Hitsige Jitske

4.5
(2)

Jitske haalde en spiegel uit de badkamer en liep ermee naar haar bed. Ze ging in kleermakerszit zitten, pakte de spiegel en bekeek zichzelf. Voorzichtig betastte ze haar schaamlippen, haalde ze van elkaar en streelde de binnenkant. Haar pink drukte tegelijkertijd op haar clitoris. ‘Ik heb een mooi kutje’, fluisterde ze zacht, ‘ik heb een mooi kutje…’ Jitske had inderdaad een mooi kutje. Dat had Bianca, de buurvrouw van drie huizen verderop, verteld. Bianca was gescheiden en nog niet zo lang geleden in de straat komen wonen.
Vorige week waren ze naar het plaatselijke strandje gegaan, met de hele straat. Jitske kon het meteen met de jonge vrouw vinden: ze sportten samen op het landje, zwommen samen en kletsten wat af terwijl ze heen en weer langs het ielige strandje liepen. De gesprekken werden steeds intiemer. Over de redenen waarom Bianca bij haar man was weggegaan, over vriendjes en over sex.
‘Zullen wij even gaan zitten?’, had Bianca op een gegeven moment gevraagd. ‘Waar?’, vroeg Jitske. ‘Nou, ergens waar het stil is, ik ben die drukte zo langzamerhand spuugzat’, had Bianca geantwoord.
Ze waren naar een stil stukje gelopen, omzoomd met struiken en riet. Daar zette het tweetal het gesprek voort.
Bianca bleek in haar tienertijd een wilde meid te zijn geweest. Dat stopte echter abrupt toen ze verliefd werd. Al snel trouwde ze, en haar man bleek niet één van de avontuurlijksten. Ze begon terug te verlangen naar de spannende tijd, de tijd waarin ze lééfde. Het is een kwestie van afwachten, maar het huwelijk loopt toch stuk zo, had Bianca gedacht, en ze vertrok.
Jitske vroeg naar haar sexervaringen, ook haar lesbische. En toen Bianca daarover vertelde, werd haar stem zachter. Ze lagen allebei languit, naar elkaar toe, en steunden op één elleboog. Hun gezichten kwamen steeds dichterbij. ‘Het mag eigenlijk niet wat wij nu doen’, zei Bianca op een gegeven moment, heel zachtjes. ‘Maar ik wil het’, fluisterde Jitske met een brok in haar keel en de gierende zenuwen in haar buik. Toen zoenden zij, voorzichtig, zachtjes, maar al snel intenser en allesomvattend.
De omstrengeling van een 24-jarige vrouw en het 17 zomers tellende meisje was totaal. Hun borsten tegen elkaar, hun benen om elkaar en hun lippen op elkaar. En allebei…, allebei een heerlijk groeiend weeg gevoel in hun onderbuik. Jitske was de eerste die met haar schaamstreek drukte. ‘Ooh jezus, je wilt het helemaal hè?!’, steunde Bianca uit. ‘Ooh ja…, ooh ja, nu!’, kreunde het meisje in overgave. Bianca draaide zich om, plaatste haar knieën aan weerszijde van Jitske’s hoofd en kuste haar buik. Zoentjes gevend kwam ze naar beneden. Jitske’s ademhaling versnelde. Heftig ging haar buik op en neer, haar benen trilden. De overbuurvrouw pakte het meisje bij haar strakke dijbenen en zakte met haar hoofd omlaag, recht boven het jonge kutje. Bianca’s greep versterkte net voordat ze met haar hoofd tussen Jitske’s dijen kwam.
‘Ah! Aaaaah…’, zuchtte het meisje het uit bij de eerste aanraking van Bianca’s tong. Ze werd gelikt! Door de buurvrouw! Jitske gaf zich eraan over. Ze ontspande haar benen en genoot. Ze sloeg haar ogen op. Boven haar was Bianca’s kutje. Ze strekte één arm uit, pakte haar buurvrouw bij de middel en trok haar voorzichtig omlaag. ‘Ik word gebeft door een vrouw, ik ga een vrouw beffen!!!’, schoot het door het meisje heen. De opwinding werd haar teveel. Nog voordat ze haar gezicht goed en wel in Bianca’s schaamstreek drukte, kwam ze voor de eerste keer klaar.
Bianca hield zo stevig mogelijk Jitske’s trillende benen in bedwang terwijl ze haar vagina flink tegen haar gezicht drukte. Het meisje had het niet meer. Dat ze zich niet kon bewegen, verergerde alleen maar haar orgasme. Van diep onder haar, en van heel ver weg, hoorde ze gesmoord: ‘Ooh schatje, je hebt zo’n mooi kutje…!!!’ Jitske’s gezicht bibberde van inspanning. De kracht die hier vanuit ging, en de overgave daaraan deden ook Bianca’s hoogtepunt komen.
De hele middag hadden de vrouwen nog met elkaar gevreeën, daar in de bosjes, achter het strandje. Toen ze terugkwamen, was de groep net aan het opruimen. ‘We waren in het restaurant geweest’, loog Jitske tegen haar moeder.
Jitske bekeek en streelde haar kutje aandachtig. In het spiegeltje zag ze haar eigen roze schaamvlees roder en voller worden. Ze masturbeerde, en dacht aan de heerlijke vrijpartij met Bianca, de vorige dag. Ze stootte haar bekken fel op en neer. De vingers beroerden steeds sneller en heftiger haar eigen kut. ‘Ooh jah, ooh ja…! Ooh jaah!’, kreunde ze het luider en luider uit, ‘ik kom…!!!’ Schokkend kwam het meisje klaar. In haar gedachte zag ze alleen de 24-jarige vrouw die helemaal wild werd van haar kut, haar sappige hete kutje. En ze voelde de zachte, lange vrouwelijke haren aan de binnenkant van haar dijbenen. Ze was zo geil, echt geil!
Het drukkende gevoel trok langzaam weg. En daarmee voelde Jitske zich rottiger worden. Ze wilde bij Bianca zijn, ze wilde nog veel meer met haar sex’en. Maar dat zou pas volgende week worden. Bianca moest een paar dagen achter elkaar werken.
Het meisje stond net op het punt uit te halen voor een vreselijke eenzame huilbui, toen er werd aangebeld. ‘Wie kan dat zijn?’, vroeg ze zich af, ‘niemand zou langskomen…’
Jitske trok haar rokje omlaag en liep naar beneden. Aan de deur stond een knappe jongeman, het meisje deed open. ‘Hoi’, zei de jongen, ‘ik ben Wilco, de vriend van Bianca. Als ze er nog niet was, kon ik in jullie huis op haar wachten zei ze’. Jitske bekeek de jongen van top tot teen en toen herinnerde zij zich dat ene Wilco de minnaar van Bianca was. Meteen kwamen alle verhalen naar boven die Bianca over hem vertelde. Jitske voelde een aangename kramp door haar onderlijf trekken en nodigde de jongen uit binnen te komen. De opwinding keerde meteen terug!
De jongeman ging op de bank zitten. Jitske plofte naast hem neer. Hij keek haar geamuseerd aan. ‘Hoi!’, zei het meisje met een ondeugende glimlach. ‘Ja, daar zitten wij dan’, antwoordde Wilco. ‘Ja’, herhaalde Jitske. ‘Misschien kun je wat koffie zetten?’, suggereerde de man. ‘Dat kan ik niet’, loog Jitske. ‘Of wat fris?’ ‘Hebben we niet’, jokte het meisje weer, ondeugend. ‘Dan weet ik het ook niet meer’, verzuchtte Wilco. ‘Ach, ik heb van Bianc gehoord dat jij je tijd normaal gesproken wel goed weet te besteden’, begon Jitske. ‘Oh, zei “Bianc” dat…?’ ‘Mh-mh, ja’, antwoordde het meisje quasi-onschuldig. Hij legde zijn hand op haar been en vroeg: ‘Bedoel je zoiets?’ Jitske keek hem aan en knikte. Ze pakte zijn hand en legde die tussen haar benen. ‘Zoiets en meer’, klonk het hees. Wilco’s broek begon meteen een bobbel te vertonen. Met de rug van zijn hand drukte hij het meisje tegen haar schaamstreek. Ze was geschoren, of ze had gewoon nog weinig haar. Hij draaide zijn hand om en meteen voelde hij de nattigheid van haar kutje. Ze was al geil! Wilco ging er beter voor zitten en liet twee vingers in haar hete gaatje glijden. Ze zuchtte en drukte haar bekken naar boven. ‘Ja, vinger me. Ooh ja, daar… Heerlijk, mhmmm…’, kreunde ze. Ze boog zich voorover en ontknoopte haastig zijn broek. Een flinke pik sprong tussen de pijpen van zijn short tevoorschijn. ‘Ooh jaah!!!’, riep het meisje uit, ‘Dat is een grote, die wil ik!’ Meteen zette ze haar lippen om de eikel en begon eraan te zuigen. De bitter-zoute mannensmaak deed haar duizelen. Zo sterk, zo overweldigend. ‘Jezus, wat gebeurt er allemaal!’, steunde de man het uit. ‘En ik zit nog ongemakkelijk ook, hier in die bank’. ‘Weet je wat?’, opperde Jitske. ‘We gaan naar de slaapkamer, kom!’
De jonge vrouw leidde hem naar de slaapkamer. Ze duwde hem op het bed en ging verder waar ze mee bezig was. Wilco’s pik stond meteen weer fier omhoog. De man keek naar zijn onderlijf en zag de donkerblonde haren van het voortvarende meisje op en neer bewegen. Daarin, daaronder zo wist hij, voelde hij, zat zijn pik in haar mond. Ze deed het goed, die kleine slet. Zoiets had ze vast eerder gedaan.
Jitske ontdeed zich van haar overtollige kleren, terwijl ze stevig doorpijpte. Ze hoorde de man zwaarder ademen. De pik in haar mond verhardde. Maar ze wilde het nog niet, de jeuk in haar onderlijf was nog veel te sterk…
‘Zo, ik denk dat wij nu maar eens een ander standje moeten proberen’, hijgde ze. Wilco zag dat zijn voorvocht slijmdraden trok tussen haar lippen. Hij was overrompeld. De onschuld, het jonge vlees en de kordaatheid van dit meisje hadden hem murw gemaakt. Geil en met een aan adoratie grenzende bewondering volgde hij haar bewegingen. Ze klom op het bed en ging boven hem hangen. Langzaam zakte ze door haar knieën. ‘Lik me, ooh ja, bèf me!’, commandeerde ze kreunend. Ze plantte haar schaamvlees op zijn gezicht. Ze rook heerlijk. Wilco was vergeten dat jonge kutjes naar bloemetjes konden ruiken. Eerst langzaam, maar steeds sneller volgde zijn tong haar zachte schaamlipjes. ‘Ooh ja, je doet het lekker… Ajah, ajah, net zoals Bianca…!’
‘WAT! Ben jij gebeft door Bianca?!’, riep Wilco in opperste geilheid uit. ‘Ooh wat geil, wat een vreselijk geile bedoening!’ De man sprong op, pakte het beduusde meisje bij haar schouders en duwde haar op bed. ‘Trek je knieën op!’, beval Wilco. Hij pakte een kussen en schoof die onder haar onderrug. ‘Spreid je benen nu!’ Jitske deed wat van haar werd gevraagd. Voor hem ontvouwde zich het mooiste poesje dat hij ooit had gezien. ‘Wat heb jij een ongelooflijk mooi kutje Jitske’, zei hij zacht. Teder zakte hij met zijn hoofd naar beneden. Met de kin op haar borst keek Jitske langs haar strakke lijfje en zag de man tussen haar opgetrokken en wijdgespreide dijen verdwijnen. Wilco pakte haar handen en zette deze tegen de bedrand. Het meisje begreep het en hield ze daar. Hij befte haar goed, zachtjes en intens. Af en toe beet hij zachtjes in haar clitoris, en schoof een vinger in haar kut. ‘Sneller, sneller’, beet Jitske hem tussen haar tanden toe. Ze ging klaarkomen, alweer. Haar greep aan de bedrand verstrakte, ze kreunde vanuit diep haar borst. De tepeltjes op haar kleine tietjes leken op knappen te staan. Ze kwam en voelde zijn handen overal in en om haar kut.
Sidderend bereikte ze haar hoogtepunt, kippenvel trok over haar lijfje. Nog voordat het naschokken was begonnen, lag Wilco tussen haar benen. Hij schoof zijn stijve penis in de gloeiend hete meisjeskut die zich klemvast eromheen spande. ‘Ooh ja, erin! Erin! Schuif hem erin, vul me!’, hijgde de jonge vrouw achter haar adem.
Wilco begon te neuken, met lange halen. Hij nam haar, liet haar weten hoe mooi, hoe geil en hoe lekker hij haar vond. Jitske’s onderlichaam trilde nog steeds en ze duwde tegen zijn onderbuik. Met de paal kaarsrecht in haar. De man voelde haar vaginale spieren om zijn pik wat ontspannen. Toch bleef ze nauw. Nu werd hij ook haar kutribbeltjes gewaar. Ze kriebelden zijn eikel. Bij iedere penetratie moest de man alles uit de kast halen om zich niet helemaal te verliezen in deze zaligheid.
‘Kom maar, ik wil je voelen’, fluisterde Jitske in zijn oor. ‘Doe het maar hard…’ ‘Weet je het zeker?’, vroeg de man lief. ‘Ja, ooh ja heerlijk…’ Eindelijk was het zover. Wilco had bij iedere beweging het gevoel alsof twee biljartballen in zijn zak tegen elkaar ramden. Hij pakte Jitske’s benen en legde deze over zijn schouder. Door de veranderde positie drong zijn pik nog dieper in het kleine lijfje. Het meisje zuchtte en probeerde zich merkbaar te ontspannen. Tactvol wachtte de man even, keek en voelde dat ze weer wat slapper werd. ‘Oké klein sletje, daar gaan we…’
Met een machtige stoot duwde hij zichzelf in het lijfje. Jitske kirde het uit en voelde de behaarde mannenzak tegen haar billen slaan. ‘Nog, nog, nog’, perste de man het eruit vanachter zijn samengeperste tanden. ‘Ja! Ja! Jah!!!’, kermde het kleintje. Het leek wel alsof de eikel in haar keel bewoog.
Wilco stelde zich voor hoe zijn minnares met dit snolletje had gevreen. Onmiddellijk voelde hij een steek door zijn zak trekken. In de vragende, vochtige kut werd zijn pik groter. Was ik niet nat geweest, dan had hij klem gezeten, bedacht Jitske zich. ‘Neem me’, zei ze zacht. Meteen werden zijn bewegingen ongecontroleerder. Hij rukte woest aan haar billen. Hun lijven kwamen nog harder tegen elkaar aan. Ze voelde hem nog dieper naar binnendringen.
De eerste spermalading verdween diep in de vrouwenschoot. Zijn nagels drongen in haar billen. Ze keek naar hem op. Wilco zei niets, had zijn ogen gesloten. Maar het orgasme, de druk ervan, deed zijn nek tot tweemaal de oorspronkelijke omvang opzwellen. En al die op knappen staande aderen. Het meisje was onder de indruk, in een flits. Want meteen daarna trok Wilco zich met een schreeuw uit haar natte spleet en richtte zijn brakende penis op haar gezicht. ‘Ooh jah!’, kreunde hij slechts. Twee stralen, snel achter elkaar, landden op haar wangen en lippen. Jitske ging rechtop zitten en nam zijn pik in mond. Ze zoog hem leeg waardoor hij spastisch een paar keer achter elkaar naar voren klapte.
Een half uur later werd er aangebeld. Jitske deed open, het was Bianca. Ze keek naar de rode wangetjes van het meisje. ‘Zo, heb jij goed op mijn neukdiertje gepast?’, vroeg ze met een stralende lach. Het meisje knikte instemmend, en vroeg: ‘Maar onze afspraak volgende week gaat nog steeds door, toch?’ ‘Tuurlijk Hitsige Jitske, natuurlijk’.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4.5 / 5. Aantal stemmen: 2

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *