Hansje mijn vrouw, maaike haar vriendin

3
(1)

Mijn naam is Anton en ik ben 28 jaar. Hierbij enige kopieën van foto’s gemaakt door een professionele fotograaf. Ook bijgesloten, op flop, het verhaal hoe dit allemaal zo gekomen is. Ik heb zoiets geils meegemaakt dat mijn leven daarna alleen maar hierom draaide. Vandaar de foto’s, want ik speel het regelmatig na.
Ik hoor wel of u publiceert. Als niet, dan vertrouw ik u erop dat niets wordt geplaatst en dat u alles terugstuurt. Groetjes,
Anton

Hansje, mijn vrouw, is er met haar beste vriendin vandoor gegaan. Wij kenden Maaike al vanaf de middelbare school. Het was een schat van een meid hoor. Aan één kant vervloek ik die twee wat ze mij hebben aangedaan. Maar aan de andere kant vind ik het heel belangrijk dat zij samen gelukkig worden. Zeker nadat wij de nu volgende ervaring met z’n drieën hebben beleefd, en ik dus iedere keer weer opnieuw. Met andere vrouwen.
Hansje en ik waren niet gelukkig. Vooral op sexueel gebied konden wij niet zo goed met elkaar opschieten. Vroeger was zij een hete donder. Op dat gebied had Maaike altijd iets van ontzag voor haar. Hansje kon iedere jongen krijgen die ze maar wilde. En dat waren er nogal veel in die tijd. Ze wilde ze allemaal, want de eerste keer was voor haar het meest spannend. Toch stond ze niet te boek als slet. ‘Dat komt omdat je de jongens imponeert’, zei Maaike dan altijd. ‘Ze durven niet over je op te scheppen. Ze hebben het gevoel dat jìj ze genomen hebt’.
Maar goed, Hansje leerde mij kennen. En ik was eigenlijk hetzelfde. Ze spraken met ontzag over mij. Ook ik was voor een grote groep aantrekkelijk, vrouwen dan wel te verstaan. En ook ik wilde ze allemaal hebben, voor één keer. Maar samen ging het niet zo goed. We konden niet met elkaar sex’en. Dat bleek vooral later, nadat de verliefdheid over was. We modderden nog een paar maanden zo aan, maar het was niets. Hansje begon erover. Dat we het misschien eens moesten proberen met een derde erbij. Na enig aarzelen leek mij dat wel wat. We kwamen uit op Maaike, haar beste vriendin. Als het dan toch een triootje moest worden – een man erbij, daar wilde ik niet eens aan denken – dan met iemand die wij allebei vertrouwden: Maaike.

‘Hoi, wat fijn dat je er al bent’, zei Hansje in de gang. ‘We hebben een hele avond te gaan, dus ik dacht laat ik op tijd komen’, antwoordde Maaike geheimzinnig. Anton kwam erbij staan. Hij voelde zich een beetje buitengesloten. Het was duidelijk dat de vrouwen al heel wat besproken hadden.
‘Anton gaat even weg, zoals wij hebben afgesproken toch?’, vroeg Maaike toen ze de man zag. Hansje knikte, vooral naar haar man. Deze droop af, nog ongeruster. Toch vond hij dit allemaal wel geil.
Ze had haar jas nog niet uitgedaan of Maaike bood zich al aan. Hansje knoopte verleidelijk het blousje van haar vriendin los. Teder liet ze de mouwen van Maaike’s armen afglijden. De twee vrouwen rilden al van opwinding. Hansje zocht met haar mond de harde tepels van haar vriendin. Haar tong rolde plagend over dier forse borsten. ‘Waarom wil je me nu voor je alleen hebben?’, vroeg Maaike tergend met gesloten ogen.
‘Ik heb hier zo naartoe geleefd. Ik wil eerst zelf ontdekken wat het is om het met jou te doen’, antwoordde Hansje geilig. ‘Altijd maar die geile, afgeneukte pik van Anton erbij, dat is ook niet alles’. Maaike lachte opgelucht. Het gesprek dat ze de vorige avond hadden gehad, was blijkbaar goed aangekomen.
Terwijl Hansje bezig was met de goddelijke borstpartij van Maaike, drukte ze haar venusheuvel tegen haar bovenbeen. ‘Als ik nog even zo door ga, dan schuur ik me klaar op jouw been’, hijgde ze in het oor van Maaike. ‘Waarom zou je het niet doen? Ik ben er toch voor?’, antwoordde Maaike uitnodigend. Hansje kreunde.
Aan elkaar plukkend stommelden ze naar de slaapkamer. Vanuit de tuin zag Anton ze gaan, met een intens gevoel in zijn buik. Daar ging zijn vrouw. Met haar vriendin. Naar bed. Hij zag de ogen van Maaike. Die rustige ogen. Hij realiseerde zich dat Hansje’s vriendin hier al zo lang op had gewacht.
In de slaapkamer vielen de vrouwen al zoenend op het bed. Binnen een mum van tijd hadden ze zich ontdaan van hun kleren en bewogen intensief met hun naakte lijven tegen elkaar. Maaike gaf zich helemaal. ‘Ik heb altijd van je gehouden’, bekende ze fluisterend. ‘Toen je gisteravond hiermee kwam was het als een langverwacht geschenk uit de hemel’. ‘Ooh Maaike…’, kreunde Hansje, ‘Wat eerlijk! Wat geil!’
Maaike voelde een trillende hand over haar zachte borsten strelen. Een onervaren hand in de lesbische liefde, dat wel. En dat kon zij niet zeggen.
Op het ritme van de liefkozingen op haar borstjes, streelde zij over haar eigen schaamstreek.
‘Wat doe je nu?’, vroeg Hansje leergierig. ‘Ik betast mijzelf schatje. Tegelijk met de jouw strelingen, heerlijk’. Hansje wurmde haar hand onder die van haar vriendin en leerde wat zij lekker vond. Even later nam ze het van haar over.
Maaike lag op haar rug en spreidde zo wijd mogelijk haar benen terwijl ze zich door Hansje liet vingeren. Ze zuchtte intens. Met haar armen dirigeerde ze haar vriendin in standje 69. De twee vrouwen kreunden in overgave toen Hansje zich liet zakken. Voorzichtig likte Hansje aan het kutje van haar vriendin. Ze had nooit geweten dat het vocht van een vrouw zo zoet en geil kon smaken. Af en toe stak ze haar vinger erbij in het nauwe gaatje. ‘Oh jee’ veinsde Maaike verontschuldigend, ‘ik word geloof ik helemaal nat van onderen’. ‘Dan zal ik het even droogmaken’, zei Hansje geil. Ze voelde zich helemaal zoals zij dacht dat een opgewonden lesbienne zou zijn.
Even later befte ze echt. Ze genoot met volle teugen terwijl van onderaf het genot door haar onderlichaam gierde omdat zij daar werd gelikt door Maaike. Zo was zijzelf nog nooit gelikt!
Steeds wilder raakten de vrouwen in elkaar verstrengeld. Hansje bedacht zich dat zij in haar echtelijk bed vrijde met Maaike, een vrouw! En dat alles naar hen rook. Ze wentelde zich geil in de lakens, genoot ervan, en ze probeerde zoveel mogelijk van haar en Maaike’s lichaam uit te wrijven. ‘Ooh, je wordt helemaal wild!’, hijgde Maaike. ‘Ja, ik wil meer. Ik wil je, ik wil je helemaal!’ ‘Oké’, zei Maaike bedachtzaam, ‘daar weet ik wel wat op’. De mooie lesbienne tastte onder het bed en haalde een voorbinddildo tevoorschijn. ‘Hier, bind maar om. Dan kun je me nemen. Voel je zelf ook nog wat aan dat heerlijke dingetje van je’, geilde ze.
Even keek Hansje haar vriendin bevreemd aan. Hoe weet je dat allemaal? Hoe komt het dat je deze dingen allemaal bij je hebt?, wilde ze vragen. Maar wat deed het ertoe? Als het maar lekker is, dacht ze en bond de kunstpenis om.
Nauwelijks stuiterde de rubberen piemel voor haar lichaam, of Maaike zat al op haar knieën voor haar. Ze stak haar kontje uitnodigend in de lucht. ‘Hou me vast, aan mijn borsten. En druk dat ding in mijn kut. Neuk me! Neuk me hard!’ Hansje deed wat ze vroeg.
Maaike snakte naar adem. Hansje neukte op een manier zoals zij voelde hoe het moest: zacht, totaal en intens.
Met de pik diep in haar lichaam voelde Maaike haar vriendin stevig tegen haar billen drukken. ‘Is het lekker?’, vroeg ze hees over haar schouder. ‘Ja, heerlijk. Het is net alsof ik het echt bij je doe. Alsof dat lekkere gevoel bij mijn klitje al bij het puntje van de pik begint’.
Maaike zat op haar knieën. Ze boog met haar lichaam helemaal naar voren waardoor haar borsten en hoofd op het bed kwamen te liggen.
Hansje had haar vriendin bij de heupen gepakt en neukte met lange gestage bewegingen. Toen kwam Anton binnen.
‘Allemachtig, wat gebeurt hier allemaal!’, riep de man uit. Hij vond het verschrikkelijk geil om te zien. Maar tegelijkertijd sneed dit beeld als een pianosnaar door zijn borst.
Hansje keek op, twijfelde even wat ze zou moeten zeggen of doen, maar pompte meteen daarna gewoon door. ‘Nou, zie je toch’, zei ze droog. Maaike werd overvallen door een geilaanval. Ze klauwde in de lakens, keek de man recht in zijn verbijsterende ogen aan en kwam toen klaar. Anton staarde sprakeloos terug. Hij zag het van druk opbollende en steeds roder wordende gezicht van Maaike. Haar aderen die opzwollen, nekspieren die zich fantastisch vertoonden. De man kreeg kippenvel. Hij begon over heel zijn lichaam te trillen, moest zich aan de deurpost vasthouden om niet te vallen. En vanuit zijn ooghoek: Hansje. Zijn Hansje die pompte, haar best deed, om Maaike een zo’n fijn mogelijk orgasme te bezorgen. Een beeld dat in zijn hersens brandde. Iets waarvan hij wist dat hij het nooit meer kwijt zou raken.
‘Pfoooh!!!’, proestte Maaike het uit, waarna ze meteen heftig met haar kontje begon te rillen. Ze keek niet meer naar de man, maar draaide zich om – nog steeds met de kunstpenis in haar onderlichaam. Hansje boog zich naar Maaike. De voorbinddildo floepte uit haar vochtig spleetje. De twee vrouwen omhelsden elkaar. Anton stierf, maar wel met een stijve pik in zijn broek.
‘Zullen we hem er nu maar bijnemen dan?’, vroeg Maaike na een lange tongzoen. Hansje knikte. ‘Ja’, zei ze koel, ‘nu is het wel tijd voor hem erbij’.
Anton was nauwelijks bekomen van het enorme orgasme dat Maaike zojuist had laten zien. En hoe zijn vrouw daarop reageerde. Hij wist zich geen raad. ‘Ach, kom op!’, moedigde Maaike hem aan. ‘Wat kan jou dat nou schelen?! Laat die vette pik van je zien. We zien heus wel dat ook jij een nat en gevuld slipje hebt’. Schoorvoetend kwam Anton dichterbij, maar toen ging het snel. Maaike greep de man bij zijn armen en trok hem op het bed.
De twee vrouwen ontdeden hem vliegensvlug van zijn kleren. Anton had hier eigenlijk geen zin in, niet meer. Maar zijn pik liet andere taal zien. Toch probeerde hij wat te protesteren.
‘Hoorde jij iemand wat zeggen?’, vroeg Hansje aan haar vriendin. ‘Nee hoor, ik hoor niks’, grinnikte Maaike die zag dat Hansje met haar natte kutje op het gezicht van haar man zat. ‘Ooh’, klonk het gesmoord, ‘wat zijn jullie een stel teven!’ Hierop gooide de vrouw al haar gewicht in de strijd. Anton gaf zich gewonnen. Maaike keek met bewondering van de zich nu in alle fierheid oprichtende en trillende lul.
‘Harder, harder. Ja, doe het’, klonk het onder Hansje’s dijen. Dit wond Maaike op en ze begon met Anton’s pik te spelen. Er ook aan te likken. ‘Lik me’, gebood Hansje hees. Maaike hoorde dit en dacht dat ze gek werd. Ze moest zichzelf van Anton’s pik wegsleuren om er niet in te bijten. Er zat maar één ding anders op; hem in haar eigen lichaam te verbergen. Een moment later werd Anton bereden, door de vriendin van zijn vrouw.

Hansje bleef met heel haar gewicht op het gezicht van haar man zitten. Ze keek tussen haar benen, en zag alleen zijn voorhoofd en haren onder zich. En het topje van zijn neus, dat in haar lies lag. Ze had altijd al weinig respect voor haar man kunnen opbrengen, maar nu was het helemaal weg. Ze begon zichzelf te vingeren. Af en toe duwde ze geïrriteerd de neus van haar schaamstreek weg. Ik moet er natuurlijk wel goed bij kunnen, vond ze.
Anton genoot van de vernedering. Eindelijk, na maanden van gespannen stilte, was het er deze avond van gekomen. Hij was Hansje kwijt. Zeer waarschijnlijk aan Maaike, zo voorvoelde hij. En dit, dit was de laatste keer dat ze met elkaar vreeën. Hij wist het, hij voelde het en het was overduidelijk te merken. Na deze sexpartij zouden Hansje en hij nooit meer dezelfden kunnen zijn. En vreemd genoeg maakte hem dit zo geil, zo ontiegelijk opgewonden. Er was weinig voor nodig om hem klaar te laten komen. Maaike voelde dat. De pik in haar werd niet zozeer groter, als wel harder in haar vagina.
‘Hans, ik geloof dat-ie gaat spuiten’, zei ze voorzichtig tegen haar vriendin, de vrouw van de man die in haar zat.
‘Haal hem er dan af!’, zei Hansje bits terwijl ze zelf van haar man’s gezicht sprong. De twee vrouwen hoorden Anton een fikse teug lucht inademen. Vrijwel onmiddellijk spoot het sperma uit zijn pik.
Hansje en Maaike zaten aan weerszijden van zijn onderlichaam. Schokkend van de genotsgolven keek Anton naar de onderkant van zijn lichaam. Hij zag de vrouwen zich wentelen in zijn vocht terwijl ze elkaar diep in de ogen aankeken. Er leek geen einde te komen aan zijn orgasme.
Uiteindelijk ebde de zoete pijn weg. Hij rilde, wilde zich oprichten naar zijn vrouw. Maar Hansje werd alweer onder handen genomen door haar vriendin. Allebei besmeurd door zijn sperma. Ze lieten hem echt links liggen. Het was gebeurd. Stilletjes kroop hij van het bed en verdween uit de slaapkamer. Beneden deed hij de televisie aan. Keek naar Veronica, naar Kim. Kim van Kim’s Kontakten en TUK. Hij was jaloers op de vrouwen en mannen die gelukkig met elkaar konden zijn, in de liefde en in de sex.
Een week later was Hansje weg. Ze trok bij Maaike in. En Anton? Anton stortte zich op het erotisch nachtleven op zoek naar de sensaties die hij in de laatste sexpartij met zijn vrouw beleefde.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 3 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *