Patricia, het zoveelste droommeisje

4
(1)

Onschuld en extase gaan wel degelijk samen

Patricia woont in een Haagse bovenwoning. Er staat niet de achternaam bij de bel die Kim mij heeft doorgegeven. Maar goed, de straat klopt, het nummer ook, dus het zal wel.
Kim had geen tijd en Patricia vond het geen bezwaar als de schrijver ook de foto’s zou komen maken. Ik druk op de bel. Ik sta er nu alleen voor. Oh Christ!
De deur gaat open. Twee goddelijke benen verschijnen bovenaan de trap. Ik stap het halletje in, ontwijk een tegen de muur hangende fiets, zak door mij knieën en herken het hoofd dat nu tevoorschijn komt, van de pasfoto. Een prachtig hoofd trouwens.
‘Richmond?’, vraagt ze met een prettige stem. ‘Jawel’, antwoord ik zo los mogelijk. Mijn knieën knikken. ‘Kom boven. Koffie?’
‘Lekker’, zeg ik terwijl ik haar weg zie lopen, waarschijnlijk de keuken in – dit soort huizen ken ik van binnen en van buiten.
Ze heeft een strak rubberen rokje aan, zwart. En een nauwsluitend hesje in dezelfde kleur dat de armen bloot laat. Nog net zie ik dat ze statig loopt op die mooie witte schoenen van haar. Met naaldhakken, maar niet té. Prachtig.
‘Hang je jas maar aan de kapstok’, roept ze vanuit de keuken. Aan de hal en de trappen te zien moet de tweede etage ook bij dit huis horen, anders zouden ze alleen een doorgangfunctie hebben gehad.
Patricia zet koffie op z’n Italiaans, met zo’n waterkokertje. Ik loop de keuken in en zie dan pas dat ze behoorlijk lang is.
‘Hai’, begroet ze me en kijkt mij lief aan. ‘Patricia’. ‘Richmond’, zeg ik en schud haar uitgestoken warme hand. Ooh, wat is ze lief!
‘Oeps!!!’, zegt ze met een gilletje, en richt zich meteen weer op het koffiekokertje; het borrelt en sist. Het ding is net zo opgewonden als ik, alleen ik mag het niet laten zien potdomme!
Met verholen bewondering kijk ik hoe ze de fleurige kopjes inschenkt die al op een dienblad staan. ‘Opgeklopte melk erbij?’, vraagt ze. ‘Nee, ik heb het zwart’, antwoord ik een beetje sullig. ‘Kom, we gaan naar de kamer’.
Met het dienblad in haar handen gaat ze me voor naar de modieus ingerichte woonkamer en babbelt ondertussen of ik het wel heb kunnen vinden en zo. Ik hoor mijzelf antwoord geven, maar mijn ogen en gedachten zijn bij haar rubberen rokje en dat typische geluid dat het maakt. En hoe het zou ruiken, bij haar…
Ze vraagt mij wat, maar ik ben al te zeer in gedachten verzonken. Vanuit mijn ooghoek zie ik dat ze naar mij toekomt. Ik doe net of ik nog staar, maar mijn hart bonst in mijn keel. Ze komt heel dicht bij mij in de buurt. Ooh, wat ruikt ze lekker! Haar berubberde heup raakt mijn hand. Dan pas schrik ik uit mijn overpeinzingen.
‘Zeg, je bent hier om erotische foto’s van mij te maken, is het niet?’, vraagt ze verleidelijk, dicht bij mijn oor. Ik kijk haar recht in de ogen aan, ik slik. Ik weet even niet wat te doen. Ze pakt mijn hand en leidt die tussen haar benen. Ik laat het gebeuren en ril als de zijkant van mijn hand het rubber raakt. Ik huiver als ze mij laat voelen dat ze geen slipje draagt…
Ze is geschoren, niet op haar venusheuveltje, maar echt van onderen. ‘Voel eens hoe ik nat ik ervan word. Voel eens hoe opgewonden ik eigenlijk ben’, zegt ze slepend.
Ik draai mijn hand om, beweeg met mijn vingers over haar zachte, gevoelig vlees. Ooh Jesus, ze is echt nat! En we hebben niets gedaan! Dit is écht een hete tante, en ik…
Ik moet de professional zijn! Ja, dat moet ik, professioneel te werk gaan!
Met veel moeite weerhoud ik mijzelf om haar te penetreren met mijn vingers, of haar opgezwollen klitje te vingeren. Mijn lul staat op knappen, maar op de een of andere manier vind ik de kracht om deze verleiding te weerstaan.
Ik doe een stap naar achteren en pak mijn koffie. Ik kuch, Patricia lacht. Ze is geil, maar niet echt op mij. Misschien is dat die kracht wel. Ze is geil omdat ze in een pornoblad komt te staan.
‘Had je zelf al een idee waar de foto’s kunnen worden genomen?’, vraag ik zakelijk-geïnteresseerd. ‘Niet in de slaapkamer’, zegt ze. Nog steeds speelt er die stoute trek om haar lippen. Dan kijkt ze me over de rand van haar koffiekopje aan. Mijn benen begeven het bijna, maar ik stink er niet in!
‘In de woonkamer kan ook niet’, zegt ze na een slok, ‘in beide ruimtes wil mijn vriend het niet hebben. Mensen zouden het weleens kunnen herkennen’.
Ik snap het niet helemaal, maar wil er verder ook niets van weten. Het enige wat ik wil is hier zo snel mogelijk vandaan!
‘De badkamer misschien?’, opper ik. ‘Da’s een goede!’, roept ze. ‘Kom, laten we meteen beginnen!’
De badkamer is boven. Echt luxueus is het niet, maar het kan ermee door. Zeker met zo’n mooie meid op de voorgrond. Snel zet ik een extra lamp op, en dan vind ik het best zo. Ik pak de recorder uit de tas en zet hem aan.
‘Waarom doe je dat?’, vraagt ze. ‘Eigenlijk ben ik de schrijver. Bij de plaatjes moet ook een verhaal komen. Dit wordt er een over de sessie zelf.
Patricia zucht van opwinding. ‘Tjee, het gaat echt gebeuren, is het niet?’ ‘Yep’, zeg ik en druk af voor de eerste foto.
Ze is werkelijk prachtig. Fotogeniek gezien is heeft ze twee duidelijke kanten; haar rechterkant is onschuldig, jong. Links is ze meer glamourish, als een vamp.
‘Zal ik doen alsof ik moet plassen als een vent?’, vraagt ze terwijl ze het al doet. Ik druk af, niet zozeer om die gedachte maar voor dat heerlijke kontje van haar, in dat strakke rubberen rokje. Een heet sletje, dát is ze!
‘Ga maar in bad’, zeg ik al fotootjes knippend, ‘er valt voor de rest toch weinig te beleven hier’.
Patricia buigt zich diep voorover, zich heel goed bewust van de camera, en van het feit dat ze geen slipje aan heeft. Door de zoeker van mijn lens zie ik vochtigheid op haar dijbenen zitten.
‘Maar dat er hier weinig te beleven valt, daar kan ik wel wat aan doen hoor’, zegt ze terwijl ze de badkraan opendraait en het water naar de juiste temperatuur regelt.
Ze richt zich helemaal op. Ze is werkelijk prachtig. Ik ga door mijn knieën om haar ten voeten uit te nemen. Ooh wat een lijf! Knip-knip-knip.
Langzaam doet Patricia haar hesje omhoog, twee prachtige handvolle borstjes komen tevoorschijn. Peertjes zijn het, wat is ze eigenlijk nog jong, maar werkelijk beeldschoon!
‘Denk je dat ze ze mooi zullen vinden?’, vraagt ze met voor het eerst wat onzekerheid in haar stem. ‘Och meisje’, ontschiet het me, ‘je borsten zijn werkelijk prachtig!’
‘Echt?’, vraagt ze met een iets uitdagender houding. Op dat moment schiet ik de mooiste van de hele serie van haar gezicht.
‘Hou het vast’, moedig ik haar aan, ‘blijf denken aan de duizenden lezers van Kim’s Kontakten die je zullen zien’. Dan is het echt begonnen. Nog wat schuchter rult ze haar rubberen kokerrokje omhoog, en begint zichzelf te strelen. Overduidelijk is te zien dat haar vingers dit terrein wel vaker verkend hebben. Af en toe gaan haar ogen dicht, maar net te laat voor mij om ze op de gevoelige plaat vast te leggen. Zelf ben ik niet professioneel fotograaf genoeg om ernaar te vragen, om echt uit te dagen. Tenminste, bij haar niet…
Patricia begint te kreunen. Ze doet het lekker, bij zichzelf. Misschien te lekker, want ze stopt abrupt. Ik kijk vanachter de camera op, maar zeg verder niets. Ze ritst haar rokje uit, en pakt wat massage-olie van het doucherekje.
Met een ongemakkelijk knellende pik zie ik door de lens dat Patricia haar positie weer heeft ingenomen en zichzelf met het glibberige goedje begint in te wrijven.
‘Ooh ja’, kreunt ze, ‘ze kijken inderdaad allemaal. Ik voel dat ze allemaal kijken. Jezus, wat geil!’ Patricia is overduidelijk bezig zich te laten gaan. Ze betast zichzelf met de vingertóppen, niet met de gehele vingers, alsof het echt alleen maar gaat om dat hele kleine plekje. Haar zuchten wordt intenser, dieper, en onregelmatiger.
Ik realiseer mij dat ik zoiets nog nooit heb meegemaakt. Een vrouw masturbeert zich recht voor het oog van míjn camera!!! Binnensmonds vervloek ik mijzelf dat ik mijn telelens niet heb meegenomen. Ah, wat had ik graag die kleine aanrakingen willen vastleggen!
Met enige spijt zie ik het droommeisje weer stoppen. Ze kijkt zwoel de camera in, maar ik weet dat het nu voor mij bedoeld is.
‘Waarom stop je?’, vraag ik van achter de camera opkijkend. ‘Ik moet even wat halen. Om het hier nog interessanter te maken. Blijf staan’, zegt ze. Haar stem is hees, zwoel. Ik wil dat ik mijzelf nooit de belofte had gedaan om niet met mensen van het werk te vrijen.
Voordat ik het in de gaten heb is ze terug. En met een geluid dat ik uit duizenden herken; een vibrator. Ik kan mij nu echt nog maar nauwelijks staande houden!
‘Hier, kijk naar me terwijl ik mijzelf klaar laat komen. En hiermee doe ik het, altijd en liefst overal’, zegt ze geilig, vrij dicht bij mijn gezicht. Knip!
Ik neem weer een nieuwe positie in, maar Patricia wacht daar niet op. Ze is al begonnen, en overduidelijk alleen maar voor zichzelf. Ik zit op mijn knieën, maar kijk ademloos – en waarschijnlijk met mijn mond open – toe wat dat lieve meisje allemaal met zichzelf doet.
Het hete sletje schuift bij zichzelf dat ding er van achteren in! Ze begint langzaam, maar al snel doet ze het sneller en sneller. Net op tijd realiseer ik mij dat dit unieke opnames worden, en ik maak als een razende de foto’s. In-en-uit, in-en-uit, knip-knip, knip-knip-knip.
Er masturbeert een mooie, jonge vrouw in een badkamer met een vibrator, en een vroege-dertiger, man, neemt er foto’s van.
Patricia’s extase zwelt aan; haar bewegingen gaan sneller en sneller, en het nemen van de foto’s gaat sneller en sneller. Hoewel we niets lichamelijks met elkaar doen, sex’en wij wel degelijk. Dit is het bedrijven van de liefde met de camera, dit is neuken met lezers en lezeressen.
En zonder dat we een woord hierover met elkaar spreken, weet Patricia het ook…
Haar standbeen begint te trillen. Ze zucht, hard, geïrriteerd misschien ook wel, maar zeker ook van onhoudbare opwinding. Meteen zakt ze door haar knieën, en gaat op het randje van de wc zitten. Nu van voren en van onderaf penetreert het mooie meisje zich. Haar opwinding is niet weggeweest, en haar zuchten wordt alleen maar dieper en intenser. Ze is rechtshandig, maar stuwt de trillende kunstpik met haar linkerhand in haar lijf. Met haar andere hand betast ze haar heerlijk opgezwollen clitoris. Dit meisje is echt een schoonheid, zeker hoe ze geniet. En ik sta er op nog geen meter afstand vandaan, foto’s makend. Voor jullie, voor mij…
Dan komt ze klaar. Heel haar lijf spant zich, en ze gooit haar hoofd naar achteren. Haar haren slaan tegen haar schouders, haar prachtige hals…
Een diep en hees en zwaar kreunen stijgt op. Met beide handen nu haalt ze de pik in en uit haar inmiddels kletsnatte kutje. Met de muis en pols van haar linkerhand drukt en glijdt ze tegelijkertijd over haar clitoris en over godmagweten welke en wat voor lekkere plekjes nog meer.
‘Oi-oi-oi-oi-oi!!!’, hoor ik eindelijk weer haar stem. Nog even en ik zou gaan denken dat ze in haar orgasme zou blijven. Maar nog is het niet afgelopen. Misschien is dit het wel. Ik weet het niet, ik blijf in elk geval maar doorknippen. Mijn lul is inmiddels bont en blauw van de constante kloppende druk tegen mijn jeans.
Bijna omvallend van de heftige orgastische golven lukt het Patricia om op te staan. Met beide handen heeft ze nu haar onderlichaam vast. De kunstpik glijdt zomaar, en vooral soepeltjes, uit haar opgezwollen spleetje. Hij valt op de badkamervloer, springt open en de batterijen rollen eruit. Gelukkig, dat ding houdt zijn kop.
Zich met een hand ondersteunend en de andere stevig tegen haar kutje aangedrukt gaat Patricia in bad liggen. Heeft ze weer een orgasme? Of nog? Of zijn het ‘slechts’ de naweeën? Ik weet het niet, maar dat ze geniet, dat is mij duidelijk.
Het mooie meisje koestert zich in het warme water en geniet intens van alles wat er met haar lichaam gebeurt.
Ik zie dat ze haar vingers weer beweegt, dat ze weer doelgericht haar klitje betast. En weer spant heel haar lichaam zich. Weer een orgasme? Ooh jongens, had ik maar mijn filmcamera bij me in plaats van foto’s. Ik weet nu al dat ik mij in de toekomst een ruggemergkanker zal trekken om wat ik hier zie. Ongelooflijk wat een hete slet!
Door haar wilde bewegingen lijkt het water te koken. Misschien doet dat het ook wel, van deze ontketende lustduivelin.
Ze spant zich nog eenmaal tot het uiterste en komt met haar bovenlijf boven het water uit. In deze houding blijft ze even staan; zonder een spier te verrekken, zonder een geluid te maken. Dan is het vrij plotseling afgelopen. Met een zucht van verlichting zakt Patricia in het water terug. Ik zucht met haar mee.
De mooie meid rekt zich nog even uit en kijkt dan pas mij weer aan. Ik was vergeten hoe jong en onschuldig haar gezicht was.
‘Heb je genoeg foto’s zo?’, vraagt ze op een toon die geheel tegengesteld is aan wat zo zojuist had laten zien. Even weet ik niets te zeggen, dan: ‘ … Mhja, dat kun je wel zeggen ja…’ ‘Mooi zo’, zegt ze kordaat, bijna zakelijk, ‘ik hoop dat de lezers dat ook zullen vinden’.
Ze stapt uit bad, pakt een handdoek en begint zich af te drogen. Nagenietend haalt ze de Robijn-fleur-en-fijn-zachte droogdoek voorzichtig tussen haar benen door.
‘Droog je nu eens af zonder dat je weet dat wij meekijken’, vraag ik, nog steeds met een schorre stem. Patricia kijkt mij niet-begrijpend aan, maar doet wat ik vraag. Even later heb ik mijn laatste foto’s; als ze zich zorgvuldig tussen haar teentjes afdroogt. Ze hoort de knip, en weet dat nu ook haar onschuld is betrapt.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 4 / 5. Aantal stemmen: 1

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *