Het Pashokje

4.2
(5)

De jongen had een bijbaantje bij een groot warenhuis, achter de kassa bij de herenkleding. Het was erg rustig en hij speelde wat met de geldlade door telkens aan de hendel te trekken – dit was dus wel erg lang geleden. Ting, ting, ting, deed de kassa op momenten dat de jongen het wilde. ‘Ting, ting, ting’, hoorde hij opeens een stem achter me. Verschrikt draaide hij zich om. Daar stond een rossige oudere man, de knaap schatte hem tegen de veertig. Jong als hij was, raakte hij meteen van hem onder de indruk. ‘Hoi’, zei hij, ‘het is rustig hè?’ De jongen knikte en vroeg waarmee hij hem van dienst kon zijn. Van achter zijn rug haalde de man een leuk ondergoedsetje tevoorschijn en zei: ‘Ik wilde een presentje kopen voor mijn vriend die morgen achttien wordt. Maar ik ken zijn maat niet. Hij heeft net zo een lijf als u, zou u het eens kunnen passen? U heeft toch niets te doen’. Lachend schudde de jongen zijn hoofd, zo een smoes had hij al te vaak gehoord. De man lachte terug en stak zijn hand in zijn binnenzak. Een briefje van 50 haalde hij eruit, toch een hoop geld. De spanning woelde meteen in de kassier zijn onderbuik. ‘Zou ik het doen, zou ik mij laten omkopen?’

Hij was jong en weliswaar ervaren, maar niet zo principieel. Bovendien nam hij het die dagen niet zo nauw in de sex, zowel mannen als vrouwen konden bij hem aankomen. Vijftig euros, een leuk bedrag en snel verdiend… Zwijgend maar met knikkende knieën nam hij het setje en het geld over. Even keek hij schichtig om zich heen, nam de man bij de hand en leidde hem naar het pashokje.

Zwaar hijgend stond hij bij hem. Zo verleidelijk mogelijk trok de jongen zijn kleren uit en de door hem uitgezochte spulletje aan. De knaap vond het ook geil worden en keek steeds vaker naar de groeiende bobbel in de man zijn corduroy broek. Eenmaal alles aan, richtte hij zich helemaal op en liet zich bekijken. ‘Is dit wat u zoekt?’, vroeg hij gespeeld vertwijfeld. De rossige man strekte een trillende hand uit om hem aan te raken. De kassier liet hem gaan. Hij streelde langdurig, het was heerlijk. Hij maakte cirkelende bewegingen in de richting van zijn schaamstreek. De jongen kreunde toen zijn vingers zijn pik beroerden en hij spreidde langzaam zijn benen om hem nog meer te kunnen voelen. ‘Mag ik in je?’, vroeg hij kreunend.

De oudere man liet zich helemaal gaan, om hem, om zijn lijf. Hij antwoordde niet maar ontknoopte zijn broek.

De jongen werd omgedraaid, ging op mijn tenen staan, zette zijn handen tegen de muur van het pashokje en stak zijn jongenskutje naar achteren. Een moment later voelde hij hem naar binnen schuiven. De knaap had al gezien dat hij groot was, maar dat hij zo zou opvullen was niet verwacht. De kassier had moeite een gilletje te onderdrukken, zo intens was de penetratie. Hij drukte hard met zijn onderbuik tegen de lieve billetjes, de jongen snakte naar adem. Toen pakte hij hem bij zijn middel en begon aan een woeste neukpartij. Hij deed het hard, niets ontziend en totaal onverwacht. De jongen voelde zijn pik zwellen. Zou hij gaan klaarkomen? Snel pakte de jongen de man zijn rechterhand en leidde deze naar zijn pik. Hij graaide ernaar, net op tijd want hij kwam klaar. Zijn woestheid en zijn gretige laatste rukactiviteiten voerden ook de jongen naar een hoogtepunt. Op het toppunt van beider orgasme zochten de mannelijke monden elkaar en tongden. Begeleid onder krampachtig gesteun ebden de orgasmen weg.

Even later stond ik weer achter de kassa, met rode konen op mijn wangen. De man was weg. Onder mijn kleren had ik nog steeds het ondergoed aan – dat ik overigens nooit heb betaald. Mijn portemonnee was vijftig euro dikker en het was nog steeds stil in het warenhuis. Ja, ik was die jongen die in het warenhuishuis werkte. En ja, dat was erg lang geleden.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4.2 / 5. Aantal stemmen: 5

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *