Het verhaal van ria

5
(1)

Hallo, mijn naam is Ria. Ik was op een leer- en lakparty ergens in Rotterdam toen ik Kim herkende. Even kruisten onze blikken elkaar, en we keken elkaar schattend aan. Even duurde dat maar, want ik was op weg naar de wc. Eenmaal terug ging ik weer naar mijn bekenden. Er was iets, iets leuks, dus Kim zat even niet in mijn hoofd.
Een tijd later – ik weet niet hoe lang, ik danste wat, dronk, praatte – zag ik Kim weer. Nu kwam ik toevallig ván het toilet. Haar ogen zochten, zagen mij, en vergrootten. Ze glimlachte, ingehouden, meer met haar ogen, dan met haar mond. Ik weet dat, zo lach ik ook (geloof ik).
Toch liep ik terug naar mijn vrienden. Ook zij begon te lopen, rechtvooruit, schijnbaar naar iemand anders. Halverwege liepen we elkaar tegen het lijf.
‘Hoi’, zei ze, ‘Hoi’ zei ik terug. Ik stopte, keek haar aan.
‘Gezellig hier hè?’, zei ze. ‘Ja’, beaamde ik, ‘jij trekt nogal wat bekijks’.
‘Nou, jij anders ook wel!’, lachte ze innemend. ‘Zullen we even ergens wat praten waar het wat rustiger is?’, vroeg ze tot mijn opluchting. Ik knikte naar een ruimte wat meer achteraf, waar ze nog zaten te eten.
Even later zaten we aan een tafeltje. Het viel me op dat Kim haar haren zo vaak naar achteren sloeg, later zei ze dat ik dat ook deed.
‘He, wat zie je er fantastisch uit zeg!’, begon ze, ‘maar ik heb je nog nooit gezien geloof ik, of wel?’ ‘Nee, ik denk het niet’, antwoordde ik, ‘ik werk nog niet zo lang hier’.
‘Oh ja?’, vroeg Kim geïnteresseerd, ‘vind je het wel opwindend dan?’
Haar openhartigheid overviel mij een beetje. Het was niet alleen wat ze zei, maar ook de manier waarop. Ik voelde mij begrepen, maar wist in eerste instantie eigenlijk helemaal niet of ik wel begrepen wilde worden.
‘Ja’, zei ik en hervond mijzelf, ‘ik vind het wel geil ja, zo af en toe’. ‘Ben je ook bisexueel?’, vroeg Kim. Ik knikte, weer was ik er even stil van. ‘Ja, ik heb wel eens met vriendinnen gevreeën, en dat was erg fijn’, antwoordde ik in alle eerlijkheid.
Het was duidelijk. Op dit gebied kan niemand tegen Kim op, zo bevrijd als ze is op het gebied van sex. Ik hoefde niets meer hoog te houden, en we begonnen een gesprek dat ik nooit zal vergeten. Zij was de eerste met wie ik over dit soort dingen kon praten. Het was een verademing, heerlijk was het.

Ik vertelde hoe het vroeger was. Tot ver op de middelbare school was ik zo’n stil meisje, laat ook met mijn puberteit. En daardoor wellicht heel onzeker. Toen begon ik te groeien, begon alles aan mij te groeien. Jongens zagen mij ineens staan, en de meiden, vooral de ‘leuksten’ kregen ineens de pik op mij. Ik wist niet wat mij overkwam! Ik moest daar heel erg aan wennen. Gelukkig stond ik niet alleen. In de (parallel)klas(sen) waren meer meisjes laat, net zoals ik, en we werden een eigen clubje. Daaruit heb ik trouwens die vriendinnen overgehouden waar ik nu nog wel eens mee naar bed ga.

Wij werden, mag ik wel zeggen, behoorlijk populair. Vooral bij de jongens uit de vierde en vijfde klas. Een paar van hen had zelfs een auto, en daardoor leerden wij het uitgaansleven kennen. Ook in andere plaatsen zoals Antwerpen en Amsterdam. (Ria komt uit Rotterdam -red.)
Al snel kreeg ik verkering. Met de leukste natuurlijk, Edwin. Ik was wild van hem. Ja, wat wil je, hij heeft mij ontmaagd. Maar hoe meer we uitgingen met z’n allen, hoe meer hij mij tegen ging staan. Hij werd zo bezitterig, en altijd over mij ruzie maken. Dat wilde ik helemaal niet! Ik werd er opstandig door, en maakte mij sterker, misschien ook wel onafhankelijker, door stiekem in te gaan op alle aandacht die ik tijdens het uitgaan kreeg.
Mhmm, hoe vaak ik niet net zoals ik bij Kim heb gedaan, iemand meelokte naar een stil plekje van de dancing, of in chill out rooms en mij daar heb laten zoenen, betasten… Mhmm, heerlijk!
Ik maakte het steeds spannender voor mijzelf. Op een avond zei ik tegen Edwin dat het mij spannend leek zonder slipje, en met plakkousen aan te gaan dansen. Hij wilde er eerst helemaal niets van weten, maar vond het op gegeven moment hartstikke spannend. Ik droop uit mijn kutje van opwinding, en al helemaal van mijn stoute plannetje. Wat deed ik namelijk? Ik had het zo geregeld dat wij niets van tevoren konden eten, en ik voerde hem tijdens het uitgaan meer bier dan normaal. Zo raakte hij al snel aangeschoten. Was dat sowieso geil voor mij – hij graaide maar al te graag onder mijn rokje – op een gegeven moment raakte hij het zicht op mij kwijt. Ik kwam bijna klaar toen ik me vrij van hem voelde. Ik, mijn naakte kutje, wij waren vrij in die discotheek en konden in principe alles doen wat wij wilden.
Een beer van vent, maar wel één met klasse, heeft mij toen ‘versierd’, dacht-ie, en meegenomen naar buiten. Ik had allang in de gaten dat niemand ons gezien had. De opwinding werd steeds groter. Mijn plannetje had het zover laten komen, en het ergste van het ergste – in mijn beleving toen – kon gebeuren zonder dat dat consequenties zou hebben. Maar ook: ik kon het elk moment stoppen, wanneer ik dat maar wilde. Ik had alle macht, en het mooiste was dat ik de situatie er zelf naar gemaakt had.
Uiteindelijk heb ik mij laten nemen, op het strand, als een echte hoer. Ik voelde mij heerlijk slecht, en heb orgasmen beleefd, ben op plaatsen geweest, waarvan ik toen nog niet wist dat dat allemaal bestond.
Weet je, het was heerlijk, en ik wist vanaf het allereerste moment dat ik eraan verslaafd was. Aan het genot van het zelfvertrouwen, die hoerigheid…

Mijn relatie met Edwin liep daarna snel af. Ik had totaal geen respect meer voor die jongen. Hij deed helemaal niets meer wat mij boeide.
Gelukkig zaten wij allebei in het examenjaar. Ik haalde het, en hij voor de tweede keer niet. Hij was kapot, die arme jongen. Ik ging een secretaresse-opleiding doen. En voordat het echt ‘officieel’ uitraakte, zagen wij elkaar al niet meer.
Ondertussen had ik mijn grenzen verlegd, en zocht naar grotere uitdagingen. Automatisch kwam ik uit bij oudere, succesvolle mannen. Vaak waren ze ook nog getrouwd.
Ze namen me mee naar heel andere uitgaansgelegenheden. Dat was voor mij niet alleen een geruststelling omdat bekenden mij niet zouden zien – dus kon ik mij helemaal laten gaan – nee, het was ook een wereld waarin ik mij thuisvoelde. Het casino bijvoorbeeld, of exclusieve nachtclubs, heerlijk die stijl. En ook daar werd ik op handen gedragen. In een razend tempo maakte ik het mij eigen. Ja, werkte zelfs aan een eigen stijl. Mijn eigen hoerige klasse stijl wel te verstaan, en ik kickte erop.
Mijn uitgaanswereld en mijn studieleven waren in die tijd nog strikt gescheiden. Maar toen ik eenmaal mijn diploma had, begonnen die twee in elkaar over te vloeien.
Ik kreeg een relatie met een directeur van een groot bedrijf. Ik liet mij neuken – nou, vaker bereed ik hem – en hij bood mij werk aan. Ook daarin was ik goed, ik kreeg werkelijk van alles van iedereen gedaan. Onze spelletjes gingen steeds verder. Hij vond het heerlijk om vernederd te worden. dat hij ervoer dat nu eens iemand hem de baas was. En ik? Ik pakte dat op, ik zou wel gek zijn om dat te laten liggen!
Samen richtten wij een leuk huisje voor mij in, met de nodige middelen. Oh dat ging niet 1,2,3 hoor, maar geleidelijkaan.
Op een gegeven moment was ik elk vrij uur samen met hem, als een heuse meesteres. Zijn vrouw wist van niets, en ik geilde op het stiekeme, het verbodene.

Toch was er nog iets wat ik miste. Tot voor kort wist ik niet wat. Ik kwam erachter dat mij alles heel makkelijk was afgegaan. Nooit had ik ergens moeite voor hoeven doen. Dat ging steeds meer aan mij knagen. Ook weer via het werk ontmoette ik een andere directeur, meer een self made man. Meteen was ik verkikkerd op hem, alleen liet het niet blijken. Hij vond mij wel een lekker wijf, zo hoorde ik van iemand, maar verder liet hij mij links liggen. Dat kon ik natuurlijk niet uitstaan. Ik moest en zou ook hem hebben.
Op een dag zaten wij ergens in een hotellobby te wachten op mijn baas/minnaar, toen ik het erop waagde en hem probeerde te versieren. Ik dacht werkelijk dat ik hem zover wist te krijgen. Zoals zo vaak lokte ik hem mee naar een achteraf plekje, in dit geval een hotelkamer. Tja, wat wil je? Ook op dat gebied maakte ik vorderingen!
Nou, hij had de deur van de hotelkamer nog niet achter zich dichtgedaan, of de rollen waren totaal omgedraaid!
Hij liet mij duidelijk weten wie, en vooral wát ik was. Wat ik ook deed, ik had helemaal de touwtjes niet meer in handen! Gelukkig was hij lief, en wist hij mij zo aan te pakken dat er niks gebeurde wat mij afstootte. Integendeel, ik de vamp, de slechte vrouw, verkocht mijn ziel aan hem.
Weken later had hij mij helemaal. Hij behandelde mij als vuil, maar ik smachtte naar hem. Ik wilde zijn goedkeuring, zijn waardering.

Er ontstond iets heel opwindends. Ik leefde weer in twee werelden. Alles wat mij frustreerde in de relatie met mijn meester reageerde ik weer af op mijn baas/slaaf. Ik had de perfecte balans gevonden, dacht ik…

Helaas ging het op een gegeven moment fout. Mijn meester was al bezig een nieuwe zaak op te zetten in Thailand, maar met de economische crises daar moest hij ernaar toe. Om te redden wat er te redden viel. In het begin hadden wij nog wel contact via het internet, en gaf mij via dat medium en de telefoon wat opdrachtjes, maar dat ebde weg. De balans was weg, daarvoor waren mijn behoeften al te groot geworden.

Juist in die tijd dat ik weer moest wennen aan alleen die meesteressenkant in mij, kwam de vrouw van mijn baas te weten dat wij een relatie hadden. Ze pakte mij op een verschrikkelijke manier aan, zoals alleen vrouwen onderling dat kunnen doen. Ze vond vrijwel direct mijn zwakke plek – over dat ik nooit ergens voor had hoeven vechten met zo’n lijf en uitstraling – en wreef dat nog eens flink in. Tegelijkertijd pakte zij haar man aan op de manier zoals ik dat deed; hard en meedogenloos. Wel wilde zij hem blijven houden, ze was niet gek om heel haar leven te vergooien. En bovendien… ze hield van hem.
Ik raakte mijn baan kwijt, en een half jaar later stond ook mijn zelfrespect op nul. Ik moest helemaal opnieuw beginnen. Af en toe ging ik nog weleens uit. Maar bij mijn oude vriendenkring hoefde ik niet meer aan te komen. En in het klasse wereldje was er niemand meer die mij op sleeptouw wilde nemen. Daar had mevrouw wel voor gezorgd.
Af en toe kreeg ik nog wel oprispingen van mijn leventjes die waren; zo opwindend en bevrijdend als dat was. En ik maakte kennis met een andere wereld; de pseudo-professionele wereld van de porno. Dat was nog niet zo lang geleden. Ik ging werken als striptease-danseres, en werd geëxploiteerd door de clubeigenaar. Zo kreeg ik terug wat ik ooit had gehad, op een andere level weliswaar, maar het was wel van mij.

Nu sta ik dan in Kim’s Kontakten, met mijn lijf en mijn levensverhaal. In beide gevallen naakt, door jullie te bekijken tot op het bot. Voor mij is dit ultieme porno, en als vanouds geniet ik ervan.

Dit is allemaal 100 procent echt. Het windt mij verschrikkelijk op dat jullie je op mij aftrekken, of vingeren, dat is mij om het even…
Doe het alsjeblieft, ik ben een hoer.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *