Even kijken of ze bij Arie willen bijten…

4
(1)

“Ik wist het wel! Zie je wel ik wist het wel”, dacht de man triomfantelijk. Hij keek met een verrekijker uit het zolderraam; zo in de tuin van zijn overbuurvrouw. Hij zag haar liggen, zijn Pamela. De opwinding gierde door zijn lichaam. Zijn pik knelde aan de binnenkant van zijn korte broek. Hij moest niet kijken, dat kon niet, mocht niet. Maar de drang was te sterk. Natuurlijk, iedere man zou geïnteresseerd in de richting van Pamela hebben gekeken. Ze was een mooie brunette met een fantastisch figuurtje. Maar als je wist dat Pamela overdag, als de zon scheen, allerlei oneerbare handelingen in haar tuin uitvoerde, kon Gerard helemaal niets kwalijk worden genomen.

Gerard slikte toen hij zag dat haar handen langs de randen van haar bodystocking gleden. Vloeiend, speels, op weg naar boven, naar de schouderkoordjes. Gerard kreunde zachtjes; ze liet de bandjes langzaam naar beneden zakken. Maar halverwege haar fantastische borsten, stopte ze en gleed naar de onderkant van haar lichaam. Ze spreidde haar benen om er beter bij te kunnen! Pamela keek niet eens om haar heen toen ze de drie drukknopjes van haar bodystocking losmaakte. Gerard ging er beter voor staan. Een hand deed zijn broek los. Met grote ogen keek hij door de verziener en zag het weke, zachte vlees van haar schaamlippen. “Ze was geschoren”, schoot het door hem heen. Gerard probeerde te rukken omdat het moest. Maar daardoor bewoog zijn verrekijker te veel, en kon hij dus niets meer zien. Met tegenzin stopte de gluurder met masturberen. Alhoewel… Bij zo’n gelegenheid, zo openbaar, kun je niemand toch meer een gluurder noemen?

Loom en langzaam bestreken haar vingertoppen het roze schaamvlees. Pamela maakte zich open. Voorzichtig gleed haar wijsvinger in het eigen lichaam. Gerard kon een kreetje van opwinding niet onderdrukken toen hij zag dat de vrouw wat slijmerig vocht uit haar onderlichaam opdiepte. “Was dat sperma of haar opwindingsvocht”, vroeg de man zich met een brok in zijn keel af. Hij wist het niet, maar het maakte hem eigenlijk niet zoveel uit. Het was allebei zeer opwindend. Pamela lag onderuitgezakt op de stoel. Ze betastte zichzelf; intens en intiem zoals vrouwen dat normaal gesproken wat meer privé plegen te doen.

Pamela niet. Gerard had de laatste maanden een vermoeden dat de vrouw iets bijverdiende in de sex. Hij had haar namelijk op zo’n amateurvideo gezien. Althans dat vermoedde hij tenminste. De vrouw op de band had een grote tatoeage op haar borst. Vandaar dat Gerard begonnen was haar met een verrekijker te bespioneren. Hij had een hoop gezien in het huis van zijn overbuurvrouw, maar nog nooit haar ontkleedde bovenlijf. Zou hij dan nu, deze hete middag, hartje zomer, te weten komen of Pamela de hoofdact was van de amateursexband die hij had gezien?

De mooie vrouw had haar benen nu helemaal gespreid. Ze moest zich inspannen om ervoor te zorgen dat haar voeten de grond niet raakten. Maar blijkbaar gaf haar dat een extra sensatie. Haar bewegingen werden namelijk strammer, gingen sneller. Gerards pik stond op springen, maar nog steeds rukte hij er niet aan. Dit beeld was hem belangrijker dan de bevrediging van zijn opwinding. Hij zag de vrouw wild haar eigen lichaam betasten. “Ja”, riep hij door zijn zolderkamertje, “ze gaat haar borsten bevoelen!” Toen zag hij wat hij vermoedde; Pamela was de vrouw op de videoband! De tatoeage kleurde diep op haar borstevlees. De tatoeage die hij eerder had gezien… “Ongelooflijk”, siste hij door zijn tanden. Toen kwam de vrouw klaar. Wild, in volle overgave, bereikte ze haar orgasme. Open en bloot, op een mooie zomerdag, in haar tuin. Ze strekte haar benen. De tenen kromden zich, haar nu ontblote borsten spanden zich aan. Gerard kreunde. Ook Pamela kreunde, dat kon hij zelfs door het zolderraampje horen. “Ongelooflijk”, siste de voyeur weer.

Pamela’s lichaam schokte na. De bevrediging had ingezet. De man zag haar zuchten, opgelucht, en ze ontspande zich. Ze pakte een pakje sigaretten van het bijzetzettafeltje en stak er een op. Net over de vlam gaf ze een knipoog in Gerards richting. De man schrok en draaide razendsnel zijn hoofd van het raam weg. “Heeft ze me zien gluren”, schoot het door hem heen. Voorzichtig keek hij nog eens. De schrik sloeg hem om het hart. Het beeld in het midden van zijn ogen liet een vrouw zien die hem een sigaretje aanbod. Ze wenkte hem. Meteen draaide de man zich weer weg. “Jezus”, fluisterde hij, “Ze heeft me gezien. Ze vraagt me te komen. Zal ik gaan?” Maar Gerard had de beslissing eigenlijk al genomen; natuurlijk zou hij gaan! Nu al opgewonden liep de man naar beneden.

“Geer, wat ga je doen? Je weet dat we zo gaan eten hè?” Zijn vrouw stond in de keuken. Die was er ook nog. “Eeh, ik ga even een ommetje maken. Even kijken of ze bij Arie willen bijten”, loog Gerard. Zijn vriend Arie wilde weleens aan het hengelen zijn bij het vijvertje in het midden van de wijk. “Blijf je niet te lang weg”, klonk het weer uit de keuken. “Anders verpietert het eten!” Gerard zuchtte. Nu hij zijn vrouw had gehoord, was hij extra gemotiveerd om naar de overkant te gaan.

Gerard klopte zachtjes op de houten schutting. Pamela deed open. Ze had een badjas aangedaan. “Hai”, zei de man bedeesd. De vrouw antwoordde niet, lachte slechts. Ze draaide haar hoofd in de richting van zijn huis. Gerard volgde haar blik. Toen pas besefte hij hoe goed zijn zolderraam vanaf hier was te zien. Hij schaamde zich en probeerde wat te stamelen. Gelukkig was Pamela hem voor. Haar stem klonk zwoel en zacht, net zoals op de VHS. “Geeft niets hoor. Ik vond het ook wel opwindend”. Ze sloeg haar ogen neer en keek naar zijn kruis. Een tweede golf van schaamte overspoelde Gerard. Hij had weer een stijve. Feitelijk was zijn pik niet slap geweest het afgelopen uur. “Kom”, verleidde Pamela hem, “laten we naar binnen gaan”. Gewillig liet de man zich meevoeren. De aluminium schuifpuien rolden soepeltjes open en dicht.

Pamela nam op haar knieën plaats op de leren stoel. Voor de tweede keer die middag ontknoopte ze haar bodystocking. Haar schaamvlees was nog gezwollen en vochtig. Pamela keek hem over haar schouder aan. “Lik me schoon”, zei ze uitdagend, dwingend. Gerards knieën knikten, maar hij kwam dichterbij. De geur van sex, van vrouwelijk overgave, walmde hem tegemoet. Het leek wel alsof haar geslachtsorgaan hem tegemoet kwam in plaats van dat hij zich ernaar toe boog. Hij kreunde zachtjes en verstopte bijna zijn hele gezicht in de onderkant van haar lichaam. Ze smaakte naar alles waarvan hij vermoedde waar een vrouw naar moest smaken. Ook Pamela kreunde: “Lik me. Lik me helemaal schoon. Lik de kut van de del. Ik ben ervoor. Neem me, alsjeblieft, laat je op mijn lichaam gaan”. Gerard dacht dat hij droomde. De geilheid van deze vrouw wond hem op. Diep penetreerde hij met zijn tong haar neukgrot. Tegelijkertijd betastte hij met zijn vingers haar anusje en clitoris. Ze was nat, geil en gewillig. Zijn ballen jeukten, zijn hormonen kookten. Hiervan had hij na acht jaar huwelijk gedroomd. Hier had hij voorzover hij wist, zijn hele leven naar verlangd.

Om uiting te geven aan zijn geilheid, gaf hij kleine klapjes op het strakke vlees van haar billen. Ze kirde en gooide haar hoofd achterover. Haar haren streken langs haar rug en zijn gezicht. Kippevel verscheen op Gerards lichaam. “Nog maar een keer. Niet te hard, maar laat wat voelen”, steunde ze. Ze haalde onregelmatig adem en duwde haar reet uitnodigend naar boven. “Nee, nee”, hijgde Gerard. Het werd hem teveel. Hij pakte de vrouw bij haar middel, trok haar van het minibankje en nam, zelf daarop plaats. “Laat je over mij heen zakken”, smeekte hij bijna. Toen eerlijk: “Ik wil mijn pik in je zien glijden”. Pamela glimlachte en ging uitnodigend met haar rug naar hem toe staan. Ze stapte over zijn gestrekte benen en liet zich zakken. Langzaam daalde de hemel op de man neer. Hij zag hoe ze haar schaamlippen uit elkaar hield om hem zo de vrije doorgang te geven. Gerard richtte zelf zijn pik in het uitnodigende natte gat. Beiden slaakten een zucht toen de natte vleesdelen elkaar raakten. Dieper en dieper maakten de lichamen contact.

De vrouw bewoog wild heen en weer. Haar overbuurman voelde zijn leuter tegen de wanden van haar innerlijk slaan. Ze was wijd, uitgelebberd bijna. Maar de gedachte hier te maken te hebben met een geroutineerde sexslet, wond de kleinburgelijke man juist op. Ze draaide zich om zonder de natte vleeslat uit haar lichaam te laten glippen. Geroutineerd was ze zeker. Pamela keek hem nu recht in zijn ogen aan. “Kijk naar me”, gebood ze met een trilling in haar stem. Ze bleef doodstil zitten. Gerard zag dat twee fantastisch mooie handen haar clitoris begonnen te masseren. Langzaam, maar steeds intensiever. Hoewel ze doodstil bleef zitten, werd de druk op zijn lendenen groter. Haar ogen priemden in de zijne. Toen draaide de kleur uit haar gezicht weg. Met een kort, fel kreuntje kwam ze klaar. Doodstil, maar diep-intens en hevig gespannen.

Gerard had zoiets nog nooit gezien. Hij hield het niet meer. De overbuurvrouw kreeg niet eens de tijd om bij te komen van haar orgasme. Hij wierp haar van zich af, waardoor ze op de grond kwam te liggen. Willoos en met ogen vol overgave liet de vrouw het gebeuren. Hij legde haar benen naast haar hoofd en wierp zich als een steen op haar naar boven gestoken kut. De penetratie was wild en diep. Eenzelfde standje had de man haar zien maken op de VHS. De relatie was helemaal gelegd toen hij voor de eerste keer in hun samenzijn een goed zicht kreeg op de tatoeage van haar linkerborst. “Je hebt de band gezien hè”, vroeg ze kreunend. Gerard kreunde instemmend, maar zei niets. Kon niets zeggen. Woest en doelgericht werkte hij zijn pompende repertoire af. De man boog zich zover mogelijk naar voren. Het nemen werd hierdoor totaal. Hij pakte haar enkels. Ze voelde zijn greep verstarren. Hij snoof diep, dierlijk. Maar het orgasme bleef uit. Gerard moest teveel moeite doen om zich in deze positie te kunnen handhaven. Wat wil je? Zoveel routine had hij ook weer niet met dergelijke spelletjes.

Die routine had Pamela wel. Ze begreep dat haar overbuurman op deze manier nooit zou kunnen spuiten. Dus draaide ze zich om. Ze spreidde haar benen wijd uit elkaar. “Nou kan je me nemen”, hijgde ze. Zijn penis stak diep in haar onderlichaam. Met heel zijn lichaam haalde de man zijn rampetamp in en uit haar lichaam. Pamela voelde zijn voorhuidje open afrollen langs de wanden van haar schede. Steeds sneller, steeds woester prikte hij in de sexslet. Hij voelde dat de vrouw zich aan hem had gegeven. Zij wilde dat het zo zou gebeuren. Dit had hij nog nooit meegemaakt. Sex met zijn vrouw ging altijd om hem, om zijn genot. Maar Pamela draaide de wereld om en dat was juist waarom hij er gek van werd.

Hij kwijlde en schaamde zich daarvoor. Maar Pamela vond dat opwindend; ze wist dat het door haar kwam. De bewegingen van haar overbuurman werden onregelmatiger; hij zou gaan komen. “Laat je warmte maar in mij vloeien”, hijgde de vrouw. “Geef het aan mij, het is van mij”. Maar diep vanuit zijn bewustzijn, realiseerde de man zich dat de teef deze woorden ook op de VHS had gezegd. Tegen iemand anders. Hij schudde daarom ontkennend zijn hoofd. “Nee”, klonk het kreunend. Gehinderd door het aanstormend orgasme, haalde hij zijn lul uit het neukhol. Zijn pik voelde dof en gevoelig tegelijk. Nauwelijks had hij de natte, warme lans in zijn hand, of een straal wit zaad schoot naar buiten. Het eiwitrijk vocht landde precies op de gekleurde huid van Pamela’s linkerborst. Hij kreunde het uit en hoorde ook Pamela hijgend steunen: “Jezus, je spuit op mijn tattoo! Jezus, je doet het echt. Je spuit op me!”

Een half uur later kwam Gerard de keuken binnen. Het eten was verpieterd. Zijn vrouw was boos. “En”, klonk het bits, “heeft Arie nog wat gevangen?” Gerard keek naar buiten, naar de schutting waarachter hij zojuist de neukbeurt van leven had gehad. “Een hele grote. Een verdomd grote. En er zitten er meer. Ik denk dat ik iedere dag maar eens langs ga”, mompelde hij afwezig.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *