Gepakt door mijn baas

4.9
(8)

Mijn naam is Lars, ik ben vijfentwintig jaar en werk sinds 2018 in een groot bedrijf dat filialen heeft in heel de wereld. Dat lijkt onpersoonlijk, maar niets is minder waar. Door mijn functie kom ik met veel mensen in contact en ik heb leuke collega’s waarvan sommigen, net als ik, homo zijn. Ik heb ook een hele leuke baas. Hij is mijn directe werkgever en de droom van iedere homo en vrouw. Ik noem hem altijd een ‘Eric Forrester-type’ (bold and the beautiful-red), wel op leeftijd maar net zo knap. Hij is eenenveertig jaar, lang, donkere ogen, donker haar met grijzende slapen en een grijs plukje voor in het midden. Alle vrouwelijk en sommige mannelijke collega’s vallen voor hem. Het is een welbekend feit dat hij niet getrouwd is en ook op bedrijfsfeesten is hij altijd alleen. Er zijn speculaties over zijn geaardheid te over. Zelf had ik echter mijn twijfels. Ik heb tijdens mijn werk vrij veel met hem van doen. In die twee jaar ben ik erachter gekomen dat ij werkelijk een supermens is. Werkelijk overal weet wat van en heeft hij zijn interesses: zijn werk, literatuur, klassieke muziek etcetera. En laatst bleek dat hij naast dit alles ook nog eens botergeil is.
Tijdens onze gesprekken had ik altijd het idee gehad dat hij misschien op mannen viel; de manier waarop hij soms naar mijn keek, met zijn benen wijd zitten (wat mij een heerlijk uitzicht opleverde en zijn dubbelzinnige, gevatte opmerkingen en toespelingen. Verder was/is hij echter het toonbeeld van een hetero-man. Maar tijdens het laatste gesprek bleek dit toch anders te zijn.
Er heerste een iets meer gespannen sfeer. Alle normale aanwijzingen waren er nu ook weer. Maar allemaal iets sterker dan anders; een duidelijker blik, een wel zeer gewaagd innuendo, maar allemaal zaken waar ik echter graag op inging. Zelf haalde ik al mijn verleidtactieken tevoorschijn. Ik keek naar hem met mijn ‘jongensachtige, ondeugende schalkenblik’ en lachte naar hem met mijn ‘verlegen, jonge, lieve engelglimlach’. Even dacht ik: ‘Lars jongen, je zit hem gewoon te versieren! Slet die je er bent!’ Maar ik ging er wel mee door. Toen het gesprek was afgelopen, liep ik naar de deur en draaide mij nog een keer om. Ik toonde hem mijn allerliefste glimlach, schraapte al mijn moed bij elkaar en gaf hem een knipoog. Wat hij doen deed bezorgde mij de vlinders in de buik: hij gaf mij een zoen in de lucht. Later die dag zou er echter nog veel meer gebeuren…
Rond half twee ging ik naar het toilet. Om alles nog duidelijker te maken zal ik snel een plaatje schetsen. Als je binnenkomt heb je aan de linkerkant de wastafels en aan de rechterkant de toiletten. Rechtdoor zijn de urinoirs en naast de wastafels de deur naar de opslagruimte van de conciërge. Even nadat ik binnen was, kwam mijn baas de toiletruimte in. Dat vond ik wel vreemd want hij heeft in zijn kantoor een eigen wc. Ik stond bij de wastafels. Hij keek mij aan via de spiegel en liep toen achter mij langs naar de urinoirs waar hij ging staan. Hij wachtte even tot wij helemaal alleen waren. Toen draaide hij zich om, deed met een sleutel de deur van de opslagruimte open en wenkte mij met zijn vinger. Ik liep naar hem toe tot ik dichtbij hem was. Hij greep mij bij mijn stropdas, rukte mij naar voren en duwde mij het hok in. Meteen stapte hij achter mij aan en deed achter zich de deur op slot. Daar stonden wij nu, vlak voor elkaar. Hij bekeek mij van boven tot onder. Zijn blik stopte bij mijn kruis. Ik had een enorme stijve. Ik ben wel niet zo groot geschapen, maar mijn pik lag duidelijk opzij, op mijn heup. Hij was dus duidelijk zichtbaar. Hij legde zijn had erop en deed een stap naar voren. Met zijn stevige borst stond hij tegen de mijne aan. Zijn prachtige mond was zo dichtbij. Hij keek mij recht in de ogen en in voelde de hete adem in mijn gezicht toen hij fluisterde: ‘Lars, jongetje, wil jij het?’ Wat kon ik anders doen dan zachtjes ‘ja’ te kreunen? Hij sloeg zijn armen om mijn middel, trok mij stevig tegen zich aan en begon mij heerlijk te zoenen. Ik voelde zijn harde lul tegen mijn buik. Steeds zwaarder begon mijn baas, mijn heerlijke baas te kreunen, steeds wilder bewoog zijn tong in mijn mond. Zijn handen grepen mij overal stevig vast. Opeens stapte hij naar achteren. Hij had een geile, wilde blik in zijn ogen en begon mijn stropdas los te maken. ‘Kleed je uit’, hijgde hij snel. Ik deed meteen wat hij zei en trok mijn overhemd uit. Hij trok ondertussen mijn broek en slipje naar beneden. Daar stond ik dan. Tegenover hem en ik had alleen nog maar mijn schoenen en sokken aan. Gij greep mij vast, drukte mij weer tegen zich aan en begon mij nu nog vuriger te tongen. Ik voelde zijn kostuum tegen mijn naakte lichaam en sloeg een been om hem heem. Mijn pik wreef langs zijn broek. Hij zette zijn handen net iets onder mijn kontje, tilde mij op, liep verder de opslagruimte in totdat ik met mijn rug tegen de muur tegenover de deur stond. Daar begon hij met zijn heupen te stopten. Hij reed mij bijna de muur in, zo ging hij tekeer.
Even later stapte hij weer naar achteren en kleedde zich uit. Het was een prachtig gezicht, steeds meer zag ik van zijn heerlijke, donkerbehaarde lichaam. Totdat ook hij slechts zijn sokken en schoenen aan had. Nu waren wij allebei naakt en was alles nog geiler. Hij liet mij op een soort van bureau liggen en kwam tussen mijn benen staan. Ik moest ze van hem spreiden en optrekken. Hij ging op zijn knieën zitten en even later voelde ik zijn heerlijke warme natte tong over mijn kontgaatje gaan. Langzaam drong hij bij mij naar binnen. Toen ik lekker nat was voelde ik zijn vinger erbij komen. Eerst een, toen twee en al snel drie vingers! Plotseling stond hij op, kwam naast mij staan, klom ook op het bureau en ging in tegengesteld+de richting op zijn knieën zitten. Zijn vingers gleden mijn kontje weer in en mijn stijve hete pik verdween in zijn vochtige mond. Ook ik begon zijn lul te pijpen. Deze was keihard en duidelijk groter dan de mijne, maar toch kreeg ik hem helemaal naar binnen. Ik voelde zijn eikel steeds tegen de achterkant van mijn mond stoten om vervolgens steeds dieper in mijn keel te zakken. Alles was zo ontzettend geil dat ik mij echt niet langer in kon houden. Ik kreunde dat ik ging klaarkomen. Hij pijpte door en even later spoot ik al mijn sperma diep in zijn mond. Ik merkte dat mijn baas alles doorslikte en liet werkelijk geen druppel verloren gaan. Nadat ik bij was gekomen, ging hij van mij af en nam staand tussen mijn benen plaats. Hij greep mij bij mijn enkels en trok mijn benen uit elkaar en omhoog. Zachtjes liet hij zijn pik tussen mijn bilspleet glijden, van zijn ballen tot zijn eikel. Toen zette hij zijn eikel tegen mijn kontje en drong in één keer krachtig naar binnen, helemaal tot aan zijn kloten. Als een bezetene begon hij mij te naaien. Ik dacht dat ik uit zou scheuren, maar het duurde niet zo lang. Want ook mijn lieveling was zo geil dat golven voorvocht de penetratie smeerden. Al na een paar minuten voelde ik zijn stralen in mij spuiten. Hij schokte onbeheerst met zijn prachtige lijf en steunde op mij. Mijn eerste orgasme in mijn kontje.
Hij liet zich even later uit mij glijden en kroop weer op me, plat bovenop mij. Mijn directe baas legde zijn hoofd op mijn schouder, heerlijk dat zware lijf dat mij bijna platdrukte. Hij kuste mijn hals, kin, mond, neus en voorhoofd totdat hij bij mijn ogen was aangekomen. ‘Lars, jongetje van me, vond je het lekker? Wil je nog een keer?’, zei hij zachtjes. ‘Oh ja, graag’, antwoordde ik. ‘Oké, maar niet hier. Wat dacht je van vrijdag bij mij thuis?’ Dat nam ik natuurlijk maar al te graag aan.
Wij kleedden ons weer aan, gaven elkaar nog snel een tongzoen en gingen stilletjes de opslagruimte weer uit. Met knipoog gingen wij uit elkaar. Vrijdag is ondertussen al geweest en wat er toen allemaal is gebeurd wordt een ander verhaal. Wel kan ik zeggen dat wij ondertussen stapelgek op elkaar zijn.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4.9 / 5. Aantal stemmen: 8

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

1 comments for “Gepakt door mijn baas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *