Vakantiegigolo, gezellig hè?!

0
(0)

De drie meiden zaten in de woonkamer van hun appartement. MTV stond aan, maar niemand keek ernaar. In gedachten verzonken staarden ze naar hun halve glazen rode wijn. ‘Moeten wij nu weer uit?’, riep Anita opeens wanhopig uit terwijl ze haar vriendinnen aankeek. ‘Tja, wat valt er anders te doen in dit geile vakantieland’, verzuchtte Yvon en ze liet zich achterover in de bank vallen. ‘Ja maar, ik wil helemaal niet uit om versierd te worden!’ De wanhoop was in Anita’s stem te horen. ‘Ik vind het maar niks. Als wij maar even een tent binnenstappen, komen de mannen als vliegen op de stroop af. Ik wil weleens zelf kiezen! Met rust gelaten worden totdat ik vind dat het tijd is voor een romance!’, maakte Anita nog eens duidelijk. ‘Ja, ik weet het. Hoe jij daarover denkt, geldt ook voor mij. En voor Clarissa denk ik ook, toch?’ Clarissa had tot nu toe haar mond gehouden. Met haar prachtige lange benen, haar soms open en soms mysterieuze verschijning, haar prachtige appelvormige borsten, haar slanke taille en haar welvende donkerblonde haar was ze de onbetwiste leidster van het gezelschap. Zij was het die de meiden op sleeptouw had genomen, mee naar vakantie. Zij was het die de meiden had geleerd te genieten van de mannelijke aandacht, de geile overgave eraan en het botte verlaten de ochtend daarop.
‘Ik kan mij goed voorstellen dat jullie het na een weekje dollen wel zat zijn’, begon de mooie vrouw langzaam. ‘Maar ik wil nog niet stoppen. Nu zijn wij een keertje van onze mannen weg, en kunnen wij doen waar we zelf zin in hebben, dan moet het ook gebeuren ook. Inderdaad, die geile bokken tijdens het uitgaan gaan zo snel, dat je de eer niet aan jezelf kan houden. Al waren ze blind, dan zouden ze ons nog pakken’. Anita en Yvon keken hun vriendin bewonderend aan. Ze kon hun emoties zo goed onder woorden brengen. ‘Maar meiden’, ging Clarissa verder met een slepende, ondeugende stem, ‘wat wij nog niet hebben gedaan is met elkaar spelen…’ Anita en Yvon zagen hun vriendin op de bank wat naar onder schuiven. Ze begon zichzelf onder haar lange zomerjurk te strelen. Het werd stil in de woonkamer, alleen het ruisen van de liefkozende handen was nog te horen. Clarissa’s hoofd lag op de banklening en ze strekte haar benen ver voor zich uit. Haar handen maakten steeds grotere cirkels in de richting van haar kutje. Steeds meer was het naakt van haar prachtige benen te zien. Langzaam werden de zachte schaamhaartjes op haar venusheuvel onthuld. Anita en Yvon hielden hun adem in. Hun ogen volgden de langzaam bewegende handen van hun vriendin.
‘O jaaah!’, liet Anita zich ontvallen toen haar vriendin voor de eerste keer haar eigen kutje raakte. ‘Mhmmm…’, kreunde Clarissa intens, meteen daarna. Ze opende iets haar benen. Yvon’s hart begon in haar keel te bonzen. Daar lag hun vriendin, zichzelf te strelen. Recht voor hun ogen!
Anita en Yvon schoven naar elkaar toe. Ze voelden de broeierige warmte van de ander. Even keken ze elkaar aan, ingetogen, beschaamd en een klein beetje nerveus-lacherig. Al snel draaiden ze hun hoofd weer in de richting van hun gezamenlijke vriendin. Deze had zich inmiddels ontdaan van de jurk en kronkelde steeds sneller onder haar genotsbrengende vingers. Clarissa hield haar ogen gesloten. Haar lippen echter weken iets van elkaar. Af en toe was ertussen een zacht bewegend tongetje te zien. Met regelmatige bewegingen bracht ze haar bekken naar boven en naar beneden, en met twee handen nu betastte ze intensief haar kutje. Het was een prachtig kutje, met ietwat uitstekende en van elkaar wijkende schaamlippen en geheel zachtroze gekleurd. Yvon en Anita voelden zich wat weeïg worden toen ze zagen dat Clarissa’s schaamstreek vochtiger werd. ‘Stop je vinger er eens in’, fluisterde Anita bijna in trance en waarschijnlijk onhoorbaar voor de masturberende vrouw. Dat gaf Yvon de moed om haar hand op Anita’s dijbeen te leggen. Even keken de vriendinnen elkaar weer aan. Op de achtergrond hoorden ze Clarissa’s zachte, maar intense kreunen. Hun hoofden bewogen naar elkaar toe. Even hielden hun monden net voor elkaar halt, en toen drukten ze de lippen op elkaar. Anita en Yvon zoenden. Hun tongen raakten elkaar, speelden, volgden. Anita schoof nog meer naar Yvon toe. Allebei voelden ze het warme vrouwenlichaam van de ander. ‘Kom, doe je blouse uit’, hijgde Anita terwijl ze haar eigen t-shirt uitdeed. Niet lang daarna lagen twee vrouwen, bijna helemaal naakt, met elkaar te vrijen op de bank. De aanrakingen waren zoveel anders dan dat de mannen deden, maar toch zo vertrouwd. Anita bevoelde met beide handen de dijbenen en schaamstreek van haar vriendin. Yvon sidderde als de strelende handen ook maar even haar gevoelige delen raakten. Zelf likte en kuste ze Anita’s nek en rug. Met lichte dwang duwde ze de blondine steeds een stukje verder naar beneden. En terwijl ze op een heerlijke manier tussen haar benen werd betast, voelde Yvon Anita’s zoenen steeds meer naar onder gaan.
Alles aan haar werd onder handen genomen. Haar tepels, de gevoelige onderkant van haar borsten, haar navel en tenslotte kwam Anita bij haar schaamstreek. Anita was inmiddels zo diep naar beneden gedoken, dat Yvon op haar rug lag en niets anders kon doen dan haar kontje en kutje van de achterkant likken. De vrouwen rilden.
Dit had Yvon nog nooit gedaan, zelfs niet bij mannen. Anita had het nooit laten doen. Heel voorzichtig volgde Anita’s tongetje de bilspleet van haar vriendin, steeds dieper naar beneden. Anita kreunde het uit, ontspande zich over heel haar lichaam en viel op Yvon’s kutje aan. De vrouwen bewogen wat zodat ze beter naast en op elkaar lagen, en begonnen toen pas echt in een omgekeerd standje 69 van elkaar te genieten.
Anita keek af en toe met een schuin oog naar de vriendin die dit alles was begonnen. Clarissa had inmiddels opgemerkt dat er zich een hevige vrijpartij had ontwikkeld op de andere bank. Ze vingerde zich op het geile tafereel. Net op het moment dat bij haar het eerste orgasme zich aandiende, keek Anita. Ze zag Clarissa haar ogen sluiten. Beide handen bewogen steeds sneller over haar schaamstreek, op de plek waar de clitoris moest zitten. Clarissa’s tenen kromden zich. Ze spande haar rechte benen. Een enorme geilgolf nam bezit van Anita’s lichaam en ze drukte zo hard mogelijk haar kutje tegen de beffende Yvon. Hierdoor aangestoken pakte Yvon haar dier billen vast en schudde haar hoofd tegen Anita’s schaamvlees heen en weer.
Clarissa kwam woest schokkend klaar. Ze wriemelde niet meer met haar handen door haar kutje. Ze drukte er alleen stevig tegenaan. Met een zucht van opluchting zakte ze terug in de stoel. Glimlachend keek ze naar haar jongere vriendinnen die beiden ook een hoogtepunt naderden. Ze bewonderde de meisjes.
‘Ooh ja, bef me harder! Lik me, en doe je vingers erbij!!!’, kreunde Anita het uit. Ze hield als een krols poesje haar kontje omhoog, zodat Yvon er beter bij kon. Op haar beurt befte Anita niet meer, maar stimuleerde haar vriendin’s genotsplekjes met een snel bewegende hand. Af en toe haalde ze een vinger door Yvon’s kutje, waarop deze intens kreunde. Anita voelde de vagina meteen samentrekken.
Steeds wilder bedreven de vrouwen de liefde. Met genoegen constateerde Clarissa dat ze weliswaar hoorde zuchten en steunen, maar niet kon opmaken van wie welk geluid nu kwam. Een moment later stopte de vrijende kluwen. Bijna in koor hoorde Clarissa haar vriendinnen steunen: ‘Ik ga kooomennnnn…’ ‘Oiooioioiiii…’
‘Ik hou van je’, steunde Anita tijdens haar naschokken. ‘Mhmmm’, zwijmelde Yvon meteen onvaste stem, ‘dat was heerlijk!’
‘Zo meiden, genieten jullie maar even lekker verder. Ik ga halen waar wij ons voor opgewarmd hebben’, zei Clarissa. Ze stond op, schikte even snel haar kleren en was weg voordat de anderen het door hadden.
‘Wat gaat ze doen?’, vroeg Anita al kussend. ‘Geen idee’, antwoordde Yvon die dicht tegen haar vriendin lag en haar eigen kutje streelde. ‘Ze zei dat ze wat zou gaan halen’. ‘We zien wel’, mijmerde Anita. Haar vingers streelden en draaiden rondjes om Yvon’s tepels.
Ze hadden geen idee hoe lang het had geduurd voordat ze de voordeur weer hoorden, wel hoe vaak ze allebei nog klaar waren gekomen: drie keer. Clarissa kwam de kamer en keek tevreden naar het vrijende stelletje op de bank. ‘Nou meiden, fatsoeneer jezelf eens!’ ‘Waarom?’, vroeg Anita verbaasd. ‘Wel, jullie liepen net te klagen dat de mannen hier maar wat aan rotzooien zonder dat je het eigenlijk wilt. Welnu, ik heb daar wat op gevonden: Gregor!’ Een aantrekkelijke man stapte binnen en keek geamuseerd naar het lesbische stelletje. ‘Maar, maar dat is een man!’, riep Anita uit. ‘Ja suffie, wat dacht je anders, een lantaarnpaal?’ ‘Maar die blijft rotzooien!’, streed Anita verongelijkt. ‘Deze niet’, verduidelijkte Clarissa, ‘hij wordt ervoor betaald om te doen wat wij zeggen’. Yvon en Anita keken hun door de wol geverfde vriendin vragend aan. ‘Een gigolo dommies! Een mannelijke hoer, Richard Gere, Shai. Dringt het tot jullie door?!’
De vrouwen hoorden Gregor op de achtergrond schaapachtig lachen. ‘Wat moet jij nu weer?’, vroeg Clarissa. ‘Een vakantiegigolo’, zei de man grinnikend en met een Duits accent, ‘Ich tu das nich zu hause!’ ‘Ja, ja, dat weten wij nu wel’, verzuchtte Clarissa.
Anita keek beteuterd, maar Yvon vond het geen slecht idee en zei: ‘Mwoah, ja! Maar dan doe ik wel even de schuifpui open, het is hier niet harden zo heet’. ‘Weet je wat’, begon Clarissa, ‘we gaan met z’n allen buiten staan! Da’s nog spannend ook!’ Gregor had het begrepen. Hij ging naar de bank en leidde de twee vrouwen hoffelijk naar het prachtige balkon.
Eenmaal buiten zette hij Yvon met haar billen tegen de tafel en begon met een intense tongzoen. Eerst aarzelde de vrouw wat. Toen ze echter merkte dat deze germaan wel degelijk kon zoenen, sloeg ze haar armen om zijn nek en liet zich leiden door zijn gretigheid. Clarissa had haar jurk uitgedaan en stond poedelnaakt achter de vakantiegigolo. Onbeschaamd duwde ze met haar hete kutje tegen zijn gespierde billen. Steeds harder deed ze dat. De man moest zich schrap zetten om niet naar voren te worden geduwd. Hij voelde de natte lipjes tegen zijn gevoelige reet, waardoor zijn pik in één ruk hard werd. Anita, die zich tot dusver wat afzijdig had gehouden, zag tussen zijn benen de forse leuter. Mhmmm, wij bepalen nu hoe er gerotzooid wordt hè, dacht de jongste van het stel.
Ze liep op het wilder en wilder vrijende stelletje af, zakte door haar knieën en pakte Gregor’s leuter tussen zijn benen. Even stopte de man met zijn activiteiten en keek naar wat er met zijn pik gebeurde. Anita had hem naar achteren gehaald – wat ongemakkelijk, maar draaglijk was – en proefde eraan alsof het een lolly was. Gregor lachte en liet haar begaan.
Lang kon Anita er jammer genoeg niet van genieten, want Clarissa kwam al rijdend tegen zijn billen klaar. De man moest zich schrap zetten en duwde daarbij ook nog eens zijn kont naar achter. Clarissa pakte hem bij zijn brede schouders en trok zich eraan op. Hierdoor schuurde haar kutje nog verder en intensiever over het sterke mannenlijf. ‘Aaah jaah! Aaah jaah!’, kermde Clarissa fel totdat ze het niet meer uithield en zich op de grond liet vallen.
Yvon vond dat ze aan de beurt was. Ze leidde de man naar een stoel, ging er zelf met beide knietjes op zitten en spreidde met haar handen haar kontje. ‘Dah in?’, vroeg de man ongelovig. Over haar schouder knikte de blondine instemmend. ‘Du sagst es’, zei Greogor laconiek. Hij spuwde in zijn handen, wreef zijn eikel ermee in en zette deze vervolgens op haar kontgaatje. Maar dat was Yvon’s bedoeling niet! Ze wilde van achteren genomen worden; in haar kutje! Voordat ze echter kon protesteren of haar lijf kon wegdraaien, duwde de Duitser door. Het lesbische gegeil van even daarvoor had haar onderlichaam zo ontspannen gemaakt, dat hij er in één keer in gleed. ‘Oempf, aahhh…’, kermde Yvon met tranen in haar ogen. Dit was voor de eerste keer dat ze zo werd genomen. Anita en Clarissa keken allebei ongelovig toe. Toch had het wel iets geils. De twee vrouwen zochten elkaar op. Ze begonnen elkaar te strelen terwijl ze naar het gepenetreerde kontje van Yvon bleven kijken.
In-uit, in-uit bewoog de man zijn penis in haar onderlichaam. ‘Ooh ja, dit wordt lekker… Mhmm, zo ja…. Stukje dieper nog, en dan er helemaal uit… Aah ja, sstttt… aahh’, kermde Yvon. Van geilheid wist ze haar hoofd niet stil te houden. Haar halflange haren bewogen met haar genotsgolven mee. ‘Steek je vinger in mijn poesje… Toe, ik wil het van allebei de kanten voelen…’, kermde ze tegen niemand in het bijzonder. Anita gaf er meteen aan gehoor door naast de stoel te gaan liggen. Ze keek naar de ontzagwekkende bewegingen van de vakantiegigolo, en naar zijn vleespaal die met regelmatige bewegingen in en uit haar vriendin schoof. Snel bracht ze haar hand tot voor Yvon’s kut en duwde er twee vingers in. Meteen voelde ze de vaginale spieren rond haar vingers samentrekken. Ze merkte ook dat Yvon harder begon te kreunen als ze met de vingers tegendruk uitoefende. Door ze te spreiden. ‘Doe er nog eens één in’, hoorde ze Clarissa geil zeggen.
Verrast, en bijna vooroverklappend van de opwinding die deze opmerking bij haar teweeg bracht stopte ze er een derde en een vierde vinger bij. Yvon joelde het uit. Toch drukte ze met haar onderlijf naar onderen, om de pik en hand zo diep mogelijk in zich te voelen.
In haar kut was het een drukke bedoening. Anita werd zo geil dat ze haar duim er ook in probeerde te wurmen. Wonderwel lukte dit. Een volgende geilgolf drong zich op. In Yvon’s kutje voelde ze namelijk aan de andere kant van het vleeswandje de sneller bewegende lul van de gelegenheidshoer. Clarissa speelde hierop handig in door Anita’s kutje te beffen.
De spanning werd Yvonne teveel en ze kwam klaar. Voor de vijfde keer al die avond. Anita voelde de crème de crème haar hand gladder maken. Dit en het gebef van de oudere vriendin werd haar teveel. Ook zij bereikte een zoveelste hoogtepunt. Schokkend viel ze naar achteren, trapte bijna op Clarissa’s haren, en liet zich op de grond zakken.
Gregor haalde voorzichtig zijn penis uit Yvon’s vermoeide lichaam en draaide zich om. ‘Das bringt uns zusammen nah?’, zei hij droog. ‘Inderdaad’, deed Clarissa daar weinig voor onder, ‘komm mal hier’. De man en de vrouw stapten op elkaar af. In vrijwel één beweging schoof Gregor al staand en van voren zijn leuter in Clarissa’s hete schede. ‘Oké, fick mich. Nimm mich dochmal!’, spoorde de vrouw hem aan. De Duitser liet een instemmend gebrul horen en begon aan een woeste naaipartij. Vrijwel meteen voelde ze de pik in haar vagina opharden. ‘Hij gaat komen’, steunde ze vanachter haar adem. ‘Allebei hier komen, snel!’ Anita en Yvon deden wat hun oudere vriendin vroeg. Op het moment surprème deed Clarissa een stap naar achteren. Gregor’s pik zwaaide rond en verloor hier en daar flinke klodders sperma. Yvon was de eerste die door haar knieën zakten en het goedje opving. Clarissa en Anita volgden snel.
De ochtend daarop zaten de drie vrouwen aan de ontbijttafel. Ze hadden de hele nacht doorgeneukt en waren doodop. Uit de slaapkamer klonk het gesnurk van de uitgetelde Gregor. De meiden keken elkaar aan. ‘Zullen wij vanavond uitgaan?’, vroeg Anita veelbetekenend. ‘Ja gezellig!’, zeiden Clarissa en Yvon vrijwel tegelijk.

Wat vind je van dit sexverhaal?

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Dit bericht is nog niet beoordeeld. Laat weten wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *