Daphne en hetty, en wéér twee meiden die je eronder krijgen

0
(0)

Ooh, wat kunnen meisjes toch – tja wat zijn ze eigenlijk? – verschrikkelijk zijn… Hun lijven, hun verhaal, en wat ze doen; het brandt allemaal in je hersens! Het nestelt zich diep van binnen, en gloeit af en toe pijnlijk op. Als ze je weer bellen bijvoorbeeld. Of als je iets hoort, ziet van andere meisjes met een soortgelijk verhaal. Waarmee het allemaal weer nog een beetje erger wordt.

Je zal wel denken: ‘Zal wel, de meisjes die ik ontmoet zijn zo preuts als ik weet niet wat’. Of in elk geval niet zo gemakkelijk als ze lijken in een blad als Sexteen bijvoorbeeld. Niets is minder waar! Ze lopen wél rond, die hete kleine teefjes. Die nageltjes aan je doodkist. Die krengetjes die je met hun geile gedrag gewoonweg onderuit halen; heerlijk!
Júist in een blad als Sexteen komen ze bij elkaar. Het is een soort verzamelpunt, hier kunnen zij eindelijk zichzelf zijn… En ik? Ik laat het over mij heen komen. Ik wentel mij in hun geiligheid, en geniet van de ontembare ontdekdrang van deze jonge godinnen. Ik laaf me eraan, ik leef erdoor. Ik aanbid ze, en probeer ze in niets, maar dan ook helemaal niets te sturen. Zoals ze zijn, zijn ze op hun best. Zijn ze het puurst.
Wat een lofzang! Inderdaad, en niet voor niets. Want twee van mijn intieme vriendinnen staan erin! Jawel, het is tegenwoordige iedere editie raak. Ik ontmoet er genoeg, ik vreet me suf aan eieren, maar dat terzijde.
Maak kennis met Hetty, die brunette, en Daphne, de blonde ontwapenende. Allebei zo hitsig als de neten, allebei zo ervaren als een veteraan. Hoe dat komt? Wel, Hetty heeft een rijk vriendje gehad, een oudere man. Tot zover alá, maar hij was onderdanig, zeker bij jonge vrouwen. Overdag kocht hij de meest bizarre toestellen en instrumenten, waarmee Hetty hem ’s avonds moest afraggen. Op een gegeven moment kon de goede man er niet meer tegen. Het werd teveel voor hem, zij werd teveel… Hij stopte de relatie, Netty mocht alles houden. Inmiddels was ze al bevriend geraakt met Daphne, die haar weleens hielp. Na de ‘scheiding’ met de interessante meneer gingen ze op zoek naar een nieuw slachtoffer. En die hebben ze gevonden, in mij. Maar ook in jou…, want nu staan ze in Sexteen. En ze laten mij vertellen wie ze zijn, wat ze doen, wat hen beweegt. Ze zijn echt, en ze laten geen spaan van je heel. Sjor er dus maar flink aan, want daar kicken ze op. Ze hebben altijd de macht, die meiden. Ze branden in je hersens, nestelen zich diep van binnen, en je geeft je eraan. Ze zijn de baas, en je vindt het heerlijk. Eindelijk…

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *