Vrij

0
(0)

Het was een warme dag. Mandy verveelde zich. Ze ging op bed liggen, zo meteen zou ze wel naar het strand gaan. Ze hoefde niet meer te werken. Ze hoefde nooit meer te werken. Als aupair was ze naar Ibiza gegaan, nadat ze in haar laatste jaar van de middelbare school was afgetrapt. Maar ook blèrende kinderen en huishoudelijke klusjes deden haar niet veel. Zonder zich af te melden, bleef ze weg. Een week voordat haar geld op was, maakte ze de stap haar lichaam voor geld te verkopen. Gewoon, zomaar, een logische stap vond ze zelf. Ze had er totaal geen moeite mee. Integendeel, ze vond het heerlijk.
Ze spreidde zo wijd mogelijk haar benen, bevoelde ze zichzelf achter het slipje. Deze hield ze aan omdat het stiekeme ervan haar extra opwond. De warme ochtendzon scheen door de vitrage op haar steeds geiler wordende lijf. Hoe ze haar benen ook van elkaar af hield, de opwinding kon maar niet tot een hoogtepunt komen. Daarop besloot ze haar benen aan de spijlen van het bed vast te binden en zichzelf te blinddoeken. Niemand kon haar zien, niemand kon plotseling binnenkomen; ze voelde zich veilig.
Daar lag ze dan, vastgebonden en kwetsbaar op het bed en zichzelf helemaal overgevend aan haar eigen lichamelijke lusten. Ze vingerde niet op een pik of een geil, bezweet jongenslijf zoals vroeger. Neen, ze masturbeerde op alles, op kutjes, op borsten, mannenlijven, en vooral op haar eigen geilheid, haar eigen slechtheid. Alles wat ze deed, vond ze lekker. Keer op keer kreunde ze tegen zichzelf dat ze zo’n lekker poes had. Haar vingers glibberden over al haar lekkere plekjes; haar eigen vingers over haar eigen geile kutje. Drie keer achter elkaar kwam ze klaar. De bedspijlen schokten keer op keer met haar orgasme mee.
Ze genoot van de verveling en van haar eigen lichaam. Ze keek naar haar borsten. Haar geweldig mooie borsten waar ze zo trots op was. De mooie jonge meid maakte zichzelf los, stond op en ging voor de spiegel staan. Rode striemen gaven de plaats aan waar haar boeien tijdens het orgasme in haar armen waren gedreven. Ze voelde zich mooi, geil en helemaal zichzelf. Een jaar geleden wist ze nog van niets. Maar nu, nu deed ze alles met zichzelf, en liet ze alles met zich gebeuren, waar ze over droomde.
Mandy werd weer geil. Ze liep naar buiten en ging tegen de afscheiding met het andere balkon aanstaan. Ze wilde haar hele lichaam ergens tegenaan drukken. Onbeschaamd duwde ze zichzelf tegen de schutting en kreunde zachtjes: ‘Oh, wat ben ik geil. Oh, wat ben ik een hete snol’.
Nog even en ze zou naar de slaapkamer moeten hollen om zichzelf te bevredigen. Alhoewel ze geheel met zichzelf bezig was, hoorde telkens een vreemd soppend geluid. Nu ze bij de afscheiding stond, hoorde ze dat duidelijker. Verwonderd gluurde Mandy naar het andere balkon. Ze schrok zich dood, daar zat een man zich af te rukken! En er zat een vrouw bij, een van de locals! Mandy keek het tweetal een ogenblik aan. De vrouw deed of er niet gebeurd en staarde stom terug. De man echter trachtte zijn stijve lul snel weg te proppen. Mandy kon een keurende blik naar die stengel niet verbergen.
‘Eh, oh sorry’, stamelde de man, en toen kordater: ‘maar wij vonden het ook zo opwindend wat jij op jouw patio aan het doen was’.
Oh, oh, gesnapt, dacht Mandy. Nu was het haar beurt om beschaamd te zijn. Het was zelfs zo erg dat ze geen woord uit kon brengen. De man bleek een geile vogel te zijn. Zijn pik, die hij in de haast had verborgen onder zijn T-shirt, was nog steeds in de meest actieve toestand.
‘Sorry hoor’, herhaalde hij. Hij sprak Nederlands, ‘maar deze jongen moet ik even kleinkrijgen, anders heb ik daar nog heel de dag last van. Ik ben hier slechts op doorreis, zie je’.
Mandy knikte begrijpend, maar dacht ja-ja. Die vrouw erbij zal wel een plaatselijk hoertje zijn. Blijkbaar kan hij het met haar alleen niet maken.
Mandy maakte aanstalte om het huis in te gaan, maar de man zei: ‘Ik ben Rogier en dat is Yosita. Jij was net ook lekker bezig. Zullen wij het samen, bij elkaar in de buurt doen?’ Hij zag dat Mandy schrok en haastte zich te zeggen: ‘Nee, nee, ik bedoel niet mèt elkaar, maar naast elkaar. Dat schijnt wel opwindend te zijn heb ik me laten vertellen’. Voordat Mandy er erg in had, had ze al ja-geknikt. Het oude bekende vuur in haar was in één keer opgelaaid. Ze was nog steeds geil en de gedachte aan een triootje met die mooie mensen stond haar wel aan.
Zonder te aarzelen klommen het hoertje en de man bij haar in de tuin. Mandy zag hierdoor Rogier’s indrukwekkende spieren draaien en kreeg er een warm gevoel in haar zo langzamerhand zeiknatte kutje van. De man wist zich even met zijn stijve lul geen houding te geven. Om zijn tokus wat minder prominent aanwezig te laten zijn, knielde en boog hij wat onhandig. Door deze manoeuvre raakte zijn hoofd bijna haar borsten. Nu helemaal niet wetend wat hij moest doen, bleef hij maar zo staan. Yosita nam het initiatief door zijn leuter bij Mandy weg te halen en in haar mond te stoppen. Het was begonnen wist ook Mandy. Ze stond op en drukte geil haar lichaam tegen de man. Ze zoenden. Mandy keek af en toe naar beneden en zag hoe het hoertje met volle teugen aan de man zijn pik zoog.
Yosita zoog door en vingerde zichzelf met haar vrije hand. Mandy ging op de zachte grond liggen. Rogier keek tussen haar geile benen en zag een nat plekje op haar witte slipje. Mandy zag zijn geile blik. Langzaam ontblootte zij haar borsten en gebaarde hem dat hij haar stijve tepels moest kussen. Haar opwinding was compleet. De buurman zag dat ze extra hard in haar borsten kneep en nam daarop een harde tepel tussen zijn voortanden. Voorzichtig beet hij erin, om direct daarna een verzachtend likje te geven. Blijkbaar vond Mandy dit lekker. Ze zuchtte intens en aan haar ademhaling was te merken dat ze gespannen op het volgende pijntje wachtte. En weer deed hij het, maar nu iets harder. Ook het medicinale likje was nu intenser. Mandy kreunde nu hardop. Na drie keer steeds harder gebeten en gelikt te hebben, nam hij het andere ventieltje op dezelfde manier onder handen. Daar kwam hij echter niet verder dan twee keer. Mandy werd gek van opwinding. Wild ontdeed ze hem van zijn broek en ondergoed. Ook haar eigen broekje had ze binnen een mum van tijd weten weg te werken. Yosita was achter de man gaan staan en wreef en masseerde zijn gespierde lijf terwijl voornamelijk met Mandy bezig was. Ook dat wond Mandy op.
‘Eerst zachtjes, en doe me geen pijn alsjeblieft’, hijgde ze op een manier waarbij iedere gezonde vent kan weten dat ze eigenlijk het tegenovergestelde bedoelde. Met een machtige stoot, betrad zijn gezwollen lans het gewillige onderlichaam. ‘Oh, oh, ja, ja’, kreunde ze gelaten, ‘neuk me, paal me, steek je vette leuter in mijn dellerige lijf’. Mandy voelde zich smerig en ze genoot ervan. Ze wilde bruut genomen worden, ze wilde morgenochtend vreemde sexgeuren nog op haar lichaam ruiken. De man ging voortvarend te werk. Hij voelde precies aan hoe ze het wilde hebben. ‘Je wilt me diep in je hebben, nou hier ontvang me dan!’ Zijn stoten werden wilder en wilder. Hardhandig graaide hij in haar vleesbergen. Hij kneep haar gezwollen tepels fijn tussen duim en wijsvinger. Net voordat het echt pijn ging doen, liet hij ze weer gaan. Hij zag dat Mandy hier goed op reageerde en daar werd hij nog geiler van. Zijn hangende zak knalde bij iedere stoot harder en harder tegen haar volle reet. Het hoertje had zich inmiddels ook helemaal op de vrouw geconcentreerd. Ze likte van achteren het plekje waar de penis naar binnen ging, beet er af en toe zelfs in. Mandy realiseerde zich weer dat vrouwen veel lekker met elkaar konden vrijen. Dat zij elkaars lekkerste plekjes wisten te vinden.
‘Ik wil vrouwengeil slikken. Ik wil dat hoertje proeven’, steunde Mandy en ze ging plat op de vloer liggen. Yosita reageerde niet omdat ze het waarschijnlijk niet kon verstaan. De man wel, met een breed gebaar trok hij zijn pik uit haar schede en bood die haar aan. ‘Hier, proef eerst jezelf maar’, zei hij. Mandy hapte naar adem toen zijn lid haar mond bezette. Zijn goedgevulde en machtig grote zak rustte op haar voorhoofd. Een zoveelste geilscheut doorvoer haar lichaam toen ze aan al dat zaad dacht dat daarin zat. Wit-romig sperma dat binnen niet al te lange tijd haar lichaam zou bevuilen. Hij deed niet aan een goedopgebouwd liefdespel; hij wilde pompen en beuken. Mandy wist dat ze daarom nooit zou kunnen klaarkomen, het gevoel, de wellust; het was teveel voor een orgasme. De pijpbeurt werd hem te vervelend, dus gebaarde hij dat ze weer snel moest gaan liggen. Voordat ze ook maar goed en wel lag, schoof zijn penis alweer in haar levensgat. ‘Jij bent ervoor om hard genomen te worden, je lichaam snakt ernaar’, zei hij hijgend. Blijkbaar probeerde hij voor zichzelf goed te praten dat hij zo woest bezig was. ‘Ik wil het niet, het is mijn lichaam dat zich aan jou geeft. Jij interesseert mij geen reet’, hortte Mandy op het ritme van zijn gebeuk. ‘Dat wilde ik horen, slet van jezelf, hier!, hier!, hier!’ De man was nu pas goed losgekomen. Met zijn sterke armen plaatste hij haar in alle mogelijke standen om haar zo diep en hard mogelijk te kunnen pakken. Mandy liet het gebeuren, ze had zichzelf helemaal gegeven. Alles wat Yosita deed op welk plekje van haar lichaam, alles wat hij deed… Het was allemaal fantastisch, was goed en was overal.
‘Vanavond vinger ik me hier op klaar’, vertrouwde ze de veilige onbekende toe, ‘Ik wil je nooit meer zien, dus grijp me zoals ik nog nooit ben genomen. Zelfs als ik met mijn vriendje vrij, zal ik hier aan blijven denken, altijd, overal. Zo meteen als je hebt gespoten moet je weggaan en mij hier laten liggen, onder het sperma. Dat is mijn straf voor de wellust, een heerlijke straf, o ja, straf me…’
Even dacht Mandy dat haar buurman in krankzinnigheid zou uitbarsten. Toen pakte hij haar op, en trachtte al staand nog dieper haar lichaam binnen te dringen. Maar dat werkte niet voor hem. Ruw en nog steeds in haar beukend, drukte hij haar hoofd tegen de bank. Hierdoor kwam ze in een gebogen en meest kwetsbare houding te staan. Alsof ze een beest was, ramde hij nu in haar. Haar geweldige mooie tietjes trilden onder zijn geweld. Voor hem was ze slechts een geil neukgat, en dat vond ze heerlijk.
Zijn krachtige vingers graaiden in haar bilspleet. Met twee handen trok hij de billen van elkaar. Mandy wist dat hij onbeschaamd geilde op haar intiemste delen. Ze wist dat hij genoot van zijn eigen bezitterige bewegingen. Bewegingen die nog sneller leken te gaan; ze vermoedde dat hij ging komen, maar dat wist ze niet zeker.
‘Je gaat in mij lozen hè’, vroeg ze steunend, ‘je gaat het in mij stoppen’. ‘O moeders, ja! Ik ga je volspuiten, ik heb mij bijna op jouw lichaam klaargemaakt’. Mandy voelde zichzelf helemaal wegdraaien in een kolk van geilheid en wellust. Nog even en dan was hij klaar en zou hij weggaan. Ze kon haast niet wachten op het moment dat ze gebruikt en besmeurd werd afgedankt.
‘Doe het’, gilde ze nog, maar ze wist dat de man het niet meer hoorde. Zijn ziel en zaligheid zaten in zijn knots en stormden naar buiten. Met enorme kracht voelde ze het sperma binnendringen. Alles werd warm in haar. In een reflex haalde de man zijn kloppende penis uit haar kut en loosde een tweede golf vernederend op haar lichaam. Haar borsten en buik zat onder de witte derrie. De man hijgde van inspanning. Hij draaide zich om naar Yosita. Het hoertje had zich stilletjes teruggetrokken en wachtte op wat komen zou. Hier kon zij niet tussen komen vond ze.
‘Lik me schoon!’, zei Rogier in het Spaans. Voordat Yosita goed en wel de vuurrode pik in haar mond kon nemen, liep een derde golfje uit zijn buis en besmeurde haar gezicht. De wasbeurt duurde zolang de man het wilde.
Toen hij weer was bijgekomen, pakte Rogier zijn kleren. Zonder dat ze ook maar iets wilde of kon doen, zag ze hem weer door de heg naar zijn huisje lopen. Mandy was geheel besmeurd met sperma. Bijna apathisch kon ze geen vin verroeren. Ze was gebruikt en ze genoot ervan. Haar schaamlippen en clitoris leken welhaast aaneengegroeid, zo gezwollen van opwinding waren ze. Besluiteloos keek Yosita haar aan. ‘Que?’, vroeg ze zachtjes. Mandy haalde ook haar schouders op en wenkte de hoer te komen. Ze trok de vrouw op haar en begon haar innig te kussen. Rogier’s sperma trok draden tussen de naakte lijven van de vrouwen. Nog steeds was Yosita onzeker. Overduidelijk was dat ze niet wist dat Mandy een bi-meisje was. Met beide handen drukte Mandy het hoertje in de richting van haar schaamstreek. Yosita likte. Ze kokhalsde van het sperma dat ze tegenkwam, maar de dwingende handen van de jonge vrouw lieten haar geen keus. Ze likte Mandy’s kutje en proefde de smaak. Dat beviel haar blijkbaar, want haar beffen werd intiemer, intensiever. Mandy spreidde zo wijd mogelijk haar benen. Ze kreunde. Haar hoofd lag in haar nek en haar ogen waren gesloten.
‘Ooh Rick, ik heb geneukt terwijl jij er niet was. Ooh Rick, ik ben zo slecht, ik ben zo’n hoer! Mhmmm, Rick, ik weet dat ik je pijn doe. En toch, toch houd ik van je. Deze del houdt van je…’
Steeds harder kreunde Mandy in een taal die Yosita niet begreep. Dat wond haar op en ze spreidde zo mogelijk nog meer haar benen. Even keek ze nog hoe het Spaanse hoertje nog dieper met haar hoofd tussen haar dijen drong, toen kwam ze klaar. Zonder verder een geluid te maken deinde ze mee op haar hoogtepunt. Slechts één gedachte hamerde keer op keer door haar hoofd: Ik gebruik ze allemaal, ik gebruik ze allemaal…

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *