Mijn angst voor komend schooljaar

2
(1)

De vakantie zit erop. Ik ben bang voor de periode die komen gaat, tot aan de herfstvakantie. Ja, misschien raadt u het al: ik ben een leraar van beroep. Na een jaar ertussenuit geweest te zijn, mag ik weer werken. Tweedegraads, op een middelbare school dus. Ik ben nog niet zo oud, midden dertig, dus wat zou ik mij druk maken?, zult u denken. Nou, mis. Kent u die televisieseries, en de verhalen over Amerikaanse ‘high schools’? Dat het er daar zo gewelddadig aan toegaat? Wel, zo erg is het bij ons ook weer niet. Maar geloof me, het wordt harder. De jeugd van tegenwoordig (dat ík zoiets ooit zou zeggen!!!) is geraffineerder, wijzer dan in mijn tijd. En dat is nog maar (of al) 20 jaar geleden.
Met kracht en brutaliteit kan ik nog wel afrekenen, nog wel. Maar met raffinement, vrouwelijk raffinement, niet. Ik ben bang, bang voor de periode die komen gaat. Ik zal u vertellen waarom. Ik wil ook weleens mijn verhaal kwijt. Dat wat vorig schooljaar is gebeurd.

Het was voorjaar ’96, en het waren mooie dagen. De hele school liep er licht en luchtig bij. Maar ik zag dat nog niet. De eerste week verliep best wel prettig, maar daarna begon het getreiter. We hadden het over de periode 1873 – 1914, de toenmalige ‘koude oorlog’ die met alle bondgenootschappen en sociale onrust (vnl. het groeiend arbeidersbewustszijn) leidde tot de Eerste Wereldoorlog (’14-’18).

Het gegiebel was niet van de lucht, ofschoon ik het nog steeds niet begrijp. Kelly was een van de aanstichters. Aan het eind van de tweede week was ik het zat. Ettertjes eruit sturen deed ik niet – daar geloof ik niet in. Nee, destijds was ik er nog van overtuigd dat een goed gesprek na de les over het belang van Geschiedenis wonderen deed. Dus liet ik Kelly, een ander meisje en twee jongens nablijven – mijn les op vrijdag was toch hun laatste uur (hoe ze dat trouwens kunnen plannen, maar goed). Eén voor één sprak ik met ze. Kelly zat een beetje achteraf in het lokaal. Zij kwam als laatste aan de beurt, na het andere meisje. Ik zei deze dat ze mocht gaan, maar ze giebelde wat voor zich uit. ‘Wat is er?’, vroeg ik geïrriteerd. Maar ze zei niets, en proestte het bijna uit.
Even was ik sprakeloos en volgde toen haar blik. Het bijna gierende meisje keek naar Kelly. Zelf kon ik er weinig lachwekkends aan ontdekken.
‘Nou, als je niet wilt zeggen wat er aan de hand is, donder dan maar op!’, zei ik. Het meisje keek even verschrikt, ik had meteen spijt van mijn uitbarsting, toen nog wel. Een moment later hees ze haar meisjeslijf uit de stoel en keek weer naar de andere kant van het lokaal. U begrijpt het al, gillend van de lach strompelde dat kind de gang op. Ik was boos, chagrijnig – het was een kloteweek geweest. Zuchtend stond ik op en liep naar het laatste nablijvertje, Kelly. Ik ging achterstevoren op een stoeltje voor haar tafeltje zitten en maakte een verstoorde opmerking over het kind dat ik zojuist had gesproken. Ik keek naar Kelly, wachtend op een antwoord. Maar dat kwam niet. Het meisje zat met haar ogen dicht, armen onder tafel en ietwat achterover geleund op haar stoel. Ik wist me niet zo goed raad met de situatie. Ik besloot te doen of er niets aan de hand was en stak van wal met mijn idealistisch gepreek. Af en toe keek ik op, maar het meisje zat nog steeds in dezelfde positie – alleen haar vuurrode, sletterig opgemaakte lippen waren iets van elkaar gekomen. Ze had prachtig hagelwitte en kaarsrechte tanden. Ik ging verder met mijn verhaal, maar keek wel wat vaker naar het minisnolletje om haar op een houdingwijziging te kunnen betrappen. Maar tevergeefs, ik zat tegen een steen te lullen. Bijna aan het eind van mijn verhaal gekomen, hoorde ik haar zachtjes steunen. Aanvankelijk dacht ik dat het van buiten kwam, maar al snel onderbrak ik mijn verhaal. ‘Wat is er? Heb je pijn?’, vroeg ik. Daarop begon Kelly harder te kreunen, intensiever. De schrik en opwinding sloegen mij om het hart. De intentie van het geluid kende ik, maar dat kon toch niet zo zijn? Ik stond perplex, wist me met mijn houding totaal geen raad. Mijn stilte had blijkbaar op haar een stimulerend effect. Werkelijk schaamteloos begon ze te woelen op haar stoeltje, luider klonk haar gesteun. Maar ik wist natuurlijk niets zeker! Ik werd kwaad, te meer omdat ze me opwond. ‘Hoe durft dat sletje!’, schoot het door me heen. In één ruk trok ik het tafel bij haar weg en keek ik in haar kruis. Wat ik zag, deed me happen naar adem. Ze droeg uiterst kort spijkerbroekje, zo één waarvan de pijpen niet veel verder uitsteken dan het kruisgedeelte. Haar prachtig gebruinde en stevige benen zaten daar naakt in. Maar het ergste van alles was dat ze zich masturbeerde en wel via de zijkant van het broekje.

Blijkbaar had ze geen slipje aan want de spijkerbroek had ze wat opzij geschoven en ik zag zo haar naakte schaamvlees! Vol verbazing en ongeloof richtte ik mijn blik tot haar gezicht. Eindelijk had ze dan haar ogen geopend en keek me brutaal aan.
‘Wwwat, wwwat’, stamelde ik uit, geheel van mijn apropos, maar ik kwam er niet uit. Ze opende nog meer haar lippen, likte erlangs met een roze tongetje en haar bewegingen verhevigden. Ze kwam klaar!!! Eén van mijn leerlingen kwam godverdomme al masturberend klaar, recht in mijn gezicht!!! Ze hijgde enorm, maakte al zittend op dat klerestoeltje wulpse neukbewegingen met haar heupen en met allebei haar handen masseerde ze zichzelf heftig! Ik dacht dat ik gek werd! Mijn pik barstte bijna uit mijn broek, mijn bloed kookte van opwinding, èn van woede, maar verder zat ik daar – op die omgedraaide stoel, nog steeds hangend op de rugleuning – als versteend. Kelly bereikte waarschijnlijk door mijn aanwezigheid en de gehele onbeschaamde entourage een enorm hoogtepunt. Haar kreunen ging over in een luid gesteun, ik hoor de echo ervan tegen de kale schoolmuren nog steeds in mijn kop. Ik was bang dat mensen op de gang – mededocenten! – het zouden horen. Ik wist me geen raad en dat werd alleen maar erger. Op haar hoogtepunt gierde het schoolhoertje het uit. Tot mijn grote verbazing bracht ze daarbij wijs- en ringvinger van haar linkerhand in haar kut. Ooh mijn God, help me! Ik zie nog steeds dat heerlijke jonge strakke vlees, het gat ertussen en dan die vingers erin gaan. Ik werd gek en trilde over heel mijn lichaam. Ze hield haar hand stil, maar door haar spastische naschokken schoten haar vingers er als vanzelf in, keer op keer. En haar kreunen, ooh dat nakreunen, dat vind ik toch altijd al zo geil…

Mijn nagels drongen in mijn eigen benen, maar het mocht allemaal niet baten. Zonder dat ik aan mijn eigen pik had gezeten, voelde ik het zaad naar buiten stromen. Dat hoertje, die duivelse schoolslet, had me zo opgewonden dat ik eveneens klaarkwam. Ik kwam aanmerkelijk stiller dan zij, maakte ingehouden kotsende geluiden. Het werd warm en plakkerig in mijn kruis. Even kon mij dat niets schelen, de perversiteit van dit alles maakte het voor mij zelfs geiler. Wel kwam ik eerder bij mijn positieven dan Kelly. De hoer, andere woorden heb ik er eigenlijk niet voor, was nog steeds bezig met de bevredigende naschokken.

Maar het werd minder en ik begon me te bedenken hoe ik de nog-uitdijende vlek in mijn kruis zou moeten verklaren. Ik keek haar aan. Net op het moment dat ik dacht dat zij haar ogen zou openen, werd het sletje blijkbaar overvallen door een laatste naschok. Ze gierde het uit. Ik schrok me rot, keek paniekerig om me heen. Kelly deed haar ogen open en glimlachte naar me. Over mijn aan te meten houding hoefde ik niet lang na te denken, want de deur vloog open. ‘Wat is er aan de hand? Wat is er gebeurd?’, klonk de stem van de concirge paniekerig terwijl hij naar binnen stormde. In een reflex sprong ik op en draaide me naar hem toe. Een fractie van een seconde later herinnerde ik me mijn spermavlek en mijn handen schoten naar mijn kruis. Was dit alleen al verschrikkelijk suggestief, de vlek was inmiddels zozeer uitgelopen dat hij met geen mogelijkheid door mijn twee handen meer te bedekken was. De conciërge verstarde op de plaats, bijna lachwekkend was zijn verstilde renhouding.

‘Ik, ehh, tja, ik’, stamelde ik en hield verder mijn mond. De ogen van de school Manus-van-alles schoten van mij naar Kelly en weer terug. De snol hervond als eerste haar tegenwoordigheid van geest. ‘Ik moest mijzelf klaarmaken van hem’, stamelde ze, ‘en hij keek toe’, deed de hoer er nog een schep bovenop. Achttien was ze, ik wist niet wat ik hoorde! Als verstomd was ik, kon niets zeggen, niets uitbrengen, alleen maar naar de conciërge kijken – hulpeloos, schuldbewust door mijn broek en houding, maar daardoor de grootste leugen van de wereld ondersteunend. De mond van de conciërge viel open. Een seconde of twee gebeurde er niets, een waar stilleven van een Kafkaïaans schilderij. Twee seconden, een eeuwigheid. Maar ook twee seconden die mij niet lang genoeg konden duren. Daarna nam de man kordaat actie.
‘Dit moet de directeur weten’, zei hij zacht, maar helder en zakelijk. Hij verbrak de denkbare ijsklomp waarin hij al die tijd gevangen zat, draaide zich op één been om en beende als een heuse sergeant het lokaal uit. De deur ging zachtjes dicht. Ik verwachte elk moment het geluid van een sleutel in het metalen gevangenisslot te horen. Welbeschouwd was dat ook zo. Kelly en ik gingen het lokaal niet uit, wachtten af wat komen ging. Even keek ik naar het meisje met een blik van: ‘Hoe kun je nou zoiets doen?!!!’ maar ze had de leugen al voor zichzelf eigen gemaakt, het was haar waarheid geworden – ook uit zelfbehoud, zoveel mensen- en slettenkennis had ik wel.
De directeur kwam binnen, zijn gezicht stond ernstig. De conciërge ging als een schildwacht op de gang staan. Ja, deze zaak zou heel serieus worden genomen. Eerst mocht Kelly haar verhaal doen. Ik zat als een dood vogeltje aan de andere kant van het lokaal. Daarna was het mijn beurt. Gelaten vertelde ik hem alles, vanaf het begin van het nablijfuurtje. De directeur was een daadkrachtige man – er zou meteen recht worden gesproken.
‘Duidelijk is in elk geval dat er hier twee versies worden verteld’, zei hij hardop zodat die Kellyslet het ook kon horen, ‘één van de twee liegt. Ook duidelijk is’, en hij richtte zich tot mij, ‘dat zelfs als uw verhaal waar is, uw positie hier onhoudbaar is geworden. Daarom kan ik niets anders doen u bij deze op staande voet te ontslaan. En u’, de directeur keek naar de meisjeshoer, ‘u stuur ik naar het Riagg voor geestelijke bijstand. Om het even of uw verhaal de ware is of niet’. Dat was het dan, zover mijn carrière in het onderwijs. Zonder verder een woord te zeggen pakte ik mijn spullen en verliet de school. Ik hield mijn zomerjack voor mijn kruis.

Twee weken na mijn ontslag zat ik (nog steeds) in de kroeg, in mijn woonplaats Den Haag. Wat me nog het meeste stak, was dat ik me in de luren had laten leggen door een achttienjarig snolletje. Ik vergoedelijkte dit door me te bedenken dat het een rashoertje was, maar toch…
Het was zaterdag, nog niet eens zo laat. Het café was rustig. De deur ging open en de ruimte werd gevuld door gegiebel. Aanvankelijk was ik te zeer gevangen in mijn eigen gedachten om iets bekends op te vangen. Maar de twee heren en de paardekop aan de overkant van de u-vormige bar keken glimlachend in één richting. Automatisch volgde mijn blik die van hen. En daar zat ze, zoals gewoonlijk weer het middelpunt van haar vriendinnenbelangstelling. Nog hoeriger gekleed: de snol. Als geëlektrocuteerd zat ik op mijn kruk en hield één strakke blik op haar gericht. De geile kut, mijn ondergang, de schooldel en wat al niet meer; daar zat ze! Lang hoefde ik mijzelf niet op te fokken, mijn maxtax was bereikt. Ik stond op en liep op de jonge kutten af. ‘De Geschiedpik’, zei iemand verschrikt. Wie weet ik niet, want ik keek slechts naar Kellysnol. De meisjesstemmen verstomden, Kelly keek om. ‘Ooh high History’, trachtte de snol nog lacherig de situatie te redden, ‘heb je al ander werk?’ Ik perste mijn lippen op elkaar en greep haar bij de arm.
‘Ooh jee, hij is echt boos’, hoorde ik weer zeggen. ‘Meekomen jij’, beet ik de snol toe en trok haar van de stoel. Vreemd genoeg zei de teef niets en liet zich meevoeren – ze kon nog net haar tasje grijpen. In één beweging liep ik de zaak uit, mijn hoerenlast met mij mee torsend. Net zo vloeiend stonden we even later voor de deur van mijn bovenetage en draaide ik de twee sloten open. Ik duwde haar naar binnen en dwong haar de trap op te lopen. ‘Wat ga je doen?’, vroeg ze. Ik hoopte op angst, of tenminste onzekerheid. Maar het klonk als een gewone vraag, dus antwoordde ik niet. Ik sleurde haar mijn kamer in. ‘Leuk woon je hier. luxe’, durfde de jonge teef nog op te merken. Dat deed de stoppen doorslaan. Ik griste een touwtje van mijn kast (ik ben een klimmer, touwtjes genoeg), pakte ruw haar handen en bond die op haar rug. Eindelijk verscheen er angst in haar ogen. Misschien was die er al, want ze kon geen woord meer uitbrengen. Op dat moment echter interesseerde mij dat geen reet. Eenmaal haar handen op haar rug, dwong ik de snol rechtop te gaan staan. Ik één vloeiende beweging trok ik het slipje van haar heerlijke billen. Een sterke geur deed mij in het kruisje kijken en ik werd bevangen door een eerste overwinningsroes – ze had in haar broekje gepist! ‘Zo’, zei ik verbeten, ‘gepist hè?!’ Nu was de angst pas goed uit haar ogen te lezen. Een vreemde opwinding maakte zich van mij meester. Ze begon te rillen en ik drukte ruw het natte slipje tegen haar neus. Mijn pik schoot omhoog, het leek wel of ik klaarkwam zonder te spuiten. Misschien hield ik het slipje te hard of te lang tegen haar gezicht, maar Kellydel begon te hoesten. Even liet ik haar ademhalen. De tranen schoten in haar angstige ogen – een tweede overweldigende golf spoelde door mijn lijf. Het was heerlijk. Ik pleurde mijn bril op de grond, en met mijn tanden op elkaar propte ik het bevuilde slipje in Kellyhoer’s geile smoel. Ik sleurde haar aan haar schouder naar mijn slaapkamer en gooide haar op het bed. Ze haalde diep adem door haar neus, af en toe ontsnapte er een snikje. Ik bleef staan, torende hoog boven haar uit, genoot van mijn eerste overwinningen. Haar rokje was wat naar boven geschoven en ik zag een eerste glimp van haar kale kutje. Meteen werd ik herinnerd aan mijn stijve pik. De Kellykut keek mij aan, haar ogen waren nog steeds betraand maar het snikken was gestopt. Met een gruwelijke grijns op mijn gezicht kleedde ik mij uit. Het beest in mij was los. Mijn prooi lag op bed – hulpeloos en de geslachtsorganen onbedekt, onbeschermd.

Ik wilde mijn gedachten nog tegenhouden, maar ze waren te sterk. Met mijn tanden op elkaar siste ik: ‘Misbruiken? Ik zal jou eens misbruiken! Hoer, snol, slettenbak! Nu moet je er echt aan geloven!’ Vrijwel naakt rechtte ik mijn rug. Mijn enorm gezwollen penis priemde strak naar voren. Vrij van schaamte, zelfs trots, liet ik me aan haar zien. Voorvochtdruppels welden op uit mijn pisgat en vielen al dradentrekkend op de grond. Kelly’s ogen werden groot, maar ik kon niet zien of dat van angst of van ontzag was. Ook dat interesseerde mij eigenlijk niet. Langzaam boog ik me voorover, ze lag nog steeds bewegingloos in de positie zoals ze op het bed terecht was gekomen. Met één ruk ontblootte ik haar kut. Ze was kaal en ik vroeg me af of dat ‘nog’ was, of dat ze zichzelf had geschoren. Ruw legde ik haar nu helemaal op haar rug en spreidde haar benen. Ze bleef liggen zoals ik het wilde. Met beide handen trok ik haar schaamlippen van elkaar. En godverdomme!!! Ze was nat!!! De snol liep te geilen als een volwassen nymfomane!!! Woedend trok ik het slipje uit haar smoel en propte dat in haar kut. ‘Je bent geil! Slet die je er bent! Waarom ben je geil?!!’, schreeuwde ik tegen haar. Maar Kellysnol antwoordde niet, de angst was in haar ogen terug, ook begon ze weer te rillen. Van onmacht schopte ik tegen de bedstijl en vloekte en tierde om mij heen. Ik richtte mijn blik weer op de jonge slet. Ze lag nog steeds zoals ik haar had neergelegd, maar rilde hevig. Blijkbaar stond ze nu echt doodsangsten uit, en dat was ook weer niet mijn bedoeling. Ik kalmeerde mijzelf en bleef minutenlang zo staan. Met het zakken van mijn woede, nam ook haar zichtbare angst af.
‘Jij’, begon ik met rustige stem, ‘jij maakt het slechtste in een man los. En ik kan jou niet raken. Of je wordt doodsbang of je bent supergeil. Daartussen ligt niets. Nu lig je hier en ik vraag me af wat ik met je moet’. Kelly durfde me weer aan te kijken. Grote ogen had ze niet meer en ik meende iets van begrip in die kijkers te ontwaren. Maar medelijden kreeg ik niet, er moest iets gebeuren. Ze moest weten dat met mij niet te spotten valt. Nog steeds zei ze niets, we bleven elkaar strak aankijken. Zij sloeg als eerste haar ogen neer. Daar had ik opgewacht. Voorzichtig bracht ik mijn lichaam naar voren. Ik tilde haar op haar knieën, mijn vooruitstaande lul raakte bijna haar gezicht. Geile spanning welde in mij op. Een druppel voorvocht viel naast haar op het bed. Langzaam verschoof ik mijn middel waardoor mijn lul vlak voor haar lippen danste. Trillend weken die van elkaar.
Ik zag haar tanden, een rilling kroop langs mijn ruggegraat. Toen ging ook haar mond open, ik probeerde niet door mijn knieën te zwikken. In doodse stilte en als in een automatisme zag ik mijn eigen lul zachtjes naar voren schuiven, zo haar mond in. Eenmaal binnen rustte hij op haar tong. Maar niet lang daarna proefde ze met haar vleeslapje de onderkant van mijn eikel. Ik voelde voorvocht mijn buis verlaten, dat moest op haar tong gevallen zijn. Aan mijn pik voelde ik dat ze slikte, de slet. Daarna bewoog ze rond mijn eikel. Het bloed gierde door mijn lijf en ik duwde mijn pik dieper haar mond in. Het ijs was gebroken, ze nam me helemaal in zich – pijpte me volleerd. Ik dreef weg, kreunde zacht. Maar ze maakte een fout; één van haar boventanden schuurde langs mijn eikel. Verschrikt trok ik mij terug. Even zat er een slijmdraad tussen mijn staaf en haar mond. Deze knapte en kwam tot over haar kin terecht. ‘Bijna had je me gebeten, hè kreng!’, bitste ik haar toe. Kellykut schudde haar hoofd, maar ik was al weg. Mijn pik zwieperde voor mij uit. Ik pakte een plantenstokje uit mijn woonkamer en kwam ermee terug. ‘Bijna had ik me door jou laten bijten!’, herhaalde ik en duwde haar voorover. ‘Nee, nee echt niet’, zei Kellysnol met een kleine stem. Doch, op dat moment liet ik me er niet door afleiden. ‘Hier!’, snauwde ik en gaf haar een venijnige pets op haar roomzachte billetjes. Ze kermde van pijn, maar dat deed me niets. Ik ranselde de slet, voor straf omdat ik meende dat ze mijn vertrouwen had geschonden. Bij de eerste slagen was het pijn dat ze uitschreidde, maar gaandeweg sloeg ik minder hard en ze begon met haar kontje te draaien. Haar kreten werden voller, namen af in scherpte. Zou ze het lekker vinden?, vroeg ik me af. De nijd in mij was weg. ‘Wilde je me bijten net?’, vroeg ik haar, rustiger. ‘Nee’, kermde Kelly, ‘nee, echt niet’. ‘Dan mag je het nog eens proberen’, antwoordde ik, niet geheel blij met mijn overwinning. Ik keek naar haar schaamstreek en zag dat de binnenkant van haar dijen vochtig waren. Ik vroeg me af of mijn voorvochtige pik al daar was geweest, maar nee. Het moest haar eigen geil zijn! Weer kreeg ze mijn pik in haar mond. En ze pijpte me, met veel gevoel en enorm intensief. Het zaad in mijn kloten borrelde, maar ik wilde er nog niet aan en trok me terug. Ik was geïrriteerd omdat ik al zo snel moest komen en reageerde dat af door haar op haar rug te werpen. Ik trok haar op haar zij en maakte de handen van elkaar los. Vreemd genoeg werd ik bij het zien van haar gestriemde polsen rustiger. Zelf deed of zei het jonge wijf niets.

Zelfs geen kreetje van teleurstelling kwam er over haar lippen toen ik haar meteen daarna aan het bed vastbond.
‘Zo’, zei ik kordaat en weer tevreden over mijzelf, ‘nu gaan we eens even zien wie het eerste klaarkomt’. Ik had de woorden nog niet uitgesproken of ze spreidde zelf haar benen, de snol. En inderdaad, de Kellyspleet was nat, had zelfs al enige geilplekken gemaakt op mijn bed. Ik kon niet meer, wilde haar neuken, maar mijn trotsheid verplichtte me haar eerst te laten komen. Ik wilde overgave en ik wilde het meteen. Ruw liet ik mij tussen haar benen vallen en likte de jonge, roze clitoris. Ik verbaasde me over de omvang van het meisjesdingetje en meende het zelfs van opwinding te zien bewegen. Lang hoefde ik niet op haar genotskreuntjes te wachten; nauwelijks had ik haar kutvlees met drie tonghalen beroerd of ze begon krols te bewegen en te kirren. ‘Houd je kop!’, beet ik haar toe. Kelly-underbelly hield zich in, maar kon af en toe een kreuntje niet weerstaan. Ze smaakte jong, maar tegelijkertijd naar hoer – hoewel dat laatste wel aan mijn verbeelding moet hebben gelegen. Haar kreuntjes werden intensiever en ze deed hoorbaar haar best om aan het stiltebevel te kunnen blijven voldoen. Wellicht lag het daaraan, maar niet lang daarna kwam ze klaar. Steeds wilder en ongecontroleerder begon Kellyklit met haar onderlijf te bewegen. Plotseling verstarden de spieren van haar lichaam. Met beide handen hield ik haar benen uit elkaar, anders zou ze mijn hoofd geplet hebben. Ik rook mijn kans en ging als een razende met mijn tong en stoppelbaard over haar schaamstreek te keer. Op het werkelijke hoogtepunt verbrak de jonge snol haar zwijgen. Met een geluid alsof ze kotste, kermde de hoer haar genot persend naar buiten. Ik voelde mij groots, fantastisch. De slet was het die zich het eerste had laten zien, niet ik. Ik gaf haar geen tijd om van haar orgasme bij te komen. Terwijl haar jonge beentjes nog nasidderden, sprong ik tussen haar benen en propte mijn geleefde pik in het nauwe, jonge trutje. ‘Ooh hoer! Nu zal je mij krijgen ook!’, steunde ik het uit, en mijn pik begon zijn eerste rit in haar strakke binnenlichaam. Kelly sloot haar ogen en wendde haar mooie gezichtje van me af. Nadat ik drie keer in en uit haar schacht had geschoven, begon ze op haar onderlip te bijten. Voor mij reden genoeg om me niet meer met haar in te laten. De slet begon te genieten, dus moest ik me zo snel mogelijk laten gaan. Steeds wilder ramde ik mijn straffende speer in haar vagina.

Met haar vastgebonden armen, was haar jonge lijfje volledig aan mijn beuken overgeleverd. Wat me precies nu deed komen, weet ik niet meer. Maar opeens was het er, een orgasme zoals ik dat nog nooit had ervaren. Het was, achteraf bezien, bezitsdrang die zich als eerste aandiende. Het leek wel alsof de kop van mijn pik dusdanig opzwol zodat hij in haar nauwe trut geen kant meer op kon. Met een rauwe kreet bevrijdde mijn lichaam zich van de eerste last. In één langgerekte stroom golfde het sperma van mijn lichaam in het hare. Maar dat was niet alles. Het zaad smeerde werkelijk als kruipolie; mijn onder druk staande strafstaf schoot uit de bevuilde meisjesspleet. Druipend van kutgeil en sperma nam ik mijn knakker in de hand en richtte die al rukkend op de hulpeloze jonge vrouw. Een tweede orgasme (of hoorde die er nog bij?) drong zich op. Met een intens gekreun stootte de tweede lading uit mijn kloten. Ik voel nog het sperma door mijn pik schieten. Pats! Dikke, werkelijk vette, klodders landden op de jonge snol. Schokkend richtte ik mij op, overzag wat ik had aangericht. Zo geil… Een genotskramp deed mij nogmaals voorover klappen. Het was heerlijk, zij is heerlijk.

Eén schoolseizoen lang heb ik ander werk gedaan. Maar ook een jaar waarin Kelly en ik elkaar regelmatig zagen. Een echte verhouding hadden wij niet, maar nu besef ik dat ik van haar hield. Kelly is weg, ze is au pair in Amerika. Nu ben ik weer leraar; ik pak de draad weer op sinds 1996. En ik ben bang, doodsbang voor komend schooljaar…

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 2 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *