Een rijk sexleven

2
(1)

Sommigen verhalen en ervaringen kunnen niet in één verhaal verteld worden. Deze keer deel II van het verhaal van Maarten en Patty.

Terugblik – Patty en Maarten speelden al machtsspelletjes; zij als sub, hij als dominant. Echter, hun drukke leven en beider onervarenheid zorgden ervoor dat de ontdekkingstocht stokte. Maar daar kwam verandering in.
Op een avond komt Patty thuis van een late dienst (zij is, nee wás verpleegkundige). Ze wordt overmeesterd door haar man en drie (of vier?) vreemde mannen. Het is duidelijk dat haar man de touwtjes de handen heeft en ze geeft zich eraan over. Ze wordt geblinddoekt, en op aanwijzingen van haar man brengen de kerels haar naar orgastische hoogten. Ze wordt genomen, betast, gepakt en ze kan er niets tegen doen. De vorige keer eindigden we met de ervaring dat ze voor het eerst in haar leven gedouble-fucked, gesandwiched, wordt. Patty komt klaar zoals nooit tevoren.

Patty hangt met haar volle gewicht op de man onder haar. Ze is uitgeput. Heel ver weg voelt ze nog de golven van het genot waarmee ze zojuist klaarkwam. Maar het is zwak, en het vervaagt steeds meer. Op haar doet de man – van wie zijn penis nog steeds in haar kontje zit en snel verschrompelt – verwoede pogingen om niet al teveel op haar te hangen. Hij trilt ervan. Een paar plekjes op haar zij voelen koud aan. Ze realiseert zich dat het spermaklodders zijn; van de derde man die zich op het tafereel stond af te rukken! Even komt het genot weer terug. Het zaad van die vent – het was misschien Maarten zelf wel…! – moet ook op de andere mannen geland zijn. Ooh, wat geil allemaal!, schiet het door haar heen. Maar lichamelijk is ze te zwak om er nog wat mee te doen.
Het lijkt wel een eeuwigheid te duren voordat er iemand zijn mond opendoet, alleen een intensief gehijg is te horen. ‘Kom schat’, verbreekt Maarten de stilte en hij pakt zijn vrouw bij de schouders. De man met zijn pik in haar kont stapt opzij. Heel vaag voelt ze iets uit haar kont glijden. Ze voelt vooral glibberigheid, viezig, gebruikt. Heerlijk.

Dan wordt ze van de man die onder haar ligt afgetrokken. Zijn pik voelt ze helemaal niet. Wel dat ook zijn onderbuik glibberig is, viezig, gebruikt. Patty rilt ervan.
Nog steeds geblinddoekt wordt ze in haar verfromfraaide hoerenlingerie op de stoel tegenover de bank gedirigeerd. ‘Blinddoek ophouden’, commandeert Maarten, en ze luistert. Dat heeft ie wel verdiend.
Patty merkt nu pas hoe moe ze is, hoezeer ze haar onderlijfspieren voelt. Dat wordt een fikse spierpijn morgen, realiseert ze zich. Maar het is zonder spijt; wat ze net heeft beleefd, maakt het voor haar méér dan waard.
Het geluid van een sluitende deur brengt de vrouw weer tot haar positieven. De mannen zijn vertrokken, Maarten komt weer binnen en ontdoet zijn vrouw van haar blinddoek. Innig zoent hij haar.
‘En?’, vraagt hij na een tijdje, ‘hoe vond je het?’ Patty kijkt hem stalks aan, dan, glimlachend: ‘Heerlijk schat. Het was heer-lijk!’, en ze geeft hem een zoen.

Na deze eerste behoorlijk vergaande ervaring, experimenteren Maarten en Patty verder. Zo worden ze vaste klant bij twee bekende parenclubs, kopen sexbladen voor contacten en informatie, en bouwen verder aan hun ‘attributenvoorraad’. Maar de werkelijke opwinding ligt thuis. Als zij zich helemaal onderwerpt aan zijn fantasieën, en als Maarten zijn fantasie helemaal ten dienste stelt van Patty.

Op een avond moet Patty stilliggen, helemaal. Ze mag aan niets anders denken dan aan Maarten’s pik die langzaam in en uit haar beweegt. En ze voelt hem, dat-ie iedere keer schuin naar boven in haar kruipt, en dan weer terugtrekt. Iedere beweging van zijn pik wordt ze gewaar. Niet alleen dat-ie zo diep gaat, ook het zwellen en afnemen in omvang. Blijkbaar komt ook zijn opwinding in golven.
Patty laat bijna alles los, alleen de wil om het omhulsel van die pik te zijn, is nog van haar. Op een heel diep level merkt Maarten dat zij zich helemaal aan hem geeft. Patty ‘weet’ dat, en voorspelt voor zichzelf dat de pik in haar voor de laatste keer op zal zwellen, naar het orgasme toe.
Voorspellen is het eigenlijk niet, meer gedeelde opwinding. In hun geilheid zijn ze één. Dan, nét voor zijn orgasme krijgt Patty een laatste, allesverzengend geil beeld voor ogen. Het heeft te maken met Monique, Maarten’s ex.
Een vleugje jaloezie ontkiemt in haar voortrazende geilgolf. Echter, met de snelheid waarmee dat groeit, groeit ook de extra opwinding daarover, zodat het per saldo klein blijft. Per saldo, want de opwinding raast dieper in haar ziel dan ooit tevoren.
Ze is alles en niets tegelijk, voelt alles en niets op hetzelfde moment. Haar lichaam is met haar aan de haal, alleen schijnt het nog steeds niet het hoogste punt te hebben bereikt.
Maarten’s handen grijpen zich aan haar vast. Ze voelt zijn harde onderarmen. Vreemd genoeg denkt ze meteen aan de even zo harde pik in haar onderlijf. Dezelfde hardheid, dezelfde mannelijkheid, die precies past in haar zachtheid. Het duidelijk afgebakende ontmoet de allesomvattende vaagheid die zij vertegenwoordigt. Hij neemt haar. Zij wordt genomen.
Zijn greep op haar verstevigt. Aan de krachtsopbouw lijkt geen einde te komen, maar dan toch is daar ineens ‘het meeste’. ‘Ooh Monique, ooh Patty!’, proest Maarten het uit, en tegelijk schiet zijn warme zaad in haar lichaam. Meteen haakt haar gevoel van ‘alles’ in op zijn orgasme. Ze neemt het tot zich, en geniet van het concrete, het duidelijke aan zijn hoogtepunt. Ze omarmt het, en laat zich leiden.
Stevig in elkaar verstrengeld komt het tweetal schokkend tot hun positieven. Ze zoenen, ze voelen, ze ervaren elkaar. ‘Ik hou van je’, zegt Maarten. ‘Ik hou van jou’, zegt Patty. Nooit eerder heeft ze het zo gemeend als nu, en ze barst in snikken uit. Maarten houdt haar troostend in zijn armen en ze voelt zich veilig.
Vrijwel in dezelfde innige omhelzing worden Patty en Maarten een uur of acht later wakker. Ze zijn kapot, en liggen loom in elkaars armen.
‘Zeg schat’, begint Maarten, ‘jij wist op een gegeven moment, dat ik ook aan Monique dacht hè?’ Patty knikt. ‘Ja’, antwoordt ze, ‘het was heel intiem. Het leek wel alsof ik voor een bepaald gedeelte jou was, en ook weer niet. Het was…, het was… Tja, ik kan het eigenlijk niet uitleggen’. Maarten geeft haar een zoen. ‘Laat maar. Ik voelde het ook zo, maar dan van een andere kant of zo. Ik kan het je ook niet zeggen’.
‘Was wel opwindend zeg, dat je ineens aan Monique dacht. Deed je dat voor mij, of kwam het als vanzelf?’, vroeg Patty op een plagerige toon. Maar Maarten keek serieus. ‘Tja, ik liet iets van mijzelf toe, jij nodigde mij daartoe uit. Jouw opwinding. En toen voelde ik dat jij dit zou accepteren.
Sterker nog, dat mijn openheid daarover jou zou opwinden’. ‘Dat kun je wel zeggen’, antwoordt Patty laconiek. ‘Maar vertel eens, zou je het nog eens écht met Monique willen doen?’
Even is het stil. ‘Ja’, geeft Maarten eerlijk toe, ‘ja, eigenlijk wel. Met jou erbij, maar toch wel ja.’
‘Jezus wat geil!’, laat Patty zich ontvallen, en ze kruipt tegelijkertijd weer dicht tegen haar vent aan. ‘Weet je’, zegt ze, ‘het lijkt mij ook heel opwindend om het met haar te doen. Samen met jou. En dan te kijken hoe jij haar neemt. Zoals je dat vroeger waarschijnlijk ook deed’.
Maarten gaat verzitten. Hij kijkt zijn huidige vrouw eens goed aan. Hij voelt zich ontzettend gelukkig met haar. Dat ze zulke dingen met elkaar kunnen delen; hij blijft het maar ongelooflijk vinden.
‘Misschien moeten we eens een keer iets regelen, met z’n vieren dan’, zegt hij langzaam en voorzichtig. Een felle onwillekeurige schok golft door Patty’s lijf. ‘Echt?!’, verzucht ze geil, en ze kruipt nog steviger tegen hem aan. Maarten’s pik zwelt tegen haar dijbeen, en hun monden vinden elkaar. Patty drukt met lange slepende bewegingen haar schaamstreek tegen het gespierde lijf van haar vent. Niet lang daarna bereiken ze weer samen een orgasme; Patty kan zich geeneens herinneren wat ze daarvoor hebben gedaan.

Een week later is het zover; ze zijn uitgenodigd bij Maarten’s ex Monique en haar nieuwe vriend Dick, om te komen eten, in hun riante huis aan de Vecht. Hoewel dit de eerste keer is dat ze met z’n vieren bij elkaar zijn, vindt Patty Dick een aardige kerel. Hij heeft wel wat weg van Maarten, maar dat vindt ze niet zo raar. Ook de heren liggen elkaar wel, en ook dat is niet zo opmerkelijk gezien hun gemeenschappelijke smaak. Alleen de beide dames zijn wat afwachtend. En Patty realiseert zich dat ook Monique weet wat zij weet; wat Maarten bij je losmaakt… Zou Dick ook zoiets doen bij haar?
Een derde fles rode wijn wordt ontkurkt, en de gesprekken worden intiemer. Over waarom het niet meer ging tussen Maarten en Monique. Over dat Monique eerst zichzelf moest vinden. Het spijt klinkt in haar stem als ze vertelt dat ze zich pas veel later realiseerde dat ze zichzelf allang gevonden had. Maar ze zag dat toen nog niet. ‘En naderhand was Maarten al uit mijn leven. Dat gold voor hem, maar ook voor mijzelf. Hoe jammer het ook was’.
Dick knikt begrijpend. Patty kijkt ernaar. Die hebben het er dus ook over gehad, denkt ze. ‘Maar weet je wat ik wel eens mis’, begint Monique ineens op een heel andere toon, meer onthullend. Ze buigt zich samenzweerderig naar voren, en automatisch doen Dick, Maarten en Patty hetzelfde. ‘De sex met Maarten. Dick en ik hebben het heel goed. Maar het pure van de sex die je hebt als teenager, dat totale met Maarten, dat komt nooit meer terug denk ik. Dat was zo, zo geil eigenlijk om het maar te zeggen, heerlijk gewoon’, bekent Monique. Patty wil het wel uitschreeuwen dat zij dat ook heeft met Maarten. Net op tijd realiseert zij zich dat dat niet zo leuk is voor Dick om te horen. Maar haar gezicht, die blijk van herkenning, spreekt boekdelen.
Monique kijkt Patty recht in haar ogen. Het is alsof Patty’s onderlichaam verandert in een weke, zoetvoelende substantie. Vanuit haar ooghoek ziet Patty dat Monique haar hand op Dick’s dijbeen legt, en hem een bemoedigend kneepje geeft. Doch, haar ogen blijven strak op haar gericht. ‘Patty’, begint Monique met een hese stem, ‘wat nu als ik Maarten zo aanraak…?’ Zonder haar blik af te wenden, beweegt Monique haar vrije hand over tafel, naar de beide handen van Maarten. Ze begint hem zachtjes te strelen.
Haar vingertoppen glijden over de rug van zijn hand, volgen de blauwe aderen, en draaien rondjes over de mannelijke knokkels van zijn pols.
Patty kan niet meer antwoorden. De opwinding knijpt haar keel samen. Ademen gaat nog ternauwernood, maar dan ook nog schokkend en onregelmatig. Het weeë gevoel in haar lichaam is naar boven uitgebreid, en likt diep van binnenuit als vlammen aan haar borsten. En boven dit alles houden de blikken van beide dames elkaar in een ijzeren greep. Het is geen strijd, het is alsof ze niet anders kunnen. ‘Ooh ja, ga door’, fluistert Patty rillend, ‘raak hem aan…’
Maarten laat zijn handen betasten en verroert verder geen vin. Dick lijkt als versteend op zijn stoel te zitten. Zowel hij, als Maarten kijken gebiologeerd naar Monique’s veelbetekenende strelingen.
Patty moet moeite doen om niet ineen te krimpen van opwinding als ze beseft dat zij op haar beurt Monique wil aanraken. Even aarzelt ze, maar dan verdwijnt dat laatste restje schroom en haar hand is onder tafel op weg naar Monique’s kruis.

Ze kan niet anders. Het is alsof Monique’s ogen haar dwingen dit te doen. Een spastische zucht ontvalt haar als haar hand in Monique’s schoot aankomt. De ex van haar man kreunt heel zachtjes. En, bijna onmerkbaar maar toch…, vernauwen haar ogen iets.
Monique opent haar benen, een klein stukje. Hierdoor bijna waanzinnig van opwinding nestelt Patty haar hand tussen de vrouwendijen.
Langzaam komen de vrouwen dichter naar elkaar. Hun blik onafwendbaar op elkaar gericht, hun zachte zwoel-gestifte lippen in gereedheid om de ander te ontvangen. En dan, dan zoenen ze elkaar. Intens, zacht, warm. Geil. Dick kreunt.
Op het lome ritme van de geile overgave bewegen de vrouwen hun tongen tegen elkaar. Nooit eerder hebben beide vrouwen zo gezoend. Nooit eerder was het zo gelijk, zo perfect, als nu.
Monique trekt haar handen van de mannen weg en pakt Patty teder bij haar hoofd. Ze lijkt wel in de vrouw van haar ex te willen kruipen. Afwisselend streelt Patty Monique’s dijen en bovenlijf. Al zoenend staat het tweetal op. Behendig pakt Maarten de wijnflessen en glazen van tafel. Dick gritst ook nog wat weg, maar blijft bovenal met verbluffende verbijstering naar de vrouwen kijken. Als in slowmotion belanden Patty en Monique op de lege tafel; hun liefde is perfect.
Beetje voor beetje kleden zij elkaar uit. Stukje bij stukje komen de naakte en gelingerie-de vrouwenvormen tevoorschijn. De mannen raken verlamd door de roes, en kunnen niets anders doen dan toekijken. Beiden met een pijnlijk aandoende zwelling in hun pantalons.
Monique en Patty bewegen over elkaar heen, elkaar zoenend en beminnend waar ze maar kunnen. Het zachtjes smakken van hun warme volle lippen op de huid van de ander klinkt als oorverdovend in de voor de rest doodstille eetkamer.
Dan liggen ze, schijnbaar opeens, ieder met het hoofd tussen de dijen van de ander. Vrijwel tegelijk raken ze met hun tong de clitoris van de ander. Vrijwel dezelfde bewegingen maken hun liefkozende monden over de warme, vochtige schaamlippen.

Steeds sneller beffen, likken, liefkozen Patty en Monique elkaar. Ze slaan hun armen over elkaars dijen. Hun handen spannen en ontspannen op de genotsgolven die af en aanrollen; golven die steeds sterker worden. En alles gaat gelijk op. Ze begraven hun gezichten in elkaars schoot. Ze weten zich bij elkaar veilig en beschermd, en aangemoedigd door de mannen die rondom hen staan. En dan komen ze klaar, bijna op dezelfde manier.
‘Ooooh, ik hououou van je…!’, verzucht Monique intens. ‘Mhmmm!’, kreunt Patty mee. Het is allesomvattend.
Zoals ze gezamenlijk hun orgasme opbouwden, zo verglijdt het bij allebei weer naar de achtergrond.
Patty opent haar ogen. Dick en Maarten staan over de tafel gebogen. Allebei met hun broek op hun enkels en allebei met een enorm gezwollen en met voorvocht besmeurde pik in hun hand.
Meteen buigt ze zich naar Maarten toe, pakt de pik en begint er intens aan te zuigen en te likken. ‘Het vocht van je ex, via mijn tong, op je pik’, fluistert ze tussen twee pijphalen door. ‘Ooh Jezus!’, vloekt Dick binnensmonds als hij dat hoort. Ook zijn pik krijgt een behandeling, van zijn eigen vriendin. ‘Ik hou het niet lang hoor’, verontschuldigt hij zich alvast. ‘Maakt niet uit, de avond is nog jong’, kreunt Monique, ‘nietwaar Martje?’
Maarten kreunt ook, deze suggestieve opmerking is zelfs voor hem te veel. Al zijn spieren spannen zich, en hij komt als vanzelf op zijn tenen te staan. Dan, met een intens en ingehouden krampachtig gekreun, verliest de man zijn zaad. Het spuit diep in Patty’s keel. Het is teveel voor de verpleegkundige. In een reflex draait zij haar hoofd weg, waardoor twee daaropvolgende golven op haar wangen en schouder terechtkomen. Dick spuit ook, maar meer over Monique’s hele gezicht.
De naschokken doen beide heren onregelmatig naar voren klappen. Het is alsof ze voor hun vrouwen Japanse dankbuigingen maken. Rillend komen ze weer bij hun positieven.
Het ijs is gebroken, de hele nacht heeft het viertal sex met elkaar, in wisselende samenstelling. Tot op de dag van vandaag. Maarten, Patty, Monique en Dick hebben zich aan elkaar gegeven.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 2 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *