenlijk voor’. Manon voelde zich aan één klant schuldig tegenover haar vent. Maar aan de andere kant mocht bij blij zijn. Ze riep hem.
Patrick kwam opmerkelijk snel naar beneden. Aan de enorme bobbel in zijn broek was te zien dat hij het tweetal moest hebben staan begluren. Manon en Annelies keken elkaar veelbetekenend aan, maar zeiden er niets van.
‘Doe je broek eens uit’, beval Manon geilig. Ze voelde zich duidelijk in haar rol, was sterk. Patrick deed wat hem werd gezegd. Nauwelijks stond de man helemaal naakt voor twee vrouwen – zijn stijve lul onhandig achter zijn handen verbergend – of Annelies opende de aanval. ‘Niet zo verlegen joh, hier die stijve pik!’ Ze liet zich op haar knieën vallen en nam zijn penis in haar mond. Manon ging helemaal op de grond liggen, schoof onder het waanzinnige lijf van haar nieuwe vriendin door en drukte haar gezicht in dier venusstreek.
‘Aaah!’, geilkreunde Annelies en ze stootte in één ruk onverwacht naar voren. ‘Oempf’, hijgde Patrick die Annelies’ hoofd in zijn zak kreeg. Toen pas kreeg hij door wat zijn vrouw op de grond, onder die heerlijke andere vrouw aan het doen was. Zijn pik zwol meteen naar de uiterste stand. Hij probeerde Annelies overal te betasten, maar de vrouw hing wat naar achteren en genoot in volle overgave van Manon’s likken.

‘Ooh, ik hou er zo van’, bekende Annelies.

‘Ik wil niet anders’, was Manon’s gejaagde antwoord, tussen twee liefkozingen door.
Patrick dacht dat hij niet goed werd, zo geil werd hij hiervan. Hij stond op en befte zijn op haar rug liggende en eveneens beffende vrouw.
Met een lang aaneengerekt gekreun kwam Annelies voor de eerste klaar. Patrick zag haar vingers verkrampen, en dat maakte hem zo geil dat hij als een waanzinnige aanviel op zijn vrouws werkelijk zeiknatte kut. Manon – op haar beurt – duwde onafgebroken haar gevoelige venustreek tegen het gezicht van haar eigen vent. De overgave aan de lesbische sex was voor haar zo nieuw, zo anders… Intens kreunend ontving zij haar eigen hoogtepunt. Nog narillend richtte Annelies zich op en viel in Manon’s verkrampte armen.

Manon’s tenen kromden zich in de matras. Nu zij er weer over nadacht schaamde zij zich wel een beetje. Annelies en zij hadden Patrick werkelijk als een hond behandeld. Inderdaad, hij had helemaal niets ingebracht. Nadat ze waren klaargekomen, hebben ze heel lang in elkaars armen gelegen. Ze kon zich niet eens meer herinneren waar haar man toen was, of wat hij deed. Uiteindelijk mocht hij hen neuken, één voor één, van achteren en van voren. Toch deed hij alleen die dingen die zij hem lieten doen.

Annelies is die nacht blijven slapen. Ze lagen met z’n drieën in bed, Patrick helemaal rechts en alleen. Zij in elkaars armen. Ja, ik ben een geil wijf, erkende Manon voor zichzelf, en Patrick heeft mij nooit helemaal kunnen hebben. Wat voor spelletjes we ook doen, hij zal het nooit helemaal kunnen bolwerken. En er achteraan blijven lopen. Manon huilde, er stond iets onvermijdelijks te gebeuren.

Een half jaar later waren ze gescheiden.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4 / 5. Aantal stemmen: 2

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *