Hans en Manuel en middelen voor hun zware bestaan…

0
(0)

“Wedden dat je de opdracht niet binnen kan halen”. Hans keek zijn jonge compagnon uitdagend aan. Hij wist dat Manuel juist op een dergelijke manier moest worden geprikkeld. Eigenlijk was heel het leven voor Manuel één grote uitdaging. Vandaar dat hij al op jonge leeftijd de zaak samen met Hans mocht runnen. Hans was een rustiger heerschap. Gepokt en gemazeld als hij was in het werk, kende iedereen hem als een goede en betrouwbare adviseur. Maar ja, de zaak (met name de opdrachtgevers) had een nieuw gezicht nodig. En Manuel was dat nieuwe hoofd. Hij liep al regelend door het kantoor. Die jongen had het druk, zoals altijd trouwens. Hans was zeer tevreden over hem. Zo tevreden zelfs, dat hij morgen met zijn beste klant mocht kennis maken. Hun beste klant was eigenlijk een veel groter organisatie-advies bureau. Zij speelden de kleinere opdrachten door aan het kantoortje van Hans en Manuel. Vandaag belde Marylou, de bureau-director daar, weer op. Ze had een kleine opdracht voor hen. Maar wel een belangrijke opdracht, want als zij deze goed uit zouden voeren, dan zou het moederbedrijf van de klant voortaan hun opdrachten bij Marylou deponeren.

Marylou was de Nederlandse manager van een internationaal gerenommeerd bureau. Ze kende Hans van de tijd dat hij nog samen met haar werkte. Maar u weet hoe dat gaat. Hans kreeg ruzie met het moederbedrijf en begon voor zichzelf. Marylou heeft hem daarbij geholpen. Nu kunt u denken dat zij dat deed omdat Hans een toffe peer was. Wel, dat was misschien wel zo. Maar naast zijn tofheid en zijn vakbekwaamheid, deed Hans nog wel wat meer voor het pittige tantetje. Zij was namelijk niet erg, tja hoe zouden we het noemen. Niet erg normaal in haar sexuele activiteiten. Slechts weinig mensen konden haar begrijpen en nog minder mensen konden haar bevredigen. Marylou was wat je noemt, een nymfomane. Ze had een constante drang naar sex. Beter gezegd, een constante drang om gepenetreerd te worden. Zelf deed ze daar heel normaal over bij een kleine groep mensen met wie ze haar frustraties kon delen. “Tja, zo ben ik nu eenmaal. En ik denk dat juist deze eigenschap mij zo gedreven maakt”, plachtte zij dan meestal te zeggen als zij het er met een intimi over had. Hans was één van die weinige mensen die de mooie gretige vrouw hielp met haar probleem. Ze wist dat Hans goed was in zijn vak. Toch moest hij zijn opdrachten van haar verdienen, vond ze. Dus maakte zij van de nood een deugd. “Werk binnenhalen” betekende voor Hans “kutje binnendringen”. En dit ging Hans een beetje vervelen. In feite was hij niet zo actief op het sexuele vlak. Hij was meer een voyeur.

Met zijn vrouw had hij de voor hem ideale sexuele relatie. Zij werd namelijk driemaal in de week geneukt door Ibrahim, een grote, donkere jongeman. De knaap durfde zijn zwarte neukstaaf niet in het geile vrouwtje te steken als Hans in de kamer zat. Hans had daarom een kostbaar video-circuit in zijn huis laten aanleggen. In elke kamer stonden twee camera’s en in elke kamer konden de monitoren worden aangesloten. Waar Hans’ echtgenote ook zin had om gepaald te worden; Hij kon het gehele tafereel goed bekijken zonder dat de gespierde neger daar slap van werd. Ja, thuis had onze Hans het wel voor elkaar. Maar ja, op het werk golden andere regels. Maar nu met Manuel moest het allemaal anders gaan. Echter, Manuel wist nog van niets…

“Hans, waar blijft die achtergrond-informatie nou?” Manuel stormde de kamer van zijn oudere compagnon binnen. Hij was gehaast. “Ik zou het gisteren al van krijgen. Vandaag moeten we naar dat mens, en ik ben nog helemaal niet voorbereid”. Hans stopte met zijn schrijfwerk. “Manuel, ga eens zitten, ik moet even met je praten”, zei Hans, terwijl hij zijn bril afzette. “Allereerst spijt het me dat ik je nog niet geïnformeerd heb; ik was er nog niet aan toe gekomen”. De man stond op en beende al pratend door zijn kantoor. “Maar dat komt met name omdat ik het niet gewend ben voor deze klant achtergrond-informatie door te nemen”. Manuel keek hem niet-begrijpend aan. Het was inderdaad waar dat Hans voor deze klant zich nooit hoefde voor te bereiden. Hij luisterde nieuwsgierig verder. “Mevrouw Marylou en ik kennen elkaar al heel lang. Zoals je weet hebben wij nauw met elkaar samengewerkt. Zij weet dus wel hoe ik werk”. Manuel knikte begrijpend en zei: “Dat begrijp ik wel, maar waarom daagde je me dan uit? Waarom denk je niet dat ik die opdracht binnen kan halen”. Hans lachte. “Laat ik het zo zeggen, Marylou stelt weinig eisen aan de inhoud; die kent ze van ons bureau zo langzamerhand wel. Maar ze stelt des temeer eisen aan de vorm. En het is voor mij nog maar de vraag of jij aan die vorm inhoud kan geven”, zei Hans op een mysterieuze toon. Manuel kookte. Hans deed alsof hij aan hem twijfelde en dat kon hij niet hebben. Voordat de oudere man verder kon gaan, stond Manuel op en liep driftig naar de deur. In de deuropening zei hij koud: “Ik begrijp het al hoe het zit, en we zullen het nog wel zien”. Met een harde knal deed hij de deur achter zich dicht. “Nee ventje, je begrijpt er helemaal niets van. En aangezien je me niet hebt laten uitpraten, zal je het vanmiddag wel merken”, zei Hans grinnikend tegen de gesloten deur.

Die middag stond Manuel bepakt en bezakt te wachten op zijn partner. Hij had de uitgebreide bureaupresentatie bijeen gezocht. Dit betekende dat hij zich een breuk tilde aan de loodzware overhead-projector en de flip-over. Daarnaast had hij ook nog twee tassen vol met sheets en foldermateriaal. Toen Hans dit zag, moest hij geheimzinnig lachen. “Wat is er nou, en schiet een beetje op we zijn bijna te laat”, reageerde de jonge, veelbelovende adviseur geïrriteerd en ze klommen in de auto. Hans reed. Hij stuurde zwierig de straten door en op zijn lippen lag een geheimzinnige grijns. Manuel irriteerde zich wezenloos, maar hield zijn mond. Zonder één woord tegen elkaar gezegd te hebben, stapten ze een klein half uur later de auto uit. Met veel pijn en moeite wist Manuel het materiaal in de lift te krijgen. Hans drukte op het voor hem bekende etage-knopje. Hij werd gespannen. Als Manuel in de smaak viel, dan zou hij het rustiger hebben. Zo niet, dan moest hij op de klip blijven.

“Hallo Hans”, verwelkomde de vrouw haar vroegere collega op een zakelijke toon. “Je hebt nu eindelijk je jonge compagnon meegenomen, zie ik”. Ze bekeek Manuel met een keurende blik. “Zet die onzin maar in de hoek, dan kunnen we met de presentatie beginnen”, zei ze achteloos tegen de jongeling. Stomverbaasd deed Manuel wat er van hem werd gevraagd. Nog verbaasder werd hij toen hij zich weer omdraaide. De vrouw zat halfnaakt op haar knieën en opende langzaam de rits van zijn compagnon. Vragend keek hij hem aan. “Ja Manuel, zo gaan de presentaties hier”, zei Hans op een verontschuldigende toon. Verbouwereerd bleef hij staan kijken. Zijn ogen waren gefixeerd op de zwellende lul en op het roze tongetje dat steeds sneller de forse eikel plaagde. Voordat Manuel zich hierover een mening kon vormen, begon zijn lichaam voor hem te antwoorden. Zijn lul drukte lichtjes tegen zijn broek. Marylou zag dit en zei tussen twee pijphalen door: “Het begin van je presentatie is niet al te best, ik zal je eens wat feed-back geven”. Al pratende, begon ze met haar andere hand zichzelf zachtjes te masseren. Eerst over haar gebonden borsten. Vervolgens gleed ze tergend langzaam ermee naar haar spleetje. Met geloken ogen en met diepe halen pijpte ondertussen Hans lustig verder. Hans zag de bolling in de broek van Manuel enorm vergroten. Hij maakte dat kenbaar aan de genietende vrouw. “Zo te zien wordt het al beter”, zei ze. Ze gebaarde Manuel dat hij dichterbij moest komen. Nog steeds sprakeloos schuifelde de jongeman op het tweetal af. Voordat hij het wist, had de energieke vrouw zijn broek al losgeritst en haalde zijn springende lul naar buiten. “Mhnn, het is nog een jonkie hoor Hans, maar volgens mij heeft hij wel een goede vorm”, zei ze keurend. “Schat, dat kun je alleen maar weten als je hem in je voelt”, zei Hans wijs en aanmoedigend. Het zag ernaar uit dat hij vandaag niet hoefde te priemen en daar was hij allang verheugd over. “Manuel, uit die kleren, anders is het uit de zaak”, gebood hij de jongeman. Maar de veelbelovende knul had het dreigement niet nodig. De hand van die geile teef om zijn steigerende lul was genoeg. “Allemensen”, zuchtte hij uit, “wat willen jullie dat ik doe?” Hans en Marylou keken elkaar veelbelovend aan. “Wat wil jij doen, mooie jongen”, retouneerde Marylou de vraag. “Ik wil je binnendringen, ik wil je nemen terwijl je Hans blijft pijpen”, gilde de knaap nu opgewonden.

Het was duidelijk dat Manuel niet veel gewend was. En nu, van de een op het andere moment, bevond hij zich in een sexsituatie voor gevorderden. “Je moet het niet willen, het is jouw presentatie, je moet het dus gewoon doen”, zei de vrouw met een hese stem. De reactie van de jongeman had haar in één keer naar haar geile hoogvlaktes gevoerd. Van hieruit kon ze de bergen van haar genot beklimmen. Voordat ze verder kon zwijmelen over de nieuwe aanwinst, voelde ze dat haar been werd opgetild. Hans knikte goedkeurend toen Manuel hem vragend aankeek. Hij hield zijn niet echt grote, maar dappere lans vlak voor het spleetje van vrouw. Toen stootte hij zichzelf in het kletsnatte onderlichaam. “Oh, je neemt bezit van me”, gilde de geile teef in verrukking uit. Een dergelijke plotse handeling had ze niet van een groentje verwacht. “Ik zal met mijn aanwijsstok eens wat plekjes presenteren”, reageerde Manuel alert. Hij merkte dat zijn kordaatheid op prijs werd gesteld en was al snel in zijn element. Hans verbaasde zich over het aanpassingsvermogen van zijn jonge partner. Maar het duurde niet lang of dit ging over in hevige opwinding. Met name omdat de jongen steeds harder tegen het vrouwelichaam begon te beuken. “Ooh”, riep de vrouw, “je gaat te hard, ik moet Hans ook nog pijpen”. “Kan ik er wat aan doen”, kreunde Manuel, “jouw spleet is ook zo nat en uitnodigend”. “Maar daar weten we wel wat op”, mengde Hans zich in het gesprek. Hij haalde de man en vrouw uit elkaar en plaatste beiden op de bank. “Zo, de twee geiltjes liggen op de bank. Manuel, je snikkel is nat genoeg om hem zonder veel moeite in haar reet te steken”. Toen Marylou dit hoorde, zuchtte ze van opwinding. Ze hield er wel van als twee mannen quasi-zakelijk over het bezit van haar lichaam spraken. “En bovendien”, richtte Hans zich nu tot de vrouw, “Jij hebt zo uit je spleetje lopen lekken, dat je aarsje is volgelopen”. En weer zuchtte Marylou. Het was een lange tijd geleden dat zij een dergelijke behandeling had ondergaan. Veel langer kon hierover niet nadenken. Voordat ze het wist kreeg ze de lul van Hans in haar mond gestopt en voelde ze de pik van Manuel haar aars betreden.

Hans was sinds lange tijd weer goed stijf. Haar mond kon nauwelijks zijn neukbuis omvatten. Ze deed geen moeite om hem te pijpen. Haar lichaam schokte toch al genoeg door de stoten van Manuel. Tjonge, want ging die knaap te keer zeg. “Oh, mijn God”, hoorde ze de jongste steunen, “Oh Hans, oh Marylou, het spijt me, ik moet spuiten, ik moet spuiten in dit heerlijke strakke kontje”. Met de steenharde mannestaart in haar mond, keek ze Hans aan en zag dat hij nee schudde. Zelf wilde ze het spuitfestijn van die Manuel ook nog even uitstellen. Ze reageerde bliksemsnel door op hem te gaan zitten. “Maar zo kan ik niet uithalen”, jammerde Manuel. Marylou drukte nog eens extra met haar lijf over de penis van de veelbelovende jongeman. “Ja adviseurtje, dat is nu net onze bedoeling”, antwoordde Hans en hij streelde de borsten van zijn opdrachtgeefster. “Marylou, wat ben jij toch een lekkere meid”, zei hij bewonderend. “Zeker nu ik zie hoe je wordt geneukt door die jonge hengst”. “Hans, Hans”, reageerde de vrouw gehaast, “zeg dat nou niet, je weet dat ik het dan niet kan houden”. Hans, die wijze oude vos, glimlachte lief en zei “Dat weet ik toch schatje, maar ik zorg wel goed voor je hoor”. Hij tilde haar nogmaals op, maar draaide haar nu om. Voorzichtig liet hij haar weer over de jongen glijden, maar nu in haar kletsnatte pruim. “Nu kan je je klaarschuren op zijn onderbuik, ga je gang maar”, zei hij vaderlijk.

In opperste geilheid en totaal willoos volgde Marylou de suggestie op. Misschien verbeeldde Manuel het zich, maar het leek wel of hij het harde, opgewonden kittelaartje over de bobbels van zijn buikspieren voelde rollen. “Jezus, wat een hoer”, riep hij uit toen hij de totaal verdwaasde uitdrukking zag op haar gezicht. “Ja, ja, ik ben een hoer”, kreunde de vrouw zachtjes en intens opgewonden. “Hans steek je vinger in haar reet”, zei Manuel hijgend, “ze moet eenvoudigweg gepaald worden”. Hans keek op. “Hé”, dacht hij, “die Manuel begint het te snappen”. Langzaam, bijna teder, schoof hij zijn vinger tussen het zachte kwartje. Marylou’s gekreun ging over in sneller gehijg toen ze de tweede penetratie voelde. Ze schoof nu als een bezetene over de onderbuik van jonge kerel. “Ja, ja, neuk me ook daar, ik moet ook daar een pik in mij hebben”, smeekte ze buiten zichzelf van geilheid. “Ja maar dat is niet de bedoeling”, zei Hans. “Ik heb Manuel meegenomen voor het betere neukwerk, en nu wil je dat ik jou ook ga bomen”, klonk het verontwaardigd. “Nou dan ooh, nou dan niet ooh”, steunde Marylou verdwaasd en ze wees naar de bovenste lade in haar bureau. Met een vaag vermoeden, liep Hans erheen. “Ja hoor, een rubberen neuklans. Nu weet ik waarom je zo vaak afwezig klinkt door de telefoon”, riep hij uit. Een rauwe kreet van pure geilheid ontsproot gefrustreerd uit Manuel’s keel. “Stamp haar, stamp haar reet fijn”, gilde de man het uit, terwijl hij zich nog steeds niet goed kon bewegen. Hans hoefde niet eens het artefact te bevochtigen. Haar aarsje was nog nat en wijd van zijn compagnon’s penetratie. “Oja, nu wordt ik pas goed gepaald”, zuchtte de knappe vrouw en ze voelde haar hoogtepunt naderen. “Oh Hans, die slet gaat het halen”, klaagde Manuel. De arme jongen hield het bijna niet meer uit onder het wild geworden goddelijke lijf. “Neuk me, paal me, gebruiuiuiuik meeeeh!!!” Het zuchten en steunen van de vrouw was overgegaan in een schelle schreeuw. Met het bereiken van het hoogtepunt, was haar geluid niet hoorbaar voor het menselijk oor. Later zou Manuel vertellen dat zijn onderbuik blauw zag van de bloeduitstortingen.

Het orgasme duurde kort, maar kon in hevigheid bijna niet worden geëvenaard. Het zaad van beide mannen begon daardoor ook te koken. “Hans”, kreunde Manuel ingetogen, “Ik weet niet wat je onder een presentatie verstaat. Maar nog even en ik presenteer een spuiter die je niet eens hoeft aan te raken, ertegen blazen is genoeg”. Ook voor Hans werd het allemaal wat teveel en hij begon zichzelf te rukken. “Als je uitgekreund bent, pijp mijn partner dan maar even klaar”, gebood hij de vermoeide vrouw. Hij wist donders goed hoe je Marylou moest aanpakken als ze net was klaargekomen. “Oh ja, klaarpijpen, want zijn jullie mannen toch geil”, zwijmelde ze en ze ging in de positie liggen.

Hans rukte zich naar een hoogtepunt. Zijn zaad stroomde uit zijn buisgat en druppelde op de pijpende vrouw. “Hans, je spuit ook op mij”, riep Manuel van verbazing uit. “Ooh, oehfm, jongens, ik kom op jullie allebei klaar”, zuchtte de oudere man terwijl hij nog naschokte. Manuel vond dat blijkbaar wel een geil idee, want een heftige kriebel in zijn rechterteelbal maakte hem duidelijk dat ook zijn lozing begon. “Kom maar ventje, geef dat heerlijke sperma maar aan tante Marylou”, moedigde de vrouw hem aan. Ze had nog niet de laatste woorden uitgesproken of dikke klodders zaad vlogen tegen haar gezicht. “Aaargh”, klonk het uit de mond van de jongeman. “Oaaoo, uiteindelijk zijn jullie mannen allemaal beesten”, geilde Marylou zichzelf weer op. Ze likte, slikte en smeerde het zaad van beide mannen in en over haar lichaam.

“Ga staan”, zei ze tegen de vermoeide heren terwijl ze de mannelijke dampen diep inhaleerde. Hans wist dat ze hiermee bijna aan het eind waren gekomen van deze sessie. Nog één keer zou ze een soort van onderdanigheid ten toon spreiden. En dan, dan was ze weer de koele zakenvrouw die besliste over het voortbestaan van zijn winkeltje of niet. Dus deed Hans wat van hem werd gevraagd en spoorde Manuel aan hem na te doen. Marylou keek slaafs naar boven en zag twee halfslappe, maar door haar bevredigde, pikken hangen. Haar hele lijf zat onder het sperma en ze likte haar mondhoeken schoon. Voor haar was een goede neukpartij niet compleet zonder dit laatste tafereel en ze genoot. Nog even raakte ze haar knopje aan en een kleine maar intense trilling sidderde door haar lichaam. Het was weer goed.

Niet lang daarna zaten de twee mannen weer in de auto. Ze zeiden niet veel. Ze voelden zich moe en gebruikt. Hans doorbrak als eerste de stilte. “Zo, nu weet je hoe ik dat de afgelopen jaren heb gedaan. Maar we hebben tenminste weer een opdracht”. “Hans”, vroeg Manuel aarzelend, “kunnen we geen derde compagnon aantrekken…?”

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *