Opgedragen aan claudia

0
(0)

Er zat een vrouw in het Vondelpark. Een mooie vrouw. Ze was verdrietig, en blij tegelijk. Die morgen was ze erachter gekomen dat ze verliefd was op iemand anders. Echt verliefd. Het was een man voor wie ze alles in de steek wilde laten. Een man die haar vanmorgen te kennen had gegeven ook wel wat voor haar te voelen. Voor erbij dan, want hij was getrouwd en had kinderen. En ze wist van zichzelf dat ze het zou accepteren. Van deze man wel, van deze vent zou ze alles pikken.
Haar vriend wist nog van niets, ze wist zich geen raad. Waarom?, galmde het telkens door heen. Wat gebeurt er met mij? Waarom gebeurt er zoiets??
De onzekerheid woekerde als een tering door haar geest, er verschenen grote barsten in de fundering van het leven dat ze tot dan toe had opgebouwd.
Nadat de man, een collega, haar vertelde dat hij wel wat voor haar voelde, verliet ze het kantoor. En dat kon niet, zeker niet op die dag, want ze had twee belangrijke afspraken met mogelijk nieuwe klanten. Hele grote klanten. En zij alleen wist daar het fijne van.
Werkelijk van de een op de andere dag was haar leven compleet ingestort. Ze wist zich compleet geen raad meer. Maar de gedachte aan hem, en wat hij allemaal teweeg bij haar bracht, dat nieuwe heerlijke gevoel, dat was wel zo opwindend.

Stiekem, zodat niemand het kon zien, wurmde ze haar hand onder haar rokje. Ze mijmerde over hem, hoorde zijn stem in haar gedachten, en voelde zijn strelingen tussen haar dijbenen, haar volle naar zijn aanraking smachtende dijen.
Ze raakte opgewonden, ook om wat ze deed.

Dat kan toch eigenlijk helemaal niet? Je leven is een puinhoop, en je wordt opgewonden??? Dat is-ie toch helemaal niet waard??

Dat is hij wel.

Haar handen gleden naar boven. Ze spreidde nog iets haar benen, en deed vrijwel geen moeite meer om opwinding en handelingen te verbergen. Als er nu iemand langskwam…
Ze stond op en begon te lopen. Ze wilde van haar opwinding af. Maar hoe meer ze erover dacht dat het gewoon niet kon, hoe geiler ze ervan werd. Ze was 26, het was verschrikkelijk.
Diep stak ze haar handen in haar lange jas, maar nauwelijks rustten ze in de grote zakken, of ze beroerden door de dikke stof heen, de zijkant van haar schaamstreek. Haar hete schaamstreek.
De vrouw liep door, iedere pas, links en rechts, kwamen haar handen tegen haar hete liezen. Ze kreunde ingehouden. Ze wist niet hoe geil, hoe lekker, zelfdestructie kon zijn, als je toch al niets meer hebt.

De vrouw vergat de omgeving. Ze wurmde haar hand beter tussen haar benen. Ze was nat, heel erg nat. Nooit eerder was ze buiten zo opgewonden geweest. Ze begon sneller te zuchten, gelijk met haar vingers die het tempo aangaven. Het tempo van de golfjes die haar steeds groter en steeds sneller overspoelden.
Ze versnelde haar pas, en daarmee de aanrakingen op haar kwetsbare vlees. Ze wilde zichzelf penetreren, liefst hierbuiten. Ooh ja, wat was ze geil. Wat voelde ze zich heerlijk laag, niets kon erger zijn dan hoe ze zich nu voelde.
Ze begon haar opwinding uit te spreken. Ze dacht aan hem en meteen voelde het alsof haar kutje openging.

Ooh, wat heb ik een lekker kutje. Voor hem, helemaal voor hem. Ik wil dat iemand het ziet, NU! Ik wil dat iemand mij nu zo ziet.

Ze deed het wel eens meer met zichzelf, maar zover was ze nog nooit gegaan. Ze voelde dat ze er geen macht meer over had. Net zoals ze geen macht meer over haar emoties had. En die twee verschillende dingen begonnen gelijk op te lopen. Die opwinding groeide en pompte bij iedere stap door haar schitterend lijf.
Zij die normaal zo gesproken zo nuchter was, zij die normaal gesproken zo scherp was, zo zakelijk, zij geilde nu op zaken die haar leven verwoestten. Op dingen die ze niet meer in de hand had. Ze kwam tot de opwindende conclusie dat ze het echt zo wilde. Het genot van het machteloze, het overgeleverd zijn, was te groot.

Ze bleef staan, haar benen wijd gespreid. Beide handen in haar zakken stil tegen haar hete onderlichaam. In de verte kwamen drie mannen aan, toch bleef ze staan. De opwinding in haar zwol aan. De mannen merkten haar op, zagen dat er iets aan de hand was. En ze bleven kijken terwijl ze recht op haar afliepen.
De warmte die tussen haar benen gloeide, zwol aan. Ze wist dat ze een hunkerende blik in haar ogen kreeg, ze voelde zich een krolse kat die van binnen klagend en schreeuwend toch gehoor moest geven aan krachten die groter waren dan zijzelf.

Ze voelde dat er iets moést gebeuren.

Midden op het wandelpad, in het westelijk deel van het Vondelpark, stond een vrouw. Benen iets uit elkaar, handen in de zakken van haar lange College-coat en met haar ogen geloken en haar hoofd een beetje achter in haar nek. De mannen stopten, vlak voor haar. Er werd niets gezegd, ze keken naar elkaar, ze keken naar haar. Een van hen attendeerde de anderen op haar bewegende handen in de jaszakken.

‘Ga je mee?’

De vrouw knikte. Het vuur in haar verteerde de laatste normen en waarden die nog had. Ze moest zich laten neuken. Ze wilde zich laten gebruiken. Ze wilde voelen hoe veel ze waard was, hoeveel er na vanochtend nog van haar over was.

De mannen draaiden om, en liepen de weg terug. Naar hun hotel. In hun midden een vrouw. Een klassieke, elegante jonge vrouw die zo uit een vergadering leek te zijn weggelopen. Hoeveel meer gelijk konden ze het hebben?
De mannen liepen naar het hotel naast het concertgebouw. De vrouw volgden hen. Eenmaal in de kamer van een van hen, begon het. Op de vraag na of ze met hen meeging, hadden ze nog geen woord met elkaar gewisseld.
Een van de mannen deed haar lange jas uit, terwijl een andere haar rokje onthaakte. De derde knoopte haar blousje los.
De vrouw zuchtte toen ze van haar bovenkleding werd ontdaan, en huiverde van opwinding toen ze in haar sjieke ondergoed voor drie berengeile vreemde mannen stond. Deze slaakten bewonderende kreten, en hun broeken werden losgemaakt.
Ze werd op de bank gelegd. Een van de mannen achter reikte over haar lichaam heen, pakte haar polsen en bracht haar armen tot over haar hoofd. Zijn greep was net niet pijnlijk, wel ferm en kordaat. Een andere man pakte haar benen, en zette ook die vast. En de derde man verdween tussen haar benen. Deze ontblootte zijn bovenlijf en kwam dichter en dichterbij. Vlakbij haar naakte, kale en onbeschermde kutje. En hij at haar.

Meteen was er een orgasme. Hij likte aan haar zwaar gezwollen plekje, en draaide links en rechts over haar uiterst gevoelige schaamlippen, en laafde zich aan het vocht uit haar verdorven lichaam.
Iedere vezel in haar zette aan om zich tot het uiterste te spannen. Ze rukte niet aan haar vleselijke boeien, maar haar aanzwellend orgasme wilde het lichaam zo compact mogelijk maken. De mannen waren sterker, en hielden haar open. Kwetsbaarder met het moment.

Een eerste golf wist de vrouw nog te weerstaan, maar op de top daarvan zag ze dat het ergste nog moest komen. Er kwam genot op haar af waar ze het hoogtepunt niet van kon overzien. Ze dacht echt dat ze zou sterven. Zo was het nog nooit geweest. Ze was bang, heel bang. In een flits zag ze de man waar ze op verliefd was tussen haar benen, in plaats van deze vreemde. En ze zag een duivel, een duivel die met haar en haar leven speelde naar het hem goeddunkte. Hij had haar ziel, en nam haar. Helemaal.
Net voordat ze gegrepen werd door de hoogste golven, siste de man achter in haar oor: ‘Vecht er niet tegen. Ontspan je, laat het helemaal gaan. Laat je erop drijven’.
In een flits wist ze dat het zo het beste was, dat het zo moest gaan. Ze liet het gebeuren, met Hem voor haar ogen, en met de puinhoop die ze achterliet. Ze was zó verschrikkelijk geil…
De mooie jonge vrouw voelde zich stijgen, de druk in haar lijf nam toe. Er leek geen einde aan te komen. Even verbaasde ze zich echt; ze voelde zich één en al kut, nooit eerder was het zo geweest. Daar was het hoogtepunt, en meteen werd ze overgepakt door een tweede orgasme, iets minder, en ook hier bleef ze niet lang, en ze voelde en zag de derde. De hoogte. Ze zag de grootsheid ervan werkelijk aankomen.

‘Oioioioi…!!!!!!!’

Tijdloos, zielloos, levenloos; haar eerste echte orgasme van haar leven. Hierna zou niets meer hetzelfde zijn. Niet vechten, nooit vechten, erin meegaan. In alles. Gewoon je hart volgen, in alles wat je doet.
De vrouw bloeide, een pracht van een bloem, in volle glorie opgericht uit de mestvaalt waar ze uit ontsproten was. Nu pas herinnerde ze zich de wijsheid van het leven. En de betrekkelijkheid van wat wij van jongs af aan leren; opleiding, werk, huwelijken. Allemaal regeltjes door mensen bedacht. Hier ging het om, realiseerde de vrouw zich. Dit is onze, mijn kern. Ik weet.

Hoelang het geduurd had wist ze niet, maar toen ze weer enigszins bij haar positieven kwam, werd ze gegrepen door een spastisch rillen. De mannen hadden gezien dat het intens was, maar konden bij lange na niet vermoeden wat er met haar was gebeurd.
Ze keek naar hen. Het waren mannen, vreemde mannen. Mannen met stijve pikken. Ze maakten aanstalten om haar te neuken. Ze spreidde haar benen en voelde de eerste pik haar lichaam binnendringen. De hel was losgebroken.
Een andere man betastte haar borsten, en de derde draaide haar en de neuker op hun zij, en bevoelde haar kontje. Overal waar ze keek zag ze opgewonden en stijve pikken, en spieren kronkelen op hun sterke lijven. Ze bewogen, ze handelden, omdat ze haar wilden hebben.

Elk van hen was de man waar ze hopeloos op verliefd was, ze liet hen begaan. De neuker pakte greep in haar schouders, ze keek naar hem op en zag zijn verwrongen gezicht. De pik in haar verstijfde, zijn vingers deden haar zelfs pijn. En toen spoot hij, al zijn zaad, diep in haar lichaam.
Nog voordat hij zich uit haar haalde, werd er een andere pik in haar mond gestopt. Ze moest pijpen, en ze deed het. Ze pijpte de lul van de man die haar leven op z’n kop zette. De lul in haar mond werd hard, handen betastten haar lichaam. Overal voelde ze handen, lijven, pikken. Een krampachtig gesteun klonk, zaad schoot door de warme en harde penis. Het stroomde in haar, met de kracht van water uit een kraan. Het vulde haar, en ze slikte.
De derde man stak zijn pik in haar mond. Haar speeksel en het sperma van zijn vriend besmeurden zijn opgewonden lid. Hij kreunde.
De vrouw werd op haar knieën gedraaid, en de pik verdween weer ruw uit mond om hem vervolgens tegen haar kontje terug te voelen. Zonder dat ze er wat tegenin kon brengen verdween de penis in haar aars. Het kon haar niet schelen of ze schoon was of niet, het maakte haar verder niet uit wat ze van haar dachten. Haar lichaam werd gebruikt, en daar was het haar slechts om te doen. Om Hem, en om al wat hij met haar en haar leven had gedaan.

De vrouw werd uitgewoond. Letterlijk omdat ze werd gebruikt en genomen als een goedkope slet, en figuurlijk omdat haar ziel het haar bekende huis, het bekende leven had verlaten. Hoe ik dit allemaal zo goed weet? Wel, een van de drie mannen was ik. Claudia, ik hoop dat je hebt gevonden wat je zocht.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *