Fotohoeren

0
(0)

Het verhaal van Alexis en Dominique, tegenwoordig twee Franse pornosterren, maar nog geen vier jaar geleden twee meiden zoals jij en ik.

‘Je wilt toch ook wel een glaasje rode wijn?’, brulde Alexis vanuit de keuken. ‘Ja hoor, lekker !’, riep Dominique terug. Alexis schonk de twee glazen vol en zei opgewonden: ‘Wel, vertel ! Vertel het maar aan Lexje !’
Dominique keek ineens wat bedeesd en zei op een ernstige manier: ‘Het is helemaal niet spectaculair of zo hoor. Het is zelfs ontzettend ingewikkeld..’. Alexis keek Dominique diep in haar donkere ogen, hield haar schouder vast en zei terwijl ze zachtjes kneep: ‘Sorry, vertel het maar..’.
Dominique begon te vertellen hoe ze had gedroomd dat ze bij Alexis in bed had gelegen, en dat ze elkaar hadden gestreeld, en dat ze elkaar overal hadden aangeraakt en gekust. Een doodse stilte volgde. Alexis was geshockeerd en voelde haar hart in de keel kloppen. Ze raakte er zelfs door verward en wist niet goed hoe ze zichzelf voelde. Het verhaal van Dominique had haar opgewonden en daar voelde ze zich heel raar bij.

Het bleef stil en Dominique en Alexis staarden allebei voor zich uit. Dominique was bang voor de reactie van Alexis. Alexis was bang voor haar eigen gevoelens. Ze had zich nooit eerder aangetrokken gevoelen tot een vrouw en voelde zich bewust heteroseksueel. Maar…
Dominique brak het ijs en vroeg: ‘En? Begrijp jij zoiets?’
‘Nee, niet direct’, stamelde Alexis. ‘Het is toch maar gewoon een droom.’, voegde ze er aan toe, waarna de stilte opnieuw intrad. Opeens sprong Alexis op uit de bank en begon zenuwachtig heen en weer lopend haar vriendin aan een kruisverhoor te onderwerpen.
‘Hoe voelde je je dan toen je wakker werd?’ Je hebt toch geen gevoelens voor mij hè?’
Dominique kroop ineen van schroom en zei zachtjes: ‘Ik kan er toch niets aan doen dat ik zoiets droom?’ Alexis keek naar Dominique. Hoe haar donkerbruine ogen diep naar beneden keken en haar schouders hingen.
Ze ging naast haar op de bank zitten en probeerde haar gerust te stellen. ‘Sorry voor mijn reactie hoor, maar het is me nogal wat’.
‘Ik…ik…ik be…’, stotterde Dominique, maar er kwam geen zinnig woord meer uit. Dominique kromp ineen en huilde zachtjes. Alexis pakte haar vriendin stevig vast. Weer voelde ze de opwinding stijgen. Ze vroeg zich af waarom ze zo afstandelijk had gereageerd? In werkelijkheid wilde ze haar vriendin maar al te graag voelen. Dominique voelde zich al wat gemakkelijker en liet haar vriendin los.
Weer naast elkaar op de bank vroeg ze aan Alexis: ‘Heb jij eigenlijk wel eens zoiets gedroomd?’ Alexis keek naar Dominique en schudde ontkennend met haar hoofd. De koele reactie van Alexis deed Dominique opnieuw ineenzakken. Ze liet haar hoofd in de schoot van haar vriendin vallen en begon wederom te huilen. Alexis zat er wat ongemakkelijk bij. Ze streelde haar vriendin zachtjes door haar haren en probeerde haar weer wat te kalmeren. Zelf was ze allerminst kalm toen ze bedacht dat haar slipje al doordrenkt was en dat Dominique dit ongetwijfeld zou merken. Dominique merkte het ook en snoof tussen het snikken door zachtjes de geuren op die tussen de benen van Alexis opstegen. Het stemde haar steeds verdrietiger, omdat ze weldegelijk naar Alexis verlangde, maar zich afgeschrikt voelde door haar botte reacties. Alexis greep de afstandsbediening, die naast haar op de bank lag, zette de televisie aan en begon nerveus te zappen. Ze keek helemaal niet naar het aanbod van de tv, maar dacht na over haar gevoelens. Ze wilde haar vriendin het liefst vastpakken en zich helemaal laten gaan, maar hoe zou ze daarop reageren. Ze durfde niet meer naar Dominique te kijken, die nog steeds in haar schoot lag weggedoken, en keek koeltjes voor zich uit.
Dominique kon de verleiding niet meer weerstaan en begon haar eigen huid te strelen. Ze wriemelde aan haar oorschelp en voelde hoe de opgezwollen tepeltjes door haar wollen trui heen priemden en contact maakten met de jeans van Alexis. Stiekem schuurde ze haar stijve tepels langs de spijkerbroek van haar vriendin. Alexis voelde hoe Dominique zachtjes kronkelde en keek op. Ze zag hoe Dominique door haar haren streelde en zachtjes haar eigen nek kietelde. Ook zag ze hoe zij steeds met haar borsten langs haar broek schoof.
‘Kijk me eens aan’, zei ze tegen Dominique. Deze keek met grote ogen naar haar vriendin.
‘Je hoeft niet zo verdrietig te zijn hoor. Ik ben niet boos. Ik ben alleen een beetje geschrokken’. Dominique verstopte haar hoofd in de hals van Alexis en hield haar stevig vast. ‘Ik begrijp er ook niets van hoor’, fluisterde ze in haar oor.
‘Hoeft ook niet suffie’, zei Alexis op geruststellende toon die niet verried dat ze alles in zich voelde gloeien. De stof van haar slipje was tussen haar schaamlipjes ineengekrompen en de stramme spijkerbroek gaf daarbij een zeer ongemakkelijk gevoel. Ze wilde zich eigenlijk het liefst zo snel mogelijk ervan ontdoen. Zonder dat ze zich er van bewust was duwde ze haar borsten tegen de gebogen rug van haar radeloze vriendin. Ze was onstuitbaar opgewonden. Dominique voelde hoe de stevige borsten van haar vriendin tegen haar werden aangedrukt en voelde zich enorm licht worden. Ze streelde stiekem haar eigen borsten en wreef over haar buikje. Alexis merkte de strelingen van haar vriendin op en duwde zonder een woord te zeggen de handen van haar vriendin naar beneden. Daarna drukte ze haar eigen handen tegen de borsten van Dominique.
Ze voelde de vormen van de ronde borsten van haar vriendin en fluisterde zachtjes: ‘Wat heb jij toch lekkere volle borsten’. Dominique zweeg en liet langzaam haar hand over haar dijbeen glijden. Ze streelde de binnenkant ervan met de toppen van haar vingers en sloot haar ogen van extase. Alexis streelde de borsten en het buikje van Dominique en drukte haar lichaam steviger tegen dat van haar vriendin aan.
Ze voelde zich langzaam wegzinken in een zee van genot.
‘Ben jij ook zo opgewonden’, fluisterde ze in het oor van Dominique. Dominique had inmiddels haar hand onder haar rokje gestoken en streelde met de toppen van haar vingers langzaam langs de randjes van haar nat geworden slipje. Lichtjes kreunend zei ze: ‘Ja, ooh ja…’

Opeens klonk de deurbel, waarop ze elkaar verschrikt aankeken. Dominique trok haar slipje recht en nam plaats in de bank, terwijl Alexis zich naar de voordeur begaf. In de deuropening verscheen een ventje van ongeveer 20 jaar die de rekening kwam innen van de boodschappen.
Alexis’ eerste reactie was kut!

Maar goed, in tweede instantie was dit wel een lekker ventje, en ze zei: ‘Kom anders even binnen, dat praat wat gemakkelijker’. Ze liet de jongen achter zich aan naar binnen lopen en gaf haar vriendin een vettige knipoog. Dominique stelde zich aan de jongen voor en Alexis wenkte hem plaats te nemen op de bank.
‘Wil je ook een glaasje wijn?’, vroeg ze aan de jongen die zich intussen had voorgesteld als Marco.
‘Alstublieft’, zei de jongen beleefd. Alexis haalde een extra glas uit de keuken en schonk drie glazen wijn vol. ‘Proost!’, riep ze vrolijk, terwijl ze haar vriendin ondeugend glimlachend aankeek. Dominique had eindelijk in de gaten waar Alexis het op aanstuurde. Terwijl Alexis de jongen vroeg naar zijn werk en waar hij vandaan kwam, observeerde Dominique zijn bewegingen en gelaatsuitdrukkingen. Hij zei 24 jaar te zijn, maar hij zag er veel jonger uit. Hij had ook zo’n onschuldige blik en een jongensachtige manier van doen. Dominique kon zich er niet van weerhouden de inhoud van zijn broek te onderzoeken. Ineens hoorde Alexis vragen: ‘Heb jij een vriendinnetje?’. De jongen leek van onderwerp te willen veranderen. Dominique haakte erop in en mengde zich erin ‘Sorry hoor, dat ik je zo onderbreek, maar ben jij al eens met een meisje naar bed geweest?’ Een diepe stilte klonk.

‘En eh…ja, ik ben eigenlijk nog nooit met een meisje naar bed geweest…’

Alexis stond ineens op en zei: ‘Ik moet eventjes naar het toilet’. Even was het stil in de kamer, toen: ‘Weet je wat Lexje nu aan het doen is?’
‘Eh…nee?’, zei Marco verbaasd.
‘Ga maar eens door het sleutelgat kijken, bij de toiletdeur…’
Onzeker stond de jongen op en liep naar de gang. Hij keek vluchtig door het sleutelgat en zag vaag hoe de hand van Alexis tussen haar benen wreef. Er viel niet veel te zien, maar Marco beschikte over fantasie genoeg om de ontbrekende visie in te vullen. Er begon iets in zijn broek te spannen en hij voelde een warm gevoel op zijn borst.
‘Ik heb eigenlijk ook enorme zin om dat te doen, maar eh… ik heb nog veel liever dat jij dat doet’. Ze liepen terug naar de bank en namen plaats.
Dominique trok prompt haar wollen trui uit en zei tegen Marco: ‘Wil jij mijn borsten strelen?’ De jongen aarzelde lichtjes maar begaf uiteindelijk zijn hand trillend in de richting van haar borsten. Hij voelde onderzoekend en leek in gedachten verzonken. Als een ontdekkingsreiziger op nieuw land verkenden zijn vingers de rondingen van Dominiques borsten. Dominique maakte haar behaatje los en vroeg Marco haar rug en nek te masseren. De jongen wreef zachtjes over de strakke huid in haar nek en wriemelde met zijn nagels langzaam over haar rug. Alexis was intussen maar gestopt met haar klitje te strelen, want ze zou zich toch niet kunnen laten gaan. Totdat ze echter de wc wilde verlaten en Marco bezig zag met het strelen van een halfnaakte Dominique. Ze gluurde.

Ze liet haar broek weer zakken en begon zichzelf geruisloos te strelen. Dominique trok de handen van Marco naar zich toe en legde die op haar buik. ‘Wil je nu zachtjes mijn buik strelen’, vroeg ze fluisterend aan Marco. Marco was intussen gek van opwinding en kreeg het zo benauwd dat hij met een verontschuldigend glimlachje zijn blouse losknoopte. Het blote bovenlichaam van Marco maakte Dominique gek van opwinding. Ze greep hem vast, wierp hem op de bank en liet zich boven op zijn lichaam vallen. Wild kuste ze hem in zijn nek en stak ze haar tong in zijn oor. Ze sabbelde aan zijn oorlel en kroelde met zijn zachte borst. Alexis sprong op en liep geruisloos naar de woonkamer. Ze wenkte Dominique voorzichtig om op de grond voor de bank te knielen, terwijl Marco languit op de bank bleef liggen. Dominique boog zich met haar gezicht over zijn hoofd en begon de jongen vurig te tussen. Alexis had intussen naast Dominique plaatsgenomen en bewonderde het blote bovenlichaam van Marco. Ze begon zijn lichaam te strelen en genoot intens van het contact met zijn gespierde buik. Ze kon zich niet meer bedwingen, trok haar slipje uit en begon de binnenkant van haar dijen te strelen. De hand waarmee ze Marco streelde liet ze over zijn kruis glijden. Marco schokte van genot.

Ze maakte de knoop van zijn spijkerbroek los en deed de ritssluiting naar beneden. Met haar hand streelde ze nu vlak langs zijn gezwollen lid over de stof van zijn slip.
Dominique was nog vurig aan het kussen met Marco en streelde zijn bovenlichaam. Alexis keek onder haar rokje en zag haar snoepgoed druipnat op een uitnodigend kiertje staan. Ze kon zich er niet van weerhouden een vinger onder Dominique’s rokje te laten verdwijnen. Langzaam en aarzelend begaf ze haar wijsvinger in de richting van haar schaamlippen, die volledig zichtbaar waren omdat haar slipje helemaal naar binnen was geschoten van de nattigheid. Toen de huid van haar vinger contact maakte met de schaamlip van Dominique voelde ze de natte spanning. Haar hart bonsde en ze hoorde hoe Dominique een kreetje slaakte. Dominique likte met haar tong de borst van Marco en gaf kusjes op zijn buik. Dan verdween haar tong in zijn navel en beet ze zachtjes in zijn tepels. Ze liet haar hand in zijn broek glijden en voelde hoe zijn erectie zich kloppend aanbood. Vervolgens duwde ze Alexis opzij en knielde ze zich neer aan zijn benen om zijn broek uit te trekken. Bewonderend betaste ze zijn gespierde benen, terwijl Marco met evenveel bewondering de mooie rondingen van haar schouders gadesloeg. Alexis kroop tegen Dominique aan om een glimp op te vangen van Marco’s stijve penis.
Zijn erectie was groot en stevig. De top van zijn lid paste niet meer in zijn slip en had zich een weg naar buiten gebaand. Dominique greep de jongen zijn lid vast en streelde hem zachtjes. Ze trok zijn slip naar beneden en slikte bij het zien van zijn enorme totaalpakket. Alexis keek vol bewondering toe en streelde haar klitje. Dominique boog zich voorover om de kloppende penis zachtjes te knuffelen. Opeens werd Alexis wild en kroop ze met haar hele lichaam op de jongen met haar hoofd naar zijn lid toe. Ze begon nu ook aan zijn penis te likken en duwde haar kutje voorzichtig in de richting van de jongen zijn gezicht. Marco keek er vol bewondering naar. De geur ervan maakte hem helemaal wild. Dominique had intussen zijn eikel in haar mond genomen en gaf er zachte zuigzoentjes op. Marco schokte en slaakte een diepe kreun. Het was hem al teveel geworden en met een stevige straal ejaculeerde hij in de zuigende mond van Dominique. Met gesloten ogen bleef Marco bewegingloos in de bank liggen. Hij was niet alleen uitgeput, maar wist zich ook een houding te geven. Dominique was terug op de grond gaan zitten en liet weer een hand onder haar rokje verdwijnen. Alexis keek vol bewondering naar de volle borsten van Dominique en streelde eveneens haar klitje.
Ze ontdeed zich van de nog resterende bovenkleding en vleide zich neer op de grond. Dominique bewonderde de rondingen van het spiernaakte lichaam van haar vriendin. Ze deed haar rokje en haar slipje uit en vleide zich naast Alexis neer. Nu lagen ze daar kronkelend naast elkaar hun klitje te strelen. Marco keek stilletjes met halfopen ogen naar de twee vurige jonge vrouwen.
Dominique wierp zich op het lichaam van haar vriendin. Ze kusten elkaar en streelden elkaar, terwijl ze hun poesjes voorzichtig tegen elkaar aanschuurden. Marco keek toe en voelde hoe zijn lid terug begon te zwellen. Hij kon zich er niet van weerhouden zijn penis een handje te helpen en wriemelde er zachtjes aan.

Eindelijk…

Dominique verkende met haar mond het hele lichaam van haar vriendin. Ze zoende haar halsje, likte haar borsten, beet zachtjes in haar tepels en streelde onderwijl haar klitje. Dan liet Dominique haar hoofd in de schoot van Alexis zakken. Ze schuurde met haar mond langs de haartjes op de venusheuvel van Alexis en snoof van het weelderige parfum dat daaruit opsteeg. Alexis schokte hitsig en speelde met haar tepels. Vervolgens nam Dominique een schaamlipje van Alexis in haar mond en trok er zachtjes aan. Ze kon er wel in bijten van wellust en al snel verdween haar tong tussen de schaamlipjes van haar vriendin. Ze proefde met het puntje van haar tong de sappen van Alexis en verkende het spleetje met haar wijsvinger. Dan stak ze voorzichtig een vinger naar binnen en liet die langs haar klitje naar buiten komen. Alexis kreunde heftig en riep: ‘Lik me!’
Dominique bewoog haar tong zachtjes langs de kittelaar. Ze zoog zachtjes aan de lipjes en draaide rondjes rond het gevoeligste plekje.
Marco keek vol bewondering naar de draaiende kont van Dominique, die druk doende was haar vriendin naar een orgasme te brengen. Opeens sprong hij op van de bank en knielde hij aan het hoofd van de hijgende Alexis. Deze opende haar ogen even en zag de wederom parate pik. Ze greep het vast en begon er als een bezetene aan te zuigen.
Marco gromde van genot en probeerde zijn ogen open te houden om van het schouwspel te genieten.
Ineens stopte Dominique met likken, wierp zich andersom terug op het lichaam van haar vriendin, duwde Marco opzij en duwde haar poesje in het gezicht van Alexis. Kronkelend en hijgend van genot lagen de meisjes van elkaars poesje te snoepen. Marco keek wellustig toe hoe de tong van Alexis
Dominique’s grotje bewerkte. Lang kon hij de verleiding niet weerstaan om passief toe te kijken. Hij duwde zijn erectie voorzichtig in tegen de opening van Dominique’s poesje en liet langzaam de top van zijn gevaarte naar binnen glijden. Hij beet zich op de lippen, want hij voelde dat hij bijna ging ejaculeren. Het was hem allemaal teveel geworden en bewegingloos voelde hij hoe Dominique’s grotje aan de top van zijn lid scheen te zuigen.
Dominique begon te gillen: ‘Marco ik wil je voelen, ik ga komen!’ Nog voordat Marco zijn lid verder naar binnen kon laten glijden begon Dominique schokkend en hijgend als een oncontroleerbare massa te schudden en te draaien. Ze krabde aan de dijen van Alexis en gilde een paar keer hevig. Marco schrok van het schokkende lichaam en trok zich terug. Hij nam plaats in de bank en keek met een verontschuldigend glimlachje eerst naar zijn erectie en dan naar Alexis.
Alexis aarzelde geen moment en bevrijdde zich van haar nagenietende vriendin. Ze ging bij Marco op schoot zitten en liet haar opengesperd kutje over de stevige paal heen zakken.

Marco streelde haar dijbenen en tilde haar steeds een beetje op als ze op en neer begon te wippen. Zijn hele toverstafje was bij haar binnengedrongen en streelde de zachte wanden van haar liefdesgrotje. Hij voelde haar sappen langs zijn benen lopen en genoot van de knijpende bewegingen waarmee ze zijn lid beroerde. Ze bewogen nog amper op en neer. Want het kloppen van zijn pik en het knijpen van haar grotje zorgde voor voldoende opwinding. Dominique was weer bij haar positieven en had postgevat aan het vrijende koppel. Ze stak haar hoofd in de actieve zone, likte de ballen van Marco en betoverde het genotsknopje van Alexis. Alexis had haar orgasme al lang uitgesteld en wist dat ze het nu moest laten gaan. Haar orgasme kondigde zich aan door diepe zuchten. Ze duwde het hoofd van Dominique opzij en begon de kloppende pik een handje te helpen met haar vingers.
Ze streelde haar klitje onregelmatig door er rond omheen te draaien. Ineens begon ze erop hard te tikken met haar vinger om uiteindelijk schreeuwend klaar te komen.

Alexis strompelde naar het toilet. Dominique zag haar kans schoon de sappen van haar vriendin van de jongen zijn lid af te likken. Vurig kuste ze de top van zijn stevige knots en liet ze haar tong langs de rug ervan glijden.
‘Nu is het mijn beurt’, riep ze. Ze maande de jongen languit in de bank
te gaan liggen en ging boven op hem liggen. Marco duwde zijn bekken omhoog en liet zijn lid langs haar poesje glijden.
Ze was zo nat dat ze met haar hand naar de knoest moest grijpen om hem binnen te krijgen. Terwijl ze haar bekken regelmatig op en neer bewoog hief ze haar lichaam op en toonde fier haar borsten. De jongen keek op en bewonderde haar lichaam. Hij streelde haar borsten en haar rug en trok haar dan weer terug naar zich toe. Willoos liet zij zich in zijn armen zakken.
Alexis kwam van het toilet en zag de twee in elkaar verstrengelde lichamen op de bank liggen. De kamer was gevuld met sexgeuren. Dominique draaide wild met haar achterste en genoot duidelijk zichtbaar van de pik. Alexis keek toe en voelde zichzelf weer warm worden van binnen. Al vlug had ze postgevat aan de bank waar ze het vrijende paartje een handje ging helpen. Ze streelde Dominique over haar mooie reet en keek wellustig toe hoe het zuigende poesje van haar vriendin de stevige paal opslokte. Ze had er onderhand ook wel zin in gekregen de jongeheer in haar onderlichaam te voelen en gebaarde discreet naar haar vriendin. Dominique stond direct op en geleide haar vriendin naar het bezwete lichaam van de boodschappenboy.
Dominique keek hitsig toe hoe Alexis op de jongen lag te kronkelen van genot en speelde tegelijkertijd met haar klitje. Ze trok haar schaamlippen verder uit elkaar en stak twee vingers naar binnen. Terwijl ze naar Alexis en Marco keek liet ze zich op hetzelfde tempo door haar vingers neuken. De ogen van Dominique draaiden helemaal weg en ze zeeg ineen op de vloer. Als een zwevend lichaam kronkelde ze over de vloer terwijl ze haar klitje steeds steviger begon te beroeren. Dan begon ze steeds zwaarder te ademen en zelfs te hijgen, waarna ze met een stevige kreet een zeer heftig orgasme beleefde.

Alexis was inmiddels met haar rug naar Marco’s gezicht toe op diens lichaam gaan zitten. terwijl ze de stotende bewegingen van zijn gevaarte tot in haar keel kon waarnemen speelde ze lustig met haar spleetje. Toen kromde Marco zijn rug voorover en probeerde naar Alexis haar mooie schouders te grijpen, maar hij bereikte ze niet. Hij viel weer achterover en met een korte grommende kreun ejaculeerde hij in het spleetje van Alexis. Alexis stond al op het punt om klaar te komen en stelde dit steeds uit, maar toen ze de warme stevige straal van Marco in haar buik voelde stromen liet ze meteen alles los. Ze liet zich volledig op het lichaam van de jongen neervallen en klopte als een bezetene op haar clitoris.

En weer kwam ze klaar. Dominique vond het te geil om te zien, maar ze begreep niet waarom Alexis dit deed, hoe ze erbij kwam dit met zichzelf te doen. En het was nog maar en tipje van de sluier die in de maanden daarna meer en meer werd onthuld. Tot wat ze nu is, wat ze nu ALLEBEI zijn. Fotohoeren.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *