Een avondje kim’s café

0
(0)

Het gaat goed met ons Kimmetje. Maar dat wisten wij eigenlijk al, toch? Een tijdje geleden belde zij mij op. Waarom ik niet meer zo vaak in haar Café kwam… Tja, waarom eigenlijk niet? Ik heb het de laatste tijd druk (ook met Tanja, en haar veeleisende spelletjes – Tan, daar ga ja!), en op de donderdagavonden moet ik tegenwoordig naar college. Jawel, d’n ‘ouwe’ De Wijnemaere studeert weer! Maar goed, het TUK Café had ik inderdaad al een tijd niet bezocht voor mijn doen. Ik besloot een avondje te spijbelen.
Overigens, er zijn inmiddels toch wel wat vragen binnengekomen over wie Rachel (de Wijnemaere) nu eigenlijk is… Wel, ik prefereer wat mijn uiterlijk betreft anoniem te blijven. Ik bezoek heel wat sex happenings, en niet alleen voor mijn plezier. Ook ben ik er voor de broodnodige inspiratie (pfff, zwaar woord). Vaak sta ik wat achteraf en observeer de taferelen; op de podia, maar ook de mensen die kijken. Hun stijgende opwinding, en wat ze dan met elkaar doen, wat ze tegen elkaar zeggen. Maar als het te intiem wordt, dan haak ik af hoor. Ik laat jullie wel je privacy. Maar allez hè, dat soort dingen kan allemaal niet meer als je mij zou herkennen, begrijp je?

Rond een uur of tien kwam ik binnen. Het was al behoorlijk druk. Ik glipte naar boven om Kimmetje en haar ‘gevolg’ even te begroeten. Nou, dat was in elk geval weer als vanouds (…). Ja-ja, maar goed, ik kon niet al te lang blijven, want de meiden wilden naar jullie toe.
Ik nestelde mij ergens achterin, nam een portje, bestelde er nog één, en toen was het zover… The show began!
Nicky beet het spits af. De lange en vooral jonge blondine ken ik al wat langer dan vandaag. Ik weet dat ze iedere keer toch altijd wel een beetje zenuwachtig is. Vóóraf wel te verstaan… En ja hoor, ze had nog niet het podium betreden, of ik zag weer die bekende blik van haar. Zoals ze naar jullie kijkt voordat ze ook maar iets heeft gedaan. Volgende keer moet je eens op haar lijf letten. Kippenvel heeft ze, kippenvel als ze ziet dat jullie je aan haar verlustigen. Dat is dan háár moment, vanaf dan kan ze zich laten gaan. Wíl ze zich laten gaan…
De muziek pompte door de zaal, niet te hard, maar hard genoeg om je borsten op te pakken en mee te laten deinen (zo voel ik dat dan hè). Ze danste, zwierde, liet haar lijf zien terwijl ze zich opwindend uitkleedde. Mhmmm, wat is zij een hete donder, wat kan zij zich laten gaan!
Ze haalde een flinke rubberen dildo tevoorschijn. Het was mooi om te zien hoe jullie als één persoon op je tenen gingen staan. De flinkste mannetjesputters verstomden in bewondering, de vrouwen opgewonden of in pure verbazing. ‘Dat ze dat doet!’ Of bedoelde je misschien: ‘Dat ze dat durft! Hoe zou het zijn…?’
Nicky belandde op de grond. Zelfs van mijn plaats af was haar opwinding- en inspanningszweet te zien. Ik moet bekennen dat ik daar wel een beetje geil van werd. Slepend maakte zij zichzelf open. Degenen die tegen het podium aanstonden, moeten toen al in haar kutje hebben kunnen kijken. De lange, mooi gevormde blondine nam de dildo in haar knuist, en zette die stoer tegen haar schaamlipjes. Langzaam, heel langzaam drukte ze door. Een collectief gekreun steeg uit de menigte op.
Ze wierp haar hoofd in haar nek, spreidde nog meer haar benen, en al snel gaf zij zich over aan een enorm heftig masturbatiespel. Ooh! Wat kan die meid zichzelf heftig neuken zeg! Met lange halen drong zij keer op keer het stijve rode rubber tussen haar benen.
Nicky zat op haar kontje, en ondersteunde zich met één hand zodat jullie het allemaal goed konden volgen. Toen liet zij zich op haar rug vallen, om ook nog haar clitoris te stimuleren. Al snel krabbelde zij weer op haar knieën. Ik weet dat zij dan op het punt staat klaar te komen. En ja hoor, het was zover. Ze boog nog één keer diep naar voren, en drukte zo diep mogelijk de penetratiestaaf in haar lichaam. Langzaam bracht ze haar lijf weer naar achteren, moest zich wederom met één hand ondersteunen, en drukte hard met de palm van de hand waarmee ze zichzelf neukte tegen haar schaamstreek. Schokkend en ongecontroleerd heen en weer-wippend op haar knieën kwam ze klaar. Haar lichaam bewoog op de golven van het genot dat zij zichzelf toebracht. En jullie, ik, zaten te kijken… ‘Dat ze dat durft! Hoe zou het zijn…?’
Met knikkende knieën besteeg Nicky weer de trap. Even mijmerde de zaal nog wat na, maar al snel gingen jullie weer over tot het tussenprogramma: dansen en sjansen!
Niet veel later kwam Nick alweer naar beneden. Jullie, wij, keken op. Nog zo’n showtje zou er zeker wel ingaan! Maar dit zou wat anders worden. Achter haar verscheen een nieuw gezicht voor mij, een man. En wat voor een man! Donker, met een imposant gezicht, een bos dreadlocks erboven waar je u tegen zegt, en een pik… Een bobbel in dat geilige zilverkleurige broekje van hem, dat was gewoon niet normaal meer!!! Kimmetje had het wel eens over hem gehad, maar dat hij zo zou zijn… Daar had je mij weleens op voor mogen bereiden schatje!!! Maar goed, bijna gleed ik van mijn kruk toen die twee aan de slag gingen. Mon Dieu, wat een hunk, wat een neukstier was dat! Ennuh, die mening waren jullie ook toegedaan. De muziek stopte namelijk even, en Nicky en Black Jack (zijn naam) gingen onverstoord verder (wat wil je, zou ik ook doen!). Jullie bleven allemaal stil, zeer onder de indruk. Overigens, nog een bestraffend woordje – inderdaad bestraffend, en het kan mij niet schelen ook! – naar de huisfotograaf: ‘Jongen, ik weet dat jij geen bi-gevoelens koestert, maar om Joe’s pik op de foto’s zó te negeren, daar doe je toch heel wat mannen (en vrouwen sowieso natuurlijk) tekort mee hoor. Phuh!
Jack en Nicky deden wat ze voelden, en voelden wat ze deden. Ik kon slechts één ding ontdekken dat van te voren afgesproken was. En dat was dat die enorme, donkere pik zo lang mogelijk in de broek bleef. Godallemachtig, tis dat ik erover door moet schrijven…
Maar lang hield onze Nick het ook niet meer uit. Overduidelijk gretig schoof ze het showslipje over de donkere en gespierde billen, en verstopte het gigantische apparaat in haar mond. Maar Jacky Boy was te groot, ze kokhalsde merkte ik, en begon er vervolgens aan te likken. Haar tong volgde de erop liggende aderen. Vanaf mijn plekje fantaseerde ik dat ik het was die het ding in mijn handen had. Dat ik het gewicht ervan in mijn handpalmen voelde, dat het kloppen van zijn opwinding tegen mijn vlees gebeurde. Nog een reden waarom ik graag anoniem wil blijven. Ik kan nu gemakkelijk vertellen dat ik zó onrustig op mijn kruk draaide, dat ik een beetje ben klaargekomen. Klein beetje maar hoor, ach ja…
Het liefste wilde ik dat hij haar zou penetreren, zou nemen, zou gebruiken. Maar dat was blijkbaar het enige andere wat ze van te voren hadden afgesproken om niet te doen. Was ze ineens ongesteld geworden? Of hij te groot? Ik weet het niet, maar ik hou het op het laatste. Want al vloeide ik de hoeveelheid water die dagelijks door de Ieper stroomt bij elkaar, zo’n pik moét er gewoonweg bij mij in! Maar goed, ik laat mij geloof ik weer een beetje gaan.
Even kreeg ik een extra opwindingsgolf te verduren. Er spatte vocht! Van hem naar haar! Urineerde hij haar onder?! Of…, het zou toch geen sperma zijn?!!! Gelukkig, want dat had ik helemaal niet gehouden. Net zoals zovelen van jullie trouwens, liep ik wat meer naar rechts en zag dat het champagne was. Jack spoot Nicky’s schaamstreek onder de prikkel-bubbels! Met haar armen helemaal gestrekt en haar benen wijdgespreid kronkelde zij op de grond. God, wat kan die meid zich heerlijk laten genotsmartelen zeg!
Jack bevochtigde ook zijn eigen lichaam met de kostelijke mousserende wijn, met de nadruk op zijn machtige pik. Het tweetal maakte aanstalten om in 69 te gaan liggen, en wij zagen even zijn druipende en van het voorvocht glimmende penis in vol ornaat naar ons toe wijzen. Ik had het niet meer, en bad dat het snel over zou zijn. Gelukkig werd hieraan snel gehoor gegeven. De muziek stopte, en voordat wij het wisten waren Jack en Nicky van het podium verdwenen. Ik vermoedde dat Black Jack het ook niet meer hield. Hij moest wel verdwijnen om niet voor jullie ogen klaar te komen.
Nu was ik het die knikkende knieën had. Ik had werkelijk moeite om zo onzichtbaar mogelijk naar het toilet te gaan.
Hoelang ik daar geweest ben, weet ik niet meer. Ook kwam ik onderweg nog een bekende tegen. Maar eenmaal weer op mijn barstoel, stond Black Jack weer in de schijnwerpers! Nicky had het estafettestokje aan hem doorgegeven; de acts zaten werkelijk goed in elkaar!
De grootse man spoot zichzelf met slagroom onder en haalde iemand uit het publiek. Dat was Conny! De vrouw die Kim een aantal maanden had geschreven, de vrouw die Kim wat later op de beurs heeft ontmoet, en de vrouw die door haar man met Kim werd verrast bij haar thuis… Natuurlijk was dit vooraf besproken. In Kim’s TUK Café gebeuren alleen maar dingen die je zelf wil. Maar dat het wel leuk en spannend was om te zien, da’s helder.
Conny moest likken – likken kreng! – en deed dat in volle overgave. Ze genoot van de gespierde neger, haar man keek goedkeurend vanaf de dansvloer toe. Ik keek naar diens broek, die best wel een maatje of twee groter had mogen zijn. Diezelfde man kreunde toen Jack Conny’s rokje oplichtte en aan ons liet zien dat het hete teefje geen slipje aan had. Jullie keurden haar, en het was goed. Onder veel applaus, vooral van de dames onder jullie, eindigde dit programma-onderdeel.
Hadden we nu alles al gehad? Nee, een echte penetratie was nog niet aan bod geweest. Ik nam mijn vierde (vijfde?) portje, wilde net aan de gastvrouw vragen of dat nog steeds aan bod kwam, toen Brenda en Dave werden aangekondigd.
Ah, dacht ik, dat is dus toch begonnen! Dat stellen, gewoon Kim’s Kontakten- en TUK-lezers zoals jullie, voor de ogen van het publiek met elkaar de liefde bedrijven. En het was mooi om te zien, vooral de spanning van de eerste keer. Hun eerste keer, voor jullie en mijn ogen…
Om het niet meteen zo zwaar te maken, smeerde ook Brenda zichzelf met slagroom in dat Davey eraf kon likken. Binnen een mum van tijd was het tweetal poepienaakt. De opwinding straalde van hun lijven. Brenda had zichzelf als een echt hoertje opgemaakt. En je kan van Dave zeggen wat je wilt, maar stijf dat die goede man kan blijven! Echt een hele prestatie!
Ze neukten met elkaar, bedreven de liefde, zoals ze dat naar eigen zeggen iedere dag doen. Maar nu was het op het podium, met 4-, 500 ogen op hen gericht. Het was hun eerste keer, zo vrij, zo open. Natuurlijk waren ze nerveus, maar tegelijkertijd bloedje geil, iedereen keek…
Brenda had de overduidelijke voorkeur hem te berijden. Je zag haar op zijn schoot zitten, en je wist dat zijn pik tot diep in haar lichaam priemde. Een erg geile gedachte. Nog opwindender was dat je heel goed zag dat de vrouw met kleine beetjes heen-en-weer bewoog. Met haar clitoris over zijn pezige onderbuik. Brrr…, ze bevredigde zichzelf op deze manier, zij beukte hem!
Opeens zagen wij haar beenspieren aanspannen. De vrouwen onder u weten het, de mannen kunnen het ongetwijfeld voelen. Haar kutje die zich om zijn pik spande; Brenda kwam klaar. Ze was een stille, misschien kwam dat ook wel omdat wij allemaal keken. Maar dat ze haar hoogtepunt bereikte, daar was voor mij geen twijfel over mogelijk. Je zag de vrouwen hun halzen rekken, ‘Dat ze dat durft! Hoe zou het zijn…?’
Met Brenda’s orgasme, nam ook Dave’s opwinding af. Het was genoeg, zij was bevredigd, hij ook. Het blijft moeilijk voor de mannekes in het openbaar hun zaad te verliezen.
Onder luid applaus verliet het tweetal de bühne, de mensen stroomden weer naar de bar. En even later pompte de dansmuziek weer door de discotheek. Het was 00.30 uur, het officiële programma was afgelopen. Een groot aantal mensen ging weer op huis aan, de die hards bleven. Zij weten dat tegen het eind van het café nog de meest geile zaken gebeuren. Stellen waarvan de vrouw zich spontaan aanbiedt (of wordt aangeboden), mannen die geil tegen elkaar aanschurken, die enkele travestiet die ruw ‘gebekt’ wordt (zijn eigen woorden), en meisjes die net even te ver gaan met elkaar tijdens het dansen…
Een hete climax van een geile avond. Ja, na een avondje Kim’s Café had ik weer inspiratie genoeg voor de komende weken.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *